Meg není o Metglasu, o magnetických materiálech toho budu nejspíš vedet o dost víc, než tvurce Megu. Amorfní magnetické materiály jsem doma mel a vím, jak se chovají. Už se tu ve vláknu jednou lhalo, a víc se nebude, reč není o magnetickém materiálu, nebo jakési fiktivní špičce, ale o merení výkonu, které korektne neprobehlo. Žádné stovky fungujících megu neexistují, naopak od neanonymních lidí pouze stížnosti. Celý Meg je jenom pokus jak vtlouct lidem nauku o magnetismu a magnetických materiálech behem večera(k tomu ješte falešnou), kdežto to normálne trvá pár let. Podle toho to i tak vypadá, ti megoví lidé nerozumí ani základním pojmum, jakápak debata s nima. Prechodová špička, mrtvý bod a jeho prepínání jsou nesouvisející pojmy co se týče merení získaného výkonu.lajos píše:..... prosím neházet do popelnice, pokud někdo trochu víc neprověřil tu přechodovou špičku při přepínání prodlouženého mrtvého bodu mezi pulzama, s Metglasem a magnetem, nebo jinak.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
akorduv seznam nefunkčních nápadu
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Re: Pozdrav z první linie :)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Pozdrav z první linie :)
Souhlasím že mrtvý bod nesouvisí s měřením získaného výkonu, to jsem taky neapeloval. Je jasné že hodně lidí zabývající se s Megem o dost věcí nemá ani páru. Co by mělo fungovat s Metglasem na desítkách kHz, mělo by z podstaty fungovat i na C jádru (nebo na feritu) kolem 1kHz(na feritu i na vyšších frekvencích).Akord píše:Meg není o Metglasu, o magnetických materiálech toho budu nejspíš vedet o dost víc, než tvurce Megu. Amorfní magnetické materiály jsem doma mel a vím, jak se chovají. Už se tu ve vláknu jednou lhalo, a víc se nebude, reč není o magnetickém materiálu, nebo jakési fiktivní špičce, ale o merení výkonu, které korektne neprobehlo. Žádné stovky fungujících megu neexistují, naopak od neanonymních lidí pouze stížnosti. Celý Meg je jenom pokus jak vtlouct lidem nauku o magnetismu a magnetických materiálech behem večera(k tomu ješte falešnou), kdežto to normálne trvá pár let. Podle toho to i tak vypadá, ti megoví lidé nerozumí ani základním pojmum, jakápak debata s nima. Prechodová špička, mrtvý bod a jeho prepínání jsou nesouvisející pojmy co se týče merení získaného výkonu.lajos píše:..... prosím neházet do popelnice, pokud někdo trochu víc neprověřil tu přechodovou špičku při přepínání prodlouženého mrtvého bodu mezi pulzama, s Metglasem a magnetem, nebo jinak.
Navíc mně žerou s tím kilovoltovým výstupem a pak že úsporka s tím svítí-to je fakt pro diletanty. Mělo by to fungovat i při převodu z 12 na 12V a pak hezky zatěžovat s žárovkou do aut.
Keg
Mě by jenom tak mimochodem zajímalo, když už jsou ty věci funkční a patentované, proč to nikdo nevyrábí, kdyby mi to fungovalo tak bych se mohl vysrat na nějaké patenty a autorská práva, šlo by mi hlavně o to rozšířit je mezi obyčejné lidi. KEG od Alberta Moliny funguje a pokud to nikoho netrklo tak je to jen o posunutých fázích, jak z výstupu tak potřebných k zacyklení.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Keg
Tak že ty máš funkční KEG???Mailen píše:Mě by jenom tak mimochodem zajímalo, když už jsou ty věci funkční a patentované, proč to nikdo nevyrábí, kdyby mi to fungovalo tak bych se mohl vysrat na nějaké patenty a autorská práva, šlo by mi hlavně o to rozšířit je mezi obyčejné lidi. KEG od Alberta Moliny funguje a pokud to nikoho netrklo tak je to jen o posunutých fázích, jak z výstupu tak potřebných k zacyklení.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Keg
....kurňa...prosím tě namaluj to....jak tam posouváš fáze...a jak to je zycyklovaný.... ..já na tom ležím už několik let...a ne a ne a ne mě to trknout....dííííík martin11Mailen píše:Mě by jenom tak mimochodem zajímalo, když už jsou ty věci funkční a patentované, proč to nikdo nevyrábí, kdyby mi to fungovalo tak bych se mohl vysrat na nějaké patenty a autorská práva, šlo by mi hlavně o to rozšířit je mezi obyčejné lidi. KEG od Alberta Moliny funguje a pokud to nikoho netrklo tak je to jen o posunutých fázích, jak z výstupu tak potřebných k zacyklení.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
?
Mám to vyzkoušene virtuálně v programu QuickField a viděl jsem video z patentové komise a žádny podvod? No nevím asi jsem slepý ale nic, co by podvodu naznačovalo. Nemám přístup k 3fázovému zdroji aby se to dalo startnout. Kdyby někdo věděl o nějakém levném řešení jak udělat 3 fáze z 1 pomocí nějaké jednoduché elektroniky tak to sem dejte. Jinak po pruchodu proudu cívkou je napětí poněkud někde jinde než na začátku a v tom je celé tajemství. Nebo je to naopak :-)) Jeho stránky: http://givetheplanetachance.com/index.html a video které už nikde nejde najít,tak jsem ho nahrál: http://www.ulozto.cz/6759708/energyco-3gp : použijte VM player nebo něco podobného je to v 3gp.
