Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Otazky
A rozmyslam nahlas. Ja sama neviem, pecenove ocisty som uz robila a vysli mi kamene, zo zaciatku par svetlejsich, kt. som pokladala podla Malachova za cholesterove, pozerala som sa co je v nich , takze skupenstvo poznam, bolo ovela jemnejsie skor ako plastelina. Ak by tie biele utvary bol cholesterol, potom sa pytam, preco sa mi po praziquanteli otvorilo dasno ( kde pred 10 rokmi trhali zub mudrost)i a zacali vychadzat podobne biele utvary(ani nie vychadzat , ja som ich musela taha s pinzetou von), skor by som to nazvala nieco ako kolagenove vazivo. Obe hmoty su velmi rovnake . Je to tuhe, ako ked jete "mastne maso".....Viem , mala by som to odniest do laboratoria, ale mam velke pochybnosti o "Parazitologickom pracovisku na islande" tak ako o celom zdravotnictve tu.
Tie utvary z dasna mam tiez zakonzervovane vo vodke, mozem prilozit fotku, len pockam kedy mi ich moja Dr. vrati spat.
PS: Pri oboch udalostiach som mala rovnaky vnutrorny pocit, ked mi to dasno napuchlo a bolelo a otvorilo sa to, vysiel hnis a citila som ze telo s a velmi rychlo chce niecoho zbavit. To iste teraz, mala som neskutocne krce v crevach, skoro stale na zachode a ulavilo sa mi ked toto povychadzalo von....
Pri oboch som brala aniparazitika.
Tie utvary z dasna mam tiez zakonzervovane vo vodke, mozem prilozit fotku, len pockam kedy mi ich moja Dr. vrati spat.
PS: Pri oboch udalostiach som mala rovnaky vnutrorny pocit, ked mi to dasno napuchlo a bolelo a otvorilo sa to, vysiel hnis a citila som ze telo s a velmi rychlo chce niecoho zbavit. To iste teraz, mala som neskutocne krce v crevach, skoro stale na zachode a ulavilo sa mi ked toto povychadzalo von....
Pri oboch som brala aniparazitika.
Re: blíže nespecifické objekty...
Mimo téma (offtopic)
Ježiš... , Slavku pri vytváraní tohto "diela" si mal kolko "piv" v sebe ? Musím i Ja uznať že sa ti z tých jednotlivých kamienkov v téjto "mozajke zvanéj cholesterol" podarilo z toho vyskladať v celku slušné "Domino" . Kontrolná otázočka - keď že cholestarol je len "palivo" , tak mi prosím ťa prezraď odkedy sa dá (poviem to obrazne) "z benzínu postaviť KOVOVÉ auto" ? K tomu zubnému kamenu - tak to ti poviem , to je iný Góóól... . AnimalSlavek Krepelka píše:Tak si to trochu shrnem, co vy na to?
...
Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Mimo téma (offtopic)
To už zase trpíš jako zvíře, že někdo dokáže udělat pěkné pevné bábovičky a Tobě pořád nechtěj a nechtěj držet pohromadě?Animal píše:Ježiš... , Slavku pri vytváraní tohto "diela" si mal kolko "piv" v sebe ? atd.atd.atd... . Animal
To víš, na to je potřeba fištrón!
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Mimo téma (offtopic)
Aké bábovečky ? Čo za bábovečky ? "Pivné reči" sú to... , bez základov . Poota velmi bi si sa divil akých fištrónov tam pri ních postretávaš . Animal
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Mimo téma (offtopic)
"Byla to pitomost tak nehorázná, že se nikdo nevzmohl na to ho zastřelit."Animal píše: Ježiš... , Slavku pri vytváraní tohto "diela" si mal kolko "piv" v sebe ? Musím i Ja uznať že sa ti z tých jednotlivých kamienkov v téjto "mozajke zvanéj cholesterol" podarilo z toho vyskladať v celku slušné "Domino" . Kontrolná otázočka - keď že cholestarol je len "palivo" , tak mi prosím ťa prezraď odkedy sa dá (poviem to obrazne) "z benzínu postaviť KOVOVÉ auto" ? K tomu zubnému kamenu - tak to ti poviem , to je iný Góóól... . Animal
Jiří Brdečka, Limonádový Joe.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Mimo téma (offtopic)
Vidíš vidíš Slávku , i ty si už na to prišiel... . Haf haf . Animal
-
- Stálý člen
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Mimo téma (offtopic)
Pes, který štěká, nekouše!!!
