Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
alien
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: pon 12 lis 2007 13:22

MMS a kocour

Příspěvek od alien »

nazdar
děkuji vám všem za pohotové rady,kocoura utrácet v žádném případě nebudu,místo toho někdy vezmu na střelnici veterinářku jako náhradní terč :D :D .Začal jsem mu ty strupy včera mazat koloidem Ag jak mi poradila Jani,dneska ráno je měl jakoby zaschlé,je fakt že ten koloid jsem uvařil z 1,5 leté vody pro injekce a za pomocí 4ks 9V baterek,takže asi pro vnitřní použití né ale na kůži snad dobré,ale jestli to funguje takhle rychle tak je to zázrak.
Takže tento týden to budu zkoušet mazat koloidem Ag a od dalšího týdne nasadím MMS.
Ještě jednou vám všem dík za pomoc,protože i když je ten kocour zmetek :D vyleze a vyskočí všude,sežere mnohdy i jídlo které mám nachystané já,tak je to člen rodiny.Jeho mámu nějaká lidská svině vyhodila skotnou z auta u našeho baráku a tak už zůstala.Jelikož bydlím u hlavní cesty a jezdí tam celkem dost lufťáku tak takových koček jsem už po známých rozdal opravdu dost a 3 mám doma.
Každopádně potom sem napíšu jak léčba zabrala a jak to dopadlo.
Ještě jednou dík
Milan


je hodně věcí mezi nebem a zemí ale obloha je super.
alien
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: pon 12 lis 2007 13:22

MMS a kocour

Příspěvek od alien »

zdravím
ten koloid Ag a MMS je opravdu zázrak,po desetidenní aplikaci koloidu na kůži ráno a večer a MMS do vody na pití/1 kapka do misky,po 8 hodinách výměna za čerstvou/je kocour z 95 % úplně v pohodě,kůže je bez známek strupů,voda s MMS kupodivu chutná všem kočkám a patrně se všechny odčervily i bez drahé chemie a stojí u misky a čekají až dostanou čerstvou.
Kocour je vitální,akorát jsme mu přestali dávat kočičí konzervy a kapsičky,přešel na vánočku a mléko,květák vařený a podobné radosti a kupodivu mu to i chutná.Nakonec MMS a koloid Ag pomohl i mě na ekzém,když jsem to připravoval tak jsem se s tím na střídačku natíral i já a mám pokoj i bez návštěvy u kožního,je to opravdu vynikající věc.
Akorát musím na vnitřní užití Ag spáchat spáchat elektrolyzér,schéma je v sekci koloid,protože mi z 9V baterkama z toho leze nějaký černý sajrajt/trochu na dně/ na kocoura to učinkovalo dobře,ale pít bych se to ani po odfiltrování toho sajrajtu radeji neodvážil,jinak v Ostravě je nějaká firma která prý dodává špičkový koloid,mám slíbený kontakt,potom ho sem dodám
za vaše rady vám všem děkuji já a hlavně Fousek :D :D
Milan


je hodně věcí mezi nebem a zemí ale obloha je super.
J.a.n.a
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: pon 15 srp 2011 13:16

MMS u kocourka

Příspěvek od J.a.n.a »

Dobrý den, prosím o radu. Jak léčit kocourka, kolik a čeho mu dávat. Mocse v tom nevyznám, jetsli aktivované kapky nebo ne a jak často. Děkuji za odpověď.


huhu
Zasloužilý člen
Příspěvky: 980
Registrován: ned 02 led 2011 17:48
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS u kocourka

Příspěvek od huhu »

supr dotaz! :good:
kocourek je nemoc , nebo nemocný ?
a pokud je nemocný , co mu je ?


aldapu
Stálý člen
Příspěvky: 50
Registrován: ned 10 říj 2010 19:35

Demodikóza

Příspěvek od aldapu »

Zdravim

Mame fenku boxera ( 4 roky ).V jednom roce se u ni projevila demodikóza ( kožní onemocneni pry prenasena materskym mlekem ).
Dvakrat do roka ma falesnou brezost a hodne natekly ceciky.( chudinka )

Chtel bych ji nejak pomoct k tomu, aby mela stenata.Doktor nam to hned na zacatku nedoporucoval z duvodu prenaseni na dalsi generace.
Jinak je pravda, ze uz treti rok ma klid.Pry se to ale nikdy nevyleci.

