Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ...

Příspěvek od poota »

aldapu píše:K tomu mi nerekla nic, jen to, ze mam na stopro Bechtereva, ze borelioza se nevyznacuje tim, ze ma clovek vysoky zanety, u me jsou zhruba kolem 60 - 90 CRP. ..
Borelioza je potvora, a vždycky něco napadne. Někomu játra, někomu ledviny, někomu kosti, někomu klouby, někomu nervový systém a čert ví, kam ještě zaleze. Tam, co je zalezlá, tak zlobí. Třeba když v játrech, tak způsobuje nějakou disfunkčnost, kterou budou MuDrci připodobňovat nějaké "jaterní" nemoci, nejspíš cirhóze. Co by taky podle nich mohlo být játrům jiného?
Zrovna tak, když bude borelióza zlobit na kloubech, tak to bude nejspíš něčím připomínat nějakou "kloubní" nemoc, i když třeba budou některé příznaky scházet a nebo naopak přebývat. Tím netvrdím, že Bechtěreva způsobuje borelióza - jenom to, že její projevy ho můžou klidně napodobovat, a třeba i natolik úspěšně, že to MuDrce zmate. Stanoví diagnózu a všechno je pro ně v pořádku, protože na ni mají vhodný lék. Pokud nezabere, třeba proto, že je diagnóza chybná, tak vyzkoušejí nějaký jiný lék, samozřejmě vhodný na původní diagnózu. Přitom jim celkem nevadí, že se ta kalvárie táhne celá léta, protože celou tu dobu jim "to sype". Z vyléčeného pacienta už žádný užitek nemají. Tohle ovšem medicína neprovádí tak otevřeně, jak to tu prezentuji - má na to "schválené postupy", které jsou závazné pro každého, kdo chce zůstat lékařem i nadále.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HCI

Příspěvek od Palo »

Cina píše:Látka je považována za bezpečnou.
O tom to je. Potraviny jsou tráveny látkami, které jsou považovány za bezpečné. Znáš nějakou látku, o které se povídá, že ji obsahjí potraviny a způsobuje (spíš podporuje) rakovinu? Je jich neuvěřitelné množství a prakticky u všech se uvádí, že "látka je považována za bezpečnou".
Když se dělají testy, tak se vezme jedna určitá látka a dělají se s ní pokusy, s tím, že se definuje hranice škodlivosti. Udělá se limit a je vše vyřešeno. Jenže takových látek je hromada a spolupracují proti zdraví lidí, takže do sebe naláduješ více takovýchto látek, ikdyž v zákonném limitu. Další hrůza je v tom, že každá látka způsobí pokles zdraví, škodlivost se neprojeví, ale projeví se až při dlouhodobějším užívání, protože tělo se není schopno stabilizovat z té chemie do chvíle, než vezmeš další tento nebo podobný jed. Jakékoliv testy jsou prováděny v rámci maximálně 10 let (spíš jen pár let). Ale tyto látky užíváš celý život a pak se děsně divíš, že máš v těle hromadu nádorů.

Také nelze pominout cizopasníky, které taktéž zanáší tělo odpady a pokud má již tělesná obranyschopnost organizmus zaneřáděný chemií a má co dělat s čištěním, tak se tyto odpadky v těle shromažďují. Když tělo tyto odpadky není schopno vyčistit, tak je začne ládovat do jednoho místa a tak vzniká nádor.

Věř tomu, že toto fórum čte hodně "léčitelů", co mají své postupy a desítky let praxe. Ale většinou dělají to, co se naučili, ale sami nepřišli na nic převratného. Prostě se jen opičili ;)

Samozřejmě každý vidí nebo nevidí výsledky, umí číst a je schopen si cokoliv kdekoliv najít, ale informace jsou často nepřesně, někdy lživé.

