Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Vansdorf.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Aquarius1 píše:Slavek Krepelka, přečetl jsem si tvúj příspěvek ale nějak jsem nepochopil.Píšeš že hodit je někomu na hlavu je kopání hovna přes ulici ale na druhou stranu zase píšeš vyrentovat místo na sibiři a Sabinov.
Nazdar Akvariusi,

Vyrentováním místa na Sibiři jsem měl na mysli zaplatit Rusům za hlídání a ať si tam s nima postaví co potřebují. Nedělej si iluze že Gulagy zavřeli. S lapákem typu Sabinov hochu Ti zaručím, že to žádný obejda nebude nikdy znova riskovat a pokud se nevrátí, tak co?
Aquarius1 píše: Týká se to nezpochybnitelné ochrany života ,zdraví a majetku, daného přímo jejich ústavou včetně práva na svobodné držení střelné zbraně. Bohužel v naší končině taková práva nejsou.Je diskutabilní proč je tam tak veliká kriminalita ale je tam toto právo.Napadne tě odpráskneš, a je to.
Milý Akváriusi, co je napsané v ústavě a jak se věci legálně řeší jsou dvě velice rozdílné věci i v té Americe. Nedělej si iluze. Tahle systémová zkurvárna se vyvinula na Severo-Americkém kontinentu. Nicméně uznávám, že soudce dřevoštípačka je taky řešení, tady se mu svého času říkalo Lynch.

Možná založit stranu civilní obrany s nezměnitelnými stanovami, aby to neunesli bejvalí komouši a jiné spřažené vyděračské party a třeba by to šlo i demokraticky (až na ty neměnné stanovy).

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Vansdorf.

Příspěvek od Aquarius1 »

Tak to jo.
Klidně přispěju na tu rentu,ona sibiř je veliká a pokud by je ,,vyrentovali" dost daleko od všech příbytků bez možnosti přechodu na ,,lidskou stranu světa" není problém. ;)
CO tu už byla ale možná by to stálo za úvahu,jen jak píšeš neměnné stanovy stanovit tak aby je musel respektovat i tento vládní absurdistán.
Měj se fajn JIndra.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
lena

r o m aa jine

Příspěvek od lena »

Nevim neziji jiz dlouho (30 let) v Cechach. Zde v Rakousku neslysim o problemech tohoto druhu, nebot co zde nekteri ziji tak se toho ani nevsimnes. Je to dano politikou ci jiny druh budovani (soukromniceni), ktere nebylo po valce preruseno a slo dal a tim padem se stat dostal na vyssi uroven, je bohaty a resi se jiz jine problemy.

V Cechach je vsechno pozbylost komunistickeho rezimu (nechci rici, ze vsechno bylo spatne), ale byla vychova dana jinym smerem. Nebyl zde strach, ze kdyz ztratim praci pak nebudu mit co jist, vsak je prace habadej. Chybela zde jakasi ucta ci vazivosti vuci zamestnani. Jinak se lide v praci snazi, pokud je tu tak trochu obava, ze bude potiz najit si jine zamestnani . Nechci rici, ze jsou vsichni lide v Cechach spatni, je jenom skoda, ze u nas prisel po valce komunismus. A ted nastavaji velke poptize ci otazka co s nima, myslim roma, je to osemetna politika. Proto jsou asi posledni dobou velke boje s timto obyvatelstvem. Asi to taky potrebuje par desitek let, nez se socialne nektere potize vyresi k obojimu prospechu. Proto je dulezite nevzdavat to a jit dal, koukat dopredu do budoucna. Je to druh revoluce, ktera potrva nejakych par desitek let. Leider=bohuzel.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Céčka, ... sbíráme céčka ... :D ...

Příspěvek od A(&F) »

... stačí jim i jen malá nelíčená léčka ... třeba kus na zahradě ležícího "Íčka" ... na to se vždy spolehlivě chytnou všechna béčka ... :lol: ...

... přes týden byl klid, ale dneska po půlnoci 1xb ... a o dvě hodiny později další dvě "iksbéčka" ... ty šli "rovnou" skrz plot ...... začíná to být už docela otravný ... :? ...... "kde se povád bevou ???" ... :| ...

PeS: ... a zřejmě se něco dělo i v horní kolonii, protože kolem čtvrté ráno se z toho směru ozvalo dvakrát "zaštěkání dávky" těsně za sebou ... podle počtu ran asi Zoraki s prodlouženým zásobníkem na 15 ran ... jedna z věcí, co se Turkům povedla ... :good: ....

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

kykyrida píše:Hloupost. Francouzský vzor, rychle a nekompromisně. Než EU začne remcat, bude po všem.
... hloupost ... francouzský vzor lze použít pouze tehdy, pokud je znám původ čersvě přistěhovaných ... v tomto případě Rumunů ...... ti se u nás sice také nacházejí, ale česká policie si nedokáže poradit ani s těmi, co na silnicích vnucují "rodinné šperky" z falešného zlata turistům a projíždějícím cizincům ... (nejčastěji pod záminkou, že nutně potřebují peníze na opravu auta, ve kterém mají nemocnou manželku nebo dítě) ... :roll: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Domažlice - šikana následek oznámeného znásilnění.