A k tomu autu- od té doby, co se z nafty dělá aspirín- to není obrazně!!!
A k tomu autu- od té doby, co se z nafty dělá aspirín- to není obrazně!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Rozpytvanie
Dokud to člověk nezanalyzuje co to může být tak se můžeme jenom domnívat.Magnea píše:Ahojte, nedalo mi, a ten zlty utvar som rozrezala, skupenstvom ak s a ho dotknem mi pripomina gumu, ale takisto ak si predstavite grapfruit a jeho duzinu, sklada sa z malych duzinkatych casti obalenych "plastom" v ktorom je voda. To iste je to moje cudo, ale ovela pevnejsie, na fotkach som to nevedela zachytit ale v niektorych duzinkach su biele bodky. Omylom som s pinzetou spucila jednu duzinku a vystrekla z nej voda...
Co takhle jeden z těch kousků zkusit třeba podržet nad zapalovačem? Pokud to bude smrdět jako paznehty tak by to mohlo být živočišného původu.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Palova hořkost v puse
Mám takový problém Občas mám týden, kdy vždy s konzumací jakéhokoliv jídla či pití se mi objeví hořkost v puse. Poprvé se mi to objevilo po návštěvě NAVARa, zřejmě po ochutnání jeho ořechovice. Pak opět po NAVARové ořechovici (v Praze), ale nyní po užití cca 15 tobolek hřebíčku. Evidentně jde tedy o věci, které cizopasníci moc rádi nemají...
Ta hořkost se objeví vždy při jídle a nadále postupně mizí. Objeví se opět při následující jídle. Trvá to asi týden, než tento jev zmizí... Netušíte někdo, o co by mohlo jít? Vypadá to na nějakou likvidaci konkrétního cizopasníka, ale s jistotou to říct nemůžu...
Ta hořkost se objeví vždy při jídle a nadále postupně mizí. Objeví se opět při následující jídle. Trvá to asi týden, než tento jev zmizí... Netušíte někdo, o co by mohlo jít? Vypadá to na nějakou likvidaci konkrétního cizopasníka, ale s jistotou to říct nemůžu...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: Palova hořkost v puse
Příčin může být celá řada. Becherovka, Myslivec, Fernet, Klášterní tajemství, Pivo, Absint, Jégrmajstr, Navarova ořechovka atd.
Kvasinky, infarkt, angína pektoris, vřed v dvanáctníku, zánět tamtéž, ucpání a zauzlení střev, žlučokameny, blokáda páteře, chemie některých léků na tlak, cukr, infekce v těle, žlučník, jaterní cirhoza, těhotenství, bakteriální onemocnění, nedomykavost jícnu, piniové oříšky, hyperaktivita štítné žlázy.
Těhotenství bych teda asi vyloučil
Zkus na chvíli asi tak týden až dva vysadit ten hřebíček.
Kvasinky, infarkt, angína pektoris, vřed v dvanáctníku, zánět tamtéž, ucpání a zauzlení střev, žlučokameny, blokáda páteře, chemie některých léků na tlak, cukr, infekce v těle, žlučník, jaterní cirhoza, těhotenství, bakteriální onemocnění, nedomykavost jícnu, piniové oříšky, hyperaktivita štítné žlázy.
Těhotenství bych teda asi vyloučil
Zkus na chvíli asi tak týden až dva vysadit ten hřebíček.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No ze zmíněných věcí vím, že ještě mám problémy s:NAVAR píše:Kvasinky, infarkt, angína pektoris, vřed v dvanáctníku, zánět tamtéž, ucpání a zauzlení střev, žlučokameny, blokáda páteře, chemie některých léků na tlak, cukr, infekce v těle, žlučník, jaterní cirhoza, bakteriální onemocnění, nedomykavost jícnu, piniové oříšky, hyperaktivita štítné žlázy. Zkus na chvíli asi tak týden až dva vysadit ten hřebíček.
- dvanáctníkem
- játra
- nedomykavost jícnu (ale pokud by ta hožkost měla jít ze žaludku, tak to ne), ale i v případě otevření mám někdy výjimečně v žaludku hořkost
- štítná žláza (nedávno jsem užil více jodových tablet, ale dříve to dělalo i bez jódu)
Ostatní věci spíše ne.
