Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Nové bany

Příspěvek od poota »

NAVAR píše:.. ono stejně "paseku" na fóru dělá jenom pár lidí. Takže bych se s nima nemazlil, nevidím jediný důvod proč by měla být kvůli pár jedincům obtěžována většina. ..
Souhlasím.
Ono je velice snadné rozeznat právě ty jedince, kterým jde jenom o destrukci. V tom žádná potíž není.
Potíž je v tom, že rovnou je vyhodit není "slušné" a ani "demokratické". Při takto nastaveném systému tedy mohou vesele škodit, pokud se při tom nedopustí nějakého závažného prohřešku proti daným pravidlům.
Podle mne to lze řešit jenom demokratickou diktaturou ve stylu "všichni si zde jsou rovni, ale jsou na návštěvě u Rivala, který jako hostitel může zcela svobodně a bez jakéhokoli zdůvodňování kohokoli kdykoli vyhodit". Jestli to udělá po zralé úvaze, z náhlého hnutí mysli a nebo po poradě s někým je pouze jeho věc. A zrovna tak jen na něm záleží, jestli to udělá rovnou a nebo po nějakém napomenutí nebo výstraze. Tohle jsou naprosto běžná práva administrátora a není žádný rozumný důvod, proč se jich vzdávat a nebo je dobrovolně omezovat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: bany...

Příspěvek od tbest »

laik píše:Zdravím
nevím nevím...ale já vás nechápu.....
proč to neustále probíráte....jediný co platí na lidi z kterýma se nechcu bavit je,je ignorovat, nereagovat,dělat že neexistují....a oni sami zmizí.....
jakmile na neco zaraguju, už dávám najevo že o tom člověku vím a že je v mým životě......a bude tak dlouho dokud ho budu mít v hlavě.....
zabanuje se jeden a řízení osudu nam přivede dalšího a zrovna dva......já chápu že to člověka dovede někdy nasr.....ale berte to jako školu.....
jako hru......každej víte že to co nechcem,co si nepřejem a čeho se bojíme, je nám předhazováno neustále dokola.....v životě se taky nebudete z někým hádat donekonečna.....prostě ho smažete ze života a je to.....to že někam uteču a tam si postavím nový domov (forum) nic neřeší, protože si ty nevyřešený problémy nesem stále sebou.......
.....asi žvaním jak nějakej potrhlej psycholog co?
.... ale ono to tak opravdu je......
:good:
Na nějakém fóru jsem k podobné situaci četl: "nekrmit trolly"

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozloučení se slušnými lidmi

Příspěvek od Ilem »

[quote="Peter"]Nikdy jsem se nikam netlačil a můžou ti to potvrdit členové týmu. Namátkou můžu jmenovat Ilema a Nováka. I moje poznatky byli využity členy týmu. Bohužel prezentace výsledků v podání Iv hrubě pobouřily moje představy o pravdivém informování ostatních členů fóra.
[quote]Když jsem byl jmenován, musím ragovat.
Petře, Tvoje poznatky jsem využil, ale pro sebe a nevím o tom, že by Ivan někdy prezentoval tvoje výsledky. Ani si nevzpomínám, že bych se kdy s Ivanem bavil o tvých poznatcích. Ba naopak, Iv měl vždy svou hlavu a věřil pouze výsledkům svým. O některých jsem s ním i polemizoval. Takže v tom jsi vedle, jak ta jedle.

"Dum spiro spero"
Ciceron
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: off side ...

Příspěvek od A(&F) »

... napsal Akord ve vlákně: A je to jen Vaše ...
Často se zakládají nové, nebo zmenené pravidla/zákony jenom proto, že se nedodržují staré. Pokud budete chtít mít 2 metry i na novém fóru, tak se dohromady nic nezmení. Když nekdo neco rozhlasuje, tak by to mel delat hlavne za sebe a podle svých zkušeností. Jinak je tady mudrlantu stejne jako volu(J.Nohavica).
Nač je komu dobré šírení nesmyslu. Nemusí nikomu být smutno za nekým, kdo vesele šírí nesmysly dál a jinde.
Z plagiátu by zde šly stavet vory.
... Akorde, děkujeme, že ses k tomu vyjádřil ... od tebe to sedí nejvíc ... :D:D:D ... bylo by fajn, kdybys ale přitom alespoň trochu věřil na volné energie ... bez toho to totiž nejde ... alespoň ne na tomto fóru ... ;) ...

