Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Free Energy - Volná Diskuze

Praktické poznatky a projekty uživatelů tohoto fóra.
Odpovědět
buky
Zasloužilý člen
Příspěvky: 836
Registrován: ned 17 kvě 2009 22:21
Dal: 10 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: FREE ENERGY

Příspěvek od buky »

majlando píše:

Vážne sem vám chybel? :D No vidím že to to jaksi tápe a nic z teho.Magnetický motor nebude asi to správné rešení -tudy cesta nevede, Ano vakum može mnet energiu já to nevivracám ,možno o rok s ním bude napájaný superpočítač.


Chcel sem napísat že na to idete zle :!: hodne ZLE :!: to je asi tak vše odemne

No jasně, že si nám chyběl. Jen si nemůžu jaksi domyslet proč magnetickej motor není asi to správné řešení a proč na to jdeme hodně zle.
Chybý argument.


Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1334
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Systém volné energie Viktora Klimova

Příspěvek od rival »

Převzato z Osudu.cz

Systém volné energie Viktora Klimova – 100% prokázaný

Skalární vědec Tom Bearden, v nedávném dopise na své internetové stránce deniere.org, nám přináší zprávy o šokujícím objevu v oblasti systémů energie z vakua. Jde o ohromující zprávy, které by mohly změnit v následujících letech náš svět zcela. Dobrá zpráva: volná energie byla dokázána za zcela možnou. Špatná zpráva: některé strašlivé zbraně jsou možné rovněž.

Technologie Los Alamos znamená také strašlivé zbraně


Skalární vědec Tom Bearden, v nedávném dopise na své internetové stránce http://www.cheniere.org/toc.html , nám přináší zprávy o šokujícím objevu v oblasti systémů energie z vakua. Jde o ohromující zprávy, které by mohly změnit v následujících letech náš svět zcela. Dobrá zpráva: volná energie byla dokázána za zcela možnou. Špatná zpráva: některé strašlivé zbraně jsou možné rovněž.

Tyto zprávy se týkají práce dr. Viktora Klimova z laboratoří v Los Alamos. V krátkosti, týká se to jistého druhu nanokrystalického materiálu, který může získat jediný foton vstupu a pak vyzářit dva fotony. A tento proces lze učinit sebeudržujícím se. Bearden silně lituje, že naše média a tak zvaní „vůdci“ zůstávají ohledně tohoto vývoje (a dalších podobných) zcela ignorantští.

Podívejme se na tento revoluční proces vlastními slovy Beardena:

Nově uveřejněný dopis lze najít v Tomově korespondentské sekci jeho internetové stránky: http://www.cheniere.org/correspondence/index.html

Klimovova práce použila volnou energii a udělala z ní zbraňový systém
http://www.cheniere.org/correspondence/042011.htm

20. dubna 2011

Drahý (korespondent vysoké úrovně):

Bohužel, existuje mnoho věcí a mnoho znepokojivých vývojů, kterých si, zdá se, náš kongres a naše zpravodajská média nejsou vědomy. Buď je prostě ignorují, nebo je to nezajímá.

Zde je velmi názorný příklad. Pokud jste nikdy neudělali nic z „poražené cesty“ svého života, nechte prosím dobrého fyzika prověřit Klimovovu práci (v laboratořích Los Alamos) a nechtě si to od něj vysvětlit. Jen tato práce samotná může případně vyřešit problém s dluhem, protože poskytuje USA (a světu) naprosto volnou energii, branou přímo z vroucího virtuálního stavu vakua.

Řešení světové energetické krize bylo dosaženo a dokázáno za čtyři roky

Práce dr. Viktora Klimova v laboratořích Los Alamos (LANL) je rigorózním vědeckým důkazem, na kterém se podíleli vědci zabývající se nanokrystaly, které se snadno tvoří, a předvedli skutečně funkční systém.

Klimov a jeho tým vyrobili ultra tenké nanokrystalické solární články, které zdarma produkují mnohem více elektrické energie (napětí a proud), než je nepatrné množství na vstupu dodávané prostřednictvím dopadajících fotonů. Vstupní fotony lze také vybavit špetkou fotony emitujících materiálů (jako turmalin).

Tento nadbytek elektrické energie je zdarma odebírán přímo s vroucího virtuálního stavu vakua, a bylo to rigorózně dokázáno funkčními Klimovovými modely. Takže Klimovův tým dokázal a demonstroval prakticky „elektřinu z vakua zdarma“ jednou pro vždy.

Skutečné fyzické systémy již byly vyrobeny a proces a celá myšlenka byla rigorózně potvrzena dvěma velkými americkými státními laboratořemi (LANL a NREL).

Tato Klimovova práce byla otevřeně podrobně zveřejněna v čelních fyzikálních časopisech na celém světě a byla rovněž zveřejněna také v předních nanokrystalických časopisech na celém světě. To platí již několik let (asi čtyři). Již je to ve fyzice a obory nanokrystalů akceptováno a dokázáno, a přesto to politici, veřejnost a zpravodajská média neustále ignorují.

Opět zdůrazňujeme: Již je to rigorózně dokázáno a vědecky akceptováno, na celém světě. Již to nikdy nemusí být opakovaně dokazováno.

Je jedno, jestli o tom elektroinženýři vědí, a jestli to porušuje jejich neskutečně chybný standardní elektrický model z r. 1895, který obsahuje nejméně tucet známých nepravd. Praktické řešení je zde, je dokázáno, je potvrzeno a je již široce publikováno a akceptováno ve fyzice a nanotechnologii na celém světě – což znamená, že mnoho dalších zemí ho rovněž potvrdilo.

A opakuji: Klimovovy systémy volné energie jsou snadno proveditelné jako sebepohánějící se, protože existují různé materiály (jako turmalin), které nepřetržitě a zdarma emitují nezbytné „vnější fotony“ sloužící jako vstup pro maličké solární články. Stačí přimíchat trochu nějakého z těchto materiálů do vytvářeného nanokrystalu a vložené fotony jsou pak navždy poskytovány volně, a tím i obrovský elektrický výstup z velmi malých Klimovových zařízení.

Může to být záměrný dárek od sovětů


Je třeba poukázat na to, že Klimov je ruský vědec, který přišel (nebo byl poslán) do této země očividně proto, aby pracoval v laboratořích Los Alamos. Jeho osobní údaje si můžete najít na internetu, jakož i jeho práce, a můžete získat informace o týmu, který v LANL řídí.

Zde je podivná část: Protože Rusové již zjevně tyto systémy vyvinuli, a protože již vyvinuli nekurzorové strojírenství (přímé vytváření samotné fyzické reality prostřednictvím kontrolovaného vzorcování vřícího vakua Diracova moře, ve kterém se vyskytují fyzické objekty nebo probíhají fyzikální procesy, zdá se, že jde o záměrný „dárek“ Ruska USA. Rusko již velmi, velmi pomalu zveřejňuje některé velmi užitečné léčebné aspekty svého dlouho vyvíjeného nekurzorového strojírenství, kdy má očividně v plánu postupně zvyšovat množství zveřejňovaných informací zhruba v příštích 30 letech.

