... v poslední době je to tu fakt síla ...
... před 14ti dny na osvětleném parkovišti, obklopeného ze dvou stran paneláky, nám nějaká svině ukradla z Comba zadní nárazník (včetně držáků a značky) ... vono je to totiž mnohem lacinější, než si ho jít koupit nový ...
... cena dílů vč. práce (+ nový značky) vyšplhala na 13.400,- (= což je pomalu cena celýho auta, ... rv. 1999) ..... a jelikož spoluúčast na pojistce je deset táců, tak po odečtení DPH nedostaneme skoro nic ... o dvou promarněných dnech, spojených s lítáním po úřadech a servisu, se nemá smysl ani zmiňovat ...
... jo, to si takhle ráno přijdete k autu a ....
... parkoviště je přes noc vždy plné ... Combo stálo uprostřed, tam co je na fotce ...
... no, ... a jak jsem dnes v podvečer zjistil, v noci nám vykradli i Berlingo (odemkli + zase zamkli = nezjištěným způsobem) ... přítelkyně, když ráno přišla k autu, tak normálně odemkla a jenom poklidila pár věcí ze sedadla spolujezdce (myslela totiž, že jsem tam v noci byl a něco hledal ...
... nijak to tím pádem moc neřešila, protože navíc zrovna spěchala na důležitou schůzku) ... pryč je tak všechen vercajk (včetně nádherný sady kleští od Knipexů
) ... povinná výbava, tzn. lékárnička, vesta, náhradní žárovky, lano, atd. ... ale taky autonabíječky k telefonům a PDA, rozbočovač, měnič k noťasu, starej digi foťák, atd. ... a bohužel také vlajky pro zákazníka, které jsem včera vyzvedával a měl je dneska odevzdat (moje blbost, že jsem je tam nechal) ...
... už se těším na zítřejší jednání u policajtů, protože když jsem byl hlásit škody na Combu, tak se mne snažili přesvědčit, že zůstatková hodnota ukradených dílů je vzhledem k jejich stáří menší jak 5.000,- (jako vždy, snažili se to jako vždy nacpat "do přestupku", aby jim to nezhoršovalo nevyjasněnost tr. činnů), ... což mne však poměrně lehce vytočilo do běla, takže jsem je na férovku poslal velmi hlučným způsobem do prdele .... policajti nám jsou úplně k hovnu !!! ... je jich málo, kašlou na nějaký vyšetřování ... a ještě je to většinou za ty prachy co berou přitom vůbec nebaví !!! ...
... jo, žijeme v děsný době .... jestli chytnu nějakýho ksindla, a je vcelku jedno za cokoliv, tak to schytá za všechno ... komplet ... aby si to zapamatoval ... už se na to docela těším ... ať si kdo chce, co chce říká ... A. ...
...
PeS: ... aby toho ještě nebylo málo, tak nám počátkem týdne nějakej debil rosřihnul na zahrádce plot, aby si natrhal jahody v ceně zhruba padesáti korun ...
... ten kreten přecvaknul i spodní tlustej napínací drát ... opravoval jsem to skoro 2 hodiny ...
...