Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Dotaz

Příspěvek od poota »

To murjel:
rozhodně se nevzdávej. Ať už se rozhodneš pro cokoli, Tvoje močové cesty určitě radostně přivítají sušené brusinky v množství asi tak jedné polévkové lžíce denně. Není to sice příliš levná pochutina (cca 180 až 360 Kč za kilogram), ale je to zároveň i velice dobré mlsání.
Na srdce a vůbec všechno, co souvisí s krevním oběhem je výborný kotvičník zemní (Tribulus terestris) v jakékoli podobě.
Tyhle dvě věci se neperou s ničím, takže je můžeš užívat společně s čímkoli.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Dotaz

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A na astma bumbat peroxid. Taky s emožná podívej na vlákno HCl = Základní fakta. Pokud půjdeš touto cestou, musíš se stát expertem sama.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

Ahojte

Příspěvek od krovak88 »

Ahojte, tak po nejakej dobe zas pisem. Po tom maserovi mi bolo asi tyzden fajn. Tie tocaky presli, ale ten pocit na zvracanie, hrca v krku stale... cez sviatky som sa chcel napchavat, ale od rana mi bolo blbo, ak som cosi zjedol, uz mi bolo zle, strasna tazoba. A takto to islo kazdy kazducky den.... Zacal som aj s mms, daval som si rovno po 6 kvapiek denne, vyse bolo hnusne s kys. citronovou... uz som ale zohnal hcl. Pak som zacal konecne chodit aj cvicit, hned sa lepsie citim, ale zle mi bolo stale. Sem tam aj v bruchu "pocit stresu". Jedna znama mi poradila, ze mam skusit zajst k psychiatricke, ze ma jednu dobru. Vyrozpraval som jej, co mam, a diagnoza je uzkostno depresivna porucha. Dala mi Escitalopram ratiopharm na doplnanie serotoninu a Xanax navecer pred spanim. Ten som si dal prvy krat az o pol dvanastej v noci a spal som jak zabity, koma. Tak dobre tvrdo som sa nevyspal uz 20 rokov, bo ja vzdy nemozem ani zaspat, ked spim, cosi suchne a ja som hore a rano by som spal. Asi pomohol ten spanok, bo na zvracanie mi uz par dni nebolo. Az prisli nocne a zase zvysena unava, tak zas mi je trosku na grckanie... Tak vyvodzujem zaver, cim vacsia unava, tym mi je viac zle. V tyzdni idem ku nej na kontrolu, tak uvidime.
Inac po tom mms ma zmorilo prechladnutie, tak to striedam s ovocim. A jak som zacal davat s HCL 6-7 kvapiek, taak ma prehana jak drak, sama voda ide zo mna. Neviem ci preto, ked som dal pred spanim paralen a zapil mms. :)
Ale nech mi precisti trubky.


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Ahojte

Příspěvek od hanka »

krovak88 píše:Ahojte, tak po nejakej dobe zas pisem.........
Tož vitej zpátky, to jsi se pryč moc dlouho nezdržel :lol: . A jak je na tom Tvoje přítelkyně a její kolegyně?
Jinak zapíjet MMSkem Paralen - to nebyl dobrý nápad :enaughty:. Pak se v tom nevyzná ani :devil: , co Ti vlastně dělá špatně. Dej si pauzu, než se průjem zastaví a začni s MMS znovu, ale s nižším množstvím kapek a jen pomalu navyšuj, tak, jak se to má správně dělat.
A byl sis pro ten přípravek, co Ti nabídl Animal? A co točáky v hlavě?

P.S. Myslíš, že psychiatričku k řešení nevolností skutečně potřebuješ?


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

Re: Ahojte

Příspěvek od krovak88 »

Ahoj Hanka, no priatelka je uz v pohode, jej pomohla liecba helikobaktera a aj odblok tej chrbtice. Minuly tyzden jej bolo jeden den zas akosi blbo ale inak ona je uz v pohode. A ta kolegyna nenviem, zistim. Som chcel po nocnej, nech to spravi robotu, ked budem spat, MMSa paralen :) Ale uz sa hnacka normalizuje, snazim sa jest ovocie, nech sa zbavim toho sopliku, teplotu uz asi nemam. Az vcera som cital MMS a chripka, ze treba ist na to pomaly a navysovat :oops: Teraz na MMS cakam, bo som ho dal strykovi, ma problemy s lupienkou dost velke uz, tak nech si robi kupele 8)
Nebol som pre ten pripravok, kedze tie stavy sme pripisali krcnej chrbtici, ked sa mi polepsilo, hlavne tie tocaky. Tie uz ani nemam, len ten pocit na zvracanie, ako keby mam cosi v krku, ale vravim asi to zavisi od unavy, ked som sa konecne tvrdo vyspal, tak pohoda, teraz po nocnych mi bolo zas trosku blbo cely den, uvidime teraz, mam volno.

