Palo píše:Cina píše:Kyselina citronová rozpouští vápenné usazeniny...
A která? Syntetická nebo z citronu?
Ono to není tak jednoduché.Pochopitelně,že vše co je uměle vyrobené není a nikdy nebude to pravé pro náš organismus.Veškeré potraviny a to myslím i zeleninu,ovoce atd. projdou tepelnou úpravou jsou pro naše trávení škodlivé.Něco méně něco více.Ideální by bylo jíst stravu syrovou,kvašenou,klíčky,sušenou a hlavně sezonní,která roste u nás..I tak tato potravina má v sobě určité jedovaté látky ale i protilátky a jako komplex je neškodná.Ona když roste,tak aby mohla dozrát ,tak to potřebuje ke své ochraně před různými škůdci,plísní atd.Jakmile potravu tepelně upravíme tak se změní (zničení enzymu) a náš organismus pracuje jinak než byl geneticky naprogramován.Ono to je pochopitelně zjednodušeno.A ještě k tomu to naše životní prostředí je
,však víme.To jsem nemluvil o mase protože to je kapitola sama o sobě.
Nechci zde se rozepisovat o trávení a jeho neblahé následky,které potom napravujeme MMS.,abychom se zbavili všech breberek a toxického odpadu.
A k pálení žáhy:
Hektický životní styl – uspěchanost, stres
Nepravidelné a nesprávné stravování – přijímání potravy za pochodu, nebo jen tehdy, když je čas, hltavost a konzumace příliš velkých porcí
Nedostatek přirozeného odpočinku po jídle – bezprostřední ulehnutí po jídle nebo dokonce při jídle není vhodné, práce a zvýšený pohyb s předklony rovněž ne
Nadměrná obezita – žaludek je tlačen vzhůru, dochází k deformaci trávicího traktu
Požívání některých látek – některé potraviny a látky zvyšují kyselost žaludku (tučné maso, sladká a kynutá jídla apod.), jiné uvolňují svěrač jícnu (alkohol, káva, kouření)
Při častém opakování může poškodit sliznici jícnu.Když máme porušenou klapku mezi jícnem a žaludkem dostává se obsah žaludku do jícnu.
---------------------------------------------------------------
Co chtě ltím básník říct,že nic není tak jednoduché