-
- Zasloužilý člen
upozornení
Mailen, nepište nic takové o Quickfieldu, stavím se, že neumíte v nem porádne definovat ani okrajové podmínky, a materiály, když nejdete k veci.
Dále máte nejasnosti v komplexním prenosu energie v 3fázové soustave, jinak by jste vedel, že neexistuje jednoduchá elektronika, co udelá 3fáze z jedné, aniž by jste nemusel pamatovat na jalové zatížení. Neco jako 3fázový generátor a za nima NF zesilovače na to nestačí. NF zesilovač jalovou zátež neumí, a reproduktor není prvek, ve kterém pri jeho normální funkci prevažuje indukčnost nad odporem.
Dále MEG není o není o napetí a cívce, ale o správném merení, odkazuji na Merení MEG v této téme níže. Pokud neumíte merit, a nemáte konkrétní informace o svém produktu, tak v tomhle vlákne nemáte duvod tvrdit neco zpusobem, že víte o nečem funčním. Porušujete tím zde lokálne definovaná pravidla v mém vláknu. Nelinkujte mi sem vecne nesouvisející odkazy, pokud sám neumíte argumentovat, jinak to príšte mažu.
Dále máte nejasnosti v komplexním prenosu energie v 3fázové soustave, jinak by jste vedel, že neexistuje jednoduchá elektronika, co udelá 3fáze z jedné, aniž by jste nemusel pamatovat na jalové zatížení. Neco jako 3fázový generátor a za nima NF zesilovače na to nestačí. NF zesilovač jalovou zátež neumí, a reproduktor není prvek, ve kterém pri jeho normální funkci prevažuje indukčnost nad odporem.
Dále MEG není o není o napetí a cívce, ale o správném merení, odkazuji na Merení MEG v této téme níže. Pokud neumíte merit, a nemáte konkrétní informace o svém produktu, tak v tomhle vlákne nemáte duvod tvrdit neco zpusobem, že víte o nečem funčním. Porušujete tím zde lokálne definovaná pravidla v mém vláknu. Nelinkujte mi sem vecne nesouvisející odkazy, pokud sám neumíte argumentovat, jinak to príšte mažu.
Re: magnetická koule
Náhodou jsem narazil na tento příspěvek. Jestli je to myšleno tak, že takový magnet nejde vyrobit, tak je to pravda jenom napůl.martin11 píše:Akord zdravím.....mám také takový seznam...jsem rád, že nejsem sám....
...tak přispěju také zrnkem.....MONOMAGNETICKÁ KOULE.....t.zn jeden pol vně a druhý uvnitř.. ...zdraví martin11
Jdou vyrobit jednotlivé osminy té koule, které se potom slepí (síla lepidla v tahu je omezená). Sice by se časem magnetismus zmenšoval, protože budou póly proti sobě, ale na udělání nějakého pokusu to postačí.
Naposledy upravil(a) jklasdf dne pon 31 led 2011 7:45, celkem upraveno 1 x.
jklasdf
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: magnetická koule
Pane, až si to uděláte, zjistíte, že je to vše nějak jinak. Dostanete na kouli velice zajímavý vzorek magnetismu na spojích, ale jednopólová koule z toho nebude. Garantuji. Piliny, tedy železné, Vám to krásně namalují.jklasdf píše: Jdou vyrobit jednotlivé čtvrtiny té koule, které se potom slepí (síla lepidla v tahu je omezená). Sice by se časem magnetismus zmenšoval, protože budou póly proti sobě, ale na udělání nějakého pokusu to postačí.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
malý dárek k velikonocím
K odkazu, co se čerstve objevil v magnetické části fóra :
Jde o exhibici lháru a podvodníku. Baterii mohou mít ukrytou kdekoli včetne rotoru. Vypínač také, včetne magnetického. V dobe výkonných baterií, které jsou schopny napájet i vrtulník, bezkontaktních čidel a elektroniky to není žádné prekvapení ani pro zatím podprumerného, ale neteoretizujícího elektronika.
No a drvivé vetšine okouzlujících magnetických motoru na youtube se dodává energie vzdalováním, nebo otáčením ruky s pomocným magnetem, nebo magneticky vodivým predmetem.
To už vydatnejší je elektrárna s bežící krysou, nežebych to ale uznával.
Jde o exhibici lháru a podvodníku. Baterii mohou mít ukrytou kdekoli včetne rotoru. Vypínač také, včetne magnetického. V dobe výkonných baterií, které jsou schopny napájet i vrtulník, bezkontaktních čidel a elektroniky to není žádné prekvapení ani pro zatím podprumerného, ale neteoretizujícího elektronika.
No a drvivé vetšine okouzlujících magnetických motoru na youtube se dodává energie vzdalováním, nebo otáčením ruky s pomocným magnetem, nebo magneticky vodivým predmetem.
To už vydatnejší je elektrárna s bežící krysou, nežebych to ale uznával.