P.S. Ked sme aj boli niekde na navsteve a bolo mi blbo, bol som uz nervozny z toho, ze mi je zle, dokonca ma brucho zacalo bolet jak pred pisomkou - stres nervozita, neviem uz ani z coho proste.... Tak skusim, uvidim, zatial mi je lepsie, ved tie lieky ze su neni nake oblbovaky, ten Esc.... doplna serotonin, a ten Xanax, konecne tvrdo spim a asi to pomaha.... Ten xanax mi asi casom vysadi si myslim.
Ale uz papam kolko scem, neni mi zle kavu pijem smelo... no polepsilo sa, tak uvidime. Ale mms budem pokracovat, bo som mal pocit, ze aj po nom mi bolo miestami menej na zvracanie. Uvidime, alebo este oslovim Animala o pomoc ;)


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Ahojte

Příspěvek od hanka »

krovak88 píše: ... no polepsilo sa, tak uvidime. Ale mms budem pokracovat, bo som mal pocit, ze aj po nom mi bolo miestami menej na zvracanie. Uvidime,....
No, když Ti to pomáhá, tak uvidíš... dlouhodobě raději ne, dávej pozor, aby jsi se nestal závislý, to je hned a pak se z toho leze moc těžce ven... :| .
Zdá se, že víš, co děláš, tak držím palečky :good: . S MMS raději pomalu a nemíchej najednou dohromady víc věcí, abys mohl hned vědět, po čem se Ti přihoršilo a kde máš ubrat.
Ahoj, Hanka :lol:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

Re: Ahojte

Příspěvek od krovak88 »

No ak mam nedostatok serotoninu - hormonu stastia, tak nech mi ho trochu doplnia, to vies ja som taka citlifka, ja si vsetko berem moc k srdcu.... a vsetko so mnou zamava... Ale nechcem byt na praskoch do konca zivota, dufam ze pomozu a pak ich nebudem potrebovat.
Hnacku mam stale kua, sama voda :(


palybi
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13 led 2011 11:30
Bydliště: Spišská Nová Ves

MMS a prechladnutie

Příspěvek od palybi »

... dnes 10 dní bez chleba --- no neviem lepšie??? lomí ma raz horšie - raz lepšie! Pridal som k tomu aj WOBENZYM denne 3x5. MMS iba 6 kv. 2xtýž. Uvidíme čo bude ďalej ...


chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Prechladnutie

Příspěvek od chiq »

...a skúsil si už Elixír podľa vianočného dvojčísla WM ?


palybi
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13 led 2011 11:30
Bydliště: Spišská Nová Ves

Re: Prechladnutie

Příspěvek od palybi »

??????? o čo ide?


jelo
Stálý člen
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 03 črc 2008 20:06
Bydliště: východ SR

prechladnutie

Příspěvek od jelo »

Pred rokom som sa trápil s podobným problémom,a k tomu sa potvrdila alergia na nejake trávy.Vakcinu som odmietol a skusil som to s velkými dávkami vit C a zapíjal som to paradajkovým džúsom.Po dvoch týždňoch som sa zbavil problémov s nadchou a nachladenim.Teraz stači pri začinajucom probleme dať si zoparkrat veľku davku cečka a problemy prejdu.Vit c kupujem v DM drogerii, 100g prášku stoji asi 3 eura. Bral som aj 4x 5gramov denne a dalo sa to zniesť.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Uživatelský avatar
sano
Zasloužilý člen
Příspěvky: 942
Registrován: stř 08 úno 2006 23:48
Dostal: 18 poděkování

Prechladnutie na Spiši

Příspěvek od sano »

