Již jsem opravdu nechtěl zde po urážkách na nic reagovat, ale nedalo mi to. Klučkovi se omlouvám za to, co jsem napsal, bylo to hodně špatně, ale přesto musím napsat, že tohle celé opravdu není o sdělování si, jak namáčet plechy do vody.klucka píše:Píšeš..možná, čiže ani ty si si tým nie istý...Je rozdiel ked niečo robia dvaja...to ano...ale že niečo nefunguje vela ludom a nielen mne to už svedčí o niečom...a ked príde na konkretizáciu riešenia problému sú všedci ticho alebo odvádzaju pozornost somarinami !!!Slavek Krepelka píše:Možná je to v přístupu k věci. Když dva dělají totéž, není to totéž.klucka píše:
No ved práve, že som si to čítal...to ku čomu som dospel som sem dal ako fotky a videá ale kvoli mimovi som to zrušil...nič z toho nefunguje a aj rozne elektroniky su menej učinné ako samotná štandardná elektrolíza !!!!
Ahoj, Slávek.
Sám se celé problematice věnuji více jak sedm let. Zde jsem částečně prezentoval svůj výzkum dle nejlepšího vědomí a svědomí.
Zavedl jsem zde pojmy, které tady nebyly. Bipolární elektrolyzer, VN v elektrolýze, přerušovač jako nedílnou součást, kapacitu elyzeru, důraz na geometrickou přesnost a separační elektrodu.( společně s Gewo) Možná bych mohl pokračovat dále. V roce 2006 jsem se domníval, že jsem skutečně přišel na univerzální řešení efektivní elektrolýzy vhodné pro všechny motory bez rozdílu. No a několikaletým zkoumáním celého procesu jsem zjistil, že to není tak zcela pravda.
V podstatě systém je aplikovatelný univerzálně, avšak samotný proces a ladění je komplikovanější.
V první řadě všichni honem zapomeňte na HHO. Tohle je opravdu nanic. Pokud budete důsledně separovat kyslík, tak motor může běžet na směs vodíku se vzduchem, ať k tomu dojdete jakoukoliv cestou. A může to být systém tlakový i podtlakový. Ovšem teď k samotnému principu. Dospěl jsem k tomu, že jsem se vlastně "náhodou" trefil.
Trefil jsem se tím, že jsem vytvořil dokonale souměrnou geometrickou buňku. No a to je jádro pudla. Stejně jako u Joe Cell. Výsledná směs totiž není vodíkem, což se dá zdokumentovat i tím, že faktická spotřeba je mnohem nižší.
Takže abych to ještě jednou shrnul. Po několika letech jsem teprve "objevil" že systém se chová jinak, než byl prvotní předpoklad, a že jaksi věci spolu souvisí. Grebenikov, Cella, Meyer, Dingel....prostě to do sebe zapadá....Ale, vážení za tím jsou léta práce a proto jsem Klučku a ostatní odkázal na GEET, který se dá udělat v každé garáži, modifikovat dle potřeby a i na něm dělat vlastní výzkum, levně a bez nesnází. Možná se na mě sesypou zase hromady slov. Ale je mi to jedno. Napsal jsem Ivanovi, kterého si nesmírně, obrovsky vážím, že pro mě tohle fórum skončilo a hlavně proto, jak jste se chovali k němu. To také hodlám dodržet. Naposled Mim