No, proč by nám Rusové dávali tak překvapivý a úžasný „dar zdarma“? Odkazujeme vás na Sorosův výrok, že americká vláda by měla být odstraněna a nahrazena světovou vládou. Rusové, špičkoví šachisté, vždy hledí několik tahů dopředu, aby zjistili, jaké věci jsou před námi. Takže považují toto silný, ale tajný posun směrem ke světové vládě (která by si nakonec porobila každou stávající národní vládu, což by vedlo k celosvětové diktatuře) za poměrně neakceptovatelný. Nemají v úmyslu dovolit, aby se matička Rus vrátila k diktatuře, a tudíž činí velmi podivné tahy, kdy mají moc odvrátit svět od skrytého cíle toho, co je nazýváno nový světový řád atd.

Pak Bearden popisuje jednu ze zbraňových aplikací, kterou tyto objevy umožnily: velmi malé, ale výkonné lasery, kterým nikdy nedojde „munice“ (tj. energie). Jen tento typ zbraní by změnil válčení navždy. Lze jen doufat, že to učiní budoucí války nemyslitelnými.

Bezprostřední ohromné využití pro samonapájecí ultra laserové zbraně


Výsledkem Klimovovy práce v LANL je vznik velmi malých samonapájecích systémů majících neskutečný, dokonce nepředstavitelný, elektrický výkon, který lze použít pro napájení, a nepotřebují již nikdy žádné další energetické vstupy. Když vyrobíte velmi silné energetické zbraně založené na obrovském energetickém výstupu zdarma poskytovaného Klimovovým procesem, pak jste učinili dramatickou revoluci ve válčení, jak je v současné době známé a jak se provádí.

Nyní se zjistilo (v několika zemích na světě), že tento nový dokázaný Klimovův proces umožňuje např. super výkonné ultra lasery, které jsou samonapájecí a jsou také velmi malé, přesto však neskutečně výkonné! A to je totální obrovská revoluce – velmi náhlá – v samotném válčení. Relativně malá super laserová pistole (s Klimovovou napájecí jednotkou velikosti vašeho palce) může nepřetržitě a zdarma emitovat obrovské energetické výrony, schopné zabít celé skupiny lidí na míli a půl daleko, či dále. Pistoli nikdy nedojdou „kulky“ a nepotřebuje žádný energetický vstup od operátora, vyjma zamíření na cíl a stisknutí spouště.

Ultra laser velikosti současné bazuky, v ruce pěšáka, bude emitovat neskutečný výron, který zničí obrovskou železobetonovou budovu jedinou ranou. A může pokračovat ve střelbě donekonečna. Zničí vlaky, lodě, letadlové lodě, skupiny útočících tanků, všemožné útočné stroje, sestřelí letadla, zničí přibližující se balistické rakety atd. Po přidání malého senzoru může také detekovat a ničit přilétající dělostřelecké náboje vypálené na pozice pěchoty. A „nikdy ji nedojde munice“, takže pěšák může střílet volně a donekonečna (dokonce roky).

To vytváří pěšáka se strašlivou zbraní nebo řadou zbraní, které zcela a náhle mění válčení, jak jsme ho znali. Skutečně, jakákoliv armáda, která tyto zbraně nemá, bude rychle a snadno zničena tou, která je má.

To jsou pouze dva příkladu, ale jak můžete vidět, nadcházející rychlé zavedení takových zbraní způsobí okamžitou revoluci ve válčení jednou pro vždy. A takové zbraně budou sjíždět z výrobních linek letos, nebo nejpozději příští rok, v několika zemích na světě.

A nyní dobré zprávy… Stejnou technologii lze také použít pro vyřešení světové energetické krize jednou pro vždy. Kdokoliv, kdo studoval oblast „volné energie“, si je již dlouho vědom, že technologie energie y vakua je dvousečný meč. Systémy volné energie umožňují strašlivé zbraně. Lidstvo potřebuje vyspět a transformovat se, než přijme největší dobrodiní přírody. Pamatujte, že energie je druhem bohatství, které může člověk předjímat na transformované Zemi.

Klimovova práce dramaticky řeší světovou energetickou krizi

Pokud bude Klimovova práce použita pro pohon vašeho auta, malá napájecí jednotka velikosti vašeho palce bude napájet normální, ale elektrické auto zdarma a donekonečna (po mnoho let – dokonce i po celý váš život).

Malá napájecí jednotka velikosti asi dvou palců by napájela váš domov, zdarma a donekonečna (opět po mnoho let či dokonce po celý život). Takové jednotky mohou snadno pohánět vlaky, letadla, lodě, náklaďáky, továrny, domy, města atd. aniž by potřebovaly palivo. Můžeme se rychle posunout do okamžiku, kdy nahradíme nebezpečné jaderné elektrárny, špinavé uhelné elektrárny, palivo spalující auta a náklaďáky a vlaku, lodě, letadla atd.

A toto napájení je zcela „čisté“ a „zelené“, protože nejsou vypuštěny žádné uhlovodíky do biosféry Země.

Přesto se záhadná masmédia tohoto úžasné epochálního vědeckého vývoje nedotkla. Zpravodajci a veřejnost jsou si ho téměř zcela nevědomi, stejně jako politici, kongresmani, představitelé atd.

V každém případě bych chtěl, abyste si byli vědomi neskutečných změn, které jsou před námi; nejdříve válčení, ve kterém dojde téměř k totální revoluci (představte si například bojová vozidla s tímto pohonem, jakož i řadu super zbraní a ultra laserů atd.). Pokud to pak bude uplatněno otevřeně, bude to také znamenat revoluci v dopravě, cestování, napájení našich domovů a měst atd.

Po strašlivé japonské katastrofě se Německo zjevně rozhodlo zbavit se svých jaderných elektráren. Němci je mohou nahradit tím, že založí své rozvodné sítě na Klimovových generátorech, které ji budou napájet a poskytovat elektřinu zcela zdarma, kdy nebudou spotřebovávat naprosto žádné palivo, nezanechají žádnou uhlíkovou stopu a nebudou produkovat radioaktivní odpad.

Uvidíte také, co se objeví, až takové ultra zbraně začnou dostávat „zlé“ země. A chaos, který přijde, když je začnou dostávat zlí hoši nebo skupiny jako mexická mafie (např. ultra laserové pistole) a použijí je v celé naší zemi v mnoha velkých městech, jako Los Angeles nebo New York.

Jen jsem chtěl, abyste si byli tohoto úžasného vědeckého vývoje, ke kterému dochází rychle a velmi tiše, vědomi.

Máme dobré fyziky obeznámené s vědou o nanokrystalech, kteří mohou prozkoumat Klimovovu práci a zpravit vás o výsledcích a závěrech.

Vše nejlepší,

Tom Bearden
podplukovník americké armády (ve výslužbě)
BS v matematice, elektroinženýrství
MS v jaderném inženýrství
absolvent U.S. Army 1181 course (ekvivalent MS ve strojírenství řízených střel).



