Zcela úmyslně nepoužívám termín "prasečí", protože opravdu nevím, o kterou chřipku že šlo.
čtvrtek 4.2.2010 : zcela jasně na sobě po poledni začínám cítit chřipkové příznaky. Nebudu to popisovat, každej je moc dobře zná. Po několikahodinovém zaváhání si dávám 6kapek. Pak sem se na to nějak vykácel, po několika hodinách se mi vskutku velice ulevilo.
pátek 5.2.2010 odpoledne : se opět hlásí příznaky, asi tak ve stejné intenzitě jako předchozí den. Teď sem opravdu zbystřil, katastrofa byla pravděpodobně na spadnutí. Jinak se ale cítím dobře, teplota do této chvíle max. něco hodně málo přes 37st., a to jen v odpoledních hodinách. Akorát, že bolí celej člověk.
Dal jsem si 6 kapek a za dvě hodiny dalších 6 kapek. Po hodině jasně cítím, že mám ten den dost, Nicméně jsem si ještě dvě "šlehnul" navečer.
sobota 6.2.2010 : snažím se toho do sebe dostat co to jde. moc to ale nejde, cítím, že jsem MMS plný. Cítím ho intenzivně v dechu. Je to jako po vydatnym flámu, když jeden oxiduje... Teplůtka bezpečně pod 37 st. Večer se cítím téměř ve fitu. Až teda na maličký průjmíček po MMS (který trvá dodnes, ale to už je holt moje slabina...)
neděle 7.2.2010 : rozhoduji se ještě zůstat na lůžku, i když se cítím o.k. Je to rána jistoty. Celý den trávím na klozetu se svými potížemi, jsem zcela bez přísunu MMS.
pondělí 8.2.02010 : 7,00 odcházím do práce, abych konal své povinnosti. Bez jakýchkoli potíží.
HODNOCENÍ: průběh je provázen max. příznaky chřipky, průběh nesrovnatelně mírnější, než u obvyklé, klasické chřipky, prodělávané s léky. Rýma =0. Další neobvyklé potíže: průjmíček spojený beze vší pochyby s velkými dávkami MMS.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)