Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Finanční krize 2008 až ....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Navýšení
http://www.novinky.cz/ekonomika/248652- ... n-eur.html
Jak to tak vypadá, tak řešením cesty, která vede do pekel, je cesta do pekel...
Jinak řečeno "Eurozóně už nejde pomoci, musíme lidem ždímat z kapes dál". Škoda, že nejde o kapsy europoslanců, to by se asi s tím něco snažili udělat.
Jak to tak vypadá, tak řešením cesty, která vede do pekel, je cesta do pekel...
Jinak řečeno "Eurozóně už nejde pomoci, musíme lidem ždímat z kapes dál". Škoda, že nejde o kapsy europoslanců, to by se asi s tím něco snažili udělat.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Navýšení
Fond stability je zatím největší tunel všech dob.
A navíc skvěle právnicky ošetřený proti jakémukoli omezení, kontrole a nebo zodpovědnosti.
Skutečně nechápu, jak jim taková nebetyčná drzost mohla projít.
Navyšovat můžou úplně libovolně, nikdo a nic nemůže nijak ovlivnit, na co se to použije, není možná žádná kontrola a není způsob, kterým by bylo možné někoho přinutit, aby nesl nějakou zodpovědnost.
Zdravím - poota
A navíc skvěle právnicky ošetřený proti jakémukoli omezení, kontrole a nebo zodpovědnosti.
Skutečně nechápu, jak jim taková nebetyčná drzost mohla projít.
Navyšovat můžou úplně libovolně, nikdo a nic nemůže nijak ovlivnit, na co se to použije, není možná žádná kontrola a není způsob, kterým by bylo možné někoho přinutit, aby nesl nějakou zodpovědnost.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 107 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Americký sen - drsný anim. film o americké centrální bance
Doporučuji shlédnout .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Jo jo, jsme poseroutkové... Už mělo být dávno dokonáno. ........
Ten. kdo obětuje svobodu za bezpečí nezaslouží ani svobodu, ani bezpečí.
Ten. kdo obětuje svobodu za bezpečí nezaslouží ani svobodu, ani bezpečí.
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Světové dluhové hodiny ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Velké firmy se připravují na případný rozpad eurozóny ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Investujete do zlata a stříbra ??? ...
... a nenapadlo vás přitom, zda-li vám ho vláda časem nemůže zabavit ??? ..... no, asi může, neb už se to v minulosti stalo ... http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo ... ?id=737277 ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
Re: Finanční krize 2008 až ....
Ale no tak..... Už nám vzali svobodu, dobré potraviny, budoucnost, bezpečí, slušnost, morálku, i dodržování mezinárodních úmluv vč listiny práv a svobod a my si máme myslet, že nám nevezmou úplně všechno, co vzít lze???
Mám v pácu nádhernou hromadu hnoje. Musím ji někde zašít, aby mi ji nesebrali. Jednou bude mít kompost z ní cenu zlata..........
Oni můžou všechno. Jsou to stejní bastardi jako ty svině komunistický.Enem se tvářej jináč. Jenže za komančů lidi věřili, že může bejt líp. dnes už lidi nevěří ničemu..... já jen těm hovnům....
Mám v pácu nádhernou hromadu hnoje. Musím ji někde zašít, aby mi ji nesebrali. Jednou bude mít kompost z ní cenu zlata..........
Oni můžou všechno. Jsou to stejní bastardi jako ty svině komunistický.Enem se tvářej jináč. Jenže za komančů lidi věřili, že může bejt líp. dnes už lidi nevěří ničemu..... já jen těm hovnům....
„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Investujete do zlata a stříbra ??? ...
Vono se taky může stát, že lidi prohlásí, že zastřelí každýho ouředníčka, co přijde remcat, ať už s policajtama nebo bez nich.A(&F) píše:... a nenapadlo vás přitom, zda-li vám ho vláda časem nemůže zabavit ???
S takovou budou mít totiž lidé radši i ty cegány, než ouředníky. A to si pak sakra nejakej ten ouředníček rozmyslí, esi nekomu začne neco nekomu hejkat do ouška, že mu neco zebere
Cegán totiž dokonce krade míň, než ten ouředník. Nebo ne?
Sorry A&F, to Tvé městečko bude asi vyjímka
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Taky Evropa ... aneb jak to chodí ve Španělsku ...
... moc hezkej článek ... http://www.novinky.cz/ekonomika/271581- ... jidlo.html ... a dost pravdivej ... ...