Zde je pár dalších odkazů na prokoumání:

Viktor I. Klimov - "Energy From The Vacuum" - Verification
http://peswiki.com/index.php/Site:LRP:V ... rification

„Viktor Klimov v laboratořích Los Alamos v Novém Mexiku vyrobil solární článek, který může absorbovat světlo o specifické vlnové délce tak, že jeden foton může nabít více než jeden elektron. Jakmile elektron foton absorbuje, na velmi krátký okamžik zmizí v kvantovém poli. Protože je ve virtuálním stavu, může si elektron půjčit energii z vakua a pak se objevit opět v naší realitě. Nyní může elektron nabít až 7 dalších elektronů.“

Celý článek: Nanocrystalline Quantum Dots, Viktor I Klimov
http://www.fas.org/sgp/othergov/doe/lan ... klimov.pdf

Dr. Viktor Klimov – podrobnost v Los Alamos
http://quantumdot.lanl.gov/klimov.shtml

Další stručný životopis
http://pearl1.lanl.gov/external/Researc ... v_OSA.html

Článek o kvantových bodech na SpaceDaily.com
http://www.spacedaily.com/news/materials-00f.html

Vědci v národních laboratořích ministerstva energetiky v Los Alamos a Massachusettského institutu technologie demonstrovali, že polovodičové částice nanoměřítka zvané „nanokrystalické kvantové body“ nabízí nezbytný výkon pro účinné emitování laserového světla. Výzkum se objeví ve vydání Science 13. října.

Kvantové body jsou tak malé, že u kontroly jejich chování vstupují do hry kvantové mechanické efekty. Kvantová mechanika je aplikovaná v mikroskopické sféře, ale její efekty jsou mikroskopickým světem z velké části nepozorovatelné a nepociťované.



Zdroj http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/fo ... ead=203422


Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Avisov MEG

Příspěvek od sano »

Určite, tí ktorí sledujete problematiku MEG, ste sa dočítali, že filipínsky vynálezca AQviso vyvinul motor, ktorý po testovaní na filipínskej universite dal výkon s COP cez 1. (1,3).

Tu je článok z internetových novín PESN. Popisuje problémy a pokroky, ktoré Avisa stretli na jeho ceste. Vzhľadom na množstvo emailov, s prosbami o podrobnejšie údaje, Aviso zverejnil na You Tube 3 videá. Sú v prílohe originálneho článku. Najprv uvediem strojový preklad.

....................................................................................................................................................................................
Aviso to zdarma Energetika obvodu Odhalení

Ismael Aviso vyvinul několik variant technologií, která sbírá volnou energii z okolního prostředí. Vzhledem k velké množství e-mailů s žádostí o další informace, Aviso byl vyslán sérii videí, které poskytují informace a demonstrace jeho románu obvodu.

od Hank Mills
Pure Energy Systems Novinky







uvnitř černé skříňky


okruh

Filipínské vynálezce Ismael Aviso pokračuje k zálohám jeho technologii, která sbírá volnou energii z okolního prostředí. Nedávné pokroky umožnily mu překonat více výzev, jako je přehřívání jeho systému, a časování otázky, které se v blízkosti smyčky jeho systém obtížné. Tyto pokroky jsou, které mu umožní pokračovat ve vývoji svých technologií. Nicméně, on je byli rušeni bezpočet e-mailů od jednotlivců, kteří chtějí více informací. Ačkoli on by rád odpovědět na všechny z nich, on prostě nemá čas, aby tak učinily, a pokračovat v rozvoji své technologie. Odpovědět na řadu otázek, lidé se ptají, o jeho obvodu, který on byl vybrán na post série videí na YouTube.

( videa jsou vloženy na konci tohoto příběhu.)

Chcete-li zkontrolovat pokrok Aviso učinil vývoj self-dobíjení elektromobilů (potvrzené filipínského ministerstva energetiky), jeho elektrický generátor volal MEG (Motionless elektrický generátor), a odpudivá síla technologie naleznete http://freeenergyev.com na Vzhledem archiv informací (přeposílá na naší stránce funkce PESWiki).

Ve třech videa publikován na Youtube, Aviso popisuje mnoho podrobností z jeho volné energie sbírání obvodu. Kromě zobrazení schématu obvodu vystupuje několik demonstrací jednoduchou verzi. Na jednom místě, začne popisovat, co se bude dít v příštích několika týdnech, co se týká jeho technologie. Blížit se ke konci videa, on nastíní několik kritických problémů musel pracovat, aby jeho technologie fungovat optimálně.

Okruh nastavení je poměrně těsnou dopředu a jednoduché. Celá instalace je na desce stolu. Společný 12 voltové baterie zcela vlevo je připojen k střídače (obdélníkové pole s adresou web PESWIKI.COM napsaný na ní), která převádí 12 voltové elektrické energie na přibližně 313 voltů střídavého proudu. 313 voltů střídavého proudu je pak převedena na DC s diodový můstek. Výstup DC diodový můstek pak projde "filtrování" kondenzátor, a pak přes zařízení zvané jeho "okolí kolektoru energie." Posledním krokem je, když je výstupem z kolektoru (dříve volal jeho black box) vypouštěné do sady kondenzátorů.

Ve videu, on demonstruje obvod ve dvou režimech. První mód je, když "okolní energie sběratel" je odpojen od elektrického obvodu. V tomto případě je obvod zkratován nebo pulsní pouhým zasunutím konektoru do zásuvky. Druhý režim je, když "okolní energie sběratel" je připojen k obvodu. V tomto případě je obvod zkratován tím, že proletí přepínač na straně kolektoru box.

Za prvé, Aviso demonstruje obvod v prvním režimu provozu, aniž by okolní energie kolektoru v obvodu. Ten měří napětí a proud v různých částech okruhu, a dokumentů je ve videu. Konečným výsledkem je, že kondenzátor na konci okruhu je účtován pouze na 313, V, které je přibližně stejný jako výstupní napětí DC do AC invertor.

Další, Aviso demonstruje obvod v druhém režimu provozu, s okolním energie kolektoru v obvodu. Vystupuje stejné rozměry, a dokumentů je. Nicméně, konečný výsledek je jiný. Místo kondenzátorů na konci okruhu nabíjí až 313 voltů, oni byli obviněni na nejméně 1000 voltů (který byl limit jeho volt metr).

Toto procento zvýšení napětí (cca 300 procent) se zdá, aby se vešly s téměř třikrát zisk účinnosti (ověřeno filipínskou DOE) zjistili, kdy je 11 kilowatt stejnosměrný motor, který používají jeho vlastním nabíjením vozidlo poháněné jeho obvodu, spíše než síťové moc. Bylo by zajímavé, že osciloskop (s matematické funkce, které lze vypočítat celkový výkon v reálném čase) zkontrolovat poměr celkového příkonu na výkon, ale vysoké napětí hroty vyrobené opakovaně ničit elektronická zařízení připojená k obvodu. Kromě toho, pokud máme co do činění s typem energie než konvenční elektřiny (např. snad nějaký druh čistého éteru flow) konvenční metody měření nemusí být schopni určit poměr energie dovnitř a ven.

