Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: A co

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Lenkazdravka píše:A co říkáte na tohle???
Bumerang je když... Proč to dáváš na MMS vlákno? Je to v zaprech a tam to patří.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Chuť

Příspěvek od Cina »

Zajímalo by mě jak je to s tou hnusnou chutí MMS1.Piji to třetí týden a žádnou pachuť neocituji ba naopak mi to chutná.Ať to aktivuji kyselinou citronovou nebo HCL,tak je to jedno.Denně jsem na 20 kapkách.
Že to funguje se přesvědčuji,že cítím trochu ledviny :) a mém chuť něco stále jíst.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Re: Chuť

Příspěvek od lajos »

Tak asi tvůj obrázek v niku bude skutečný nebo máš plechovej nos. 20 kapek a nic necítíš?? no potěš pánbůh

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

MMS

Příspěvek od Batles »

Během dubna vyjde další nová kniha o MMS od J.Humble. Budou v ní i nové informace o MMS3.
Ahoj, Batles

aldapu
Stálý člen

Kniha

Příspěvek od aldapu »

Uz zase dalsi?Nedavno jsem kupoval jeho posledni " nemoci lecit jednoduse ", poradne jsem se jeste nezžil s MMS1 natoz s MMS2 a uz
bude zase MMS3.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Během dubna vyjde další nová kniha o MMS od J.Humble. Budou v ní i nové informace o MMS3.
Dokud nezmění Humble aktivátor (kyselinu citronovou) u MMS1, tak jakékoliv jeho nové informace jsou bezcenné.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Batles
Zasloužilý člen

Re: Kniha

Příspěvek od Batles »

aldapu píše:Uz zase dalsi?Nedavno jsem kupoval jeho posledni " nemoci lecit jednoduse ", poradne jsem se jeste nezžil s MMS1 natoz s MMS2 a uz
bude zase MMS3.
Tuhle knížku nenapsal sám Humble, ale byli na to tři.
Tu co vyjde teď, napsal Humble sám.
Ahoj.

aldapu
Stálý člen

Jmeno

Příspěvek od aldapu »

Nevis jak se bude jmenovat?

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše:Dokud nezmění Humble aktivátor (kyselinu citronovou) u MMS1, tak jakékoliv jeho nové informace jsou bezcenné.
Nemáš pravdu. Kdyby nevydal 2. knížku, tak bych měl asi syna mrtvého. Rakovinový protokol mi ho zachránil.
Jasně že HCl je daleko lepší na aktivaci, ale ani z té kyseliny citronové není potřeba dělat takovou tragédii. Vždyť než se objevila ta možnost používat HCl, tak
já i syn jsme vzali několik set dávek (asi tak 350x3-5 kapek) a nedošlo k žádné tragédii, nebo problému, ani k nějakým "smrtí ohrožujícím chemickým procesům", ale naopak, došlo k uzdravení, tak co. Nejdůležitější je, že to funguje a dal to světu zadarmo.
Rozhodně je lepší používat kys. citronovou, než nic, to je bez debat.
Světu mír, Batles :laugh:

Batles
Zasloužilý člen

Re: Jmeno

Příspěvek od Batles »

aldapu píše:Nevis jak se bude jmenovat?
Nějak takle: MMS, master mineral solution - zásady používání MMS.
Je v českém jazyce a má 258 stran.
No tak koupíme, přečteme a uvidíme :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Rozhodně je lepší používat kys. citronovou, než nic, to je bez debat.
Nesouhlasím. Kdybych si měl (teď) vybrat mezi aktivací kyselinou citronovou a nebo pít chloritan naředěný bez aktivace, tak si radši vezmu chloritan bez aktivace.

Paradox je v tom, že na rakovinu Ti pomůže víc naředěná HCl než MMS aktivované kyselinou citronovou. MMS+kys. citr. spíš rakovině ještě pomůže. Zejména ta kyselina citronová, která vlastně (mimo i jiné věci) tu rakovinu víceméně způsobila.

MMS2 a rakovina, to už je něco jiného. Kdyby Humble nepřišel s MMS2, tak věřím, že by to dopadlo tak, jak píšeš.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše:Paradox je v tom, že na rakovinu Ti pomůže víc naředěná HCl než MMS aktivované kyselinou citronovou. MMS+kys. citr. spíš rakovině ještě pomůže. Zejména ta kyselina citronová, která vlastně (mimo i jiné věci) tu rakovinu víceméně způsobila..
To se teda divím, že jsem já při těch stovkových dávkách s kyselinou citronovou rakovinu taky nedostal. MMS2 jsem nebral, MMS3 taky ne. Syn bral až koncem, snad necelý poslední týden MMS3.
Pokud bych měl léčit raka pomocí HCl, tak do toho bych nešel ani náhodou. Všechny ty zveřejněné úspěchy s HCl a rakovinou se děly okolo roku 1935
a to je víc, jak 70 let! Byla zcela jiná doba a hlavně strava.
V současné době jsem nenarazil na jediný případ vyléčení raka popíjením HCl. Ovšem vyléčených rakovin s MMS a kyselinou citronovou je hromada.
Jenom v ČR máme nahlášených a ověřených 9 případů a tohle už o něčem vypovídá.
S pomocí HCl léčil raka někdy v loni u svojí ženy "Josef". Pár dní se zdálo, že to k něčemu bude, ale pak se odmlčel.......je to víc, jak půl roku.
Osobně se radši držím v případě raka ověřených alternativ, než že někdo něco napsal že by mohlo, nebo že si někdo něco myslí že by mohlo, atd.
Pro mne je rozhodující výsledek a je mi zcela ukradený co použiji na aktivaci při rakovině, hlavně že se ze sklenice valí dým a smrdí to jak má.
Jde především o kysličník chlořičitý (chlordioxid, žejo) a kyselina citronová se nepije samotně, ale je vymlácená aktivací zrovna tak, jak při použití HCl.
Nebo ne? :)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše:V současné době jsem nenarazil na jediný případ vyléčení raka popíjením HCl. Ovšem vyléčených rakovin s MMS a kyselinou citronovou je hromada.
S pomocí HCl léčil raka někdy v loni u svojí ženy "Josef". Pár dní se zdálo, že to k něčemu bude, ale pak se odmlčel.......je to víc, jak půl roku.
Nazdar hoši,

