Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Zpravodajský speciál pro Huntera.

Příspěvek od A(&F) »

huhu píše:....... jsou opovrženíhodni, protože jim chybí sebeúcta.
... také úcta (k čemukoliv) ... dokonce jim schází i respekt před policií ... co jim však přebývá je pomstychtivost ...... přestože chyba při spáchání přestupku nebo trestného činnu je na jejich straně, tak mají v některých případech silné nutkání si to s dotyčným příslušníkem vyřídit (pomstít se mu, nejlépe za podpory svého početného příbuzenstva) ... což je věc, kterou gádžové nedělají ... vždyť mstít se přímo členům PČR, na to už musí být řádně vypatlaná tykev ... :D ....

viz např. ... " ........ Na policejní stanici v Boru přišla v sobotu asi pětice jeho známých (zadrženého), na chodbě služebny všichni společně pokřikovali a kopali do dveří. Bylo to kvůli tomu, že krátce předtím policista zadržel jednoho z nich při útěku od dopravní nehody. .......

V sobotu dopoledne řídil pětadvacetiletý muž ze Skviřína vozidlo auto, ačkoli nemá řidičský průkaz a má zakázáno řídit motorová vozidla. Jel po silnici od obce Vysočany na Přimdu. Ve voze s ním byla osmnáctiletá dívka. Asi 300 metrů za obcí nezvládl řízení a sjel do příkopu. ........ Na místo vyslaná policejní hlídka provedla dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Nato začal muž utíkat. Jeden z policistů se za ním rozběhl a druhý se za ním rozjel. Ve Vysočanech ho dostihli a odvezli zpět k nehodě. Už ve služebním voze zadržený jednomu z policistů vyhrožoval, že ho zabije a ublíží jeho rodině. Ve výhrůžkách pokračoval i na místě nehody ....... Muž poté odešel, aby si údajně zajistil odtah vozidla, ale ve skutečnosti si přivolal několik rodinných příslušníků, kteří tropili na služebně výtržnosti. ........ Řidič policistu, který ho zadržel, udeřil pěstí do obličeje. Napadený upadl na zem a ztratil vědomí. Útočník ze služebny utekl a vrátil se na místo nehody. Policisté ho pak zadrželi a dali do policejní cely. ... "
... ( http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi ... e-ve-vazbe ) ...

... nebo ... "Agresivní Romové napadli ochranku i strážníky ... Bitka mezi agresivními Romy a četníky se semlela v sobotu před desátou hodinou dopoledne v Mladé Boleslavi. Ve třičtvrtě na deset přijal operační důstojník Městské policie Mladá Boleslav telefonické oznámení z Kauflandu, že dvojice podnapilých mužů napadá zákazníky a členy bezpečnostní agentury atd. ......" ... ( http://boleslavsky.denik.cz/zpravy_regi ... -stra.html )

... konec konců, i útok na obsluhu herny v Novém Boru spadá do podobné kategorie ...... obsluha vykázala mladistvé od herních automatů, tak se po chvíli vrátili zpátky vyzbrojeni mačetami, aby se namístě pomstili, přestože zákon porušili oni ...

... je tohle normální ??? ... :shock: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

Anri , mám tuto zkušenost :
Vzal jsem jednoho cikána pod paží, v druhé ruce jsem měl nůž ( no, skoro mačetu ) a zatáhnul jsem ho na koleje. Tam se pochcal a od té doby mě členové jeho kmene zdravili a byl pokoj. Teda, já měl pokoj, že mi dál chtěli krást v provozovně když jsem tam nebyl, to nepočítám.

Takže jsem si udělal seznam věcí , kterých se bojí : nůž a koleje. Od té doby mi to fungovalo.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

huhu píše:Takže jsem si udělal seznam věcí , kterých se bojí : nůž a koleje. Od té doby mi to fungovalo.
... těch kolejí se hajzlové moc nebojí ... vždyť jim občas slouží jako zdroj "obživy" ... :D ...

... http://www.novinky.cz/krimi/141423-zlod ... lacek.html ... :epray: ...
... http://mostecky.denik.cz/zlociny-a-soud ... -vlak.html ...
... http://www.policie.cz/clanek/vlecka-zus ... oleji.aspx ... 770 metrů z (naštěstí již) nepoužívané vlečky ... :shock: ... to asi na kočárcích neodvezli ... :lol: ...
... http://www.hitradiofm.cz/clanek/zlodeji-ukradli-koleje ...
... http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi ... ?id=554529 ...
... atd. ...

... ty svině zlodějský se zkrátka neštítí ničeho ... :? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

huhu píše:
hunter píše:Vďaka evolúcií prežívajú len tí najschopnejší, najdravejší, najvychcanejší, naj..., Hunter
To je pravda , dokonce byla vypracovaná studie, jejíž výsledek potvrzuje , že cikáni mají z lidských odrůd největší šanci na přežití - skoro jako švábi.