PeS: ... chcešli snad dál pokračovat v této debatě (s tímto tónem), prosil bych potom laskavě už jen zde v Boxovárně ... neb vlákno, v němž jsi se takto vyjádřil, je o úplně něčem jiném ... 8) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... napsal Akord ve vlákně: A je to jen Vaše ...
Často se zakládají nové, nebo zmenené pravidla/zákony jenom proto, že se nedodržují staré. Pokud budete chtít mít 2 metry i na novém fóru, tak se dohromady nic nezmení. Když nekdo neco rozhlasuje, tak by to mel delat hlavne za sebe a podle svých zkušeností. Jinak je tady mudrlantu stejne jako volu(J.Nohavica).
Nač je komu dobré šírení nesmyslu. Nemusí nikomu být smutno za nekým, kdo vesele šírí nesmysly dál a jinde.
... Akorde, děkujeme, že ses k tomu vyjádřil ...
... smazáno - osobní urážení (Rival)

Dovolil jsem si smáznout i torso tohoto příspěvku zanechané Rivalem a vytržené z pozadí jakožto bezvýznamné. Účelem nebylo pana Akorda urážet, ale dát mu na vědomí, že nemá cenu se hněvat na druhé v momentě katastrofálního osobního zklamání nad tím, že Trojskému koni, kterého jsme postavili, či pomohli postavit, a který v nás několik let živil, jak se ukázalo neoprávněné naděje svým přijetím za městské hradby, se nepodařilo otevřít městskou bránu válečníkům klubu Sysifos, jednak díky jalové podstatě tohoto koně a jednak díky morální síle obyvatel Tróje.

Nicméně jsem zárověň velice potěšen, že i příspěvek neobsahující jakékoliv vulgarismy byl jaksi pročištěn. Jsem však toho názoru, že takto pročištěné příspěvky ztrácí na významu, ať už jakémkoliv, a že by bylo nejspíše praktičtější je odstraňovat kompletně, aby zbytečně nezabíraly místo.

Přeji hezký víkend, Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne sob 21 kvě 2011 18:26, celkem upraveno 1 x.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

A(&F) píše:... napsal Akord ve vlákně: A je to jen Vaše ...
... Akorde, děkujeme, že ses k tomu vyjádřil ... od tebe to sedí nejvíc ... :D:D:D ... bylo by fajn, kdybys ale přitom alespoň trochu věřil na volné energie ... bez toho to totiž nejde ... alespoň ne na tomto fóru ... ;) ...

PeS: ... chcešli snad dál pokračovat v této debatě (s tímto tónem), prosil bych potom laskavě už jen zde v Boxovárně ... neb vlákno, v němž jsi se takto vyjádřil, je o úplně něčem jiném ... 8) ...
Přisadím si.
Ještě častěji je na prvopočátku každý systém benevolentní a nejsou stanoveny mantinely neb se počítá s dávkou slušnosti. Posléze se najde pár jedinců (většinou do 5-ti%) kvůli kterým se musí mantinely udělat. Tak to ovšem funguje i v životě, zákony se dělají především kvůli nepřizpůsobivým jedincům.
Pokud se nemýlím tak fórum byla založeno na bez mantinelů a pravidla které je potřeba dodržovat znají už slušně vychované děti v mateřské školce. (viz. Robert Fulghum - Vše co potřebuji znát mne naučili v mateřské školce)

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Prihlasovanie nových členov u administrátora

Příspěvek od sano »

dobrý nápad Rival. :good:

klucka
Starší člen

A(&F) :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příspěvek od klucka »

... laskavě nepokračuj dál v plevelení tohoto vlákna !!! ... a chceš-li ještě něco sdělit v podobném duchu, potom s těmito litaniemi přejdi do Boxovárny !!!!! ... dík ... A(&F) ...

a ty sa laskavo vyjadruj slušne ja som s tebou husy nepásol !!!!!!!!!!!! zastávaj sa tých klamstiev !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: A(&F) :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příspěvek od A(&F) »

klucka píše:
... laskavě nepokračuj dál v plevelení tohoto vlákna !!! ... a chceš-li ještě něco sdělit v podobném duchu, potom s těmito litaniemi přejdi do Boxovárny !!!!! ... dík ... A(&F) ...
a ty sa laskavo vyjadruj slušne ja som s tebou husy nepásol !!!!!!!!!!!! zastávaj sa tých klamstiev !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... v čem laskavě spatřuješ, že vyjadřuji neslušně ??? ... :shock: ...
► Ukázat spoiler

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

A(&F) píše:
klucka píše:
► Ukázat spoiler
... Klucka, co tě dál nutí pokračovat v plevelení vlákna ??? ... je snad něco nesrozumitelného na tom, že jsem tě s tímto vykázal do Boxovárny ??? ... pokračuj tam, tady už ne !!! ... toto považuj za druhé upozornění ... třetí již nebude ... A(&F) ...