Tu HCl jsi popsala velmi hezky ;)

Siderické kyvadlo nezaručuje pravdivost, sám jsem se o tom přesvědčil. Jakoby také nevědělo vše a často jen hádalo ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: HCI

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:
Cina píše:Látka je považována za bezpečnou.
O tom to je. Potraviny jsou tráveny látkami, které jsou považovány za bezpečné. Znáš nějakou látku, o které se povídá, že ji obsahjí potraviny a způsobuje (spíš podporuje) rakovinu? Je jich neuvěřitelné množství a prakticky u všech se uvádí, že "látka je považována za bezpečnou"..........Ale většinou dělají to, co se naučili, ale sami nepřišli na nic převratného. Prostě se jen opičili ;)

Samozřejmě každý vidí nebo nevidí výsledky, umí číst a je schopen si cokoliv kdekoliv najít, ale informace jsou často nepřesně, někdy lživé.

Siderické kyvadlo nezaručuje pravdivost, sám jsem se o tom přesvědčil. Jakoby také nevědělo vše a často jen hádalo ;)
Nazdar Palo, +1 :good: :eclap:

S tím spolupůsobením: Podívej se Cino na alergie a že jich je. Vůbec při nich nejde o to, že nějaká látka někomu něco sama o sobě. Vždy jde o to, že někdo má nahromaděnu různorodou hromádku věcí a alergen je ta poslední kapka. Před sto lety to neexistovalo, před padesáti se to už tak nějak oběvovalo a dnes to má kde kdo. Zamysli se, proč asi? Co se tak moc změnilo?

Podívej se na curare. Samo o sobě látka po látce v tom jsou samé hodnotné, nebo alespoň naprosto neškodné látky. Jedna po druhé absolutně jedlé. Dáš to dohromady a zase se tím můžeš nacpat k prasknutí. Vleze to ale přímo do krve, jenom trošička, a je z toho nervový jed. No, a pak se zamysli nad tím , proč je tolik lidí na nervy. Skoro všechno, jestli ne všechno, připootrava až otrava. Čím?

Testy na jedovatou dávku látek se dělají na zvířatech, od myší přes krysy a králíky až po psy a prasata. Jenže, na lidech je to ilegální a moc se to nedělá. Takže pokud tahle série a ne vždy celá tím projde, je vyhodnocena podle nějakých teoretických kritérií, nějak se z toho vyvodí závěry, jak moc to bude asi škodlivé, nebo neškodlivé, člověku. Ale ouha, nejsme ani myši, ani krysy, ani králíci psi a prasata, i když to tak někdy vypadá. Žij a a stravuj se týden s prasaty, která jsou nám fyziologicky nejbližší, a po tom týdnu budeš mít na kahánku, jestli nebude po tobě. Hádej proč? Takže přesně jak říká Palo, každej ví figu borovů.

S těma kyvadlama.... Čarování s knihou na klíči (zde se navážím do kyvadla) mi krásně fungovalo s kde kým, než jsem nachytal Nerudu, že plácá z cesty. Tyhle věci velice záleží na tom, co ví oba čarovatelé, v případě kyvydla pacient a čarovač. Povětšínou se to trefuje velice dobře, ale pořád jde o trefování na dálku.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: HCI

Příspěvek od chiq »

Palo píše:... pokud má již tělesná obranyschopnost organizmus zaneřáděný chemií a má co dělat s čištěním, tak se tyto odpadky v těle shromažďují. Když tělo tyto odpadky není schopno vyčistit, tak je začne ládovat do jednoho místa a tak vzniká nádor...
Palo + :good:
Áno, to je ten správny (aspoň podľa mňa) pohľad na rakovinu. Všetkým mojim známym, ktorí prijali tento pohľad na rakovinu a upravili svoju životosprávu, sa výrazne zlepšil zdravotný stav. Je to tak - rakovina je PREJAV organizmu, signál, že je zasvinený odpadom, s ktorým si už nevie rady. Preto prvý krok je zmena stravovania, prípadne i zmena bývania, práce, teda eliminovanie stresu - to je spúšťač tvorby nádorov. No a následne detox. Prečo v tomto poradí? Zmena stravy pomáha detoxikácii, ale opačne - ak "vyčistené" telo sa začne ládovať tou istou nehodnotnou stravou, je tam, kde bolo na začiatku. Ak sa zmení strava hneď po detoxe, človek sa cíti unavený, vyslabnutý a veľmi často opäť siahne po hypermarketovom sajrajte, aby sa "nasýtil".


Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re

Příspěvek od Cina »

Trávení probíhá nejvíce v žaludku a tenkém střevě. Trávení (především škrobu) začíná již v ústech, rozmělněním a prosliněním potravy. Toto je impulsem pro vyslání signálu pro uvolnění trávicích enzymů vhodných pro trávení právě přijaté potravy. Trávicí enzymy jsou přítomny ve slinách, žaludeční šťávě a v tenkém střevě.

Trávení bílkovin
Začíná v žaludku. Bílkoviny vyžadují pro své trávení kyselé prostředí. Takové prostředí zajišťuje kyselina chlorovodíková, která je produkována žaludečními žlázami okamžitě po příchodu bílkoviny do žaludku. Kyselina chlorovodíková také aktivuje enzym pepsinogen. Tento proces okamžitě zastavuje trávení škrobů. Skoro každá potravina obsahuje protein, ovšem pokud mluvíme o bílkovině v rámci vhodné kombinace potravin, pak máme na mysli koncentrované proteiny jako ořechy, semena, sýr, maso. Trávení bílkovin v tenkém střevě již probíhá v mírně alkalickém prostředí za pomocí enzymu trypsinu. Přítomnost nestráveného škrobu v žaludku narušuje trávení bílkoviny. Když jíme škroby samostatně, pak náš žaludek produkuje jiné trávicí šťávy, než když jíme bílkoviny a proto by jsme tyto dvě potraviny neměli kombinovat v jednom jídle.

Jestliže jsou současně konzumovány potraviny, které mají rozdílné či dokonce opačné nároky na trávení, pak je důkladné přizpůsobení trávicích šťáv nárokům trávení nemožné. Konzumace bílkovin spolu se sacharidy (škroby nebo cukry) vede ke stejné situaci jako kombinace kyselých potravin a sacharidů (bakteriální rozklad), protože bílkoviny vyžadují pro své trávení kyselé prostředí.

To znamená,že nejvíce škod na našem zdraví si pácháme sami,tím že stále do sebe něco cpeme a naše tělo je stále otrávené nedokonalým trávením a to pomíjím umělé přísady.
Proto nejvíce jsou nemocní všežravci.Lépe jsou na tom vegetariáni dále vegání (makrobiotici) a nejlépe vitariani.

Alergie - to je kapitola sama o sobě.Plod,který je živen nesprávně tak jeho vývin narušen.Po porodu do 3 let se jeho imunitní systém vyvíjí.Když dítě je živeno průmyslovou stravou a masitými vývary,není divu,že zaděláváme na velký problém a to celoživotní.
Jak se asi dostanou cizopasníci do našeho organismu?Nejvíce nevhodnou potravou a když mu vytvoříme vhodné podmínky(stravováním)tak se jich těžko zbavíme.
Když odstraníme příčinu,tak není problém odstranit následky,které jsme nevědomky si způsobili.

Siderické kyvadlo.Je pochopitelné,že je potřeba se ho naučit používat.Ona je to jakási berlička,která komunikuje s mým podvědomí(duši).Asi takto,vesmír je založen na vibracích.Člověk má své osobní vibrace,které se odvíjí od způsobu vlastního života.Čím jsou moje vibrace vyšší,tak mám schopnost se napojit na vesmír,otevřít třetí oko,vidět auru atd.Děti mají tyto schopnosti vnímat nejlépe,pokud je nezničíme konzumním způsobem života.
To by bylo na jiné téma,které sem nepatří.

:) Nechci nikomu nic vnucovat,to jsem dělal před 15 lety a vím že nejlepší je si vše prožít na vlastní kůži.To je moje škola života,kterou jsem začal před 20 lety,když jsem prožil ledvinový záchvat(asi 15 x) a přehodnotil jsem
svůj konzumní život.Postupně jsem se zbavil artrózy,ekzému,žlučníkových kamenů,nadváhy atd. :)
Vím,že na internetu dnes je spousta informací nebo v televizi atd.Ale troufám si tvrdit,že se docela už umím orientovat co je pravda a co ne.!!!