A jak ty sám píšeš , je to vychcaností , neboli zmrdstvím. Nikoli logikou. Takže si to oprav a můžeme se shodnout na tom , že jsou opovrženíhodni, protože jim chybí sebeúcta.
Huhu prepáč, až teraz som si všimol tento blud čo si sem v tejto veci dal:
huhu píše: A jak ty sám píšeš , je to vychcaností , neboli zmrdstvím. Nikoli logikou.
Omyl, vychcanosť je takmer vždy postavená na logike a takmer nikdy nestojí len na náhode. Súdiac podla logiky ktorú do "zmrdství" dávaš, každá výhoda (poznanie výhody je postavené výlučne na logike poznania výhody) ktorú vo svojom živote využívaš je potom zmrdstvím z čoho vyplíva že nielen ty ale takmer i mi všetci (v tomto prípade gadžovia) sme rovnaký zmrdi ako tí Rómovia na ktorých tu v tejto veci kydáš... . Hunter

Výsada magorov je všímať si formu pred obsahom...
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:Omyl, vychcanosť je takmer vždy postavená na logike a takmer nikdy nestojí len na náhode. Súdiac podla logiky ktorú do "zmrdství" dávaš, každá výhoda (poznanie výhody je postavené výlučne na logike poznania výhody) ktorú vo svojom živote využívaš je potom zmrdstvím z čoho vyplíva že nielen ty ale takmer i mi všetci (v tomto prípade gadžovia) sme rovnaký zmrdi ako tí Rómovia na ktorých tu v tejto veci kydáš... . Hunter
... :roll::roll::roll: ... jenže gádžové toho ve většině případů nezneužívají a pohybují se v mantinelech civilizované slušnosti ...... což se o vychcaných rómech říci nedá ...

PeS: ... máš naprosto zvrhlé žebříčky hodnot ...... ty se mezi nima pohybuješ už asi dlouho, že ... :D:D:D ...

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A&(F) ako takmer vždy, reč je tu o inom... . No k tomuto čo si sem dal:
A(&F) píše: ... máš naprosto zvrhlé žebříčky hodnot ...... ty se mezi nima pohybuješ už asi dlouho, že...
Ale no ták, hádam mi tu nechceš po to čo sa tu prezentuješ ako jasný deviant dávať školenia o rebríčku hodnôt. Tam kde žijem sa dvere ani v noci nezamykajú pred nikým z nás (bez rozdielu rasy) , to je však už mimo rozsah tvojho chápania... . Hunter

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hunter píše:
huhu píše:
hunter píše:Vďaka evolúcií prežívajú len tí najschopnejší, najdravejší, najvychcanejší, naj..., Hunter
To je pravda , dokonce byla vypracovaná studie, jejíž výsledek potvrzuje , že cikáni mají z lidských odrůd největší šanci na přežití - skoro jako švábi.

A jak ty sám píšeš , je to vychcaností , neboli zmrdstvím. Nikoli logikou. Takže si to oprav a můžeme se shodnout na tom , že jsou opovrženíhodni, protože jim chybí sebeúcta.
Huhu prepáč, až teraz som si všimol tento blud čo si sem v tejto veci dal:
huhu píše: A jak ty sám píšeš , je to vychcaností , neboli zmrdstvím. Nikoli logikou.
Omyl, vychcanosť je takmer vždy postavená na logike a takmer nikdy nestojí len na náhode. Súdiac podla logiky ktorú do "zmrdství" dávaš, každá výhoda (poznanie výhody je postavené výlučne na logike poznania výhody) ktorú vo svojom živote využívaš je potom zmrdstvím z čoho vyplíva že nielen ty ale takmer i mi všetci (v tomto prípade gadžovia) sme rovnaký zmrdi ako tí Rómovia na ktorých tu v tejto veci kydáš... . Hunter
Ale kdeže ty šmodrcho.
Já logikou věci chápu , že by pro mě bylo výhodné půjčit si za blátivého počasí dvacet dětí , jít somrovat na úřad a nechat je tam do všeho strkat.

Jenže mám hrdost , pýchu a sebeúctu ( ano, jsem pyšný na to , že nesomruju a postarám se o sebe )

A to mě odlišuje od těch zvířátek. Logiku používám na to , abych plánoval. Když získám stovku , nebo tisícikorunu , tak zvážím , co si můžu koupit a kdy budu mít další příjem.
Tuty zviřátka jdou okamžitě jakýkoli obnos propít a naházet do automatu a teprve když už nic nemají , začnou shánět další love a pochopitelně musí jít po věcech s velkou likviditou. Nemají čas. A v tom žádnou logiku nevidím !

