Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ring volný-boxovárna
Re: Nick
Ale no tak adame, ešte stále sa nám tu chceš hráť na "matematického vedátora" napriek tomu že máš evidentne problém so základnou logikou (tú Booleovu račej nespomeniem)? Pekne na to ideš, len čo je pravda... . Hunter
Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Zatím si tu hraješ jenom ty a bohužel, .... moc vábně to nevypadá...hunter píše:Ale no tak adame, ešte stále sa nám tu chceš hráť na "matematického vedátora" napriek tomu že máš evidentne problém so základnou logikou (tú Booleovu račej nespomeniem)? Pekne na to ideš, len čo je pravda... . Hunter
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... Hantře, ... pokud ovládáš i základy "Búlovky", tak ti už dávno mohlo dojít, že množina tohoto fóra není vůbec zvědava na blbé kecy tvé podmnožiny ... :D:D ...hunter píše:Ale no tak adame, ešte stále sa nám tu chceš hráť na "matematického vedátora" napriek tomu že máš evidentne problém so základnou logikou (tú Booleovu račej nespomeniem)? Pekne na to ideš, len čo je pravda... . Hunter
PeS: ... budeš-li i nadále pokračovat v těch tvých pitominách, vynásobíme ti tvé "iks" nulou ... ... potom si "stávkuj" kde chceš ... na to si klidně "vsaď" ... ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
Uznaj, čo iného mi zostáva robiť s ľuďmi v ktorých závisť prerástla v nenávisť. Z toho čo mi môj učitel dal by som vás síce mohol naučiť pár grifov ako npr. spraviť si elektriku z ničoho, ako prežiť v pohode v meste len z troch euro na týždeň, ako sa napiť bez ujmi z hoci ktorej kaluži vody na ceste, ako byť stále zdravý, ako sa stať v systéme "neviditeľným", ako vystopovať človeka cez net až k nemu "do domu" atď. atď. No adame uznaj, k čomu by vám tieto poznania s tou nenávisťou ktorú v sebe máte boli? Len chlieb a hry, len chlieb a hry... . Hunteradam.benda píše:Zatím si tu hraješ jenom ty a bohužel, .... moc vábně to nevypadá...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... prosím, tak to všechno nauč své nepřizpůsobivé, ... a třeba se z nich časem stanou přispůsobiví ... ...hunter píše:Z toho čo mi môj učitel dal by som vás síce mohol naučiť pár grifov ako npr. spraviť si elektriku z ničoho, ako prežiť v pohode v meste len z troch euro na týždeň, ako sa napiť bez ujmi z hoci ktorej kaluži vody na ceste, ako byť stále zdravý, ako sa stať v systéme "neviditeľným", ...
PeS: ... ale tu neviditelnost, tu je učit nemusíš ... tu zvládají velmi dobře ... zvláště když se jedná o povinnost pracovat ... :D:D ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Hádanka ...
... Hantře, ... když tak dokonale ovládáš matematiku a logiku, tady máš jednu rovnici k vyřešení ... (:lol:) ....
... Hantr>0=3 ...
... ...
... Hantr>0=3 ...
... ...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Další kapitolka
Ale Huntere, každý sklízí, jak zasel. Jenom někdy se ti půda vyplaví nebo na to vlítne svišť a úroda zmizí víc nebo míň do neznáma, ale jinak toto pravidlo platí. Booleanovku jsme si probrali, tohle je zase kauzalitka. Neměl by sis to zopáknout?hunter píše:Uznaj, čo iného mi zostáva robiť s ľuďmi v ktorých závisť prerástla v nenávisť.
Dobře ti radí
tvůj matematický vědátor.
Re: Další kapitolka
Adame i keď tá vetička je o inom, nevadí, už som si zvykol... . Hunter
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Kdybys alespoň napsal něco pořádného, když už reaguješ... Ale na to jsem si zvykl zase já.hunter píše:Adame i keď tá vetička je o inom, nevadí, už som si zvykol... . Hunter
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
adam.benda píše:Kdybys alespoň napsal něco pořádného, když už reaguješ... Ale na to jsem si zvykl zase já.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ak si si na to jak píšeš už naozaj zvykol, tak potom je všetko len tak ako to aj má byť... . Maj sa. Hunter.adam.benda píše:Kdybys alespoň napsal něco pořádného, když už reaguješ... Ale na to jsem si zvykl zase já.hunter píše:Adame i keď tá vetička je o inom, nevadí, už som si zvykol... . Hunter
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...bože to je plevelu...i když v boxovárně.....vykašlete se na toho Huntera.....je to stejné jako kdysi mfaaa, nebo karban a spol....karban měl alespoň nějaké nápady / motůrek s diodou/....pak se divte že se nám to tady pomalu otevírá, když se zabejváte takovejma hunterama ....kč p.s. a to mu už dokonce někdo dal 2 bodíky.....za co soudruzi, za co...hunter píše:Ak si si na to jak píšeš už naozaj zvykol, tak potom je všetko len tak ako to aj má byť... . Maj sa. Hunter.adam.benda píše:Kdybys alespoň napsal něco pořádného, když už reaguješ... Ale na to jsem si zvykl zase já.hunter píše:Adame i keď tá vetička je o inom, nevadí, už som si zvykol... . Hunter
... věřím, že se " TO " povede ......
Martin11 (šašo tohto fóra) ešte stále si neprišiel na to že ty nie si autorom tej piesne ktorú stále do kolečka spievaš? Tak to je mi ťa naozaj veľmi ľúto... . Hunter
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Martine,martin11 píše: p.s. a to mu už dokonce někdo dal 2 bodíky.....za co soudruzi, za co...
zaregistruj se pod více nickama a karmiček si naťukáš kolik chceš na kterýkoliv z nich. Na to není potřeba bejt bedna.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.