Bumerang je když... Proč to dáváš na MMS vlákno? Je to v zaprech a tam to patří.Lenkazdravka píše:A co říkáte na tohle???
Ahoj, Slávek.
Bumerang je když... Proč to dáváš na MMS vlákno? Je to v zaprech a tam to patří.Lenkazdravka píše:A co říkáte na tohle???
Dokud nezmění Humble aktivátor (kyselinu citronovou) u MMS1, tak jakékoliv jeho nové informace jsou bezcenné.Batles píše:Během dubna vyjde další nová kniha o MMS od J.Humble. Budou v ní i nové informace o MMS3.
Tuhle knížku nenapsal sám Humble, ale byli na to tři.aldapu píše:Uz zase dalsi?Nedavno jsem kupoval jeho posledni " nemoci lecit jednoduse ", poradne jsem se jeste nezžil s MMS1 natoz s MMS2 a uz
bude zase MMS3.
Nemáš pravdu. Kdyby nevydal 2. knížku, tak bych měl asi syna mrtvého. Rakovinový protokol mi ho zachránil.Palo píše:Dokud nezmění Humble aktivátor (kyselinu citronovou) u MMS1, tak jakékoliv jeho nové informace jsou bezcenné.
Nějak takle: MMS, master mineral solution - zásady používání MMS.aldapu píše:Nevis jak se bude jmenovat?
Nesouhlasím. Kdybych si měl (teď) vybrat mezi aktivací kyselinou citronovou a nebo pít chloritan naředěný bez aktivace, tak si radši vezmu chloritan bez aktivace.Batles píše:Rozhodně je lepší používat kys. citronovou, než nic, to je bez debat.
To se teda divím, že jsem já při těch stovkových dávkách s kyselinou citronovou rakovinu taky nedostal. MMS2 jsem nebral, MMS3 taky ne. Syn bral až koncem, snad necelý poslední týden MMS3.Palo píše:Paradox je v tom, že na rakovinu Ti pomůže víc naředěná HCl než MMS aktivované kyselinou citronovou. MMS+kys. citr. spíš rakovině ještě pomůže. Zejména ta kyselina citronová, která vlastně (mimo i jiné věci) tu rakovinu víceméně způsobila..
Nazdar hoši,Batles píše:V současné době jsem nenarazil na jediný případ vyléčení raka popíjením HCl. Ovšem vyléčených rakovin s MMS a kyselinou citronovou je hromada.
Jenom v ČR máme nahlášených a ověřených 9 případů a tohle už o něčem vypovídá.
S pomocí HCl léčil raka někdy v loni u svojí ženy "Josef". Pár dní se zdálo, že to k něčemu bude, ale pak se odmlčel.......je to víc, jak půl roku.
Já neslyšel o jediném šťastném případu, kdy se u raka užívallo jen MMS1 s kyselinou citronovou a dopadlo to dobře. Vím minimálně o dvou případech.Batles píše:V současné době jsem nenarazil na jediný případ vyléčení raka popíjením HCl. Ovšem vyléčených rakovin s MMS a kyselinou citronovou je hromada.
Jenom v ČR máme nahlášených a ověřených 9 případů a tohle už o něčem vypovídá.
S pomocí HCl léčil raka někdy v loni u svojí ženy "Josef". Pár dní se zdálo, že to k něčemu bude, ale pak se odmlčel.......je to víc, jak půl roku.