Nazdar Akvariusi,Aquarius1 píše:Slavek Krepelka, přečetl jsem si tvúj příspěvek ale nějak jsem nepochopil.Píšeš že hodit je někomu na hlavu je kopání hovna přes ulici ale na druhou stranu zase píšeš vyrentovat místo na sibiři a Sabinov.
Vyrentováním místa na Sibiři jsem měl na mysli zaplatit Rusům za hlídání a ať si tam s nima postaví co potřebují. Nedělej si iluze že Gulagy zavřeli. S lapákem typu Sabinov hochu Ti zaručím, že to žádný obejda nebude nikdy znova riskovat a pokud se nevrátí, tak co?
Milý Akváriusi, co je napsané v ústavě a jak se věci legálně řeší jsou dvě velice rozdílné věci i v té Americe. Nedělej si iluze. Tahle systémová zkurvárna se vyvinula na Severo-Americkém kontinentu. Nicméně uznávám, že soudce dřevoštípačka je taky řešení, tady se mu svého času říkalo Lynch.Aquarius1 píše: Týká se to nezpochybnitelné ochrany života ,zdraví a majetku, daného přímo jejich ústavou včetně práva na svobodné držení střelné zbraně. Bohužel v naší končině taková práva nejsou.Je diskutabilní proč je tam tak veliká kriminalita ale je tam toto právo.Napadne tě odpráskneš, a je to.
Možná založit stranu civilní obrany s nezměnitelnými stanovami, aby to neunesli bejvalí komouši a jiné spřažené vyděračské party a třeba by to šlo i demokraticky (až na ty neměnné stanovy).
S laskavým pozdravem, Slávek.