Zvýšení napětí je vzhledem k obsahu energie, okolní kolektor nebo "černé skříňky" (v těchto videí není černá). Jak jsme se již naučili, nejvíce základní prvek technologie Aviso je, že můžete vytvořit obrovský bodec napětí a sbírat energii z okolního prostředí otevírání a zavírání obvodu. Tato metoda rychle otevírání a zavírání obvod je velmi podobný tomu, co Nikola Tesla používá v jeho silách, přenosové systémy, které dnes říkáme Tesla role. Při připojení obvodu rychle, může stávající neteče dost rychle a obrovské napětí je vyvinut. Také, když otevřete okruh rychle, bude aktuální chtít pokračovat k toku a obrovský potenciál napětí se bude vyvíjet v pokusu nutit proud přes propast. Aviso využívá tohoto efektu, ale tam je více k jeho technologie.

V tomto videu, Aviso otevírá okno bydlení okolní energie kolektorem. On popisuje obsah jako specializovaný MOSFET (stavěno na vysoké hroty, které zničí většinu tranzistorů), transformátor, velké cívky, relé, a několik dalších komponent. Elektrické komponenty se zdají být namontovány na desce nad velké cívky. Tato specifická okolní energie kolektor lze provádět pouze na puls velmi pomalu. Toto je pravděpodobně kvůli tomu, že je demonstrace systému pro tato videa. To je nevýhoda, protože tím rychleji jste puls vašeho systému více energie může být extrahována z okolního prostředí. Nicméně, systém si vybudoval může být jiné pulsní stovky tisíc krát za sekundu. To umožňuje pro velmi velké zisky energie, které se budou zjišťovat, například k pohonu generátoru nebo elektrických vozidel.


Překonat problémy

Aviso také popisuje problémy, má překonat v procesu vývoje technologie. I když se zdá být jednoduché nastavení na povrchu, to vyžaduje velmi pokročilé techniky a komponenty optimálně fungovat.

Jeden problém, který způsobil mnoho problémů je, že okruh smažené téměř každý tranzistor, který byl použit na krátké role v jeho obvodu. Vzhledem k tomu Aviso musel kontaktovat polovodičové firmy k designu velmi specializovaný, vlastní tranzistor, který by mohl přežít vysokého napětí hroty vyrobené obvodu. Navrhování a výrobu této speciální tranzistor byl velmi drahý, ale bylo nutné pro zařízení fungovat, aniž stále nedaří kvůli foukané tranzistory. On popisuje to jako tranzistor IGBT . Mnoho z těchto tranzistorů paralelně může poskytnout dostatečně nízká odolnost, když obvod je uzavřen, aby byl umožněn řádný zkrat. I s tímto zvláštním tranzistor, filtrování kondenzátor je potřeba, aby se zabránilo harmonických z poškození.

Ještě jedna otázka byla přehřátí jeho cívek. Toto bylo způsobeno mnoho harmonických frekvencí generovaných v jeho systému, který by se navzájem vyruší. Výsledkem bylo obrovské množství tepla. Jak se snažil zvýšit četnost jeho systém sběru více okolní energie, by se teplo zvýší, a případně vypálit přes izolaci v jeho role. Chcete-li tento problém vyřešit, více technologií musel být začleněn do systému.

1) "Time Division Multiplex obvod", který zastaví všechno od děje v okruhu najednou. To se porouchá akci okruhu do tří samostatných akcí, a zabraňuje harmonické od odbočky všech získaných energie na teplo. Tři samostatné části jsou následující. Za prvé, je nabitém kondenzátoru z energie odebrané z okolního prostředí. Za druhé, kondenzátor vypouštění k moci zátěži (řekněme, že motor elektrické vozidlo). Konečně, další kondenzátor vypouštění do baterií pro uzavření smyčky. Prolomit se akce obvodu do těchto tří částí je jeden způsob, jak snížit přehřívání a ztráty v systému.

2) "Zrušení obvod" brání harmonické generované energie okolního kolektoru zasahovat do DC na AC měnič.

3) velký "Air Core Transformer" v okolním energie kolektor, který dokáže zpracovat vysoké frekvence do megahertz rozsah.

Kromě toho, Aviso uvádí pulzní vlny modulátoru (zřejmě řídit dobu, po obvodu zůstává otevřený nebo uzavřený), se používá jako doplněk k Frequency Division Multiplex obvodu. Všechny tyto okruhy se ujistěte, že harmonických nebudou navzájem vyruší a zase získané energie na teplo. Chcete-li design těchto obvodů to stojí hodně peněz, protože oni potřebovali RFI (Radio Frequency Interference), inženýr, které pomohou vytvářet jim. Tato investice stála za to, protože přes topení problém byl vyřešen.


Nadcházející události a doplnění informací

Během video, Aviso dělal několik dalších prohlášení odhalující své plány pro blízkou budoucnost. On specificky zmínil, že jsou stále pracuje na solid state MEG (Magnetic elektrický generátor), která by poskytovala elektřinu bez pohyblivých částí. To je jejich konečný cíl, protože on tvrdí, že by mohly být vyrobeny miliony velmi rychle. Kromě toho, že pracují na generátor využívající jeho odpudivá síla technologie. Nicméně, vzhledem k větší složitosti, nebylo by to mohl být vyroben tak rychle. Oba generátory (MEG a odpudivá síla) by produkovat 5 kilowattů elektrické energie.

Za pár týdnů, by měli mít hotové nové elektrické vozidlo testu. Vzhledem k tomu, přehřátí problém byl vyřešen, měl by být schopen dosáhnout nejvyšší rychlosti 50 kilometrů za hodinu místo jen 15 kilometrů za hodinu předcházejícího vozidla byl schopný dosáhnout. Jejich konečným cílem je, aby odpovídaly výkonu (rychlost, zrychlení, atd.) Nissan Leaf. Nicméně, oni očekávají, že jejich vozidlo bude mít mnohem větší dosah. S rozvojem dost, mohlo by to mít téměř neomezený rozsah. Jejich vozidla by také být levnější než Leaf, protože místo využití drahé a velké sadu baterií, mohlo by to spustit z jednoho 12 voltové baterie. Nakonec, oni by plán na odstranění baterie dohromady, a stačí použít super kondenzátor.

Co dělá tento nový test vozu ještě více vzrušující je, že nebude používat konvenční elektrický motor. Namísto toho bude využívat Aviso je "odpudivá síla" a bude schopen utéct AC nebo DC napájení. Jsou volat to, "Univerzální motor." Vzhledem k tomu, že má tak málo pohyblivých částí, jen by to náklady na čtyři sta dolarů stavět. To je mnohem levnější než elektrický motor na Nissan Leaf.


Okolní Energie Sbírka z praktických důvodů

Při řešení různých problémů ve vývoji svých technologií, zdá se, Aviso učinil výběru volnou energii z okolního prostředí (éter, tok neutrin, ZPE, nebo temná energie) praktické. Přestože exotické technologie jako nikl-vodíkové Andrea Rossi Energy katalyzátor (E-Cat) jsou lákavé, nic nemohlo být více než revoluční způsob, jak získat energii z strukturu samotného prostoru.

