Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
dobromir2102
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od dobromir2102 »

poota píše:Nejjednodušším vyloučením působení placebo efektu je vyzkoušení daného prostředku na zvířatech - takže tady prošlo MMS "bez ztráty kytičky".
Uplne suhlasim, aktivna latka chlorine dioxide presiel bez problemov rat and canine toxickymi a imunologickymi testami. Najdolezitejsie je prezriet cely lekarsky zaznam pacienta a postupne zvazit kombinovany sposob liecby. Tiez je dolezite pri liecebnej prestavke telo zasobovat dolezitymi mineralmi,..etc. V stabilizovanej forme sa bezne pouziva pri rakovine a AI chorobach.

Dobromir Filip
PhD student, Low Frequency Laboratory(Biomed.)
Department of Electrical and Computer Engg.
University of Calgary
Calgary, AB-T2N 4M5, CANADA
Cell Phone: 1-(403)835-4881
Office Phone : 1-(403)220-2191
dobromir2102
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Marx, musim na Teba zareagovat. Vdaka antibiotika vzniklo kopec novych chorob. Pokusim sa Ti to vysvetlit uplne jednoducho, lebo neverim tomu,ze zlozitejsie by si to pochopil.Ved si len zajdi do lekarne a pozri sa na velkost sucasnych antibiotik a na velkost penicilinu zopar dekad nazad. Mozno si vsimnes obrovsky rozdiel vo velkosti.

Treba si uvedomit,ze prichodom antibiotik sa kopec ludi nabalilo. Nikto nezvazil ake to bude mat nasledky. Uz v dnesnej dobe existuju L-form bakterie, ktore spociatku zapad zamietal, ale uz v dnesnej dobe je coraz viac vedcov, ktory tuto teoriu potvrdzuju.

L-form bakterie su tzv. bakterie bez bunecnej steny (zmutovane+>prisposobili sa vdaka castemu uzivaniu antibiotik). Nazyvaju ich tiez "stealth" bacterias. Dokazu zit vo vnutri imunitnych buniek, preto su potom napadane nasim organizmom a "amici" zacali vsetky choroby tohoto typu "autoimunne" coz nie je pravda.

Najhorsie na tychto bakteriach je, ze dokazu menit svoj tvar a uplne sa zakamuflovat do vnutra zdravej bunky a dokonca pozmenit len s casti niektore jej funkcie, aby prezili.

Zapad nepriznava ,ze take bakterie mozu existovat nakolko ich nemozes pozerat pod mikroskopom klasickymi screening metodami. V Severnej amerike to funguje ako na pase, vsetci su nalinkovani a robia len to co je im povedane. Preto tam vacsinu vyskumu robia cudzinci.

Ja sa momentalne snazim zostavit mojej mamicke liecbu na jej silnu reumatoidnu artritidu. Idem skusit MMS a robim vo vede, no i napriek tomu to idem skusit. Najskor som bol vedecky nadsenec, ale postupne zistujem,ze ani tie najnovsie lieky nepomahaju. Vsetko je to len o peniazoch, farmaceuticke spolocnosti potrebuju pacientov, ved na nas zarabaju. Kedysi sa pisalo na liek ucinky...v dnesnej dobe pisu na lieky "side effects" coz je maximalne nespravne, ale robia to preto, aby ludia sa nebali a kupovali to. Ved v dnesnej dobe 90% ludi v US je na antidepresivach. Krasny priklad liekov schvalenych s FDA(to iste FDA, ktore zakazalo MMS) su kortikoidy...ktore takmer okamzite kazdemu reumatickemu pacientovi prinesu osteoporozu...toto je ten ich vedlajsi ucinok...preco to robia, lebo nalakaju ludi na antireumaticky liek, ktory nelieci ,ale spomaluje progres za cenu obrovskych negativnych"vedlajsich ucinkov". Takto maju novu chorobu (osteoporozu) a budget na novy vyskum...a takto sa to opakuje dalej a dalej, je to uplne simple a to Vam tu pisem ako graduate student of Biomedical Engineering.

