Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Impulzy a další nesmysly
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pulsy
Zatím jsem řídil PC pouze krokový motor , ale popisy kody všech portů
řeší autor Kainka v několika svých publikacích. Na programování stačí turbo pascal. Pak je autor David Matoušek, ale ale to už je aspoň pro mne
moc velká úroveň, teď stejně nepomůžu ........
řeší autor Kainka v několika svých publikacích. Na programování stačí turbo pascal. Pak je autor David Matoušek, ale ale to už je aspoň pro mne
moc velká úroveň, teď stejně nepomůžu ........
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
a k tomuto si sa ako dopatral?Ilem píše:PC dokáže vyhodnocovat děje v řádu ms. Elektrická dvojvrstva se vytvoří za 20 ns.
takze podla teba nedokazem generovat potrebne pulzy?/ niekto tvrdil ze zo zvukovkou to slape/
ako spatnu vazbu mas s meraka co sleduje vyvin plynov a ten nenastupuje v nanosekundach takze musis pockat na stabilnu hodnotu / ak merias tlak alebo prietok/ a podla nej urobyt korekciu.
cize ak sa spravne stanovi krok tak by to mohlo fungovat.
ja v tom nevidim ziaden zadrhel, ale mozno som nieco prehliadol alebo nedomyslel.
ak by bolo treba nejaky specialny kontroler co sa pouziva v priemysle tak mi to povedzte popredku nech tu nebeham ako slepi po lese ;-))