Uživatelský avatar
děda Slavík
Zasloužilý člen
Příspěvky: 672
Registrován: čtv 14 kvě 2009 13:50
Bydliště: Staré Hvězdlice 22
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Re

Příspěvek od děda Slavík »

.
Zkus místo čehokoliv kyselého používat kyselinu citronovou
Mám ověřeno vlastní zkušeností, že to může být pěkný prevít.
Není to tak dlouho, ale protože citrony jsou pro nás dost drahé dal jsem si větší dávku KYSELINY CITRONOVÉ. Trošku jsem ji po rozpuštění naředil, aby byla ASI JAKO CITRON, ale citron to prostě nebyl. DOSTAL JSEM ZÁNĚT MOČÁKU JEDNA BÁSEŇ. PROTO JI NEDÁVÁM ANI K PŘÍPRAVĚ MMS, ALE POUŽÍVÁM HCL (podle receptury z fóra).


Kluci, do toho.
Uživatelský avatar
arabela777
Starší člen
Příspěvky: 111
Registrován: sob 28 srp 2010 14:25
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Re

Příspěvek od arabela777 »

Přátelé,je další kniha o MMS v prodeji.Koupila jsem ji v sobotu za 250kč na Výstavišti v Holešovicích.Je napsána ze všech tří knih nejlépe. Jsem sice v polovině,ale všem doporučuji ,aby jste věděli proč používat kys.citronovou.

http://www.czchem.cz/index.php?page=sho ... &Itemid=80


aldapu
Stálý člen
Příspěvky: 50
Registrován: ned 10 říj 2010 19:35

Kys. citronová

Příspěvek od aldapu »

Pro ty, co jeste necetli.Proč?


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Re

Příspěvek od Palo »

arabela777 píše:Přátelé, je další kniha o MMS v prodeji. Koupila jsem ji v sobotu za 250 Kč na Výstavišti v Holešovicích. Je napsána ze všech tří knih nejlépe. Jsem sice v polovině, ale všem doporučuji, aby jste věděli proč používat kys. citronovou.
Začínám si myslet, že naši vládcové vymysleli další "běžně známou věc" o tom, jak je HCl škodlivá a jak je kyselina citronová léčivá. Takže byste si všichni měli dělat každý den výplachy žaludků, abyste tam žádnou HCl neměli a tu nahradili kyselinou citronovou.

Humble pochopitelně vše konzultuje s "vědci", nezajímají ho výsledky, ale věci "běžně známé", zejména od lidí "fundovaných". Zřejmě sám nepochopil, proč se MMS nepoužívá už století - protože přeci "kdyby MMS fungovalo, tak by se už používalo dávno", stejně jako hromada jiných věcí... ACH TA LOGIKA...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Re

Příspěvek od Slavek Krepelka »

arabela777 píše: Přátelé,je další kniha o MMS v prodeji.Koupila jsem ji v sobotu za 250kč na Výstavišti v Holešovicích.Je napsána ze všech tří knih nejlépe. Jsem sice v polovině,ale všem doporučuji ,aby jste věděli proč používat kys.citronovou.
Mno, Ať si kdo chce co chce dělá, ještě to zkusíme logikou. Vyrábí si tělo kyselinu citrónovou? Nikoliv. Vyrábí si chlorovodíkovou? Zajisté. Snaží se tělo ocitrónovat vše, co do něj nacpeme? Nikoliv. Snaží se tělo ochlórovat vše, co do něj navalíme? Zajisté. Fungoval původní Kochův stabilizovaný kyslík, nyní ve vyšší koncentraci zvaný MMS bez aktivace? Ano. Citrónoval to žaludek? Nikoliv. Chlóroval to žaludek? Zajisté. Dělá se po aktivaci citrónovou na blití atd.? Ano. Stává se to po HCl? Nikoliv. Vyšťoural jsem kdy cokoliv špatného na HCl v rozumné koncentraci? Absolutně naopak. (nemluvím o chloridech mnoha kovů z potrubí a zařízení v pitné vodě, to je jiné kafe). Vyšťoural jsem něco dobrého kdy na kyselinu citrónovou? Nikoliv, naopak. Našel jsem kdy něco negativního na kuchyňskou sůl v rozumných dávkách? Nikoliv. Našel jsem kdy cokoliv negativního na citrát sodný? Absolutně.

