Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: mno,

Příspěvek od chiq »

jarda ovčák píše:Já jsem přesvědčen o tom, že rakovina není nemoc... Jináč, rakovina se dá hodit do popelnice pouze změnou myšlení a stravování. Tak to prostě je...
Jednoznačne súhlasím.. Iba dodatok - spúšťačom je stres (psychické napätie, dlhodobý smútok, obavy) a / alebo mierna, pomalá, dlhotrvajúca toxikácia organizmu stravou, prípadne dýchaným vzduchom (vplyv prostredia) - vtedy pomôže aj trvalá zmena prostredia, teda presťahovanie sa, alebo aspoň zmena práce.


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: mno,

Příspěvek od Mo »

Upřímě, mnoho lidí raději volí smrt, než si šáhnou na ego.Ooo, jak nedotknutelná je naše iluze o vlastní neomylnosti......

:eclap: +1 :angel:


1220
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1719
Registrován: úte 09 led 2007 12:49
Bydliště: Praha
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Z odkazu od Navara

Příspěvek od 1220 »

Jsem vyzobnul větu:

„Samozvaní vědci ve zvířecích laboratořích nemají ani to nejmenší ponětí; jak zkoumat nemoci. Jediné, co vědí; je, jak nejrůznější nemoci, včetně rakoviny, vytvářet V tomto bodě jsou mimořádně úspěšní a vynalézaví.


Zde blízko mne je to místo, kde se to děje. Stále se pouze zkoumá tvar a velikost zdeformovaných a rozřezaných částí zejména potkanů.
Ano více vypěstují než spotřebují :roll:
Nemoci se v těch nebohých tvorech vytvářejí záměrně a výsledky jsou velmi diskutabilní. Hledají léčiva - většinou jsou to jedy ........
zároveň jinými jedy nemoci předtím způsobují .
Čihněte radši na
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... ++po%9Atou
ten článek ISO 88 .....
je tam toho o rakovině hodně.
:good:
K.


jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

jak ten olej může fungovat???Nějakej mechanismus působení.....nějaká stimulace žláz s vnitřní sekrecí....
Docela zajímavý postup.Bylo by bylo zajímavé udělat rozbor toho vyplivnutýho oleje....asi by to byl mazec....
K těm zvířatům, co padnou za oběť výzkumu rakoviny.....
Je to neodpustitelný. Stejně nic krom nakopnutí imunity nenajdou...Když to nevyříznou zapouzdřený, tak jsou v řiti jak baťa s dřevákama. Ozařovat a otravovat chemoterapií umí každej debil. Rakovinu zkoumají víc než 80 let a vědí prdlajs.
Zato výzkum ve zbraních má fantastické výsledky. Víme miliardu postupů, jak připravit druhýho o život. Vrátit ho však nesvedem. 1220:good:


janis
Nový člen
Příspěvky: 23
Registrován: ned 26 lis 2006 21:16

Re: surová strava a bradavice

Příspěvek od janis »

y píše:Na liečenie bradavíc je ešte iná metóda. Môj syn mal na rukách 60 (šesťdesiat) bradavíc, lekári boli mimo. Jednu mu vypálili dusíkom ďalšie už nechcel. Tak sme šli za babou. Zobrala ho samého za bieleho dňa na krížne cesty, posypala ruky prachom z cesty zamrmlala čosi nezrozumiteľné pre 6 ročného chlapca a bolo po paráde. Doma sme striehli kedy, ako, a nič sa nedialo. Až raz ráno asi o mesiac nato sa synátor zobudil s veľkým krikom. Ani jedna bradavica. Doteraz.
Prosim o kontakt na sz. Potrebovala by som viac info. Vdaka.


rado3105
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: pát 22 led 2010 0:33

Dichloracetat(DCA) stary liek na rakovinu znovu objaveny

Příspěvek od rado3105 »

