Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 30 poděkování
Re: MMS Injekcie
Ahoj Slavku
Ano, chloritan aktivujem 1:1 s 3.5% HCl. Mam odskusane aj bez aktivacie iba jedenkrat do zily 2 kvapky v 2cc destilky, nevidim v tom rozdiel, herxka bola aj bez aktivacie.
Vzdy pouzivam HCl 3,5% v lekarenskej koncentracii, takze tie hodnoty v krvi su trochu nizsie
Ano, chloritan aktivujem 1:1 s 3.5% HCl. Mam odskusane aj bez aktivacie iba jedenkrat do zily 2 kvapky v 2cc destilky, nevidim v tom rozdiel, herxka bola aj bez aktivacie.
Vzdy pouzivam HCl 3,5% v lekarenskej koncentracii, takze tie hodnoty v krvi su trochu nizsie
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Ito,
Ok, takže aktivované,
Tady je tedy opravená tabulka na lékárenskou koncentraci, což je v podstatě to co píchám já, ale bez mých osobních přídavků draslíků dolomitů atd.
Mezi námi, kdybys do té injekce (HCl) přidal pár zrníček soli, asi by sis udělal službu. Ony ty soli draslíku atd. dělají tu injekci podstatně snesitelnější a kuchyňská sůl by to měla taky dokázat.
Dík, s laskavým pozdravem, Slávek.
Ok, takže aktivované,
Tady je tedy opravená tabulka na lékárenskou koncentraci, což je v podstatě to co píchám já, ale bez mých osobních přídavků draslíků dolomitů atd.
Mezi námi, kdybys do té injekce (HCl) přidal pár zrníček soli, asi by sis udělal službu. Ony ty soli draslíku atd. dělají tu injekci podstatně snesitelnější a kuchyňská sůl by to měla taky dokázat.
Dík, s laskavým pozdravem, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Zajímavost
Leo Koehof, autor knihy o MMS přivezl na svou návštěvu do Prahy lékařské zprávy dvou lidí, kteří se léčili pomocí MMS. První je paní s rakovinou slinivky břišní ( ! ), druhá je paní s hepatitidou C. Obě paní mají negativní nálezy po kůře s MMS. Paní s rakovinou slinivky brala MMS téměř rok. J.W dokumentaci brzy zveřejní.
John Wayne
Pro případné "rejpaly": Jde pouze o dva případy vypíchnuté z tisícovek jiných, zejména kvůli perfektní dokumentaci, kterou se zřídkakdy podaří získat. Ne každý je ochoten dát ji k dispozici! Jeden případ od nás, z ČR, je popsán v Nové Regeně a ve WM magazínu. M
John Wayne
Pro případné "rejpaly": Jde pouze o dva případy vypíchnuté z tisícovek jiných, zejména kvůli perfektní dokumentaci, kterou se zřídkakdy podaří získat. Ne každý je ochoten dát ji k dispozici! Jeden případ od nás, z ČR, je popsán v Nové Regeně a ve WM magazínu. M
-
- Stálý člen
- Dal: 27 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Vysadenie MMS
zdravim nadviazem na moje uzivanie MMS,po zhruba dva a pol tyzdni uzivania MMS1+MMS2 som sa rozhodol v utorok kedze bol spln si spravit v poradi 8 pecenovu ocistu.Je zaujimave ze akonahle drzim hladovku kedze v ten den nic nejem tak asi po obede sa moje problemy z bolestivymi klbami a svalmi zacinaju vytracat,vecer ocista pecene rano som skusil dat este na podporu MMS2 a cely den az do dnes zhruba 10:00 h. som bol takmer bez bolesti.Na obed sa to zacalo zhorsovat zacali bolet triesla a aj kycle tak som nasadil okolo 14:00 MMS2 za pol hod. MMS1 a kazdu hod 5 kv. MMS1 a bolesti ustupili.Musim sa este priznat ze som vcera podvecer podla navodu starych rimanov skusil zihlavu vyslahat na bolestivych miestach(palilo to jak cert)ale asi po pol hodine sa bolesti stratili takmer uplne a dnes podvecer som to zopakoval a zasa sa citim vyborne.Z toho usudzujem ze sa ta hladovka a ani ta zihlava anakoniec ani MMS niekomu alebo niecomu vo mne nepaci a snazi sa pred tym skryt kedze zapal ustupuje,len este zistit ako ju vyhnat uplne.Budem pokracovat v uzivani MMS1 co hodinu skusim pridat na 6 kv.tj. nejakych 48 kv. denne+MMS2 5 kapsli co dve hodiny.To je zatial vsetko caute.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Opar
Ráno jsem měl na horním rtu velký ošklivý opar. Již kolik let neznámá "závada na kráse". Bábinka (manželka) nastavila diagnozu "to máš z toho horka. Namaž si to slivovicí a do deseti dnů je to pryč. Mám to vyzkoušerné". Tak to je léčitelská praxe bábinky.
Skusil jsem jinou metodu. NEAKTIVOVANÉ MMS. (NaCl2) Několikrát za den jsem to lehce potřel (asi každé dvě hodiny) Štípalo to, pálilo to, ale teď večer je z toho jen malý seschlý drobeček. Čekám, že ráno, to znamená po 24 hod bude opar pryč...