Příspěvek od aNONym »

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... anuji.html . :? Non

"Když bylo Evě (14) dvanáct, cestou ze školy ji v parku v Domažlicích znásilnili dva spolužáci (oba 14). Ti sice skončili v polepšovně, ale jejich kamarádky a členové jejich rozvětveného příbuzenstva už rok a půl dělají bezbranné dívce ze života peklo."

„Když jsme šli ze školního pozemku do školy, tak do mě jedna z těch holek strčila a já spadla na silnici přímo před auto. Ležela jsem na zemi, řidič troubil, brzdy skřípaly, ale stačil ještě zastavit,“ svěřila se Blesku. " :!:

Není to náhodou pokus o vraždu? :shock:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Anriho štípačková pobočka v GB

Příspěvek od huhu »

http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?idd ... anicni_aha

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/ne ... -site.html

Ten druhý odkaz je z diskuze pod článkem , kde je i : V Čechách je to Přestupek proti občanskému soužití s pokutou až 15tis. korun..! Taky by mohli vědět kde je země zaslíbená.......... což nevím , nestudoval jsem to.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Anriho štípačková pobočka v GB

Příspěvek od A(&F) »

Pracovníci byli ubytováni v kempu, kde se našly rovněž zbraně, drogy a větší množství peněz. ... Muži držení v otroctví jsou ve špatném zdravotním stavu, protože museli přežívat v nepředstavitelně špinavých a stísněných prostorech
... a teď jak by vypadala tisková zpráva z ČR ...

... po zásahu PČR byla v usedlosti nalezena skupina lidí s řádnou dočasnou ubytovací smlouvou ... v místě nebyly nelezeny žádné drogy ani zbraně ... bylo však nalezeno velké množství dřeva a nealkoholického piva ... :D:D:D ... pro zasahují policisty bylo velikým překvapením, že všichni svorně vypověděli, "že jsou v místě zcela dobrovolně, protože se zúčastňují detoxikačního pobytu, jelikož se chtějí zbavit své závislosti" ... ubytování s odpovídajícím hygienickým zázemím měli účastníci mnohdy na lepší úrovni než ve svém bydlišti, a to nejen co se týče metrů čtverečných na osobu ... v ubytovně se nacházela i kulturní místnost s televizí, kde často po večerech hráli karty ... pomocí SMS byli v pravidelném kontaktu se svými rodinami ...... jak bylo zjištěno, během volno časových aktivit vyráběli ze dřeva i různé umělecké předměty, které od nich soukromě vedení kurzu pravidelně odkupovalo za nemalé finanční částky, díky čemuž se po úspěšné detoxikaci navraceli zpátky do normálního života obohaceni nejen o nové cenné životní zkušenosti ... atd. ... ;) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

kykyrida píše:Hloupost. Ví se odkud přišli a ví se, který "podnikatel" zaplatil nájem na dva měsíce v zatím nevybydlených domech.
... ještě větší hloupost vesmírná ... pokud podnikatel neporušuje zákony, nikdo mu nemůže nařizovat, co smí a co nesmí ... dokud se nezmění legislativa, NIC SE NEZMĚNÍ !!! ... ta naše i ta EU ...
kykyrida píše:Vy si myslíte, že nějaká domobrana zajistí pořádek?
... když na to přijde, tak ano ... tím jsem si jist ... pokud problémy přesáhnou mez únosnosti, potom nastoupí již zformovaná domobrana ... alespoň u nás jo ... 8) ...
kykyrida píše:Nakonec budou policajti střílet do daňových poplatníků. Zatím "kropí" vodou z cisteren.
... díky vykradení auta jsem měl včera i dneska možnost mluvit se spoustou policistů ... jak státních, tak městských ... jejich povinností při manifestacích je sice zabránit hromadnému lynčování rómů, ale do lidí volajících po pořádku rozhodně střílet nebudou ...... nezapoměň, že jich osobně se ta otázka také týká ... většina zdejších policistů už byla v civilním životě okradena nebo napadena ... oni nebo jejich blízcí ...... nebo si snad myslíš, že nejsou naštvaní (a to je hodně mírné slovo), kam až to vláda nechala dojít ??? ... ;) ...

PeS: ... mimochodem, dnes se ve Varnsdorfu koná protest proti násilnému zákroku police ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

A(&F) píše:
kykyrida píše:Nakonec budou policajti střílet do daňových poplatníků. Zatím "kropí" vodou z cisteren.
... povinností policistů při manifestacích je sice zabránit hromadnému lynčování rómů, ale do lidí volajících po pořádku rozhodně střílet nebudou ... nebo si snad myslíš, že nejsou naštvaní (a to je hodně mírné slovo), kam až to vláda nechala dojít ??? ... ;) ...
... dnes v podvečer přinesla média zprávu o prohlášení prezidenta ČR: ... „Tady musí stát nemilosrdně zasáhnout, zasáhnout silou, aby tyto nepokoje skončily. To je naprosto evidentní věc,“ ... to asi zaregistroval už každý ...

