Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Obecné choroby

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Uživatelský avatar
mekac
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: pon 31 kvě 2010 13:11
Bydliště: ždírec n.D
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: hmmm

Příspěvek od mekac »

Animal - To by mě zajímalo o jaký "lék" se jedná, myslím, že by to zajímalo víc lidí ! Zkus se o to s námi tady podělit, když je to tak super.


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Neviem, co mi je...

Příspěvek od hanka »

krovak88 píše:..... no asi zhoda nahod, ze vsetci traja sme hotovi......
Říkáš, že podobné problémy současně s Tebou mají i Tvá přítelkyně a kolegyně? V tom případě by bylo dobré vědět, kdo začal mít problémy jako první? V Egyptě jsi byl s některou z nich? Nebo jsi tam byl bez nich a ony onemocněly poté, co byly s Tebou ve styku?
Kdyby neměly podobné problémy i ony, tipovala bych to také na krční páteř - pak si nechej srovnat páteř buď chiropraktikem, jak píše Merlin, nebo fyzioterapeutem, který dělá Mojžíšovou (jedná se o měkkou mobilizaci páteře).
Ale ta shoda náhod u dalších dvou osob, s kterými se stýkáš je docela podezřelá...... :?

P.S.: Detoxikační pracoviště ....vybírej takového detoxikačního poradce, který má přístroj (Salvii) na zjišťování parazitů. Jonášovy přípravky se nám moc neosvědčily - jde o drahou a dlouhodobou léčbu s nejistými výsledky. Pročti si vlákno Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace - tady ve fóru - máš to tam hezky podrobně.... ;)


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

Neviem, co mi je...

Příspěvek od krovak88 »

Priatelke to zacalo PO Egypte, byvala stale unavena, chvilku nieco spravila a hned unava, tocievala sa jej hlava, stavy na odpadnutie. Trvalo jej to asi tiez 3-4 mesiace, behala po doktoroch, nikde nic. Tam dostala akurat faraonovu pomstu - vracala a prehanalo ju, kupili sme tam tabletky a pak preslo. Ja som mal len slabucke krce. Tam sme boli v juni. Ta jej kolegyna s nami ale nebola. Asi v auguste sme boli prvy krat darovat krv, ja, priatelka a jej kolegyna. Priatelke tam zistili akesi protilatky v krvi - papain. Ale nevedeli preco a z coho, ze asi jej telo s niecim bojuje. Uz jej tie stavy presli, liecili jej helikobaktera a akesi tabletky na akesi teliesko, co vyrovnava rovnovahu - cosi v usoch. Teraz ma ist na kontrolu na hematologiu, ci ma este tie protilatky. A ta jej kolegyna ma vyse mesiaca problemy, ona aj opucha, unavena... Vseliake vysetrenia jej robia, vraj ma mononukleozu, ktoru jej ale na infekcnom vyvratili, ze nema.... este jej nic konkretne nestanovili...
Teraz posledne tri dni mi je ocosi lepsie, nie je mi uz tak na zvracanie, ale take tocaky mam stale, taky spomaleny a unava, nic nevladzem, kolena bolia stale... Imunitu mam slabu, byvam aj 6x do roka chory, pred siedmymi rokmi som mal toxoplazmozu...
V tych Novych Zamkoch ze maju aj ten pristroj Salvia, ze s tym diagnostikuju, tak uvidim este ci tam pojdem. Precitam si to vlakno o parazitoch, len je kua hodne dlhe. Ale mam nocne, tak budem citat.
diky :)
Naposledy upravil(a) krovak88 dne úte 07 pro 2010 20:57, celkem upraveno 1 x.


ito
Stálý člen
Příspěvky: 55
Registrován: úte 21 zář 2010 23:16
Dal: 4 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Re: hmmm

Příspěvek od ito »

Animal píše:Nevidím najmenší dôvod prečo by som to mal robiť . Ten kto ho naozaj potrebuje tak ten ho odomňa osobne darom dostane . Animal
Ešte tak určiť pravidlo podľa ktorého usúdiš kto ten liek potrebuje a kto nie.