Niekedy je chronické prechladnutie spôsobené zlým, rozháraným metabolizmom tukov.
Príčina je hydrogenovaných tukoch, margarínoch. Patria tu Vetá, Hery, Rámy,.. všetky nízkotučné, hydrogenované tuky. Ich pravidelné používanie môže rozhádzať metabolizmus tukov. Rozháraný metabolizmus tukov vedie ku problémom v pečeňou a žlčníkom. Problémy s pečeňou a žlčníkom sú sprievodné javy chronických alergií. Platí a to vždy, že vyliečením pečene a žlčníka sa každá alergia vylieči.
Empirické skúsenosti ukazujú vzťah medzi pečeňou, žlčníkom a sliznicami a pojedaním margarínov - stužených hydrogenovaných tukov.
Riešenie: je ich niekoľko a každé môže viesť ku vyliečeniu.
Najjednoduchšie je prestať jesť rastlinné tuky typu Veto, Ráma.......... je ich v každom obchode niekoľko desiatok. Úplne ich prestať používať. Už toto jednoduché opatrenie povedie vo vyše 80% prípadov ku úplnému vyliečeniu problémov so sliznicami, ktoré sa pacientovi javia ako chronické nachladenie. Bez tohto opatrenia, ak je príčina choroby v hydrogenovaných tukoch, sa problém len potlačí. Môže na čas prestať, ale po čase sa objaví inde.
Sliznice sú aj v tráviacom trakte, ktorý je druhou traťou, kde sa po niekoľkých rokoch zvyknú problémy objaviť.
Tieto závery sú založené len na skúsenostiach, založené na práci s problémami vyššie uvedeného typu. Nie sú podložené individuálnou diagnostikou daného pacienta, na ktorú som povolenie nedostal.


palybi
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 13 led 2011 11:30
Bydliště: Spišská Nová Ves

MMS a prechladnutie

Příspěvek od palybi »

Margarínov jem málo, ale aj tie vypustím .... s tou pečeňou to asi bude pravda, lebo už dlhodobo mám nejaký pečeňový parameter zlý. Obvodná lekárka zvažovala že mi dá nejaké lieky, ale nakoniec mi nedala --- tak ako na tú pečeň?


Uživatelský avatar
jani
Zasloužilý člen
Příspěvky: 324
Registrován: čtv 22 dub 2010 7:00
Bydliště: okr. HO
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

kokosový olej

Příspěvek od jani »

http://translate.googleusercontent.com/ ... xzgR20leNg docela mě to zaujalo, je to překlad v googlu


Uživatelský avatar
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 6292
Registrován: ned 07 bře 2010 3:35
Bydliště: Ottawa, Canada, dočas. Praha
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: kokosový olej

Příspěvek od Slavek Krepelka »

jani píše:http://translate.... docela mě to zaujalo, je to překlad v googlu
Kokosový olej je saturovaný tuk, Jako takový má rovné molekuly, které jsou tělu velmi použitelné pro stavbu tkání (Budwigová) Proto je taky přirozeně tuhý a snese relativně vysoké teploty, takže je vhodný na smažení, pokud se tomu smažení jeden nevyhýbá. Z komerčních rostliných tuků je snad jedinný. Jinak je to všechno sajrajt chemicky zpracovaný obohacením vodíkem.
Jinak na vaření a smažení je nejvhodnější hovězí lůj, přetavené máslo a sádlo. Vše jsou to tuky navýsost pomlouvané muDrci, na pokyny loby výrovců rostlinných tuků, lacinných na výrobu, ne už tak na koupi.

Olivový olej je vyjímkou, z nějakého důvodu je nesmírně zdravý, pokud není rafinovaný a správně lisovaný. Pak už je to taky všechno jinak a jižani Vám i vysvětlí, že veškerý komerční olivový olej není zdaleka to, co by to mělo být. Sami si nechávají pro sebe olej z prvního lisování, které dělají pod malým tlakem. Vše ostatní, druhé a třetí, jde na trh. Komerční je lisován rovnou pod relativně velkým tlakem. Označení lisováno za studena je relativní. Šoupne se hranice mezi tepé a studené na 200C a je vymalováno a prodává se olej lisovaný za studena jen to fičí.

Vývar z olivových listů nehoněných chemií má léčivé účinky nejen srovnatelné s vývary a vínem ze špičkové Aloe Vera, ale předčí bohatě jakoukoliv neodborně pěstovanou domácí Aloe Vera, nemluvě o komerčních. Slunce a zase slunce, a správnou půdu.

Kokosový olej má mimo jiné protiplísňové vlastnosti, ale podle mne je tato vlastnost přírodo nadšenci poněkud přeháněna. Kdyby to tak bylo, neočekával bych, že každý třetí kokos, který koupím, bude uvnitř plesnivý.

Ahoj, Slávek.


Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“