Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Finanční krize 2008 až ....
Re: mno...
Jardo , tieto "sladké rečičky" začnú dávať zmysel až vtedy , keď začne človek riešiť problém najsamprv od seba... . Ver tomu že kým ten začiatok nezačne u neho samotného , sú tieto tvoje myšlienky a slová len "mlátením prázdnej slami...". Animal
Naposledy upravil(a) Animal dne pát 14 led 2011 19:22, celkem upraveno 2 x.
Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Animala
Očúvaj ma admin . V prvom rade prestaň trepať piate cez deviate a nájdi si na "wiki..." rozdiel medzi spamom a "pivními rečami" . A za druhé , s tvojím prístupom k objektivite na tomto fóre i s týmto forom viež kde ťa mám ? Ano tam... . Je fakt že ten "vietor" ktorí Vám tu robím odíde so mnoú ale na druhú stranu ten smiech ktorí si sem chodím takmer dene "dávať" mi nik z Vás nevezme... A tadydlenc včuleky už enem vo tem to je "Karle". Animal.Rival píše:Přestaň spamovat toto fórum... Míra mé trpělivosti byla dovršena...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Koukám pepo, že jinak jsi ale úplně vyrovnanej člověk...Animal píše:... s tvojím prístupom k objektivite na tomto fóre i s týmto forom viež kde ťa mám ? Ano tam... . . Animal.
Ani si nechci představit fórum pod tvým vedením.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 99 poděkování
mno...
Když já netuším, o čem to vlastně píšeš, takže nemůžu reagovat konkrétně na cosi obecného. Pokud by jsi mne znal, věděl by jsi, že vždy začínám u sebe. Na rozdíl od ostatních vč tebe jsem fakt v pohodě.
Co tě človíčku hryže??? Něco tam budeš mít.... Jsi nevyrovnaná osobnost.... To neznamená, že jsi hlupák.... to určitě ne, ale měl bys vyhodit ty kostlivce ze skříně,jináč jednou vyděsí i tebe.
Nebudu tě soudit za ty sinusouidy v náladách.... od toho je zde dost jiných. Já tě mám animále upřímě rád, protože dáváš nahlédnout do lidského nitra.
A toho si na tobě vážím.
Moc bych ti přál, abys byl uvolněný a ochotný podpořit kohokoli svým věděním.... Třebas by tě to naplnilo nějakým konkrétním DOBRÝM pocitem.
Příště budeš muset konkretizovat, jináč budu vidět prázdnou slámu pod tvýma nohama.
Co tě človíčku hryže??? Něco tam budeš mít.... Jsi nevyrovnaná osobnost.... To neznamená, že jsi hlupák.... to určitě ne, ale měl bys vyhodit ty kostlivce ze skříně,jináč jednou vyděsí i tebe.
Nebudu tě soudit za ty sinusouidy v náladách.... od toho je zde dost jiných. Já tě mám animále upřímě rád, protože dáváš nahlédnout do lidského nitra.
A toho si na tobě vážím.
Moc bych ti přál, abys byl uvolněný a ochotný podpořit kohokoli svým věděním.... Třebas by tě to naplnilo nějakým konkrétním DOBRÝM pocitem.
Příště budeš muset konkretizovat, jináč budu vidět prázdnou slámu pod tvýma nohama.
Moderujem a spravujem dve fora , jedno je o bezpečnosti prevádzky serverov a ich operačných systémov (je to z večéj časti o Linuxe) a druhé je z večéj časti (je tam pár vlákjen o mimozmyslovóm vnímaní) o alternatývnéj medicíne . Keď že obe sú "privátne" (tj.len pre členov...), všetci prispievatelia do nich sú si rovný . Prezradím ti , hádky a MuDr.lanstvá som tam nevydel už pekných pár rokov... . Iný lidi taky lidi . Animaltbest píše:Koukám pepo, že jinak jsi ale úplně vyrovnanej člověk...Animal píše:... s tvojím prístupom k objektivite na tomto fóre i s týmto forom viež kde ťa mám ? Ano tam... . . Animal.
