Toto vlákno je určené pro zkušenosti a dotazy ohledně tekutého chloritanu sodného smíchaném s tekutou kyselinou chlorovodíkovou před užitím, popřípadě pro porovnávání původního MMS s touto variantou.
Ze svých zkušeností mohu tvrdit, že když jsou lidé spokojení, nemají potřebu o tom nikde informovat. Bohužel je pro mě poněkud složité navrhovat ostatním tuto variantu, když je těžko dohledatelné, kolik osob bylo s touto změnou spokojených. Proto prosím všechny, kdo přešli na aktivaci kyselinou chlorovodíkovou, aby do tohoto vlákna napsali alespoň "Přešel jsem na chlorovodíkovou a jsem ... (spokojený/nespokojený)" nebo rovnou i své zkušenosti – ať jsou už pozitivní, či negativní. Pozitivní ohlasy ukážou na vhodnost přechodu z kyseliny citronové na kyselinu chlorovodíkovou a negativní zkušenosti mohou pomoci ke zjištění "kde vznikla chyba", dalším zlepšení či nějaké změně.
Edit: Snažím se už od začátku připojovat hlasování, ale nedaří se... Asi nestíhá databáze...
Edit2: Přiložen nový návod... Je upraven pro sadu VMS. Jde o to stejné, jen přibyly nějaké informace zkrz dotazy.