Nedávná videa vyslán Aviso nám dává dobré pochopení toho, jak jeho technologie funguje. Tam jsou ještě vlastní účastní tajemství, ale nakonec jsme mít jasnou představu o základech toho, jak jeho obvodové funkce. Víme také, výzvám, a jak mohou být překonali. PES bude po práci Aviso velmi úzce, a přivedu vás poslední novinky a aktualizace.

Pokud byste chtěli pracovat Aviso dělá, pak prosím zvažte darování zde . On se snaží uvolnit co nejvíce informací jak je to možné, aniž by narušil jeho investory. Čím více finančních prostředků naší komunitě může poskytnout, tím větší je pravděpodobnost, že je sdílení informací a open source technologie jeho. Má velký krok směrem k open source své technologie s těmito videa, a my potřebujeme, aby mu ukázal svou vděčnost!


Link na originálny článok. Na konci sú sľúbené videá.
Podľa znalcov, Aviso používa vo svojom obvode Mobiusove cievky ( Mobius coil ).

http://pesn.com/2011/05/23/9501832_Avis ... _Revealed/


majlando
Nový člen
Příspěvky: 20
Registrován: úte 05 led 2010 21:55

FREE ENERGY

Příspěvek od majlando »

Zdravím mile rád prispeju ale ted potrebuju pomoc hledám realné zapojení vynálezu Nikola Teslu pod názvem TESLA RADIANT ENERGY púvodní zapojení mi nechtelo fungovat má to nekterí z Vás overené funguje to? A s prispívaním na forum nemám žádný problém ale problém je či to co napíšu budete temu chápat a rozumnet. Lebo vidím že večšina z Vás moc nerozumí fyzice pro vysoké školy a to je potom problém- pochopit jak to funguje co to robí, kedy a za jakých podmínek

Toť vše zdravím


Akord
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3133
Registrován: stř 24 led 2007 0:52
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Avisov MEG

Příspěvek od Akord »

sano píše:Určite, tí ktorí sledujete problematiku MEG, ste sa dočítali, že filipínsky vynálezca AQviso vyvinul motor, ktorý po testovaní na filipínskej universite dal výkon s COP cez 1. (1,3).
Pozri, sano, tebe asi dlho nikto nepovedal, že propaguješ klamárov. Mal by si sa radšej venovať záhrade, lebo v technike si na tom veľmi bledo. Inak by si nepredostieral nezmysly o tom, ako osciloskopy nevedia merať a podobne. Vtip je iba v tom, že akúkoľvek materiálnu energiu, ktorú sme kedy od monopolov potrebovali vždy tieto prístroje zmerať dokázali. Ešte nikdo neplatil za elektrinu na meditáciu, ale na svietenie, pračku, chladničku, TV, náradie...a takáto energia išla zmerať zatiaľ vždy.

To tvoje heslo je v poriadnom protiklade s tým, čo robíš. Povedz, kedy si získal nejakým spôsobom energiu rovnocennú s tou, za ktorú platíš monopolom. Nevadí ti, že opakuješ po klamároch a podvádzaš ľudí tým, že ich uvádzaš do omylu? Naozaj nechápeš, že cituješ plagiát? Veď ide iba o zmes nesúvisiacich viet s hromadou odborných názvov, aby to vyzeralo záhadne a múdro. Kto tým pojmom rozumie, a pracuje v podobnej oblasti, tak pochopí, o aký krutý vtip ide.


aNONym
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1477
Registrován: čtv 18 pro 2008 20:43
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Dotaz pro Akorda.

Příspěvek od aNONym »

Jenom pro upřesnění. :| Non

Do jakého kmitočtu jsme schopni měřit? To není provokace, to je vážně míněný dotaz. ;)


The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Pre Akorda

Příspěvek od sano »

Ahoj Akord.
Mojou profesiou ozaj nie je technika. Som psychológ so špecializáciou na rozvoj tvorivého myslenia technikov. Do tvorivosti som sa púšťal ešte v sedemdesiatych rokoch, a odborníci s ktorými som spolupracoval mali slušné výsledky. Takže toto ma naučilo spolupracovať s odborníkmi s inou profesiou, než bola moja. Zároveň ma to naučilo rešpektu k práci iných. Nebola to ľahká cesta. Trvala niekoľko rokov, kým som sa stal koučom, ako to dnes zvyknú nazývať. Pamätám, ako mi chodili časopisy zo západných univerzít, ešte ako študentovi, ale pamätám aj poštárov, ktorí mi nosili tieto články v otvorených obálkach. Potom som mená tých poštárov prečítal v Rudej kráve ( ak som si dobre zapamätal názov knihy ), že boli od organizácie, čo sa rada pozerala ľuďom do súkromia.
Pamätám si aj na podrazy, keď ma zavolal do Prahy prednášať, o niektorých začiatočníckych výzkumoch, na medzinárodnú konferenciu pán ing. Hlavsa, žiaľ už nežije, ako študenta tretieho ročníku, vysokej školy. Za odmenu som dostal pre našu katedrovú knižnicu asi dvadsať kíl kvalitnej literatúry, ktorá sa vtedy ťažko zháňala. Ak ma niečo pán ing. Hlavsa naučil , tak to bola schopnosť vyhľadať kvalitné info a overiť si ich. Potom sa to prehĺbilo ( schopnosť nájsť rýchle kvapitné info ) na doktorantskom štúdiu na Ústave experimentálnej psychológie.
Tiež som sa tam motal okolo stimulácie tvorivosti.

Internetové noviny PESN a konkrétne šéfredaktora Alana Strelinga si vážim, lebo sa už niekoľko rokov snaží dávať priestor novým, pokrokovým myšlienkam. Konkrétne v minulom a tohto roku sa dosť venoval studenej fúzii. Jeho články ale aj ním organizované semináre prispeli ( samozrejme aj s článkami v iných odborných časopisoch ) ku tomu, že sa studená fúzia stala na niekoľkých európskych univerzitách predmetom výzkumu.

Alan Sterling zaviedol v období, keď na internete bolo veľa materiálu, z našej oblasti, pomiešaného braku s kvalitou, teda zaviedol overovanie nových myšlienok nezávislými expertmi. Jeho päť bodový systém hodnotenia rozvoja myšlenky sa vžil a prevzali ho aj iné organizácie, venujúce sa pokrokovým riešeniam. Stupenň jedna myšlienky v hlave inovátora ......stupeň tri overená myšlienka nezávislými expertmi známimi redakcii PESN...... stupeň päť myšlienka je vo výrobe.

Alan Sterling organizoval a organizuje mnoho podujatí, na ktorých sa hovorí o myšlienkach ( Bediny, studená fúzia, pokroky vo vývoji Teslových technológií ....) Stretávajú sa tam inovátori, vymieňajú si skúsenosti a najmä predvádzajú svoje myšlienky a riešenia. Tu získavajú morálnu a finančnú podporu.
Alan Sterling dal dokopy desiatky expertov, ktorí zadarmo vyhodnocujú nové riešenia. Prispel ku tomu, že sa pomaly prestávajú brať do úvahy veľkohubé vyhlásenia niektorých inovátorov. Ak chce byť niekto braný vážne, musí podstupiť náročný, nezávislý proces overovania.
Takto napr. Hodnotili v uplynulých rokoch aj technológiu Orbo. Nedopadla najlepšie.
Takže, pre mňa, ak PESN uverejní informáciu o novom riešení, vidím za tým snahu, postupne túto informáciu overiť.

