Dakujem Honzovi len som nikde nevycital ze to zhorsenie u inych a ani podobne priznaky(precital som cele vlakno jedno aj druhe) trvali tak dlho cca 3 tyzdne.jvj56 píše:Ačkoliv jsem to tu mnohokrát psal, je při užívání (ze začátku) problém se zhoršením zdravotního stavu. Je to naprosto normální a tělo se uzdravuje (jenom bacha na ledviny!!!). Prostě musíš vydržet, pak následuje stav uzdravení. Měj se fajn. Honza
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 27 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Re: Zhoršení stavu po MMS
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: bolesti klbov
Snad ne celaskon a MMS dohromady? To bys to pěkně pohnojil....kalyp píše: rozmyslam prestat uzivat MMS.Uzivam celaskon,............
Jinak antibiotika na klouby určitě nepomůžou, akorád zmršej střevní mikroflóru a budeš ji pak zas napravovat.....
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=pOozWvJOwe0
https://www.youtube.com/watch?v=NZb-SVm7eLE
https://www.youtube.com/watch?v=YW1_Ni7 ... rt_radio=1
-
- Stálý člen
To nie problematiku MMS mam celkom nastudovanu mam knihu ktoru som podrobne prestudoval celaskon beriem tak zhruba 3 hod. po a koncim 3 hod. pred uzitim MMS ktore som bral 10 kv. rano a 10 kv. vecer predtym v decembri trocha viac cca tak30 kv. denne.
-
- Stálý člen
moc by sa tak zasa nestalo akurat by sa to eliminovalo. Kalyp.milda píše:Snad ne celaskon a MMS dohromady? To bys to pěkně pohnojil....
-
- Stálý člen
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Asi tomu moc nerozumím, ale co jsou to ty širokospektrální minerály? A proč rozmýšlíte nad nějakými ATB?(antibiotiky!) O co Vám jde?O zdraví, nebo jen o nárůst svalové hmoty? MMS není na to druhé!! A ty revmatické bolesti? Asi nečtete, co by jste měl! Nebo lépe!!! Kde se víc dozvíte! MMS lidský organismus příjme lépe, když je aktivovaný HCL! A MMS + Vitamim C? Chce to jen víc prostudovat, co tu už bylo napsáno!!!kalyp píše:zdravim v sucasnosti aktivujem MMS citronovou stavou stav sa nejako neupravil akurat sa to lepsie znasa,myslim co sa tyka zaludka no rozmyslam prestat uzivat MMS.Uzivam celaskon, sirokospektralne mineraly,no zacinam rozmyslat nad nejakymi antibiotikami pretoze mam dost velke reumaticke pohybove bolesti.Podotykam ze som este v decembri aktivne posiloval a teraz som ako 80 rocny dedo.
P.S.: Můj starý ortopedický primář vždycky říkal: Lidi jsou blbí! Užívají kdejaké patáky na klouby a při tom by jim stačilo rozvařit si 1x za týden koleno( myšleno z jakéhokoliv zvířete)! Podle mě , určitě to výjde levněji, než preparáty, které nám jsou vnucovány ve sdělovacích médiích a každých 5 minut!!!
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Kalype, snad si najdi člena Ito a podívej se na jeho příspěvky. Ahoj, Slávek.kalyp píše:To nie problematiku MMS
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
zdravim ide mi v prvom rade o zdravie nie ako ste pisala o svaly.V mojom veku je to skor o tom aby clovek aspo nieco robil a aby uplne nezlenivel asi ste ma zle zaradila co sa tyka tych ATB som v stave,ze mam dost velke pohybove bolesti a to nie som ziadna padavka vlani sa mi stalo ze som pracoval aj so zlomenou klucnou kostou ak vobec viete o com hovorim, takze ma hned neodsuzujte.A co sa tyka tych rozvarenych kolien tak najlepsie su na to kuracie hrabaky alebo nohy.,Majka933 píše: O co Vám jde?O zdraví, nebo jen o nárůst svalové hmoty?
-
- Stálý člen
dakujem Slavkovi!Slavek Krepelka píše:Nazdar Kalype, snad si najdi člena Ito a podívej se na jeho příspěvky. Ahoj, Slávek.
-
- Stálý člen
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Omlouvám se, jestli jsem se Vás nějak dotkla! Já totiž nedám na MMS dopustit! Manžel mi před očima umírá na rakovinu a já jsem doposud jen bezmocně přihlížela! MMS bereme oba asi měsíc a velice opatrně. Mě přestaly bolet záda a manžel začal chodit, mluvit, s pomocí se osprchuje a oholí! Na onkologii nám totiž řekli, že nám už nemají co nabídnout. Kromě chema a ozařování! A s těma paprčama( hrabáky)máte pravdu! Vývar je přímo skvělý!kalyp píše:zdravim ide mi v prvom rade o zdravie nie ako ste pisala o svaly.
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Držím vám palečky aby jste zvítězili, zasloužíte si to +1 !Majka933 píše: ...Já totiž nedám na MMS dopustit! Manžel mi před očima umírá na rakovinu a já jsem doposud jen bezmocně přihlížela! MMS bereme oba asi měsíc a velice opatrně. Mě přestaly bolet záda a manžel začal chodit, mluvit, s pomocí se osprchuje a oholí! Na onkologii nám totiž řekli, že nám už nemají co nabídnout. Kromě chema a ozařování! ...
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Stálý člen
Omlouvám se, jestli jsem se Vás nějak dotkla! To je v poriadku nic sa nestalo len som z toho trocha nervozny pretoze to uz trva aj z kazdonocnym potenim skoro mesiac. Z tohto tytulu som si uz aj tie ATB kupil ale este nedal som totiz proti veskerym liekom,no vcera som MMS vysadil do vecera som sa dopoval celaskonom cca 4x 1000 a mineralmi Centrum a dnes som sa prvy krat nepotil a zda sa mi aj bolest klbov mensia tak uvidim co dalej. Mam jednu radu ktoru som dostal mailom ze mam skusit tzv.Schindeleho mineraly tak si ich idem objednat zrejme som MMS spustil nieco vecsie a potrebuje to cas na odstranenie z tela. Inac som na MMS nezanevrel pretoze manzelke uz pred vianocami pomohli pri angine a chripke vyzeralo to na tazku vyrozu(ma tieto stavy tak na dva tri tyzdne) 3 dni a OK a aj tento rok sa o nu pokusala angina a vzdy po uziti jednej az dvoch davok pozostavajucich zo siestich kv. stav ok.Zatial dakujem budem informovat co a ako dalej.Inak vam drzim vsetkych desat dufam ze sa to zlepsi.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: HCl
Všude s tím dělají drahoty - kup si v drogerii normální technickou. Vyjde to levněji a nikdo se na nic neptá.
Doma si ji nařeď 1:10 - do 9ti dílů vody opatrně a pomalu za stálého míchání přicmrndej jeden díl kyseliny.
Získáš tím 10ti procentní lékárenskou a zároveň 3,5 procentní technickou koncentraci.
Zdravím - poota
Doma si ji nařeď 1:10 - do 9ti dílů vody opatrně a pomalu za stálého míchání přicmrndej jeden díl kyseliny.
Získáš tím 10ti procentní lékárenskou a zároveň 3,5 procentní technickou koncentraci.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: HCl
Nazdar Sylar,
S destilkou nic nezkazíš a s pitnou taky ne.
Ahoj, Slávek.
S destilkou nic nezkazíš a s pitnou taky ne.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.