Naposledy upravil(a) Animal dne sob 15 led 2011 5:52, celkem upraveno 1 x.
Re: mno...
Jardo minimálne v tvojom prípade si dám tú možnosť... . Animaljarda ovčák píše:...Pokud by jsi mne znal...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Tak že ošklivej seš jen na nás?Animal píše:Moderujem a spravujem dve fora , jedno je o bezpečnosti prevádzky serverov a ich operačných systémov (je to z večéj časti o Linuxe) a druhé je z večéj časti (je tam pár vlákjen o mimozmyslovóm vnímaní) o alternatývnéj medicíne . Keď že obe sú "privátne" (tj.len pre členov...), všetci prispievatelia do nich sú si rovný . Prezradím ti , hádky a MuDr.lanstvá som tam nevydel už pekných pár rokov... . Iný lidi taky lidi . Animaltbest píše:Koukám pepo, že jinak jsi ale úplně vyrovnanej člověk...Animal píše:... s tvojím prístupom k objektivite na tomto fóre i s týmto forom viež kde ťa mám ? Ano tam... . . Animal.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Animale, možná bys ty měl začít od sebe. Kážeš vodu a piješ víno. Máš server o alternativní medicíně, ale přitom nejsi schopen brát bližního svého takového, jaký je, se všemi klady a zápory. Když nejsi dostatečně opěvován, nebo snad, nedej bůh, s tebou někdo nesouhlasí, zapškneš a začneš kolem sebe kopat jak zraněné zvíře. Jak se to shoduje s názory, o kterých tu rád píšeš? A přitom jsi kdysi začal tak hezky a dokonce jsem si tě velmi vážil. Mám na mysli dobu, kdy jsi ještě vystupoval pod nickem Pepo.bn. Respektive začátek této doby. Pak ti někdo ukřivdil, a od té doby jen rozséváš nicneříkající uštěpačné poznámky. Máš to zapotřebí? Co dobrého to přináší tobě, tvé duši, nebo někomu jinému? Proč tady vyvoláváš hádky, proč sem píšeč MUDRlantsva, když to nemáš rád? Fak to nechápu.Animal píše: druhé je z večéj časti (je tam pár vlákjen o mimozmyslovóm vnímaní) o alternatývnéj medicíne ... . Iný lidi taky lidi . Animal
Omlouvám se, asi to potří do boxovárny, ale ztratilo by to kontext.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Re: pro Animala
Ilem nevedel som že mi dvaja sa poznáme ale v pohode - uži si to... . Animal
Lajoši "nééé..." , no šak uznaj - ako Animal (v preklade to znamená zviera) si to néé že nemóóžem ale mosím dovoliť - šak bi ma tam vonku v dnešnéj dobe v téj džungly ti iné "zveri" hneď "rostrhali..." . Animallajos píše:Tak že ošklivej seš jen na nás?
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jan Keller - efekt úpadku společnosti
Devítidílný záznam přednášky prof. Jana Kellera, který popisuje efekt úpadku soudobé společnosti (bordel).
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Jan Keller - efekt úpadku společnosti
PaloPalo píše:Devítidílný záznam přednášky prof. Jana Kellera, který popisuje efekt úpadku soudobé společnosti (bordel).
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Uživatel Animal byl nyní zabanován. Pevně věřím, že mé rozhodnutí většina uživatelů fóra chápe....Animal píše:Očúvaj ma admin . V prvom rade prestaň trepať piate cez deviate a nájdi si na "wiki..." rozdiel medzi spamom a "pivními rečami" . A za druhé , s tvojím prístupom k objektivite na tomto fóre i s týmto forom viež kde ťa mám ? Ano tam... .Rival píše:Přestaň spamovat toto fórum... Míra mé trpělivosti byla dovršena...
rival - živý člověk