Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Z činnosti Městské Policie Most ...

Příspěvek od A(&F) »

... na fotkách MPM je krásně vidět, kdo především v našem městě způsobuje problémy ... asi to pro nikoho není žádný velký překvapení ... :D ...

http://www.mesto-most.cz/vismo/dokument ... 81&p1=3665
http://www.mesto-most.cz/vismo/dokument ... 23&p1=3665
http://www.mesto-most.cz/vismo/dokument ... 30&p1=3665

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

La Viva France !!! ...

Příspěvek od A(&F) »

... to jsou politici dle mého gusta ... Bruselu se nebojí ... a dál hájí zájmy svých občanů ... http://zpravy.ihned.cz/svet/c1-46425620 ... -z-bruselu ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: V Ústeckém kraji se krade čím dál víc.

Příspěvek od NAVAR »

huhu píše:
aNONym píše:.

Hovořím o tom, že dokud se nezmění přístup státu vůči nim, tak se nic nezmění! Budou donekonečna jak pijavice dál finančně vysávat tento stát, páchat trestnou činnost proti obyvatelům a působit škody na zdraví i na majetku! :|
hunter píše:....... za tých neprispôsobivých mốže systém a keď že i ty si voličom toho systému môžeš za to i ty sám že sú taký aký sú... . ... . Hunter

hmmm.... kuken do hlasování . Že s tím něco udělá stát - tomu nikdo nevěří.
Logicky . Lidé ve vládě tam nejsou proto , že bychom je prosili , aby nám pomohli . Oni se o to sami rvali . A nebylo to pro ideály , ale pro peníze a kontakty za účelem získání dalších peněz. Kdo se nehodí , toho to stádo udupe. ( namátkou Fischer , Korytář )
Není to jen v CZ.
No a ti zákonodárci jsou ve své vlastní pasti . Protože nemůžou uzákonit něco , co popudí voliče , nebo čím si ušijí sami na sebe bič.

Ovšem řešení nemám ani já. Všechna řešení jsou nehumánní. Jako třeba - dát jim ostrov a vybavit ho pro začátek polem a stádem dobytka. BTW - jak se zalidnila Austrálie ? .... :D . No , dneska už to nejde. Takže asi nezbývá , než si je držet od těla a počkat na vhodnou politicky korektní příležitost .

Systém? No hlavně že je to na koho svést a hned to zmotat tak že za to vlastně může ten kdo si stěžuje. Všichni jsme bohužel součástí systému. Každý má svůj podíl viny, nikoliv však majoritní, jenom velmi nepatrný, na voliče bych to nesváděl, protože kdyby volby mohly něco změnit už dávno by je zakázali.
Svádět to na systém mi připomíná "Bodnu do kábáta a on v něm byl chlap, pak mi spanul na kudlu ještě 12x"

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
A(&F)
Zasloužilý člen

Docela dobrý nápad ...

Příspěvek od A(&F) »

... MP Šluknov v rubrice "Nepatřilo to vám?" zveřejňuje fotky kárek a vozíků s obsahem šrotu ... někdy i s tažnými psy ... :D:D:D ...

... http://www.mesto-sluknov.cz/gallery/cla ... 111949.jpg ...

hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

NAVAR píše:na voliče bych to nesváděl, protože kdyby volby mohly něco změnit už dávno by je zakázali.
NAVAR preboha to o čom ty tu snívaš? Takže podla teba npr. ten fr.prezident čo vydal tie nariadenia o vysťahovaní neprispôsobivých rómov a zbúrani čiernych stavieb vo Francúzku alebo ty starostovia u nás na Slovensku čo začali nekompromisne stavať tie oddeľovacie betónové múry boli vytiahnutý z klobúka ako králici? Vylez s pod tej maminej sukne a začni už konečne rozhodovať sám za seba - vek už predsa na to máš, či nie? Hunter

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše: Takže podla teba npr. ten fr.prezident čo vydal tie nariadenia o vysťahovaní neprispôsobivých rómov a zbúrani čiernych stavieb vo Francúzku alebo ty starostovia u nás na Slovensku čo začali nekompromisne stavať tie oddeľovacie betónové múry boli vytiahnutý z klobúka ako králici?
... takže s nima souhlasíš ??? ... :D ...

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

hunter píše:
NAVAR píše:na voliče bych to nesváděl, protože kdyby volby mohly něco změnit už dávno by je zakázali.
NAVAR preboha to o čom ty tu snívaš? Takže podla teba npr. ten fr.prezident čo vydal tie nariadenia o vysťahovaní neprispôsobivých rómov a zbúrani čiernych stavieb vo Francúzku alebo ty starostovia u nás na Slovensku čo začali nekompromisne stavať tie oddeľovacie betónové múry boli vytiahnutý z klobúka ako králici? Vylez s pod tej maminej sukne a začni už konečne rozhodovať sám za seba - vek už predsa na to máš, či nie? Hunter
Prezidentské volby ve Francii budou 22.dubna 2012

nevim jak je to s volbama do zastupitelstva na slovensku. Ale touha zalíbit se části voličů ve vhodné době není systémové řešení .

navíc jsou to podle tebe rasisti a tím pádem nemají na postu starosty , nebo frprezidenta co dělat !!!!!!! KDO VOLIL RASISTY ???!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

aNONym píše:
hunter píše:.....za tých neprispôsobivých mốže systém......
Ta to je fakt myšlenka z zamyšlení. :D Non
Správně!
Jenže když se nad tím zamyslím, tak se mi zdá, že má Měňavka-Hunter tentokrát stoprocentní pravdu.