Absolutně se přikláním k Batlesovi na MMS a jeho zkušeností, ale:

U Josefovy ženy je třeba přihlédnout k tomu, že Josef nikdy nebyl schopen dostat do manželky injekcema to, co bylo potřeba v patřičném množství díky závažným důvodům. Stejně jí to o nějakých 8 měsíců natáhl a s tím, že se i vzpamatovala, než to rychle skončilo.
Tímto jenom chci říct, že pokud se nepodaří nějakým protokolem léčit v jeho plném znění, není se čemu divit, pokud to nevzjde.
Dále je třeba přihlédnout k individualitě, příčinám, psychologickému přístupu atd. Nedá se to brát až tak šmahem.
Je se také potřeba podívat na Palovy zkušenosti, protože v množství je statistická pravděpodobnost a to stojí velice na jeho straně.

Osobně absolutně nemám pocit, že jenom pití HCl nutně vyléčí raka, či cokoliv, ale hodně věcem už to pomůže a dost věcí to může vyřešit za podmínky, že člověk si taky upraví životní zvyky. Osobně bych na to absolutně nespoléhal jako na léčbu Raka atp. Protokol podle Guye je o něčem naprosto jiném než pití HCl a to si je třeba uvědomit. Protokol podle Pala je zase jiné kafe a je třeba si to uvědomit. Nemá cenu se dohadovat každý o něčem jiném.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:V současné době jsem nenarazil na jediný případ vyléčení raka popíjením HCl. Ovšem vyléčených rakovin s MMS a kyselinou citronovou je hromada.
Já neslyšel o jediném šťastném případu, kdy se u raka užívallo jen MMS1 s kyselinou citronovou a dopadlo to dobře. Vím minimálně o dvou případech.
U HCl jsou ke zlepšení předpoklady, ale ani ta nemusí být samospásná.

U rakoviny nejde jen o MMS, ale je to komplexní záležitost, týká se to stravy, imunity, prostředí, nálady... Musí se opravit všechno co je špatně, jinak to nemá cenu.
U syna jsi změnil stravu (základ) a je celkem možné, že by MMS ani nepotřeboval. Odlehčili jste u něho imunitě a to je jakobys mu tu HCl dával ;)

Nechci se s Tebou hádat. Uvidíme, jak budeš úspěšný u dalšího případu, protože bez pochyb bude rakoviny už jen přibývat (vsaď se).

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Nojo, třeba máš úplnou pravdu. Třeba.
Osobně používám HCl a také ji všem doporučuji.
Trošku mne zarazilo, že tady někdo před pár týdny napsal, že aktivace kys. citronovou má silnější účinky, než HCl. Já mám totiž podobný pocit.
No ale ke kys. citr. se rozhodně nevrátím.
Jinak těch vyléčených a evidovaných případů raka s MMS1 je sedm.
Rakovina, co měl syn, tak je nejzákeřnější v tom, že metastázuje a to bylo i příčinou úmrtí těch jeho třech kamatrádů. Chemo je zabilo dřív, než stačilo likvidovat metastázování a nahodit imunitu, takže jsem naprosto přesvědčen, že MMS1 tomuto všemu zabránilo.
Těm hochům se na každém vyšetření stále objevovaly nové a nové metastázy. Brrrrr....
Když šel syn na první kompletní vyšetření, byl zcela čistý a i krev měl ve výborném stavu a to bral poze MMS1 s kys. citronovou.
Ještě takovou poznámku o okamžitém účinku MMS1 na likvidaci velikosti nádoru. Pouze 2 dny před operací bral MMS1 s kys. citronovou a přesto se nádor vizuelně zmenšil! Nic jiného nebylo možné tak rychle sehnat a podávat mu. Jen MMS1.
Z toho pro mne jasně vyplývá bez ohledu na jakékoli jiné názory účinek MMS1 i s kys. citr.
Doufám, že už nic podobného nebudeme prodělávat znovu, neboť celá rodina má pořádné zásoby HCl i MMS od tebe.
Díky ti za to.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“