Biochemik Otto Warburg si v roku 1930 vsimol ze nadorove bunky nevyuzivaju kyslik ale ziskavaju energiu glykolyzou, ze maju nejako narusene mitochondrie. V roku 1931 za to dostal Nobelovu cenu. Taktiez si vsimol ze ako rakovina progreduje v nadorovej bunke klesa pH, tym ze nadorova bunka vyuziva ako zdroj energie glukozu tvorenu glykolyzou, cim sa v bunke hromadi kyselina mliecna a klesa pH. Taktiez sucasne klesa koncentracia kyslika. Vedci si myslili ze je to preto ze mitochondrie su ireverzibilne poskodene.
V roku 2006 kanadsky vedec Dr. Evangelos Michelakis z University of ALberta si polozil co by sa stalo ak by sa funkcia mitochondrii obnovila? Aby nasiel odpoved rozhodol sa pouzit viac ako 20r stary dichloracetat(DCA), ktory sa pouziva na liecbu laktatovej acidozy obnovenim funkcie mitochondrie. V roku 2007 casopis: Cancer Cell uverejnil vysledky. Vedci transplantovali nadorove(mozgove, plucne, pecenove) bunky krysam. 3 tyzdne im davali DCA zriedene vo vode. Po troch tyzdnoch sa progresia ochorenia zastavila v oboch pripadoch in vitro aj in vivo(v skumavke a mimo skumavky). Mitochondrie sa aktivovali a to aj predpokladalo ze neboli ireverzibilne(nevratne) znicene ako sa predpokladalo. Boli inaktivovane docasne. Ako nahle sa mitochondrie reaktivovali bunka si obnovila staru funkciu na nicenie vsetkeho zleho - apoptozu, ktora bola pri nefunkcnych mitochondriach blokovana. Z toho dovodu sa tumor scvrkol. Po 3 tyzdnoch jeho rozmer poklesol o 70%. Zaujimave je ze pouzita substancia funguje len na nadorove bunky, cim nechava zdrave bunky na pokoji.
Napriek takym slubnym vysledkom, privatne farmaceuticke koncerny sa nezaujimaju o vykonavanie klinickych pokusov. A robia tak preto, ze DCA je jednoducha molekula, a preto nemoze byt patentovana. A preto neprinasa profit danej spolocnosti. Nastastie, v septembri 2007, kanadsky vyskumny tym zacal klinicke pokusy na dobrovolnikoch. To bolo mozne len s pomocou penazi od sukromnych osob. 50 dobrovolnikov s nadorom mogzu(glioblastoma multiforme) sa zucastnilo pokusov. V marci 2008 bol uverejneny clanok v Nature(asi najprestiznejsi vedecky casopis na svete), ktory poukazal na DCA ze funguje ako pyruvatkinaza, ktora rozhoduje ci bunka vyuziva ako zdroj energie kyslik alebo glukozu. A DCA prepina ziskavanie energie pouzitim volneho kyslika.

Ak vam nie je nieco jasne v clanku mozem vysvetlit.



http://hubpages.com/hub/Scientists_cure ... kes_notice

http://puredca.com/store/ (len tu to je dost drahe), takze ak by vedel niekto o niecom lacnejsom alebo v CSR bolo by good. I ked stale lepsie ako chemoterapia co stoji rocne vyse 30000eur(vyklonovane protilatky este 10x viac) a vysledok je rovnaky s nimi aj bez nich, clovek zomrie.
Je smutne ze dnes sa to toci len o profite.


rado3105
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: pát 22 led 2010 0:33

re

Příspěvek od rado3105 »



Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Dichloracetat(DCA) stary liek na rakovinu znovu objaveny

Příspěvek od Slavek Krepelka »

rado3105 píše:Biochemik Otto Warburg A preto neprinasa profit danej spolocnosti.
Ak vam nie je nieco jasne v clanku mozem vysvetlit.

http://hubpages.com/hub/Scientists_cure ... kes_notice

http://puredca.com/store/ (len tu to je dost drahe), takze ak by vedel niekto o niecom lacnejsom alebo v CSR bolo by good. I ked stale lepsie ako chemoterapia co stoji rocne vyse 30000eur(vyklonovane protilatky este 10x viac) a vysledok je rovnaky s nimi aj bez nich, clovek zomrie.
Je smutne ze dnes sa to toci len o profite.
Nazdar Rado,
Dostals ho za bagrování. ;) 1+ :good:

Teď ještě kde to schrastit a jak to dávkovat. Bohužel se mi to dávkování nepodařilo vyšťourat, ale nebagroval jsem ani zdaleka tak jak ty. :pivko: Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mahatma

kde schrastit

Příspěvek od mahatma »

už som sa obrátil na svojich dodávateľov surovín pre farmáciu, do 14 dní očakávam konkrétne ponuky (min odber, cena) od výrobcov. uvidím čo ponúknu... dám vedieť...


jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

http://www.zdn.cz/denni-zpravy/profesni ... rat-303246
nepůjde sehnat a nikdo to nevyzkouší.... houby byznys.....