Alan Sterling podáva objektívne informácie, nestraní nikomu. Nič násilne nepretláča. Len referuje. Dáva priestor inopvátorom, aby sa stali známimi a aby, ak potrebujú podporu vo svojej práci ( odbornú materiálnu, finančnú, aby ju aj získali ).
Skrátka redaktori PESN sa snažia od odelenie pliev od zrna. A robia to dobre.

Redakcia PESN, aby si zachovala nezávisloť. Napriek tomu, že spolupracuje a podáva informácie pre bohaté nadácie, nikdy od nich neprijala žiadne peniaze. Dôkazom sú aj aktuálne prosby ku čitateľom aby ich podporili.

Takže aby som to skrátil, ak uverejňujem informácie, tak sa snažím ( nie stále to vyjde ) vyberať také informácie, ktoré dovolia čitateľom na tomto fóre pozerať na staré veci novým spôsobom.
Ak som uverejnil,informáciu, którú čas nepreveril, tak som sa snažil to aj napísať. Myslím si, že ťahúni tohto fóra sú dostatočne citliví a zatriedili si každého, kto častejšie prispieva do tohto fóra.
A poviem to Akord, toto fórum odborne veľmi podrástlo. Možno je tu menej srdečnosti, než na začiatku, ale narastá originalita, odbornosť, tvorivý prístup. Na žiadnom inom vebe v Česku, alebo Slovensku, som takýto pokrok nezaznamenal. Skrátka, sú tu ľudia, ktorí sa naučili filtrovať informácie a majú dobrý čuch na nové veci. A najmä sa neboja ich rozvíjať. Na toto treba isté osobnostné kvality ako nezávislosť myslenia, schopnosť ísť s kožou na trh, schopnosť nadchnúť sa pre nové veci, schopnosť fascinovať sa novými myšlienkami, myšlienkovými smermi.... Je toho veľa čo, naši pritelia na tomto fóre majú. Klobúk dolu pred nimi.
Takže asi budem musieť ešte viac dávať pozor na to čo uverejňujem, lebo odbornosť členov fóra narastá.
Ak sa pohľad členov fóra rozvinie tým smerom, že sa odmietnú Avisove výzkumy a jeho závery len dobre.
Aspoň budeme vedieť kadiaľ cesta nevedie.
Ale ak ich prijmú, alebo niekomu pomôžu vydať sa cestou ktorá ho dovedie do cieľa, ešte lepšie. Na toto takéto informácie sú.

Takže máme jedno odmietnutie Avisových prác od Akorda. Ak sa niekto domnieva, že sa Aviso mýli, prosím podporte to svojimi protiargumentami. Toto je férový postup.

Ale nie je férové tlačiť bez argumetácie, že všetka voľná energia je blbosť, ako to tvrdia asi traja členovia tohto fóra.
To by sa museli mýliť aj svetové kapacity vo fyzike, ktorí stavajú a zdokonaľujú už desaťročia reaktor TOKAMAK, ktorý má produkovať viac energie na výstupe, ako na vstupe. Do programu už išlo miliardy dolárov. Prečo asi, ak sú všetky zariadenia s COP nad 1 blbosť?

Nakoľko skutočne nemám veľa času, prosím neberte ako moju neschopnosť, keď už nebudem rozvíjať toto vlákno. Jednoducho mám málo času, a nechcem svoj čas mrhať na neproduktívne hádky.
Čas ukáže, na čej strane je pravda. Či na strane tých, ktorí sa neboja ísť do nového a tých, ktorí ich podporujú, alebo na strane tých, ktorí sústavne spochybňujú ich prácu.


Akord
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3133
Registrován: stř 24 led 2007 0:52
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Re: Pre Akorda

Příspěvek od Akord »

sano píše:Ahoj Akord.
Mojou profesiou ozaj nie je technika. Som psychológ so špecializáciou na rozvoj tvorivého myslenia technikov. Do tvorivosti som sa púšťal ešte v sedemdesiatych rokoch, a odborníci s ktorými som spolupracoval mali slušné výsledky. Takže toto ma naučilo spolupracovať s odborníkmi s inou profesiou, než bola moja. Zároveň ma to naučilo rešpektu k práci iných. Nebola to ľahká cesta. Trvala niekoľko rokov, kým som sa stal koučom, ako to dnes zvyknú nazývať. Pamätám, ako mi chodili časopisy zo západných univerzít, ešte ako študentovi, ale pamätám aj poštárov, ktorí mi nosili tieto články v otvorených obálkach. Potom som mená tých poštárov prečítal v Rudej kráve ( ak som si dobre zapamätal názov knihy ), že boli od organizácie, čo sa rada pozerala ľuďom do súkromia.
Pamätám si aj na podrazy, keď ma zavolal do Prahy prednášať, o niektorých začiatočníckych výzkumoch, na medzinárodnú konferenciu pán ing. Hlavsa, žiaľ už nežije, ako študenta tretieho ročníku, vysokej školy. Za odmenu som dostal pre našu katedrovú knižnicu asi dvadsať kíl kvalitnej literatúry, ktorá sa vtedy ťažko zháňala. Ak ma niečo pán ing. Hlavsa naučil , tak to bola schopnosť vyhľadať kvalitné info a overiť si ich. Potom sa to prehĺbilo ( schopnosť nájsť rýchle kvapitné info ) na doktorantskom štúdiu na Ústave experimentálnej psychológie.
Tiež som sa tam motal okolo stimulácie tvorivosti.

Internetové noviny PESN a konkrétne šéfredaktora Alana Strelinga si vážim, lebo sa už niekoľko rokov snaží dávať priestor novým, pokrokovým myšlienkam. Konkrétne v minulom a tohto roku sa dosť venoval studenej fúzii. Jeho články ale aj ním organizované semináre prispeli ( samozrejme aj s článkami v iných odborných časopisoch ) ku tomu, že sa studená fúzia stala na niekoľkých európskych univerzitách predmetom výzkumu.

Alan Sterling zaviedol v období, keď na internete bolo veľa materiálu, z našej oblasti, pomiešaného braku s kvalitou, teda zaviedol overovanie nových myšlienok nezávislými expertmi. Jeho päť bodový systém hodnotenia rozvoja myšlenky sa vžil a prevzali ho aj iné organizácie, venujúce sa pokrokovým riešeniam. Stupenň jedna myšlienky v hlave inovátora ......stupeň tri overená myšlienka nezávislými expertmi známimi redakcii PESN...... stupeň päť myšlienka je vo výrobe.