Dnes mi odpisala Nadya Markova, svetoznamy odbornik na L-form bacteria a biofilm, ze ak existuje nieco co moze znicit tieto bakterie tak je to chlorine dioxide, ktory ako jediny dokaze narusit biofilm, ktory si L-form vytvaraju. Podla nej dlhsi cas s chlorine dioxide by mal tieto bakterie totalne vyhubit. No tiez ma varovala pred dlhodobym uzivanim MMS, treba prestavky, cez ktore treba brat urcite vitaminy a antioxidanty podporujuce imunitny system. Ludia mam kopec novych info na MMS, budem predbezne pisat. Momentalne robi sirsi vyskum na Sodium Chlorite, pytam sa lekarov a budem updateovat kazdeho kto sa zaujima.

Zapadna medicina nelieci pricinu (kauzalne), ale len symptomy. Sa pozri okolo seba ake velike su lekarne, ved naberaju rozmery mensich obchodnych domov...

Kazda ludska bunka dokaze pracovat autonomne, nie sme na to pripraveni, aby sme sa umelo liecili. Pokial nie je komplikovana situacia uz od narodenia telo sa musi z toho dostat same.

Este dodam,ze stabilized chlorite sa bezne pouziva I.V. v neiktorych nemocniciach a su aj lekari, ktori ho pouzivaju na pacientoch oralne. Co sa tyka vyskumu. Tak boli aj imunologicke a toxicke canine and rat tests s chlorine dioxide, ktore sa ukazali byt v poriadku. Taktiez je kopec patentov ohladom pouzivania stabilized chlorite I.V. pri liecbe niektorych typov rakoviny a autoimunnych chorobach s velmi dobrymi vysledkami. Uvedomte si,ze vyskum nieco stoji a spolocnost dnesna si to zariadila tak,ze len bohate farmaceuticke spolocnosti si ho mozu dovolit. Na vyskum treba psov, kazdy jeden stoji 2000eur, navyse ich treba sterilizovat a mat pod dohladom 3-4 tyzdne na veterinary clinic, toto denne stoji 100 eur, treba zaplatit profesora, vyskumnikov, asistentov, publikacie a navyse, kazdy seriozny zurnal je kontrolovany ludmi zhora. Dodavam este,ze treba mat p cislo minimalne 30-35 (psov), aby mal vyskum statisticky vyznam publikovatelny v serioznom casopise. A ako som uz spominal vyssie sily (peniaze) rozhoduju o tom ci Vam clanok prijmu. Uvedomte si tiez,ze kazdy patent vo farmac. oblasti sa drzi 17 rokov a potom sa stava free domain...a kedze sodium chlorite sa pouziva uz viac ako 100 rokov, je to nepatentovatelne a tymto si firma, ktora do toho investuje negarantuje vynos. Tiez naklady na jeho vyrobu su velmi nizke...dajte si to ludia dokopy.

Ludia sme na to, aby sme si pomahali, predavali rady, a akceptovali sa...len tak tu na zemi nasa rasa zostane...

Prajem stastie a vyzdravenie vsetkym ludom, ktori to potrebuju. Nestracajte nadej, pamatajte treba pevnu volu, vyhnut sa stresu a panike a skusat vsetko, lebo zivot je velmi kratky.