-------------------------------

a než začneš oponovat - provozoval jsem dvě výkupny surovin. Viděl jsem to denně. A stejně se chovalo i pár bílých alkáčů.

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

Ahaho, ďalší Čech s komplexom...
huhu píše:Ale kdeže ty šmodrcho.
Huhu ak si prestaneš sám sebe protirečiť,
huhu píše:když už nic nemají , začnou shánět další love
huhu píše:v tom žádnou logiku nevidím !
huhu píše:pochopitelně musí jít po věcech s velkou likviditou. Nemají čas.
huhu píše:v tom žádnou logiku nevidím !
môžme sa potom pohnúť ďaléj. Do vtedy "nedá se svítit...". Hunter

huhu
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hunter píše:Ahaho, ďalší Čech s komplexom...
huhu píše:Ale kdeže ty šmodrcho.
Huhu ak si prestaneš sám sebe protirečiť,
huhu píše:když už nic nemají , začnou shánět další love a pochopitelně musí jít po věcech s velkou likviditou. Nemají čas. A v tom počínání žádnou logiku nevidím !
môžme sa potom pohnúť ďaléj. Do vtedy "nedá se svítit...". Hunter
Sorry, chybí tam jedno důležité slovo , bez kterého to nemůžeš pochopit. Nebo nechceš. Nebo dáváš přednost formě před obsahem ?!!??! To snad ne !

správně mělo být :
v tom počínání já nevidím logiku ;-)

dík za upozornění
Naposledy upravil(a) huhu dne pon 05 zář 2011 16:03, celkem upraveno 1 x.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:hádam mi tu nechceš po to čo sa tu prezentuješ ako jasný deviant dávať školenia o rebríčku hodnôt.
... pokud se považuje za deviaci chránit si svůj majetek (byť i nezákonným způsobem, protože neschopná policie ani nedokonalé zákony této země mi nepomůžou) ... a "odloveným dřevoštípačkám" pomocí práce zpátky umožnit návrat do normálního života (vždyť mnozí z nich ještě nikdy ani "neokusili", co znamená "živit se poctivě prací") ... přitom jejich přičiněním získat alespoň část hodnoty jimi ukradených nebo poškozených věcí, ... tak potom s tebou plně souhlasím ...... ano, potom jsem deviant a nestydím se za to !!! ... 8) ...
Tam kde žijem sa dvere ani v noci nezamykajú pred nikým z nás (bez rozdielu rasy)
... tak to vám teda závidím ... že pokud kradou, tak chodí krást jinam ... :D:D:D ... a co pořádek ??? ... taky v pohodě ??? ...... víš, před lety jsem strávil delší čas na Islandu ... země to zaslíbená s téměř nulovou kriminalitou ... vím jaké to je, když si někde něco položíš a zase to tam najdeš (klidně i po půl roce), protože si to nikdo nepřisvojí, jelikož to není jeho !!! (v nejhorším to najdeš na nejbližší radnici nebo na policii, kam to někdo odnesl, aby se věc počasím neznehodnotila) ... :shock: ... což ale zde s tou bílou ani černou chamradí nelze ... zvláště pak s tou barevnou ... :mrgreen: ...

PeS: ... ale i přesto mají na Islandu vězení ... občas se přecejenom stává, že někdo šlápne vedle, byť minimálně (třeba někoho porazíte autem při nepozorné jízdě) ... ale pokud se dotyčný chová slušně, může chodit na víkendy domů a má i právní nárok na dovolenou (slušní vězni bez prohřešků mohou během dovolené dokonce opustit zemi !!!) .... se zlotřilými cizinci se tam však nikdo nepáře, s těma jsou "raz dva hotový" ...... ve vězeních se pracuje: ... 9 hodin tvrdé práce (jako v zaměstnání) ... + 4 hodiny pro vězení (jako v domácnosti) ... zbytek je osobní volno a spánek ... (pozn: násilníci, vrazi a maniaci končí rovnou na psychiatrii, protože tamní vězení jsou pouze pro "slušné lidi") ....... tak nějak Hantře, ... a na tvojí debilní otázku (která se dá oprávněně předpodkládat, po tom cos tu již několikráte předvedl) ti rovnou předem odpovídám, že zavřenej jsem tam opravdu nebyl ... :D ...