Alan Sterling organizoval a organizuje mnoho podujatí, na ktorých sa hovorí o myšlienkach ( Bediny, studená fúzia, pokroky vo vývoji Teslových technológií ....) Stretávajú sa tam inovátori, vymieňajú si skúsenosti a najmä predvádzajú svoje myšlienky a riešenia. Tu získavajú morálnu a finančnú podporu.
Alan Sterling dal dokopy desiatky expertov, ktorí zadarmo vyhodnocujú nové riešenia. Prispel ku tomu, že sa pomaly prestávajú brať do úvahy veľkohubé vyhlásenia niektorých inovátorov. Ak chce byť niekto braný vážne, musí podstupiť náročný, nezávislý proces overovania.
Takto napr. Hodnotili v uplynulých rokoch aj technológiu Orbo. Nedopadla najlepšie.
Takže, pre mňa, ak PESN uverejní informáciu o novom riešení, vidím za tým snahu, postupne túto informáciu overiť.

Alan Sterling podáva objektívne informácie, nestraní nikomu. Nič násilne nepretláča. Len referuje. Dáva priestor inopvátorom, aby sa stali známimi a aby, ak potrebujú podporu vo svojej práci ( odbornú materiálnu, finančnú, aby ju aj získali ).
Skrátka redaktori PESN sa snažia od odelenie pliev od zrna. A robia to dobre.

Redakcia PESN, aby si zachovala nezávisloť. Napriek tomu, že spolupracuje a podáva informácie pre bohaté nadácie, nikdy od nich neprijala žiadne peniaze. Dôkazom sú aj aktuálne prosby ku čitateľom aby ich podporili.

Takže aby som to skrátil, ak uverejňujem informácie, tak sa snažím ( nie stále to vyjde ) vyberať také informácie, ktoré dovolia čitateľom na tomto fóre pozerať na staré veci novým spôsobom.
Ak som uverejnil,informáciu, którú čas nepreveril, tak som sa snažil to aj napísať. Myslím si, že ťahúni tohto fóra sú dostatočne citliví a zatriedili si každého, kto častejšie prispieva do tohto fóra.
A poviem to Akord, toto fórum odborne veľmi podrástlo. Možno je tu menej srdečnosti, než na začiatku, ale narastá originalita, odbornosť, tvorivý prístup. Na žiadnom inom vebe v Česku, alebo Slovensku, som takýto pokrok nezaznamenal. Skrátka, sú tu ľudia, ktorí sa naučili filtrovať informácie a majú dobrý čuch na nové veci. A najmä sa neboja ich rozvíjať. Na toto treba isté osobnostné kvality ako nezávislosť myslenia, schopnosť ísť s kožou na trh, schopnosť nadchnúť sa pre nové veci, schopnosť fascinovať sa novými myšlienkami, myšlienkovými smermi.... Je toho veľa čo, naši pritelia na tomto fóre majú. Klobúk dolu pred nimi.
Takže asi budem musieť ešte viac dávať pozor na to čo uverejňujem, lebo odbornosť členov fóra narastá.
Ak sa pohľad členov fóra rozvinie tým smerom, že sa odmietnú Avisove výzkumy a jeho závery len dobre.
Aspoň budeme vedieť kadiaľ cesta nevedie.
Ale ak ich prijmú, alebo niekomu pomôžu vydať sa cestou ktorá ho dovedie do cieľa, ešte lepšie. Na toto takéto informácie sú.

Takže máme jedno odmietnutie Avisových prác od Akorda. Ak sa niekto domnieva, že sa Aviso mýli, prosím podporte to svojimi protiargumentami. Toto je férový postup.

Ale nie je férové tlačiť bez argumetácie, že všetka voľná energia je blbosť, ako to tvrdia asi traja členovia tohto fóra.
To by sa museli mýliť aj svetové kapacity vo fyzike, ktorí stavajú a zdokonaľujú už desaťročia reaktor TOKAMAK, ktorý má produkovať viac energie na výstupe, ako na vstupe. Do programu už išlo miliardy dolárov. Prečo asi, ak sú všetky zariadenia s COP nad 1 blbosť?

Nakoľko skutočne nemám veľa času, prosím neberte ako moju neschopnosť, keď už nebudem rozvíjať toto vlákno. Jednoducho mám málo času, a nechcem svoj čas mrhať na neproduktívne hádky.
Čas ukáže, na čej strane je pravda. Či na strane tých, ktorí sa neboja ísť do nového a tých, ktorí ich podporujú, alebo na strane tých, ktorí sústavne spochybňujú ich prácu.
Ahoj, sano, ako psychológ by si nemal mať problém nájsť v každej práci o VE kľúčové miesta o tom, kde sa rozhoduje, či daná práca je plagiát, alebo nie.
Na rozhodnutie sa však nezaobídeš bez toho, aby niekto vedel usporiadať technické pojmy, ktoré sa v práci používajú. Treba na to obvykle teoretické aj praktické skúsenosti, oddeliť od seba pravdivé info od nepravdivých je ako popol od múky v popoluške. Na tom sa zatiaľ zakladali všetky práce o VE, ktoré som čítal, a je mi úplne jedno, z akého zdroja. Ani jedna z tých, ktoré kritizujem nemala reálny základ. Reálne protiargumenty väčšinou priaznivci VE nevidia, lebo nechcú vidieť. Nemôžeš písať generálne, že "VE" odmietam, keď to tak úplne nie je. Argumenty o fúzii a formách "jadrovej" VE sú predovšetkým o voľbe slovníka, netreba mi podsúvať, čo som nepovedal, naopak sa dajú nájsť smery, kde možno jadrovú energiu čerpať, písal som o tom, aj o tom, že taká energia nemusí byť zvládnuteľná. Keď si niekto doma postaví izbový jadrový reaktor, či rentgen, nech si postaví. Nepoprel som tu nikde Tokamak, ani studenú fúziu. Nie je pravda, že Tokamak má COP>1, to píšu iba ľudia, ktorí si definujú COP po svojom rovnako ako aj jadrový reaktor na urán nemá COP>1. Nie je normálne, ak by som dnes začal tvrdiť, že hruška je jablko, etické je používať pojmy tak, ako boli zavedené. Popieram práce, iba ak zistím, že ide o plagiáty, ktoré to sú som zreteľne napísal a aj prečo. Viacerí by mohli byť neskutočne radi, že som im ušetril fúru času upozornením na možný problém. Uznávam a vcelku sa vyznám v meraní energie. Sám píšeš o schopnosti si vyhľadať kvalitné info a overiť si ich. To robím a robil som aj ja, mám takú schopnosť tiež, hlavne v technike. Na nedostatok času sa vyhovárať nejde, mám ho rovnako cenný ako Ty.