Dovedl by mi nekdo poradit, jak ji pomoci s MMS?Sam pouzivam MMS s HCL.
Diky


severanka
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 20 říj 2011 18:11
Bydliště: Kozlovice

zánět ucha u psa

Příspěvek od severanka »

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli se někdo setkal u německého ovčáka se zánětem v uších. Trvá to už 2 roky, co s ním chodím k veterináři a ten nám co 2 měsíce dával vodičku na čištění Otifree a kapky Aurizon, které zabraly po léčbě na max. 14 dní a pak to začalo znova a znova. Když jsem tam byla naposledy, tak mi pan doktor řekl, že těma kapkama se nevyřeší nic, že to má chronickou kvasinku a kdesi cosi a musíme nasadit antibiotika v tabletách a že po dobu 6 týdnů budu muset dávat ty tablety a pak se uvidí, jak to zabere (7 tablet 880 Kč). Vzala jsem první dávku těch antibiotik, protože to měl už docela nateklé a s přítelem jsme se domluvili, že to tak dál nepůjde a budeme muset začít hledat jinou alternativu, která mu pomůže a nebudu muset cpát peníze pořád do veterinářů, kteří stejně nic nevyřeší a jenom na zvířátkách vydělávají. Po týdnu antibiotik jsme začali mazat ucho MMS a kapat mu MMS i do vody (to samé i s koloidním stříbrem), nevím proč, ale strašně třepal hlavou možná i víc než půl hodiny a chtěl, abych mu ucho pořád masírovala a kňučel, můj taťka mi řekl, že toho psa utrápím, že to není normální...je mi ho strašně líto a nevím, co mám dělat, jestli to dělám správně nebo špatně. Prosím poraďte mi.
Děkuji


Darinka
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: sob 26 lis 2011 20:09
Bydliště: Bratislava

Cukrovka u psa

Příspěvek od Darinka »

Ahoj, som tu uplne nova a neviem, ci sa to tu uz niekde rozoberalo, kazdopadne som to nenasla a obraciam sa na vas vsetkych s prosbou o radu, ci je mozne pomoct psíkovi, ktory ma pravdepodobne cukrovku. Je to uz jedenastrocna slecna pudlika, ktora tento rok prekonala tri operacie, dvakrat prasknuty väz v kolene a jedenkrat operacia tenkeho creva, to vsetko za posledneho pol roka. Mozno to ma nejaky suvis, ale na poslednej kontrole jej namerali zvysene hodnoty v pankreasi a doktor radi, aby sme chvilu pockali, co bude dalej. Psik nadmerne pije uz asi tyzden, aj v kludovom rezime zrychlene dycha,uz dlhsie má zakalené cocky (sedy zákal vraj). Teplota doteraz ziadna. Docitala som sa o pripravku MMS, ale nakolko s nim sama nemam skusenosti a topiaci sa aj slamky chyta, chcem vas velmi poprosit o radu, skusenosti, cokolvek, co by nasmu psickovi pomohlo, pretoze ju nadovsetko lubime a boli nas, ked vidime, ako do nej doktori pichaju injekcie, antibiotika a mozno zacne aj inzulin s prisnou dietou.. Vie mi niekto pomoct a poradit prosim..? Vopred vam dakujem...


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Cukrovka u psa

Příspěvek od poota »

To Darinka:
ahoj, myslím, že pro začátek můžeš zkusit dávat jí do vody na pití tak 2 až 3 kapky neaktivovaného chloritanu.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Darinka
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: sob 26 lis 2011 20:09
Bydliště: Bratislava

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Darinka »

Ahoj,
ďakujem za rychlú reakciu, vazim si kazdu odpoved. Ešte pre upresnenie, 2 až 3 kvapky na 2 litre vody, ako som sa niekde docitala? A ako dlho mozem takto aktivovanu vodu pouzivat, pretoze to ma asi tiez prchavy ucinok... O mms je tolko informacii, ze mam strach, aby som nieco nepokazila. Dnes jej namerali nieco zvysene v moci, veterinar to neupresnil, takze odstranovat asi budem toho v jej telicku viac. Darina


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od poota »