PeS: ... ti, které jsi jmenoval, jsou rovněž členy administračního týmu ... + na rozdíl od tebe: ... nepoužili nevhodná slova ... a své příspěvky pro admina označili ke smazání ... to je celé ...

Som tu dost dlho na to aby som videl aký ste a hlavne ty povíšenec ! Prečo to nenapíšeš aj pootovi mna nezaujíma že je niakým členom niakého spolku!!!
To mu dáva právo sa posmievat? Jasné že ta poprosili o zmazanie aby to nevidelo vela ludí lebo by ste mali zlé referencie na www stránku !
Ja to napíšem kráto a stručne...A nemusím sa vypisovat ako poota a ostatný vylievat si tu srdiečko a podobne slušne tu zakakávat vláíkno a mudrovat dokolečka o tom istom! Napísal som ti pravdu do vlákna a TVOJA odmena je že .. třetí již nebude ... A(&F) ... Jedno ti poviem , lebo vidím že ked ti niečo hovorím to ako keby som hrach hádzal na stenu....všetko to čo robíš ty druhým a že sa zastávaš svojich rýpalov sa ti vráti !!!! Toto si dobre zapametaj ! Viacej ti nemám čo ku tomu povedat ! Ako sa chováš ty ku druhým tak to všetko sa ti vráti...a možeš to robit z jakej chceš moci...

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

... na jednotlivé body odpovídám přímo v citaci ...
klucka píše:
ve vlákně Motor na vodu A(&F) píše:... laskavě nepokračuj dál v plevelení tohoto vlákna !!! ... a chceš-li ještě něco sdělit v podobném duchu, potom s těmito litaniemi přejdi do Boxovárny !!!!! ... dík ... A(&F) ...
ve vlákně Motor na vodu A(&F) píše:... Klucka, co tě dál nutí pokračovat v plevelení vlákna ??? ... je snad něco nesrozumitelného na tom, že jsem tě s tímto vykázal do Boxovárny ??? ... pokračuj tam, tady už ne !!! ... toto považuj za druhé upozornění ... třetí již nebude ... A(&F) ...

PeS: ... ti, které jsi jmenoval, jsou rovněž členy administračního týmu ... + na rozdíl od tebe: ... nepoužili nevhodná slova ... a své příspěvky pro admina označili ke smazání ... to je celé ...
Som tu dost dlho na to, aby som videl aký ste a hlavne ty povíšenec !
... bez komentáře ...
Prečo to nenapíšeš aj pootovi mna nezaujíma, že je niakým členom niakého spolku!!!
... to je smutné, že tě to nezajímá ... to potom s diskuzí ale nemá pranic společného ... pozn.: administrační tým není žádný "spolek", ... administrační tým byl vytvořen díky takovým, jako ty !!! (ještě relativně nedávno to tu celé spravoval pouze Rival ... a kupodivu to stačilo !!!)
To mu dáva právo sa posmievat?
... je mi líto, že nechápeš styl jeho jemného humoru ... zapřemýšlej raději, jestli ti tím nechtěl naznačit něco, co by tě mohlo posunout dále ...
Jasné že ta poprosili o zmazanie, aby to nevidelo vela ludí, lebo by ste mali zlé referencie na www stránku !
... omyl ... zlé reference zde vytvářejí lidi plní zloby a vnitřního nepochopení (jako právě teď ty), kteří navíc ani nerespektují pravidla (v tomto případě doporučení moderátora) ... pozn.: žádost o smazání neadresoval mně, ale Rivalovi, který je admin s mazacími právy ...
Ja to napíšem kráto a stručne...A nemusím sa vypisovat ako poota a ostatný vylievat si tu srdiečko a podobne slušne tu zakakávat vláíkno a mudrovat dokolečka o tom istom! Napísal som ti pravdu do vlákna a TVOJA odmena je že .. třetí již nebude ... A(&F) ...
... ptám se: chápeš správně výraz "plevelení" ??? ... takže abychom měli jasno, ... napsal jsi to tam i přes mé předchozí upozornění ... opět do nevhodného vlákna ... je to normární ??? ... pozn.: to nebyla odměna, ale důraznější upozornění, které tě mělo vrátit zpátky do reality ...
Jedno ti poviem , lebo vidím že ked ti niečo hovorím to ako keby som hrach hádzal na stenu....všetko to čo robíš ty druhým a že sa zastávaš svojich rýpalov sa ti vráti !!!! Toto si dobre zapametaj ! Viacej ti nemám čo ku tomu povedat ! Ako sa chováš ty ku druhým tak to všetko sa ti vráti...a možeš to robit z jakej chceš moci...
... :roll: :roll: :roll: ... není co dodat ... chováš se jako XXXXXXX, ale přitom chceš, aby se s tebou zacházelo v bílejch rukavičkách ...