Takže když to podtrhnu a sečtu, vyjde mi, že na kyselinu citronovou, která je mezi námi klasifikovaná i v dost nízkých koncentracích jako přirozený pesticide, tedy jed na hmyz, i Americkou EPA, bych si dal zatraceně pozor.

Dobrou chuť přeji, Arabelo. Až zjistíš, že Humble si nechal podstrčit nějakého "laciného" a ochotného poraděnka, který ho zlikviduje i s MMS, nediv se, a jenom doufám, že pro tebe a mnoho jiných to nenadělá příliš velké škody, jako že ve většině případů nejspíše ne. Ale citrát sodný je Ruská ruleta, citráty jsou v podstatě nepoužitelné dietní doplňky, protože HCl v žaludku není schopná jich většinu v rozumném množství rozbít a ochlorovat pro vysokou chemickou stabilitu citrátů a J. Humble by si udělal službu, kdyby si to nastudoval sám. Ale to já nezměním.

Snad jako ještě kapičku navrch na ty citráty a chloridy a jejich absorbovatelnost. Je s podivem, že inorganické chloridy se vstřebávají velice dobře, zatímco vše ostaní v dietních doplňcích se v "inorganické" podobě nevstřebává moc dobře, protože jde povětšinou o kysličníky, na které HCl v žaludku nestačí. Vůbec nejde o to, co je organické a inorganické, to je lež jako věž, co se týče vstřebatelnosti, ale o to, do jaké míry je sloučenina chemicky stálá a jestli si s tím nízká HCl v žaludku poradí a natáhne do krevního oběhu buďto už v žaludku, nebo se to do těla dostane až ve střevě.

Chlór drahá Arabelo, je nám naprosto životně důležitý a to neméně než kyslík. Kyslík se zatlouct nedá, i když pokusy (antioxidanty) o to také jsou. Najdou se i takoví hajzli mezi experty, kteří se Ti pokusí nakukat, že kyslík je příčinou stárnutí a de fakto naší smrti. S tím chlórem je to daleko horší, protože to není až tak očividné, jak strašně moc na něm závisíme svojí tělesnou chemií. Takže, při vší úctě k započatému dílu J.Humbla, s kyselinou citrónovou se podle mne může jít vycpat, mýlí se nesmírně,. nedělá už své vlastní domácí úkoly a kecá z cesty.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Cina
Zasloužilý člen
Příspěvky: 241
Registrován: ned 30 led 2011 12:10
Bydliště: Kolín
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kyselina citronová

Příspěvek od Cina »

Žijeme snad v demokracii.Každý má právo se svobodně vyjádřit.Když s někým nesouhlasím,tak ho nemusím urážet.Každý se může mýlit a čemu má věřit,když jeden tvrdí to a druhý ono.Často čas a vlastní zkušenost prověří pravdu.
Navíc každý jsme jiný,co jinému neškodí druhému nemusí vyhovovat.Zde je diskuze,která je docela zajímavá,nechť si každý udělá svůj názor.
http://www.zdravapotravina.cz/diskuse-n ... e-to-s-nim







:D :D :D


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kyselina citronová

Příspěvek od Palo »

Nemám potřebu urážet, jen když pořád čtu nesmysly, tak mě to nas@r@ ;)

Hned jsem si přečetl první reakci Webmastera, kterou cituji:

"Bohužel se jedná o typicky matoucí zprávu, jak jsem již uvedl předtím. Kyselina citronová je velice běžná látka která se nachází v přírodě. Například citrusové ovoce. Citrón určitě nelze označit za rakovinotvorný :-) Chemii v potravinách nemám rád stejně tak jako Vy, ale E330 lze opravdu označit za bezpečnou přísadu, ... bohužel takových je poskromnu."

Kdyby věděl, jak se mýlí, tak by se ostudou do země propad. Webmaster a tohle povídat? Nezlob se, ale zavřel jsem to rychleji, než jsem to otevřel. Má pravdu, že citron nelze označit za rakovinotvorný, ale spojovat citron s kyselinou citronovou je nesmysl.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
arabela777
Starší člen
Příspěvky: 111
Registrován: sob 28 srp 2010 14:25
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Kyselina citronová

Příspěvek od arabela777 »

Lidi já nevím oč vám jde.Zkušenosti co Humble nasbíral jsou pouze s kyselinou citronovou a těch případů není málo.Já osobně používám HCL ,ale nebýt MMS a Humble,tak si myslím,že nemáte o čem psát.