Systém, tedy stát a naše zákony zatím nenašly způsob, jak jim to "nepřizpůsobování" znechutit natolik, aby pro ně bylo výhodnější se přizpůsobit.
Zatím je pro ně příjemnější být bez práce a získávat od státu peníze a bydlení prostřednictvím sociálních dávek, různých dotací a výhod, které ostatní populace nemá. Protože ale stejně dosažená úroveň neodpovídá představám těch nepřizpůsobivých, tak jsou "nuceni" využívat svůj dostatek volného času ke zvyšování životní úrovně. Jako nejefektivnější se jim osvědčila majetková trestná činnost s tím, že na sebe minimalizují její případný dopad. Je opět chybou systému, že se jim to úspěšně daří.
Přizpůsobiví to mají za zlé policii, ale ta i kdyby fungovala naprosto perfektně (jako že nefunguje), tak díky nedůslednosti zákonů a jejich kontraproduktivitě by stejně "na body" vedli nepřizpůsobiví.
Zákony mohou měnit pouze politici a mezi nimi se vždycky najde dost takových, kteří "za mísu šošovice" vytáhnou na světlo rasizmus a diskriminaci.
V praxi to pak vypadá tak, že je zákonem zakázáno udělat statistické rozbory, ve kterých by nějak figurovala národnost - mimochodem je to výhodné i pro různé cizojazyčné gangy, jejichž činnost se tak monitoruje jaksi "neoficiálně".

I já jsem hlasoval pro třetí možnost.
K druhé možnosti - averze proti nepřizpůsobivým sice stále roste, ale radikální řešení formou občanské války je nereálné nejen pro svou nezákonnost. Ale je docela snadno možné, že v některých regionech se začne formovat nějaká obdoba domobrany a bude docházet k vážnějším potyčkám. Což by mohlo politiky donutit, aby se tímto problémem zabývali.

Tím se dostávám k první možnosti, a tou je to, že to vyřeší vláda. Osobně jí nevěřím, tedy ani té možnosti a ani té vládě. Donucena okolnostmi bude simulovat nějakou činnost, pravděpodobně ustanoví nějakou komisi, jejíž doporučení bude ochotna po nějaké delší době zvážit. Výsledkem budou změny znění některých paragrafů, většinou vypuštěním, nahrazením a nebo přidáním několika slov. To se pak bude donekonečna připomínkovat, měnit a škrtat, načež se to po dalších průtazích schválí ve zhruba stejném znění.
Snad by bylo řešení ve změně sociálního systému - vzhledem ke snižování a škrtání ve všech rezortech to je zdánlivě nadějné, ale úbytek prostředků jenom zvýší kriminalitu nepřizpůsobivých.
Jedinou nadějí na nějakou zásadnější změnu bych viděl v uzákonění toho, že zastánci práv nepřizpůsobivých jsou povinni trvale bydlet a také se zdržovat v jejich sousedství.

Protože je mi jasné, že takový zákon ani nařízení nikdo neschválí, zbývá jenom ta třetí "jiná" alternativa, která je mi stále jaksi nejasná.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

A&F píše:... takže s nima souhlasíš ??? ... :D ...
Ano, súhlasím, bez výhrad. Keď je telo choré treba liečiť príčinu a nie dốsledok. V tomto prípade je jednoznačne chyba v systéme, nie v rómoch. Oni (ty neprispôsobivý) sa sa už len na tých chybách vezú... . Keď poslanci nechcú, tak potom systém môžu zmeniť už len voliči... . Hunter

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:
Ano, súhlasím, bez výhrad. Keď je telo choré treba liečiť príčinu a nie dốsledok. V tomto prípade je jednoznačne chyba v systéme, nie v rómoch. Oni (ty neprispôsobivý) sa sa už len na tých chybách vezú... . Keď poslanci nechcú, tak potom systém môžu zmeniť už len voliči... . Hunter
Voliči to nezmění pokud nemají koho volit. Myšleno volit kvalitní zastupitele.
Dle mého názoru jsou politici stejná škodaná jako rómové. Mohu dokázat.