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: kde schrastit

Příspěvek od Slavek Krepelka »

mahatma píše:už som sa obrátil na svojich dodávateľov surovín pre farmáciu, do 14 dní očakávam konkrétne ponuky (min odber, cena) od výrobcov. uvidím čo ponúknu... dám vedieť...
Reports in the lay press after the 2007 University of Alberta announcement claim that dichloroacetate "has actually been used safely in humans for decades", DCA is generally well-tolerated, even in children. (1) Short-term, infused, bolus doses of DCA at 50 mg/kg/day have been well-tolerated. (2) However, at sustained, higher doses (generally 25 mg/kg/day taken orally, or greater, there is increased risk of several reversible toxicities, especially peripheral neuropathy, neurotoxicity, and gait disturbance. (3) Studies have also shown that it can be carcinogenic at high doses. The Medicor Cancer Centre reports on its website that doses of 20–25 mg/kg/day on a two-week on, one week off cycle are effective in identifying side effects due to DCA, to support decisions on discontinuing treatment for safety reasons.

Nazdar,

Nedoporučuju věřit všemu kdekoliv. celý součastný článek na anglické Wiky je plný přitiřečení ve smyslu,
a) "i děti tolerují DCA velmi dobře"
b)"DCA v dětech způsobila silnou otravu okrajového nervového systému"

Je proti tomu dost silné ortodoxní tažení. Používá se to evidentně už desetiletí na sebe-otravu organismu kyselinou mléčnou i u děcek, ale poslední výzkumy cca 2007 - 2011 shledávají toto léčení nebezpečným díky jedovatosti, která se do té doby jaksi nedostavovala při běžném dávkování. Začátek článku dokonce tvrdí, že DCA není jedovaté nerakovinným buňkám.

Nicméně, výňatek dává alespoň indikaci dávkování.

Tlusté písmo ve výňatku:
1) Krátkodobé dávkování roztoku injekcí při 50mg/kg/den byly velmi dobře tolerované. (Pravděpodobně do žíly)
2) Dlouhodobější podávání ústně ve vyšších dávkách 25mg/kg/den a víc zvyšuje riziko dočasné otravy okrajových nervů a všeobecně otravu nervů, plus narušení chůze.
3) Studie (nejsou jmenované, takže JPP) ukázaly, že DCA může být rakovinotvorné ve vyšších dávkách.

tady je odkaz na soukromou kliniku v Torontě http://www.medicorcancer.com/ která se toho chytila a publikovala alespoň jednu klinickou studii v odborném časopise http://www.liebertonline.com/doi/pdfplu ... .2010.0472

Těch případů však publikují několik na svých stránkách.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: mno...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jarda ovčák píše:http://www.zdn.cz/denni-zpravy/profesni ... rat-303246
nepůjde sehnat a nikdo to nevyzkouší.... houby byznys.....
Nazdar Jardo,

On to asi nebude až takový problém umotat i v kuchyni. Chce to nějakého chemika, nebo výrobu dohledat na netu. Moc si zvykáme na to, že když se tzo nedá koupit, je to nedostupné, jenom pro to, že to není naše "specializace". Jde v podstatě o ochlorovaný ocet navázaný třeba na sodík. Samo o sobě je to prý dost silná kyselina a že prý se to nedá bez neutralizace použít. Jenže, DCA znamená právě dichlóracetate a ne sodium či co dichlóracetate, takže je otázka, kolik je dnes té informace dobré a kolik je v tom nastrkaných disinformací.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1252
Registrován: čtv 19 lis 2009 9:24
Bydliště: Svitavy
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

MNO....

Příspěvek od jarda ovčák »

No jasně, když půjde o nás či aše blízké, tak se budeme umět postarat, tomu věřím, ale co ta armáda, co každej rok odchází do věčnejch lovišť, co se neumí postarat, nemá kontakty a vůbec netuší, že existuje alternativa.....


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MNO....

Příspěvek od poota »

jarda ovčák píše:.. ale co ta armáda, co každej rok odchází do věčnejch lovišť, co se neumí postarat, nemá kontakty a vůbec netuší, že existuje alternativa.....
Zkus si vybrat někoho z té "armády", třeba v hospodě, a porozprávěj mu o tom marasmu, ve kterém žije, a o možnostech alternativy, která ho může zachránit třeba jenom tím, že by změnil svoje priority, stravování a styl svého života. Rozprostři před ním krásu žírných pastvin duchovního života a pozvihni ho ze spotřebního bahna.

Pak napiš, jak jsi uspěl.
Jestli Ti děkoval se slzami v očích za to, žes mu pomohl prozřít.
Či zda setrval ve svém bludu a Tobě jedinou odměnou byl monokl.

Zdravím - poota
P.S. Můj soukromý typ: pochopíš, o čem je: "mají oči a nevidí, mají uši a neslyší."


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MNO....

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Naprosto přesně.

Zkusil jsem několikrát pár i dost nemocným lidem kteří i mají pifku na mudrce říct, že existují cesty jak si spravit zdraví jinak a předal nějaké ty odkazy Odpovědí je nevěřící údiv a nezájem. Komu není shůry dáno v apatyce nekoupí.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“