... vězení v Eyrarbakki ... :) ...
Obrázek

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A(&F) píše:
hunter píše:hádam mi tu nechceš po to čo sa tu prezentuješ ako jasný deviant dávať školenia o rebríčku hodnôt.
... pokud se považuje za deviaci chránit si svůj majetek
Nie, o tom nie je reč... . To s tým Islandom je dobrý príklad, prečo vo vašich problémoch neidete touto cestou...?
A(&F) píše: ... a na tvojí debilní otázku
Ale no tak pŕŕŕŕŕŕŕŕŕ, "bratríčkovať" sa zas až tak nemusíme... . Hunter

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

A(&F) píše:
... pokud se považuje za deviaci chránit si svůj majetek (byť i nezákonným způsobem, protože neschopná policie ani nedokonalé zákony této země mi nepomůžou) ... a "odloveným dřevoštípačkám" pomocí práce zpátky umožnit návrat do normálního života (vždyť mnozí z nich ještě nikdy ani "neokusili", co znamená "živit se poctivě prací") ... přitom jejich přičiněním získat alespoň část hodnoty jimi ukradených nebo poškozených věcí, ... tak potom s tebou plně souhlasím ...... ano, potom jsem deviant ... 8) ...
Tam kde žijem sa dvere ani v noci nezamykajú pred nikým z nás (bez rozdielu rasy)
... tak to vám teda závidím ... že chodí krást jinam ... :D:D:D ... a co pořádek ??? ... taky v pohodě ??? ...... víš, před lety jsem strávil delší čas na Islandu ... země to zaslíbená s téměř nulovou kriminalitou ... vím jaké to je, když si někde něco položíš a zase to tam najdeš (klidně i po půl roce), protože si to nikdo nepřisvojí, jelikož to není jeho !!! (v nejhorším to najdeš na nejbližší radnici nebo na policii, kam to někdo odnesl, aby se věc počasím neznehodnotila) ... :shock: ... což ale zde s tou bílou ani černou chamradí nelze ... zvláště pak s tou barevnou ... :mrgreen: ...

PeS: ... ale i přesto mají na Islandu vězení ... občas se přecejenom stává, že někdo šlápne vedle, byť minimálně (třeba někoho porazíte autem při nepozorné jízdě) ... ale pokud se dotyčný chová slušně, může chodit na víkendy domů a má i právní nárok na dovolenou (slušní vězni bez prohřešků mohou během dovolené dokonce opustit zemi !!!) .... se zlotřilými cizinci se tam však nikdo nepáře, s těma jsou "raz dva hotový" ...... ve vězeních se pracuje: ... 9 hodin tvrdé práce (jako v zaměstnání) ... + 4 hodiny pro vězení (jako v domácnosti) ... zbytek je osobní volno a spánek ... (pozn: násilníci, vrazi a maniaci končí rovnou na psychiatrii, protože tamní vězení jsou pouze pro "slušné lidi") ....... tak nějak Hantře, ... a na tvojí debilní otázku (která se dá oprávněně předpodkládat, po tom cos tu již několikráte předvedl) ti rovnou předem odpovídám, že zavřenej jsem tam opravdu nebyl ... :D ...

... vězení v Eyrarbakki ... :) ...
Obrázek
Mohu potvrdit. V severských zemích je minimální kriminalita (ono tam je taky málo lidí na km2 :D a jak říkám nejsou lidi není problém). Nicméně když necháte dokonce něco ležet i dražší věc nikdo se jí nedotkne, maximálně by jí přesunul pokud by mu překážela. Viděl jsem tam autobusovou zastávku, nikde nikdo a u lavičky stálo snad dset deštníků. Divil jsem se proč a pak mi to došlo. Lidi je tam prostě zapomněli a nikdo si nedovolil cizí deštník odnést, tak tam prostě zůstaly.
Chlapík terý tam už dlouho žije a dělá správce přístavu vyprávěl jak jeho šéf za ním přišel s dispozičními právy k jeho účtu kdyby potřeboval něco koupit na opravy. Na účtu bylo něco přes 20mil kč. To bych chtěl vidět u nás. :)
Když tam němci šlohli ovci že si jí upečou chytli je a odvezli spoutaný na medvěda až na hranice. Když tam nějaký cizinci ukradli tuším speciélní motory z lodi už snad druhý den měl postižený vše zaplaceno od pojišťovny.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
A(&F) píše:
... pokud se považuje za deviaci chránit si svůj majetek
Nie, o tom nie je reč...
... tak tady nemel ... a konkrétně napiš co u mne vůči rómům považuješ za deviaci ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:...?
A(&F) píše: ... a na tvojí debilní otázku
Ale no tak pŕŕŕŕŕŕŕŕŕ, "bratríčkovať" sa zas až tak nemusíme... . Hunter
... ty jsi s tím začal ... tak co se teď čílíš ??? ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:To s tým Islandom je dobrý príklad, prečo vo vašich problémoch neidete touto cestou...? Hunter
... za prvé nám tu schází mnoho set let k převýchově ... a za druhé nám tu něco přebývá ... ;) ... na islandu totiž rómové nežijí ... :D ...

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“