Spíš jsem si říkal, že jakmile poleví ta hořkost, tak zase hřebíček nasadím a budu stále nasazovat, jak hořkost pomine, dokud se to úplně neuklidní... Jo taky jsem poslední dobou dával Enterosgel, asi tak tři dny...
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
No, na cizopasníky jsi tady expert Ty, neodvažuji se hádat. Ale tak mě napadl žlučník. Zkus si zmáčknout na pravé noze na nártu bod, který leží mezi "prsteníčkem" - a "prostředníčkem" - pojedeš prstem v mezeře mezi nimi do konce, kde se kosti prstů napojují na nártní kost. Tam to zmáčkni (ještě v té mezeře). Jestli je to podrážděný žlučník, bude to v tom místě dost bolet. Samozřejmě netvrdím, že to musí být právě žlučník, ale tohle vyšetření to pomůže zjistit.Palo píše:Mám takový problém .... vždy s konzumací jakéhokoliv jídla či pití se mi objeví hořkost v puse. Poprvé se mi to objevilo po návštěvě NAVARa, zřejmě po ochutnání jeho ořechovice. ..Ta hořkost se objeví vždy při jídle a nadále postupně mizí. Objeví se opět při následující jídle. Trvá to asi týden, než tento jev zmizí......
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, díky za tip Zkoušel jsem to a nemám pocit, že by to "dost bolelo", ale "nejvíce" bolestivé místo je zhruba v polovině (když se dívám zezhora mezi nohu a prsty na té noze). Ale ani tam to nebolí "dost"
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Zkus to ještě na levé noze (tam to bývá citlivější). Jestli nevykřikneš bolestí, tak to žlučník není. Jiný důvod hořkosti v ústech mě nenapadá.
Ahoj.
Ahoj.
Všechno je tak, jak má být.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nejčastěji způsobují, jak už psala Hanka nějaké problémy se žlučníkem vs. žlučové cesty vs. játra. Někdy to může znamenat i hyperaktivitu štítné žlázy nebo se občas uvádí, když je pocit hořkosti pouze ráno, může to být způsobeno i potížemi se srdcem. Dle mě to vypadá spíše na játra, nakonec ty je vůbec nešetříš a dáváš jim pěkně zabrat, ani bych se vůbec nedivil, že začínají nějak protestovat. Doporučoval bych ty tvé megadávky hřebíčku minimálně na měsíc vysadit, stejně tak jiné věci jako MMS, PMS nebo co já vím co do sebe ještě láduješ za dobroty, ale kdo chce kam... dále už to znášPalo píše: No ze zmíněných věcí vím, že ještě mám problémy s:
- dvanáctníkem
- játra
- nedomykavost jícnu (ale pokud by ta hožkost měla jít ze žaludku, tak to ne), ale i v případě otevření mám někdy výjimečně v žaludku hořkost
- štítná žláza (nedávno jsem užil více jodových tablet, ale dříve to dělalo i bez jódu)
Ostatní věci spíše ne.
Spíš jsem si říkal, že jakmile poleví ta hořkost, tak zase hřebíček nasadím a budu stále nasazovat, jak hořkost pomine, dokud se to úplně neuklidní... Jo taky jsem poslední dobou dával Enterosgel, asi tak tři dny...
* Sice netuším, co přesně u tebe znamená nedomykavost jícnu, ale já kdysi měl diagnostikovaný dle lékařské terminologie GER neboli gastroezofageální reflux, což je vlastně návrat obsahu žaludku do jícnu (šťávy, potrava), což se projevuje nejčastěji pálením žáhy. Po dlouhodobější kůře a endoskopickém vyšetření 12/2010 tento problém již prostě nebyl a množství HCl v žaludku bylo ok. Buď gastrolog si nechal brýle doma, nebo to prostě zabralo, ale vzhledem k tomu, že od té doby nevím co je pálení žáhy, bych řekl, že na tohle HCl opravdu zabírá. Ale musím upozornit, že jsem to bral dlouhodobě v menších dávkách a určitě jsem HCl nelil do sebe na litry a betainHCl necpal na kila, jaká jsou bohužel tvá měřítka v poměru k účinnosti