Dobromir Filip
University of Calgary
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Dobromir

Příspěvek od Mo »

+1 :good:
krásny nick, dobrý príspevok ;)

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: Dobromir

Příspěvek od jani »

i já přidávám bodík, po ránu zajímavé počtení, začala jsem koupele s MMS a zatím jen kloktání, angína do dvou dnů poražena, zuby hladoučké a čístoučké, no nadšení a to i při svém vitariánském životním stylu, kdy toho zas tak moc řešit nemusím

dobromir2102
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobromir

Dakujem vsetkym, ktory ocenili moj text. Odporucam Vam si precitat knizku od Buteyko alebo Norbekov. Su to zaujimave knizky. Kto ma zaujem v anglictine rad poslem na email v pdf Norbekova, nakolko su velmi vzacne. Norbekova teda mozem zaslat, ak ma niekto v pdf forme Buteyko knizku, velmi rad vymenim nakolko moja Buteyko knizka je momentalne stratena niekde u nas v labaku. Su to dychacie cvicenia, ale je to neuveritelne ako velmi to pomaha. Vlastne cele je to o frekvencii, kazda bunka "peaks" na inej urovni. Je mozne harmonicky vyvazit tento biologicky system dychacimi cviceniami. Dokaze to nastartovat rozne procesy vo Vasom tele. Nezabudajte matka priroda nas vybavila roznymi "inner features", aby sme dokazali zvladnut i tazke choroby. Knizky v nadpise uvadzaju,ze su pre astmatikov, ale nie je to tak, kazdy si to moze skusit. Urcite s tym nevyliecite tazke choroby, ale ludia, ktori sa vseobecne citia slabo a malatne, vysoko odporucam alebo astmatici. Budem Vam sem dopisovat nove materialy ihned ako ich skusim ja, alebo niekto mne velmi blizky. Preto to bude dlhsie trvat, pokial skusim opakovane nieco nove. Zatial sa tymto dychacim cviceniam venujem kratko, ale moj byvali kolega na MIT (Ph.D. student ma len 22 rokov, extremne nadany) uz sa tomu venuje asi 7 rok. Poznam ho 2.5 roka este som ho nevidel,ze by bol chory. Vlastne to on ma na toto dal, tak som najskor s usmevom to skusal, ale pomaly zistujem,ze to pracuje. Preto to s Vami zdielam. Vsetkym pekny den prajem.

Viz také http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdr ... fonem.html
Norbekov už tady někde je. M.

Dobromir Filip
University of Calgary
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Placebo efekt

Příspěvek od poota »

Několikrát se tu zmiňoval "placebo efekt", většinou ve smyslu určitého zlehčování účinnosti nějakého prostředku, konkrétně zde MMS a jeho odvozenin. Pro začátek ocituji Wikipedii, aby nebylo nutné navštívit odkaz:

Placebo (z latinského placere – líbit se) je neúčinná látka, která je upravena do stejné formy jako lék (stejný vzhled, stejná chuť). Analogicky lze použít pojem placebo i pro další terapeutický postup (například terapeutický přístroj nebo forma psychoterapie), u kterého se nepředpokládá, že by byl terapeutický vliv vyšší než jen nespecifický psychoterapeutický vliv léčení.

Placebo je používáno jako kontrolní vzorek při testování účinností léků a terapeutických přístrojů. Pokud se během testování prokáže, že účinnost placeba je stejná jako účinek testovaného léku, je zlepšení stavu po použití testovaného postupu pouze výsledkem sugesce. Takový výsledek testování se interpretuje tak, že testovaný terapeutický postup není účinný.

S placebem souvisí tzv. placebo efekt. Jde o to, že dokonce i placebo obvykle vykazuje jistý pozitivní dopad na pacientův zdravotní stav. Jeho podstata spočívá v psychologii pacienta.

Vysvětluje se jednak autosugescí pacienta (pacient se domnívá, že je účinně léčen a že se má jeho zdravotní stav zlepšit a toto očekávaní samo se u něj promítne v potlačování negativních změn a zveličování těch pozitivních, což vyústí v pocit zlepšení), jednak tím, že už samo vědomí, že je o něj dobře a odborně pečováno, pacienta uklidní a může způsobit reálné zlepšení zdravotního stavu, neboť zklidnění a zlepšení psychického stavu má samozřejmě jistou odezvu i ve fyziologii organismu.