Zenko.Idane
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 24 zář 2009 23:25

volná energie, baterie

Příspěvek od Zenko.Idane »

Mohl by někdo kdo má větší přehled v tomto oboru říci, jestli je tato věc teoreticky funkční? http://planetlight.blogspot.com/2011/02 ... ttery.html


Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Jak na zářivou energii

Příspěvek od martinq »

Už jste slyšely "nemusí pršet, stačí když kape"Obrázek


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
CoSpi
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: úte 01 bře 2011 23:59

Bedini SSG

Příspěvek od CoSpi »

taky se to chystam sestrojit, ale zatim jen hledam informace jak to udelat aby to bylo co nejvic efektivni. treba jsem zatim vubec nikde nenasel za jak dlouho je to vlasnte schopne tu baterii nabit. na peswiki pisou ze by to meli bejt feritovy magnety (keramicky) a ze je to docela dulezity. pak jeste vim ze by melo byt na te civce cca 900 zavitu 0,61mm (0,91mm) dratem pro civku co sbira energii a 0,46mm (0,91mm) dratem pro spousteci civku. pak je tam nekde resistor, kterej by mel bejt +- na 680 ohm. pokud se da vic, baterka se rychleji dobije, ale zase rychejc bude vybita napajeci baterka. takze proto je tam dobry dat potenciometr a doladit si to. a pak je prej dobry po vyladeni nahradit potenciometr napevno rezistorem. magnety prej kdyz budou moc od sebe, tak nebude dostatek energie na toceni kolem a kdyz zase budou moc blizko, tak se budou navzajem ovlivnovat a bude to neefektivni. nekde jsem videl nakres jak jde vlasnte o to, ze ty dva magnety vytvori zaspicatele magneticke pole, ktere je zachyceno jadrem civky. to jsou prave ty impulsy az 300V, kteryma se baterie nabji.
vim uplny prd o elektronice, tak presne nevim co cim muzu nahradit, nebo co ma na co vliv a tak se snazim najit presne navod, ale vsude se jen pise +-, nejak to poladte. a hlavne nikdo nerekne jestli je to vubec efektivni.


Powers
Stálý člen
Příspěvky: 83
Registrován: pon 27 črc 2009 14:17
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

gg

Příspěvek od Powers »

efektivitu s počatku nebudeš mat ... to ak maš skusenosti 0 o cop viac ako 1 ani nesnivaj

bedini hovori takto z určiteho bodu zacneš nabijat bateriu spotrebuješ nejaky prud u štandartne ho ssg som videl 0.300A nabiješ baterie nehaš ich odychnut 1-8 hod no a daš ich vybijat no potom spočítaš kolko išlo in ,, a z vybíjania spočítaš kolko išlo out no a čo som pozera vychadza tak cop na baterie sa pohybuje okolo 0.6 - 1.6 .... no to ja nedosahujem
no ale mne išlo o renovaciu baterii preto som bediniho postavil ,, par som obnovil baterie no ale s nekerymi to proste nejde ,,, vypadane olovo a tak ,, to už nespravíš , no každej baterie aj tej uplne zle sa stav vylepšil ale ,, umna je dobry stav 12.7V a v skrate vela amperov ,, kapacitu zvyšujem každy cyklus ..
zatal som len v testoch ale vyzera to dobre ..

tranzistor daj 2n3055 jako zatočnik si ich kup vac par ich odpališ ,,, doporučuvany je MJL21194 ale ten odpališ až ked bude šetko fičat 3055 vymeniš zanho

Jedine čo sprav poradne je cievka tam daj tie droty čo si si napisal ... aj ked daju sa tam dat ine to ti poradim neskor keby si nemohol zehnat
ja mam 1x0.6 a 5x0.7

ak chceš podrobne ti vysvetlim jako to pracuje ...


O elektrine nevim nič ...
Elektro
Zasloužilý člen
Příspěvky: 434
Registrován: čtv 19 črc 2007 11:52
Bydliště: Banskobystrický kraj
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Zdravím hledače

Příspěvek od Elektro »

pokr píše:Přeji všem maximum sil k bádání. Kdepak naleznu mistry vf techniky? Totiž, zdědil jsem problém a dlouho si neuměl vůbec představit jak začít, možná se mýlím i dnes, znal jsem jen obecný důsledek. Tedy, abych to nějak nakousl, šlo o spolupracující výkonné vf generátory, I. a II., samostatné, ale vodiči pak propojené. Co vím jistě, že I. generoval
pásmo široké 28,3 MHz, (1,7 - 30), II. 20,5 MHz (87,5 - 108) a výsledný signál byl veden z I. dál na další finální zpracování...Na jejich stavbu a experimenty zatím nemám podmínky, protože nevím, jak je jejich stavba reálná, jenom se chci zeptat, jak by ten výstupní signál vypadal, o co vlastně s takto nastavenými generátory jde, co myslíte? Máte-li kdo čas, napište svůj názor. Díky.
Zdravím pokr.
Z toho, čo si napísal, sa dá určiť len to, že prvý generátor frekvenčne pokrýva celé krátkovlnné pásmo (vrátane rozhlasových KV pásiem) a druhý generátor celé druhe rozhlasové VKV pásmo. "Vodičmi prepojené..." - akými vodičmi a čo prepojené. Tie vodiče boli napájacie, alebo signálové? Ak boli napájacie, tak mali spoločné napájanie z napájacieho zdroja. Ak boli signálové, ako boli tie signály prepojené a kde končili? Aké signály do tých generátorov viedli? Kde boli vyvedené výkonové výstupy týchto generátorov?
Z toho čo si napísal, sa ponúka vysvetlenie - 1. koncové stupne združeného vysielača na KV a VKV pásmo, 2. rušička KV a VKV pásma. Z toho popisu ma nič iné nenapadá.
Želám príjemný večer


Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
Akord
Zasloužilý člen
Příspěvky: 3133
Registrován: stř 24 led 2007 0:52
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

ufóni

Příspěvek od Akord »

Podle popisu jde bezpečne o rušičku, pokud si dali takovu podmínku, že predem musí nejprve cosi jiskrit, tak krome rušičky by ti hoši nic porádného nesvedli. Mohli s tím také lákat ufo :) nebo vyvolávat svatozáre.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ufóni

Příspěvek od poota »

Akord píše:Podle popisu jde bezpečne o rušičku, pokud si dali takovu podmínku, že predem musí nejprve cosi jiskrit, tak krome rušičky by ti hoši nic porádného nesvedli. Mohli s tím také lákat ufo :) nebo vyvolávat svatozáre.
Z tohohle příspěvku očividně čouhá snaha to celé zesměšnit, bagatelizovat a pokud možno nechat to vyšumět do ztracena. Berme to jako signál, že by na tom mohlo opravdu něco být.

Rušička je totiž obyčejný vysílač, naladěný na kmitočet stanice, kterou má rušit a vysílající vlastní program "přes" ten rušený. Jako rušičku lze použít kterýkoli normální vysílač a nemusí mít žádné úpravy. Proti normálnímu vysílání je rozdíl jenom v tom, že většinou nevysílá nic srozumitelného a nebo libozvučného.

Při "míchání" dvou kmitočtů vzniká tzv. zázněj, což je kmitočet součtový a kmitočet rozdílový. Slyšitelný kmitočet je právě ten rozdílový. Jeho "stoupání" naznačuje, že se původní kmitočty od sebe vzdalují.
Druhou možností je to, že zařízení obsahuje ještě jeden oscilátor, který svoji frekvenci mění v závislosti na nějakém nabuzení, které se zvyšuje s postupujícím časem - tedy nejspíš nějakým přebytkem, který není sice příliš velký, ale postupně se sčítá.
Víc mě k tomu zatím nenapadá.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Lidé sobě“