Ja nie som smrteľné chorý (aspoň dúfam)

Pre mňa to nebude asi

Tak nič

Aj tak vďaka.

Ito


aNONym
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1477
Registrován: čtv 18 pro 2008 20:43
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Zánět nosních dutin.

Příspěvek od aNONym »

Co vy na to? ;) Non

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/21393 ... azeni.html

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/21854 ... dutin.html
Názory diskutujících pod uvedeným se dosti různí od pisatele článku.

A jak se ztotožňujete s tímto návodem: http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex ... azeni.html ? :D


The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
krovak88
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: úte 21 zář 2010 16:16

dakujem za rady :)

Příspěvek od krovak88 »

Ahojte, minuly tyzden som bol na akejsi kompletnej diagnostike- akesi teplotne cidla pod pazuchami, v pupku a ma krku, lezal som desat minut. Potom pocitac vytlacil vysledky na 3 strany, ktore sme konzultovali s lekarom. Ze mam velky tlak liquoru, takze krcna chrbtica, z toho tocaky a na vracanie... A ze mam mierne znizenu funkciu stitnej zlazy, z toho unava... Aj sono vnutornych organov, vsetko vraj ukazkove, ze lepsie to uz nikdy nebude :). Potom som bol u jedneho pana masera, ze siesty stavec mam posunuty, mi to napraval, a veru sa mi polepsilo, tocaky uz nemam, sem tam sa nieco objavi... ani zle mi uz tak neni, som vykonnejsi, konecne som ozil... a ze ten stavec moze aj za tu stitnu... Este mi spravil do usi akupnunkturu, take male ihlicky, ze to pomoze stimulovat organy. A robil nam aj pulzoterapiu - sranda... ze pluca mam slabsie... Urcite tam este pojdem.
Dakujem vam za vase rady a ochotu pomoct.... Ste fakt dobri, a len valim oci, ako ste to tipovali na krcnu chrbticu... som tomu moc nechcel verit, bo sak ma nebolel krk ani nic...
Pekny vecer a ece raz diky ;)
S pozdravom Marek


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: dakujem za rady :)

Příspěvek od hanka »

krovak88 píše:.... minuly tyzden som bol na akejsi kompletnej diagnostike .... takze krcna chrbtica, z toho tocaky a na vracanie... .
To jsem ráda, že se potvrdila zablokovaná páteř - vyhnul jsi se dlouhodobému hledání a léčbě.... Blok na páteři dovede nasimulovat různá onemocnění. Jen pro zajímavost - koukni na příspěvky tady http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1728 .
Díky, že jsi nám dal vědět a měj se fajn :lol:


Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Leonard88
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20 pro 2010 11:56

Rozne problemy mladeho chalana....

Příspěvek od Leonard88 »

Zdravim toto uzasne forum

Mam 22 rokov volam sa Jozef a na toto forum som sa registroval s nadejou ze mi MMS pomoze na moje problemy s ktorymi si ani doktori nevedia poradit sice vedia a to ANTIBIOTIKAMI ale tie uz odmietam kedze som ich niekedy bral aj raz mesacne a to hlavne kvoli chripke,angine a inym virusovym ochoreniam.Bol som asi 2 roky stale chorí a stale dookola mi predpisovali antibiotika az som si povedal dost ved toto uz nieje normalne a zacal som uzivat vitamin C pravidelne vo vacsich mnozstvach.Samozrejme nie obycajní celaskon...Ale cisty vit C plus soda bikarbona na neutralizovanie....Musim poklopat ze to trošku zabralo a uz niesom taky chorí ale problemy mam stale a to:

Obcasne bolesti na plucach
Kašel-vykašlavanie hnedych hlienov uz asi rok
Obcasna mierna bolest v usiach
Chronicky zapal hrdla
Unava-večna unava
Obcasne bolesti pod rebrami viac na lavej strane...
Upchaty nos
Obcasne bolesti svalov
Palenie oči
Nesustredenost
Zla pamet
a urcite sa ešte niečo najde...