Podle mého názoru by se medicína měla enormně zajímat především o princip, jak funguje tohle "léčení" naprosto neúčinnými, a tudíž i velice lacinými látkami. Vždyť právě tady se nad slunce jasněji ukazuje, že k vyléčení není účinná látka vždycky bezpodmínečně nutná. Je vidět, že buď působí lék, a nebo také něco zcela jiného. Zřejmě právě láce toho druhého způsobu, a tudíž i nemožnost na něm patřičně vydělávat, je hlavní příčinou toho, že placebo efekt je využíván jenom ke "kontrole účinnosti" jiných látek.
Jak ubohý přístup!

Když podám někomu dokonale neškodnou pilulku a vyléčím tím jeho nemoc, nepovažuje to současná medicína za zázrak, jak by se slušelo, ale za prachobyčejné šarlatánství. Že by se na tomto principu dalo vybudovat celé odvětví moderní medicíny, může tvrdit jenom naprostý blázen - alespoň v dnešní situaci.

Ostatně se není čemu divit, když i homeopatie a akupunktura se i přes svoje prokazatelné výsledky pohybují na okraji medicíny, která je vedle sebe jenom trpí.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Placebo efekt

Příspěvek od arabela777 »

No jo,moje slova,ale s každým o tom mluvit nemůžeš, někteří lidi jsou a budou TATAŘI .

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Totální rakovina

Příspěvek od huhu »

Jim68 píše:Můj táta má už pět let rakovinu,............. Primář mu dává tak pět měsíců (včera.. :oops: ). Těch pět měsíců, pokud bude pět měsíců skoro tahem na kapačkách....
Vím že to je nepříjemná otázka , ale moc mě to zajímá :
Jak to dopadlo ?

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Totální rakovina

Příspěvek od Palo »

huhu píše:Vím že to je nepříjemná otázka , ale moc mě to zajímá :
Jak to dopadlo ?
Tady to Jim68 psal:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=2400

Hned druhý příspěvek.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

rozpor?

Příspěvek od kutil »

Ahojky vespolek,
při užívání mmsek se mi stalo něco podivného a byl bych rád kdyby někdo potvrdil nebo vyvrátil mé zjištění:

Před dvěma roky sem si udělal klasickým MMS aktivovaným kys.citronovou dvě očistné kůry za sebou a pak semo, tamo jen udržovací dávky jak sem si vzpoměl. Dva roky sem nevěděl co je nachlazení, rýma apod.
Při HCl terapii sem přešel na PMS (chloritan s Betainem) a vše OK. Bohužel su alergické na jedovatý plyny při svařování el. obloukem a vždy jsem z toho dostal zánět horních cest dýchacích s ATB a týdením léčením-grr.
Letos sem byl za kámošem v dílně kde se svařovalo a vůbec mě nenapadlo že mi to kdysi vadilo. Tak sem si byl jistí svojí posílenou imunitou mmskama, že sem si nepřipustil nějakou nemoc .....
Večer klasické škrábání v krku, zvýšená tvorba slin a nutkání ke kašli = začínající zánět průdušek jak sem jej znal z minulosti.
Tak sem nasadil dýchací dvoukapkový MMS aktivované HCL. Již první nádech se mi zdál ostřejší než minule ( tedy než u zdravé sliznice), více to štípalo a i v plících to bylo cítit. Nemoc si pokračovala dál-grr druhý den sem dal jedno PMS a pár dýchaček s odstupem a zase NIC! To už sem byl zralé na doktora....
Pak mě napadlo namíchat klasickou kys.citronouvou a aktivovat chloritan jako dříve. Již první nádech bylo poznat že plyn je takový jemnější a snesitelnější. Za hodinku výrazná úleva. To bylo večer. Nasadil sem tedy jedno 8 kapkový MMS dovnitř a nemoc byla na ústupu. Vše sem několikrát opakoval.
Dnes je to pátý den, nos mám čistý úplně a jen občas vykašlu pár hlenů a v podstatě méně a méně.
Jak říkal Menšík, léčená rýma týden, neléčená 7 dní :lol:
V podstatě jsem se ze zánětu horních cest dýchacích vyléčil bez nutnosti nasazení ATB a to považuji za nejdůležitější ;)

Co mě však překvapilo byla ta neúčinnost chloritanu aktivovaného HCl. Má s tímto někdo nějaké zkušenosti?

