Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: re - sublock

Příspěvek od děda Slavík »

Podle mne by člověk měl(a) být čistotný(á) a úpravný(á), při zvláštních příležitostech i vyfešákovaný(á), ale neměl(a) by se hrubě montovat do pánaboha, nebo přírody (jak se komu líbí) a povýšeně opravovat jejich výtvory. Přirozenost ví daleko líp než my budeme vůbec kdy vědět, proč věci zařídila tak jak je zařídila.
Dnes mám rád jen špajz a mrazák. V mládí to byla i děvčata. Neměl jsem rád VYHOLENÉ a taky jsem neměl rád dlouhé nehty. Ty dlouhé nehty mě vadí dodnes.
Kdysi dávno jsem byl s děvčetem, které si sice po použití záchodu umylo ruce, ale stejně za TĚMI DLOUHÝMI NEHTY KOUSEM STOLICE ZŮSTALO a nepříjemně to zavánělo. Od té doby jak vidím dlouhé nehty, tak mám k nim silný odpor.

Možná, kdyby tehdy bylo známé MMS a ruce si v něm opláchla, nemuselo se to stát....

Kluci, do toho.
Anaja10
Nový člen
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od Anaja10 »

Slavek Krepelka píše:S těma chlupama Ti dám pár otázeček:
...

Slávku, naprosto s tebou souhlasím. Ona příroda věděla, proč nám ochlupení nadělila.... Sice si nemyslím, že by ženská měla chodit s knírem a bradkou a že by měla závodit v délce chlupů na nohách s partnerem :-), ale zcela jistě jsou místa, kde ochlupení tvoří ochranu před vnějším prostředím. I to ochlupení se dá držet pod kontrolou a částečně přizpůsobit dnešním trendům. Vše ale s rozumem a člověk by se měl zamyslet.

Například můj manžel je poměrně dost chlupatý po celém těle. Dříve jsem nevnímala proč, ale po transplantaci kostní dřeně mu neslezly jen vlasy, ale všechny chlupy na těle. Až pak jsem si všimla, že má docela světlou kůži a šíleně moc znamének. Hned jsem ho hnala na kožní, aby mu znaménka prohlédli a i tam zhodnotili, že rizikových znamének má strašně moc. Odstranili ty nejzávažnější. Takže proč ho příroda vybavila výrazným ochlupením? Jako ochranu před sluníčkem.

Anaja10
Nový člen
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od Anaja10 »

děda Slavík píše: Neměl jsem rád VYHOLENÉ a taky jsem neměl rád dlouhé nehty. Ty dlouhé nehty mě vadí dodnes.
No, když má žena dlouhé nehty, tak je to podle mě hezké. Nemusí být mega dlouhé, ale delší dělají hezkou a uprvenou ruku. Ale je fakt, že málokterá dlouhonehtá žena ví, že nestačí umýt ruce mýdlem, ale že máme také kartáče a že jestli má nehty dlouhé, tak je potřeba očistit i je. Asi jsem to taky dřív nechápala. Sama mám většinou výrazně delší nehty než je běžné. Chovám docela ve velkém zvířata a dělám spoustu věcí, které za nehtama nechávají špínu a díky tomu jsem přišla na to, že je kartáč v koupelně nevyhnutelný. Nicméně, i ten výkal po vytření zadku může zanechat stopy i u běžných nehtů zastřižených na pár milimetrů.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

nehty

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Nazdar,

S těma nehtama, pokud je má člověk delší a jde dělat nějakou špinavou práci, či co, dost pomůže si před tím za ty nehty hrábnout mýdlo. Špína nemůže tak zalézt, když už je tam mýdlo a vše se pak daleko snáž dostává pryč.