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Kyselina citronová

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Cina píše:Žijeme snad v demokracii.Každý má právo se svobodně vyjádřit.Když s někým nesouhlasím,tak ho nemusím urážet.Každý se může mýlit a čemu má věřit,když jeden tvrdí to a druhý ono.Často čas a vlastní zkušenost prověří pravdu.
Navíc každý jsme jiný,co jinému neškodí druhému nemusí vyhovovat.Zde je diskuze,která je docela zajímavá,nechť si každý udělá svůj názor.
http://www.zdravapotravina.cz/diskuse-n ... e-to-s-nim
Jenže tady nejde ani tak moc o demokracii a o názory Cino, tady jde o zdraví. Ta diskuse mi moc zajímavá nepřipadá. Není tam uvedena jediná faktuální informace. Všechno JPP.
arabela777 píše: Lidi já nevím oč vám jde.Zkušenosti co Humble nasbíral jsou pouze s kyselinou citronovou a těch případů není málo.Já osobně používám HCL ,ale nebýt MMS a Humble,tak si myslím,že nemáte o čem psát.
Arabelo, kdyby ses na to vlákno podívala trochu zpátky, zjistíš, že J. Humblovi tu nikdo neupírá nesmírnou zásluhu za rozvoj a popularizaci řady MMS, včetně jeho pokusnictví hlavně na sobě. Naopak. Nicméně, osobně se vždy přikláním k tomu, že si člověk má naštudovat všude možně, vyzkoušet a hledat lepší cesty. V podstatě dělat totéž, co udělal J. Humble. Pokud pak člověk na něco dost zásadního natrefí, navíc něco, co by druhým mohlo udělat dost zle, je pro něho nejenom laskavostí, ale přímo člověčí povinností to předat dál. Toto je něco, co tady dělá hlavně Palo a nikoliv z nudy.

S laskavým pozdravem, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Uživatelský avatar
arabela777
Starší člen
Příspěvky: 111
Registrován: sob 28 srp 2010 14:25
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Kyselina citronová

Příspěvek od arabela777 »

Ale jo já vám to přeci nerozmlouvám, pouze jsem si dovolila napsat a upozornit, že Humble vydal již třetí knihu, která stojí za přečtení, kde píše proč používat kys. citronovou a ne jinou. Nic míň nic víc.

Hubmle píše: Mnozí tvrdí, že MMS aktivovaný HCI (která se tvoří v žaludku) má lepší chuť. Možná ano, ale problém u ostatních kyselin spočívá v tom, že je neužívaly tisíce lidí. Každá kyselina produkuje jiné množství kysličníku chloričitého na množství použitých kapek, a nemáme jak potvrdit, zda vzniká standartní dávka nebo ne.
Z mého hlediska je lepší používat kys. cit., protože zde máme lepší představu o výsledku. Většina kyselin jistě vyhoví. Na druhou stranu, všechny získané podklady z dlouholetého výzkumu a ošetření lidí zahrnují použití kys. cit. Radím, abyste používali právě tuhle, protože pak víte, co můžete očekávat, kolik sekund nechat probíhat reakci apod. Proč se pokoušet znovu vynalézat kolo, když kys. cit. použily už tisíce jiných lidí a máme obrovské množství písemně podchycených výsledků.

Když použijete něco jiného, než doporučuji, nemůžete si být jisti, zda do těla skutečně dostáváte, co říkám. Museli byste znovu provést celý výzkumný program. Dokážete si ověřit výsledky svědectvími tisíců lidí?
Jestliže chcete užívat jinou kyselinu, než citronovou a budete to nabízet, musíte k tomu uvést: Neodsouhlaseno Jimem Humble.
Kdokoliv to koupí by měl vědět, že neschvaluji použití jiné kyseliny. Kdybych to připustil, měli bychom tu nepřehledné tucty rozmanitých směsí. Nakonec by byl místo MMS nabízen kdejaký kočkopes. To je mé stanovisko ohledně použitých jiných kyselin.

Nebyl on tady na vlákně ?


Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“