Darinka píše:.. Ešte pre upresnenie, 2 až 3 kvapky na 2 litre vody, ako som sa niekde docitala? ..
Dáváš jí běžně misku vody, předpokládám, že každý den čerstvou. Do té misky dej ty 2 až 3 neaktivované kapky chloritanu, zamíchej to a za chvíli jí to dej jako normálně. Ona to zřejmě všechno nevypije, ale s tím si nelam hlavu, další den jí to dej zase čerstvé. Samotný chloritan nevyprchává, aktivuje se postupně jejími žaludečními kyselinami, které má mimochodem kvalitnější než my člověci.
A vyřiď jí, že ji pozdravuju a podrbej ji za mě na zádíčkách.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Ako pomôcť psovi

Příspěvek od poota »

Maria1583 píše:Môj pes bol dokusaný iným a poriadne ledva prežil.
Bolo to cca pred mesiacom.
Dostal sa z toho,ale na hlave mu pri uchu zostala poriadna hrča/pravdepodobne zrazenina/
Máte skúsenosti s MMS ako mám pomôcť?
Každú radu si cením.
Ďakujem
MMS můžeš dávat pejskovi do vody na pití - stačí do misky pár kapek asi tak půl hodiny před tím, než mu to dáš pít - stačí i samotný chloritan bez aktivace. Uvidíš sama, jestli to bude mít chuť brát, ale většinou to psům voní, dokonce i aktivované.
Druhou možností je aktivovat pár kapek, po aktivaci naředit asi tak malým prckem vody, nechat vsáknout do vaty a nebo buničiny a přiložit mu to na kůži na takových deset patnáct minut.
Vyzkoušej a uvidíš, co se mu bude líbit a co bude fungovat. Ona tto ta naše chlupatá potěšení mají náramně ráda, když se jim věnujeme - a když mu k tomu ještě předvedeš nějakou "komedii", jako že je to strašně důležité, tak se na to bude dokonce těšit.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Máca
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 11 led 2012 21:24

Dávkování pro malé psy

Příspěvek od Máca »

Prosím může mi někdo poradit s dávkováním pro malé psy, jedná se o čivavu stáří 9 let, váha 4,5-5kg. Hledala jsem v odkazech ale nikde jsem nic nenašla, a bohužel si nevím rady, jak mám MMS namíchat. Udělala se jí nejdřív malá měkká boulička u ocásku, která se během 5 měsíců zvětšila na velikost tenisového míčku,tvrdá napnutá. Byla jsem u 3 veterinářů a shodně mi řekli,že neví co to je, ale operaci vzhledem k jejímu věku nedoporučují. /9 jí bude teď v květnu/
Jsou dny kdy jí to bolí, většinou si rychle sedne a pak čeká až jí to přestane, jinak je čiperka,běhá,jí všechno,hraje si. Mám zakoupeno MMS , které se míchá 1 kapka a ředí se 5 kapkami aktivárotoru, ale nevím jaký poměr vzhledem k její váze mám dát, jestli půl kapky a 2,5 aktivárotu a kolik vody, nemám zkušennosti, zakoupila jsem to pro ní před pár dny a v knize jsem to nevyčetla. Prosím vás o radu a pomoc. Děkuji moc Máca


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Dávkování pro malé psy

Příspěvek od milda »

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... AD%C5%99at

jinak můžeš dát do pití 4 kapky neaktivovaného MMS na litr vody.


aja
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: sob 14 led 2012 11:53

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od aja »

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost i s léčením srdečních vad u psů s pomocí MMS. Šelest na srdíčku, onemocnení chlopní.
Děkuji za jakoukoliv radu.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od poota »

Tuhle zkušenost nemám, ale když jí dáš neaktivovaný chloritan do vody na pití, tak jí to nemůže nijak uškodit. Ona sama si rozhodne, kolik toho chce/potřebuje tím, kolik toho za den vypije. Na další den jí dej novou vodu i dávku. Na další kontrole zjistíš, jestli je na tom líp a možná to poznáš i dřív na jejím chování. Dost záleží na tom, čím konkrétně je to onemocnění chlopní způsobené, podle toho se bude řídit možnost a rychlost uzdravování. Navíc se nebudou dávat do pořádku jenom ty chlopně, ale i všecko ostatní, čím doplácí na život s člověky.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“