Díky a vydržať
H.
PS- možná je to jen můj suběktivní pocit, možná by tělo stejně reagovalo i na klasické mmsko, ale to je to, co mě mate......

kutil
Zasloužilý člen

Re: rozpor?

Příspěvek od kutil »

Peter píše:Zřejmě chlordioxid není "to" pravé.
http://img253.imageshack.us/i/reakce.png/
Tak jako není úplně "čistá" první rovnice. :lol:
Ahojky,
mě chemický vzorce nic neříkají, nésu chemik. Já si jen potvrdil praxi J.Humbleho že jeho MMS aktivované kys.citronovou má ty nejlepší účinky s několika možných způsobů aktivací.
Bez ohledu na rozpor v rychlosti působení sem si vyléčil zánět HCD bez antibiotik :!: Toto ověření je pro mě a nakonec i pro účastníky fóra rozhodující :roll:
MMS funguje :!: :!: :!:
Vydržať
H.

kutil
Zasloužilý člen

Příspěvek od kutil »

Peter píše:Ono "to" funguje i bez chlordioxidu. :D
Petře ahojky,
mně ani nešlo o ten chlordioxid, chemie mě nic neříká :oops: , já jen že chloritan aktivovaný kyselinou citronovou působí proti bakteriím a virům v horních cestách dýchacích lépe než chloritan aktivovaný HCl. Prostě sem zjistil že to není jedno a totéž.
Chce to furt zkoušet a učit se ;)
H.v.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

Jsem rád, že jsi to tu napsal a potvrdil moji domněnku. Při koupelích, které dělám, se vpodstatě taky inhaluje. Při poslední koupeli minulý týden, kdy jsem neměl po ruce namíchanou k.citr., jsem použil k aktivaci HCl. A zdálo se mi, že účinek je nějak nevýrazný i při stejném množství chloritanu jako jindy.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

kdy jsem neměl po ruce namíchanou k.citr., jsem použil k aktivaci HCl. A zdálo se mi, že účinek je nějak nevýrazný i při stejném množství chloritanu jako jindy.
Používám také HCl. A zkušenost mám podobnou. S kyserlinou citronovou je to účinnější, ale také NEPŘÍJEMNĚJŠÍ. Po delší době užívání mám pro tuto aktivaci (kyselinou citr) silný odpor. U aktivace HCl nic takového nepociťuji.

Kluci, do toho.
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Toto jsou velmi zajímavá zjištění. J.Humble doporučuje od začátku především kys. citronovou, ostatní kyseliny včetně HCl jen okrajově. Asi teda ví proč.
Před časem jsem tady někde psal, že jsem asi 14 dní zápasil s jakousi průduškovo-plicní poruchou, nezabralo mi ani PMS a ani MMS1 dávkované ve větších dávkách (nejradši mám Kláru). Byl jsem z toho dost na větvi a zklamaný. Tak jsem začal brát dávkování 3kap. MMS1 po hodině přes den a druhý den obrovská úleva a během dne návrat ke zdraví. To mě teda fakt překvapilo.
Vše jsem aktivoval pomocí HCl.
Už se to tady kdysi rozebíralo, zda jsou lepší vyšší dávky párkrát denně, nebo malé dávky každou hodinu. Jak je vidět, tak ty malé dávky naprosto jasně zabraly a ty velké dávky ne.
Asi tedy na každou chorobu sedí něco jiného. Osobně v rodině používáme v průměru malé dávky vícekrát, především děti na to reagují velmi dobře a je to bezpečné kvůli projevům "oxidačního stresu".
Těším se na novou knihu, určitě se dozvíme dobré věci.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“