Skusil jsem jinou metodu. NEAKTIVOVANÉ MMS. (NaCl2) Několikrát za den jsem to lehce potřel (asi každé dvě hodiny) Štípalo to, pálilo to, ale teď večer je z toho jen malý seschlý drobeček. Čekám, že ráno, to znamená po 24 hod bude opar pryč...
Kluci, do toho.
-
- Stálý člen
MMS Injekcie
Ahojte
V skratke;
som na 5 kvapkach MMS v 20cc destilky intravenozne dvakrat denne rano a vecer . chystam sa na infuzie 500cc kde budem zvysovat davky po kvapke , az do 22 kvapiek denne. vsetko aktivujem 1:1 s 3,5% HCl v lekarskej koncentracii. Moj stav sa rapidne zlepsil som asi na 80% vylieceny a nemal som a ani dufam nebudem mat ziadne komplikacie.
Upozornujem: treba zacat od kvapky a riedit to 1 kvapku minimalne do 2cc destilky cim viac destilky tym lepsie. pridavam tam aj trochu chloridu magnezia asi 1 kvapku 100% roztoku na 2cc, najako to robi zilam dobre. Nie je proble primiesat tam aj chloridy draslika, ja davam 7 kvapiek Gayovej formulky do 20cc vsetko spolu s MMS. Svalova aplikacia tiez ucinkuje, ale neda sa cez sval dodat potrebne mnozstvo MMS, najviac 2 kvapky MMS v 2cc destilky je maximum a aj to je citit.
Zdravim vsetkych do uplneho vyzdravenia.
Ito
V skratke;
som na 5 kvapkach MMS v 20cc destilky intravenozne dvakrat denne rano a vecer . chystam sa na infuzie 500cc kde budem zvysovat davky po kvapke , az do 22 kvapiek denne. vsetko aktivujem 1:1 s 3,5% HCl v lekarskej koncentracii. Moj stav sa rapidne zlepsil som asi na 80% vylieceny a nemal som a ani dufam nebudem mat ziadne komplikacie.
Upozornujem: treba zacat od kvapky a riedit to 1 kvapku minimalne do 2cc destilky cim viac destilky tym lepsie. pridavam tam aj trochu chloridu magnezia asi 1 kvapku 100% roztoku na 2cc, najako to robi zilam dobre. Nie je proble primiesat tam aj chloridy draslika, ja davam 7 kvapiek Gayovej formulky do 20cc vsetko spolu s MMS. Svalova aplikacia tiez ucinkuje, ale neda sa cez sval dodat potrebne mnozstvo MMS, najviac 2 kvapky MMS v 2cc destilky je maximum a aj to je citit.
Zdravim vsetkych do uplneho vyzdravenia.
Ito
-
- Stálý člen
MMS Injekcie
Ahoj
Problem ktory sa snazim riesit tymto sposobom je stupnujuci sa zapal ktory trva viac ako 18 rokov , diagnoza ktoru mam je svalovy revmatizmus, lebo Bechterev? mozno ze Boreliozu tu mi v krvi nenasli kazdopadne tomu vsetkemu davam zbohom.
cau Ito
Problem ktory sa snazim riesit tymto sposobom je stupnujuci sa zapal ktory trva viac ako 18 rokov , diagnoza ktoru mam je svalovy revmatizmus, lebo Bechterev? mozno ze Boreliozu tu mi v krvi nenasli kazdopadne tomu vsetkemu davam zbohom.
cau Ito
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Bechtěreva mám taky. Zvápenatělá páteř, neohnu se ani zavázat tkaničky u bot. NA TO MMS NEFUNGUJE.lebo Bechterev?
Kluci, do toho.
-
- Stálý člen
MMS Injekcie
To sa bojim tiez, ze budem mat nejake nasledky, ale zatial to ide rozhybat aj ked pomaly, myslim si ze mi v rozpustani vapennych usadenin pomaha Gayova formulka s extra HCL ktoru picham skoro obden do svalu a to MMS uspesne potlaca zapal.
Trosku odbocim od temy. Na tie zvapenatele svaly a urcite pomoze takzvana terapia razovymi vlnami (shock wave therapi). Takze ak tam uz nieje zapal tak by som to urcite uvolnil tymto.
Zdravim
Ito
Trosku odbocim od temy. Na tie zvapenatele svaly a urcite pomoze takzvana terapia razovymi vlnami (shock wave therapi). Takze ak tam uz nieje zapal tak by som to urcite uvolnil tymto.
Zdravim
Ito
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Ahoj dědo,děda Slavík píše: Bechtěreva mám taky. Zvápenatělá páteř, neohnu se ani zavázat tkaničky u bot. NA TO MMS NEFUNGUJE.
asi s něčím podobným taky bojuju Pomoct by mělo pití vody z reverzní osmozy - rozpouští usazeniny
http://www.filtracevody.cz/store/
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=9&t=318
a dodávání hořčíku do těla- funguje spolu s vápníkem. Je to jako cihelná zeď: vápník jsou ty cihly a hořčík je malta. Když je málo malty(hořčíku), vápník se nedrží tam, kde má být, cestuje tělem, a usazuje se v kloubech, cévách apod. Přitom kosti nestojí za moc a v těle je vápníku přebytek.