Ahoj, Slávek. :D

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

re

Příspěvek od Mo »

Chlapci ;)
pýtala som sa na holenie nôh a podpazušia ;) ale vidím, že vaša predstavivosť pracuje :D ja sa však pýtam konkrétne na veci, ktoré sa mňa týkajú :) a s tým oholením by ste boli prekvapení, cicušky je jasné, že nemajú ani chlp, ale normálne žienky majú aj chlpy ;) len aby ste boli v obraze :D za cicušku sa nepovažuje, som normálna žienka z dediny ;) teda zrejme ešte slečna, keďže muža nemám ;)
s tým opaľovaním som myslela skôr dovolenku pri mori, ale presne, mám vyčlenené 2 tričká, ktoré hodím vždy na plavky, dokonca majú dlhý rukáv ale sú ľahké, tak presne tak som trávila minuloročnú dovolenku v Chorvátsku :) inak šatky, klobúčiky a občas šiltovka, a všetko farebné, je to dokonca estetické :) tak v tomto nie som na tom najhoršie ;)
pekný dník všetkým :D
ps: a nechty mám krátke ;) rada ich maľujem farebnými lakmi, vyzerajú tak upravene a zlepšujú náladu, s dlhými nechtami nevydržím, musím ich potom stále pilníkovať, až kým nie sú krátke ;)
ale sme od mms riadne ďaleko :ethink:

arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Jablečná šťáva a MMS

Příspěvek od arabela777 »

Batles píše:Název produktu: Hello, 100% jablečná šťáva, obsah balení 1 litr a Toma, 100% jablečná šťáva, obsah balení 1 litr
V těchto dvou produktech není přidáván vitamín C!

To je fajn,protože za 3 dny mám spotřebu 6kg.jablek a už se na ně nemůžu ani podívat.Humble v nové knize píše o dávkách 8x3 kapky po dobu 3 týdnů na všechny potíže.Myslím,že je to docela síla a za 4 dny jsem musela přejít na 8x2 kapky.Nějak mě bylo špatně od žaludku.Jinak včera mě přišla poštou už NOVÁ REGENA a píšou tam o černé masti na tumory.Opět něco jako MMS není možno přiznat léčebné účinky.

Použití černé masti

Pro impregnaci nových malířských pláten – naneste v tenké vrstvě na povrch plátna a nechte působit.

Po 24 hodinách odstraňte a povrch plátna omyjte vlažnou vodou.

Nejdříve vyzkoušejte na malém kousku plátna pro zjištění odstínu

Složení výrobku:

1. Bloodroot
2. Galangal
3. Graviola
4. Chaparral
5. Zinc chloride
6. Glycerine
7. DMSO
8. destilovaná voda

Doporučuji časopis hned koupit

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: re

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Mo píše:Chlapci ;)
pýtala som sa na holenie nôh a podpazušia ;)
:oops: On to někdo přehání ještě dál? :shock:
Mo píše: s tým opaľovaním som myslela skôr dovolenku pri mori, ale presne, mám vyčlenené 2 tričká, ktoré hodím vždy na plavky, dokonca majú dlhý rukáv ale sú ľahké, tak presne tak som trávila minuloročnú dovolenku v Chorvátsku :) inak šatky, klobúčiky a občas šiltovka, a všetko farebné, je to dokonca estetické :) tak v tomto nie som na tom najhoršie ;)
pekný dník všetkým :D
+1 :good: Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: bolesti klbov

Příspěvek od děda Slavík »

Můj starý ortopedický primář vždycky říkal: Lidi jsou blbí! Užívají kdejaké patáky na klouby a při tom by jim stačilo rozvařit si 1x za týden koleno( myšleno z jakéhokoliv zvířete)! Podle mě , určitě to výjde levněji, než preparáty, které nám jsou vnucovány ve sdělovacích médiích a každých 5 minut!!!
I já mám tuto zkušenost s lékem na moji artrozu kloubů (nebo jak se to píše).
Jednou za týden si koupím pět vepřových nožiček a půl kila vepřové kůže. K obědu jsou nožičky s chlebem a ze zbytku je pekáč sulcu (huspenina) na celý týden. Klouby jsou (úměrně k mému věku) v POHODĚ. Žádné brufeny ani jiné "zázraky" již nepozřebuji.