... jelikož toto toto velmi krátké několika větné šalamounsky podané prohlášení je vyložitelné tak i tak, zkusme počkat na zítřejší prohlášení prezidentské kanceláře ... uvidíme jak nám to vysvětlí ... co tím vlastně pan profesor mínil .... tedy měl by, pokud nechce mít zemi plnou nasraných občanů ... :D ...

... a proč se takto zamýšlím a nezaujal jsem ihned stanovisko většiny, tj. že máme za prezidenta naprostého idiota, kterému nedocházejí možné následky ??? ...... protoč ...... je vám všem doufám jasné, že za této celorepublikové nálady by jakékoliv vážnější zranění nebol smrt jakéhokoliv pokojně manifestující člověka dožadujícího se změn, jenž by bylo zaviněno zásahem policie, by se mohlo stát příčinou okamžitého rozpoutání celonárodního odporu s možností vyústění až v občanskou válku se všemi důsledky, ... tedy např. i s předpokládaným svržením vlády ...... nebo se snad pletu ??? ... :| ...

PeS: ... má drahá polovička (vzděláním inženýr ekonomie) si myslí, že toto prohlášení nebylo primárně určeno nám občanům, ale především okolnímu světu ... hlavně z důvodu uklidnění zahraničních investorů i situace na akciových trzích, jelikož i tam se nastalá situace v ČR již začíná pomalu ale jistě promítat ...... tož taky názor ... ;) ....

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

kykyrida píše:
A(&F) píše: ... hlavně z důvodu uklidnění zahraničních investorů i situace na akciových trzích, jelikož i tam se
A co Klausův výrok na adresu Řecka? (S kterým vzácně souhlasím). Taky vzkaz investorům? :lol:
... :D:D:D ...

aNONym
Zasloužilý člen

Vyrostla ztracená generace Romů, která neusnesla svobodu.

Příspěvek od aNONym »

http://www.lidovky.cz/vyrostla-ztracena ... _domov_ani . ;) Non

"My jsme už dávno řvali, že sociální dávky jsou demotivující, že nám lepíte držky, abychom mlčeli, když nám berete lopaty a krumpáče a dáváte je Ukrajincům. Dneska na to přichází i majorita, jenže mezitím nám vyrostla generace, která není zvyklá pracovat. A to je průser," říká Ján Šipoš v rozsáhlém rozhovoru pro Lidové noviny.

"Uznávám právo vymáhat ve společnosti pořádek, ale nemyslím, že by u některých rodin hrozba odebrání dávek byla taková, že by je přinutila ty děti do školy vodit. Budou třeba víc krást."

A řvali vůbec? Já jsem z jejich strany nikdy nic nezaznamenal. :ethink:

Možná že řvalo jenom několik cigánů co to maj v hlavě srovnaný. Ty ostatní ale rychle naskočili na dávky i když nemuseli!

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
A(&F)
Zasloužilý člen

Romobus ... :D ...

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.novinky.cz/krimi/244598-ukra ... -lidi.html ... asi nějací externí "testeři" firmy Škoda ... :mrgreen: ...

aNONym
Zasloužilý člen

Kumar - státem placenej sociální pracovník jak má bejt.

Příspěvek od aNONym »

Byl povolán do Vansdorfu kde názorně předvedl jak umí přispět k uklidnění situace. :D Non

http://aktualne.centrum.cz/domaci/regio ... m=referral

"Před pátečním pochodem vyzval Kumar Vishwanathan děti z ubytovny, aby nakreslily plakáty, které pak s nimi pověsil do oken. „Krademe my, kradete i vy," napsali školáci s nadsázkou na jeden z plakátů."

Což není pravda protože na plagátu bylo doslovně napsáno: "mi krademe i vi - mijsme vám ňic nevivedli - děláme to vi i mi".

To od Kumara není ale vůbec hezké učit lhát cigáňata už od mala. Nebo snad už někdo slyšel že by kdy bílej kapsář okradl cigána? :lol:

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

hodnota krádeží...

Příspěvek od laik »

Zdravím
když nad tím tak přemejšlím tak to "kradete vi i mi"
je ale uplná pravda....
a když by se hypoteticky spočítala hodnota peněz co ukradnou cigáni a hodnota co ukradnou či jinak zpronevěří ruzní úředníci a politici nám všem lidem této země, bez rozdílu věku a barvy...tak ti cigáni oproti nim ukradnou tááák nepatrné množství.......
to se jich nezastávám, ale je to pravda......akorát že nás ostatní se to státní kradení nějak moc na oko nedotýká.....akorát že se vše zdražuje......
tady ted nastal problém, že sme to pravdoláskařství nechali zajít tak daleko že už prostě jednoduché řešení problému není.....
spíše co tak o tom čtu, tak vydím že tuto situaci tady "ti oni úplně nahoře " nechali vytvořit úmyslně.......
nechají aby se tady zasela nenávist z které budou později těžit.....a podařilo se

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“