Mě osobně bolí "imrvere kříž" a MMS1 na to pomáhá. Zřejmě tam mám zánět, který MMS-ko likviduje.Každý tělo je holt jiný....
Přeju zlepšení a výkop správným směrem....
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konec hádek
Čekám, že ráno, to znamená po 24 hod bude opar pryč...
Musím to sem doplnit. Protože někdo má sklon NAPODOBOVAT a nedošlo mu, že co funguje jednomu, nemusí zrovna tak fungovat druhému.
Opar skutečně byl ráno pryč. Tedy za pouhých 24 hod.
¨Příště to ale takle dělat nebudu. Použitím ostrého a neaktivovaného, navíc NEŘEDĚNÉHO NaCl2 (MMS) jsem si poleptal jazyk a celé rty. Teď se patlám borovou vazelinou, jelením lojem a co "bábinka" (manželka) doporučí.
Příště použiji zásadně aktivovaný MMS a trochu naředěný vodou a JEN VATIČKOU NA OPAR A ne na celou papulu (ústa)
JInak jsem s touto metodou spokojen- FUNGUJE TO.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
MMS funguje i u doktorů
Lidičky ahóój, jak mi s mmskama otrnulo tak sem chodím málo a k doktorům už vůbec
Dnes sem měl zajímavý telefonát:
Ozval se mi úplně cizí čkověk že jej posílají naši obvoďáci (manželé) abych mu pomohl s léčením žáhy, žal.vředů atd.
Já se s tím u nich neúspěšně léčil včetně angín ap. a nyní k nim nechodím Tak si vydedukovali že MMS opravdu funguje.
To že posílají pacienta (na kterém jim záleží) za druhým vyléčeným pacientem o něčem svědčí
Hodně zdraví všem přeje
H.v.
Dnes sem měl zajímavý telefonát:
Ozval se mi úplně cizí čkověk že jej posílají naši obvoďáci (manželé) abych mu pomohl s léčením žáhy, žal.vředů atd.
Já se s tím u nich neúspěšně léčil včetně angín ap. a nyní k nim nechodím Tak si vydedukovali že MMS opravdu funguje.
To že posílají pacienta (na kterém jim záleží) za druhým vyléčeným pacientem o něčem svědčí
Hodně zdraví všem přeje
H.v.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: MMS funguje i u doktorů
Ahojka Kutile,
+1
Slávek.
+1
Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Střevní bakterie
Nákaza životu nebezpečnou střevní bakterií zvanou enterohemoragická Escherichia coli (EHEC) vypukla zhruba v polovině května na severu Německa a od té doby se rozšířila na celé území Spolkové republiky. V současnosti její výskyt hlásí 15 ze 16 spolkových zemí včetně Saska a Bavorska, jež leží při hranicích s Českem.
Takže milý MMS1-chce to 5 kapek aktivovaného chloritanu sodného(MMS1) do lahvičky rozprašovače a stříkat zeleninu,potraviny.
Komu není rady tomu není pomoci
Takže milý MMS1-chce to 5 kapek aktivovaného chloritanu sodného(MMS1) do lahvičky rozprašovače a stříkat zeleninu,potraviny.
Komu není rady tomu není pomoci
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Smrtící bakterie
Nemusí jít právě o "biozbraň řádící v Německu", ale funguje to na 100% při každé otravě potravinami. Znáte to. Přijde svíravá křeč v břiše, po chvíli další, frekvence se zrychluje a nakonec je z toho s..čka, jako bič. To v lepším případě. Pokud jde o otravu potravinovým jedem, začíná to stejně, ale končí paralýzou nervové soustavy a smrtí.
Tady platí - okamžitě potom, co se projeví první nevolnost nebo křeč, namíchat dávku z 6 kapek a postup zopakovat do jedné hodiny. Pro jistotu lze přidat i třetí dávku.
Z vlastní zkušenosti (salmonelóza) vím, že se dostaví ještě max. jedna nebo dvě křeče, a pak je zase všechno v pořádku. Bližní, kteří snědli totéž, co já a odmítli vzít MMS, prodělali kompletní průběh... navštěvovali jsme je v nemocnici.
Takže - žádnou paniku, nás se bubáci netýkají, máme MMS!
Tady platí - okamžitě potom, co se projeví první nevolnost nebo křeč, namíchat dávku z 6 kapek a postup zopakovat do jedné hodiny. Pro jistotu lze přidat i třetí dávku.
Z vlastní zkušenosti (salmonelóza) vím, že se dostaví ještě max. jedna nebo dvě křeče, a pak je zase všechno v pořádku. Bližní, kteří snědli totéž, co já a odmítli vzít MMS, prodělali kompletní průběh... navštěvovali jsme je v nemocnici.
Takže - žádnou paniku, nás se bubáci netýkají, máme MMS!
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------