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
hunter
Starší člen

Příspěvek od hunter »

huhu píše:Prezidentské volby ve Francii budou 22.dubna 2012

nevim jak je to s volbama do zastupitelstva na slovensku. Ale touha zalíbit se části voličů ve vhodné době není systémové řešení .

navíc jsou to podle tebe rasisti a tím pádem nemají na postu starosty , nebo frprezidenta co dělat !!!!!!! KDO VOLIL RASISTY ???!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omyl, to nie je o rasizme ale o pragmatizme. Výsledok je v konečnom dôsledku vždy len vecou podania... . Hunter

NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

hunter píše:
Dle mne má vliv hlasu jednoho voliče na řešení rómské otázky stejný vliv jako moč jednoho chrousta na korozi zemské osy.
Rozhoduji se tak že myšlenky si vážím na to nepotřebuji máminy sukně ani nikoho jiného, pouze vlastní hlavu. Něco jako Išikavův diagram a přikládání váhy k jednotlivým vlivům.
Politiky vůbec nepotřebuji ba co naopak politici jsou tím jak se chovají nežádoucí.
Pokud jsem okolnosti nucen řešit konflikty, tak je řeším a opět se nespoléhám na zákony, mravy, davy, politiky, policii atd. Stačí mi desatero.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

poota píše: Ale je docela snadno možné, že v některých regionech se začne formovat nějaká obdoba domobrany a bude docházet k vážnějším potyčkám. Což by mohlo politiky donutit, aby se tímto problémem zabývali.
... není žádným tajemstvím, že na Mostecku a v okolí byla domobrana zformována již dávno ... ve skutečnosti se jedná o síť telefonních kontaktů mezi lidmi, kteří jsou v případě potřeby ochotni přispět k obnově pořádku a minimalizování škod ... i za cenu překročení zákona ... je zde totiž už dlouho tak napjatá atmosféra, že stačí malé "brnknutí na strunu" a pokud začnou nepokoje, tak to již činné složky nezvládnou ... alespoň ne ihned okamžitě ... nechceme, aby se zde odehrálo něco podobného jako v Británii ...

... jsem rovněž členem a v mobilu mám 12 čísel na další členy ... mé číslo je zase mobilech dalších ... duplicitní překrývající se stromová strukrura ... všichni to jsou lidi na úrovni, rozhodně ne žádní extrémisti ... mezi námi jsou nejen podnikatelé, doktoři, právníci, atd., ale i příslušníci PČR, MP, vojáci z povolání, členové ostrah různých podniků, střeleckých i historických spolků ... nebudu zde psát přesné číslo, ale jedná se o masu několik set lidí ... co vím, tak podobné skupiny existují i v okolních okresech, se kterými jsme připraveni si navzájem pomoci ... možná ale raději moc nepřemýšlet, jak by to také mohlo dopadnout ... obávám se, že dlouho potlačované emoce majority by posléze mohly nekontrolovaně vyplout na povrch ... ale dost možná, že by se s tím konečně potom začalo něco dělat ... strkat hlavu do písku nejde do nekonečna ... :? ...

PeS: ... pokud si myslíte, že zacházíme až příliš daleko, uvědomte si prosím, že zdejší "převaha etnika" je děsivá ... zkuste se vžít do situace, že se lidi bojí vycházet po setmění ven ... nebo že děti osobně vozíme do škol a na kroužky, protože zde už dlouho není bezpečno ... přepadení tu jsou tu skoro každý den, jenomže se o nich až na drobné výjimky moc nepíše ... počet krádeží majetku je tu nejvyšší v ČR ..... dokladem, kam až to může dojít, byly nepokoje v Janově, v Krupce i jinde, kdy policie, přestože tam byla značně posílena (zastoupena ve velmi hojném počtu), tak raději separovala příslušníky DS, aby je ochránila před rozvášněným ozbrojeným davem ... to ale byly předem ohlášené akce ... co však s těmi, které můžou vypuknout neočekávaně v každém okamžiku ??? ... stačí jen malé "brnknutí" ... a štěstí přeje připraveným ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

hunter píše:
Ano, súhlasím, bez výhrad. Keď je telo choré treba liečiť príčinu a nie dốsledok. V tomto prípade je jednoznačne chyba v systéme, nie v rómoch. Oni (ty neprispôsobivý) sa sa už len na tých chybách vezú...
... a jak bys to chtěl udělat ??? ... vždyť snížením sociálních dávek (které by je "mělo" donutit pracovat) se pouze dosáhne zvýšení kriminality, ničeho jiného (jak názorně dokázal počin Řábkové v Chomutově při jejich zabavování dlužníkům města) ... jak to udělat, když není dostatek pracovních míst ani pro ty, co chtějí pracovat, ... když peněz ve státní kase valem ubývá .... a čas na převýchovu by zabral několik generací ??? ...

... to jsem zvědav, co z tebe vypadne ...

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO..

Příspěvek od jarda ovčák »

Kdyby volby něco mohly změnit, dávno by je zakázali.
Jediná možnost je ostnatej drát a psi s nabroušenejma zubama a geneticky modifikovaný práh bolesti.......
Můj dům, můj hrad, má pevnost.
Moje čtvrté já je sedlákem, na to nezapomínejmež...Ešče ty glometné hnízda s vickersama v ráži 0,50 a fertig. Možná by to chtělo napojit na nějaký serva , za který by tahala umělá inteligence.Jsem humanista a psy si nenechám cuchat.

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“