Ahojte
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ďakujem za rady, no tým bylinkám by som mala ozaj venovať viac pozornosti, joooj, potrebujem na všetko toto štúdium viac času
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
cibulový sirup - ja to poznám s tým medom používam, to mi dosť dlho pomáhalo nedostať ozajstnú chrípku, používam ho vždy, keď mám nádchu, len teraz aj tá uzlina a mandľa a zo dňa na deň, tak som to ozaj nejako nepodchytila, musí to byť niečo vírusové, lebo na prechladnutie si dávam pozor
tie bylinky, to vám verím, to je sila a dobrá pomoc
mienim si aj začať zbierať, od jari, len to musím naštudovať
a bude zo mňa čarodejnica za chvíľu - teda o pár rokov, keď začnem všetko kombinovať a praktizovať
na priedušky ja zas poznám - aj som to teraz asi tri dni chlípala - skaramelizovať cukor, zaliať mliekom a keď sa to roztopí, tak už bez varenia pridať maslo, volali sme to mastné mlieko, sestra mávala v mladosti veľké problémy s prieduškami, tak viem, že to zaručene funguje, no a v mojom prevedení to bol- hnedý cukor, sójové mlieko a klasické maslo, aj pol z polky - 125g masla, na tri deci mlieka, toho cukru na dne hrnca, aby skaramelizoval, ten olej som chvíľu praktizovala, nemám na to trpezlivosť, ale mala by som s tým začať, lebo to je veľmi jednoduchá a vraj veľmi účinná vec, tak sa asi na to dám
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no to inhalovanie mms, dve kvapky mms s kys. citrónovou alebo s HCl, komu ako vyhovuje ja to riedim v sklenej nádobke od pirulí, niečo ako veľký štamperlík, a len si čuchnem 2x nosom a 2x ústami, pomaličky vdýchnuť a pomaličky vydýchnuť
no tak po dvoch minútach od zmiešania až vdychujem, keď sa ten plyn vytvorí, keď mám tie dutiny tak zľahka len chytené, tak mi to skoro okamžite odvalí to ucho a normálne počujem, no teraz ich mám zrejme riadne zavalené, ale postupne to povoľuje, tak sa teším, aj uzlina s mandľou sa zmenšujú, tak som rada, aj chuť do jedla ma tuším pomaly začína chytať, tak je to zrejme na dobrej ceste
ďakujem vám za podporu a cenné rady
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
krásny dník