... A(&F) ...

PeS: ... to jsme rádi, že už k tomu "nemáš co dodat" ... zkus to prosím dodržet ...
doporučení: .... klucka, měj ohled na ostatní a nauč se správně používat citace !!! ...

klucka
Starší člen

A(&F)

Příspěvek od klucka »

Mojím cielom nieje sa s vami hádat ked každý máme svoju pravdu !!!! A posmievat sa možeš svojím ovečkám !Mna nechaj na pokoji ! Tam si rieš svoje ovečky a svoje humorné príspevky z pootom...Jasné on mi chcel poradit ako to je celé...Myslíš že mám 5 rokov aby som si nechal na hlavu kydat hnoj od vás? By som vás citoval ale ste mi ukradnutý ! Ked sa takto správaš...že kvoli takým ako som ja....kvoli takým ako si ty a poota a ostatný sa na vás každy vykašle a potom si možete ten váš svojrázny humor pri pive spievat... To je odo mna všetko ! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: A(&F)

Příspěvek od A(&F) »

klucka píše:Mojím sielom nieje sa s vami hádat ked každý máme svoju pravdu !!!! A posmievat sa možeš svojím ovečkám !Mna nechaj na pokoji ! Tam si rieš svoje ovečky a svoje humorné príspevky z pootom...Jasné on mi chcel poradit ako to je celé...Myslíš že mám 5 rokov aby som si nechal na hlavu kydat hnoj od vás? By som vás citoval ale ste mi ukradnutý ! Ked sa takto správaš...že kvoli takým ako som ja....kvoli takým ako si ty a poota a ostatný sa na vás každy vykašle a potom si možete ten váš svojrázny humor pri pive spievat... To je odo mna všetko !
... pokud nebudeš nevhodně plevelit ve vláknech a začneš konečně užívat slovník bez obhroublých slov, tak tě potom velmi rád "nechám na pokoji" ... jinak ale ne ...

... A(&F) ...

klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

A(&F) píše:
klucka píše:Mojím sielom nieje sa s vami hádat ked každý máme svoju pravdu !!!! A posmievat sa možeš svojím ovečkám !Mna nechaj na pokoji ! Tam si rieš svoje ovečky a svoje humorné príspevky z pootom...Jasné on mi chcel poradit ako to je celé...Myslíš že mám 5 rokov aby som si nechal na hlavu kydat hnoj od vás? By som vás citoval ale ste mi ukradnutý ! Ked sa takto správaš...že kvoli takým ako som ja....kvoli takým ako si ty a poota a ostatný sa na vás každy vykašle a potom si možete ten váš svojrázny humor pri pive spievat... To je odo mna všetko !
... pokud nebudeš nevhodně plevelit ve vláknech a začneš konečně užívat slovník bez obhroublých slov, tak tě potom velmi rád "nechám na pokoji" ... jinak ale ne ...

... A(&F) ...
Tak nech a tý ostatný nemaju blbé pripomienky na moju adresu a ty ich v tom ešte nepodporuj že zdrbeš len mna ! A tým pádom nebudem na ich blbé výroky reagovat ! Myslím že to je férove !

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

klucka píše:
A(&F) píše:

... A(&F) ...
Tak nech a tý ostatný nemaju blbé pripomienky na moju adresu a ty ich v tom ešte nepodporuj že zdrbeš len mna ! A tým pádom nebudem na ich blbé výroky reagovat ! Myslím že to je férove !
... měl bys začít především ty od sebe samého ... protože pokud nebudeš mít "blbé chování", tak na něj nikdo nebude nijak reagovat ... to je přece logické !!! ... A(&F) ...

PeS: ... uvědom si, že fórum tu rozhodně není proto, aby se ti podřizovalo !!! ...

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“