Kluci, do toho.
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

arabela777 píše: .. .. NOVÁ REGENA a píšou tam o černé masti na tumory......O
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

bolesti v uchu

Příspěvek od kutil »

Ahojky po delší odmlce...
Dnes nad ránem mě probudila intenzivní bolest v levém uchu. Páč na vše používám dvoukapkový mmsko, tak sem nelenil a aktivoval ty dvě kapky a dolil tak 5 ccl vody. Namočil tampónek a šups s tím do ucha.
Než sem si uvařil čaj a vypil, tak bolest ustala tak náhle jak přišla. Nevím co to bylo????

Byl sem na kafé za kamarádem a říkal sem mu o tom. On se jen šklebil se slovy že čekal co ze mne vypadne, že má naprosto stejnou zkušenost a že to tak dělá již delší dobu vč. tamponků do nosu při rýmě.
ALE! Když to zanedbá a nenasadí mmsko hned na začátku bolestí, tak prý léčení trvá déle.
H.v.

PS- tak sem si uvědomil to trápení s dětmi když je bolí ouška ..........jak snadná a levná pomoc :shock:
- snad bych pro začátek dolil více vody a zmenšil koncentraci byť sem přesvědčen že to dvoukapkový mmsko by nemělo nikomu uškodit

arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Příspěvek od arabela777 »

arabela777 píše:.. .. NOVÁ REGENA a píšou tam o černé masti na tumory......O

Díky

trcmik
Nový člen

zkušenost

Příspěvek od trcmik »

zdraví ve spolek,
po pročítání fóra o MMS jsem se rozhodl ho také zkusit, ale už po dvou kapkách se dostavil průjem a po noci strávené na záchodě (s malými přestávkami ;) ) jsem raději vysadil (a vzal si endiaron), protože druhý den jsem cítil i ledviny, dnes je to už druhý den, ledviny i střeva v pohodě, jen když jsem zvedal pytel s cementem, tak jsem ledviny trochu cítil. Je možný že jsem takhle zaneřáděný??? Přemýšlel jsem, že bych až se to srovná zkusil zase od jedné kapky, ale třeba zvyšovat ne po dni, ale po dvou nebo třech dnech... nebo máte nějaké jiné doporučení??? :roll:

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: zkušenost

Příspěvek od la »

Mám osobně tu zkušenost ,že zaneřáděnost je přímo obrovská ,mě to potkalo na dvanácti kapkách dvakrát denně vyletěli ze mě snad všechny ztužený pokrmový tuky co jsem od malička snědl ve formě skoroasfaltu.Mám vyzkoušený,že pro mě stačí na zastavení,živočišný uhlí,je to i v knize,ještě učinnější je enterosgel,ale když není kam spěchat,je lepší postupovat pomalu.Každý člověk je jiný.Endiaron po tom bolí ledviny standartně ten je ještě víc zatěžuje. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1598
Možná že by byl do startu lepší pokud jde jen o prevenci udělat napřed trošku detox.

lac7
Nový člen

mms1 zakal

Příspěvek od lac7 »

zdravim,

hladam som kade tade na fore ale som nenasiel odpoved na:

vadi ked mms vo flaske po case sa mi zrobili take ciastocky malicke ?
zrobili sa mi aj chcuchvalce v aktivatore , to je OK zrobil som si novy ,ale to mms je OK takto uzivat? ten od koho som to kupil povedal zejje to OK... reaguje to s aktivatorom myslim rovnako ako pred tymi ciastockami ....

uzival som mms1 3 tyzdne,, prestal som a teraz chcem znova na 3 tyzdne aspon ale stalo sa to ze po par dnoch uzivania ma zacne dusit , nie nejaky extrem ale proste ked sa nadychujem tak ma tak pridusi trosku... neviem ci mi to robi mms zle alebo nieco tam mam a sa to lieci...stretol sa niekto s niecim takym/

Vdaka za info ;-)

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: mms1 zakal

Příspěvek od la »

No ve flašce pokud to stojí dlouho stačí to protřepat a co se týká aktivátoru kyseliny citronové tu je vhodné připravovat roztok tak na 14 dnů až měsic pak v tom vznikaj ty chuchvalce a to už je na nic.
Připravovat menší zásobu to chce,krystaly se nekazí.
:D

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“