Vysvetlivka pre slovo OBCASNE: Raz mavam problem potom to nachvilu ustupi a zase sa to vrati

A preto sa chcem spytat vas skusenejšich že v čom može byt problem?Sice je to uricte životospravou do 15 rokov som žil v kazdodennom strese Problemy v rodine...Potom ešte tie antibiotika a časte anginy zapaly priedušiek prechodene choroby atd atd A este ma trapy aj nizka hmotnost 63Kg co je dost malo na moj vek a pritom jem ako normalny 75-8o kilovy chalan...Plus som fajčiar sice sa snazim prestat ale ide to velmi tazko kedze dost casto som nervozni a ked nefajcim tak vybuchnem kvoli maličkosti a odskaču si to nevinny...Tak sa vas pytam viete mi nejako poradit?Rozmyslal som nad MMS ale vela vecí sami nepozdava plus niektore hodnotenia ma priam odradzaju ale naopak Kladne hodnotenia ma prehovaraju ist do toho kedze chcem zit ako normalny mladí človek ale zase si nechcem ublizit ešte viac ...Dakujem za pochopenie a nehnevajte sa na mna kedze urcite som urobil nejake zaciatocnicke chyby...Tesim sa na vase nazory


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Rozne problemy mladeho chalana....

Příspěvek od poota »

Leonard88 píše:...Tesim sa na vase nazory
No když se těšíš, tak s chutí do toho. :D

Máš mladé a silné tělo, takže jestli Ti nefunguje tak, jak by sis představoval, bude to nejspíš jenom Tvoje zásluha. Pokud se Ti to nezdá, doporučuji přečíst Norbekova - odkazy na něj jsou ve vlákně "Psychické příčiny nemocí".
Dál - píšeš, že jsi užíval opakovaně antibiotika, takže se dá předpokládat, že by bylo potřebné doplnit střevní mikroflóru pomocí laktobacilů a nebo kefíru - taky tu někde najdeš podrobnější návody.
Nejspíš bude vhodné vyčistit ledviny a játra - návody tu taky najdeš.
Když už budeš u toho čištění, tak se neodříkej ani cizopasníků - jsou daleko běžnější, než je ofic medicína ochotná přiznat, dobré čtení k tomu je Hulda Clark.
Kůrou MMS, ale aktivovaným raději kyselinou solnou, pokud budeš postupovat pomalu a obezřetně, nemůžeš nic zkazit.
Dobré by asi bylo nahradit co největší část potravy syrovou zeleninou.
Najdi si tu "dýchání přes sifon", které by Ti mohlo také velkou část problémů vyřešit.

Takže náměty na čtení jsi dostal, poštuduj a rozhodni se sám, co z toho chceš vyzkoušet.
Nedějej to všechno najednou, raději si to rozplánuj a počítej s tím, že to není jenom se nějak něčím dát do pořádku a je od toho pokoj. Spíš se smiř s tím, že budeš muset některé svoje návyky poněkud změnit, a to natrvalo.

Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2448
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Leonard

Příspěvek od lajos »

Jsi mladý, silný??? Zdáš se trochu ochablý, pusť se do toho. Tady je internet, nikdo není tvým doktorem, obvzlášť tvůj doktor.
Za chvíli se budeš bát se jít vyčůrat? Neser se s tím, Leonarde-může to být jenom lepší-je ti 20 nebo 60. Život je boj, musíš k tomu přistoupit, musíš se rozhodnout sám a věřit si, neser-kolik jsi tady toho přečetl? Dětem pomáhají rodiče. Maďar ti pomáhá naposled.


eXiT
Starší člen
Příspěvky: 156
Registrován: pon 25 čer 2007 17:41
Bydliště: JIH MORDAWY
Dal: 41 poděkování
Dostal: 30 poděkování

re:Leonard88

Příspěvek od eXiT »

Nemusí to být jen tvoje zásluha. Sám jsem měl obdobné potíže ale od mladších let.
Vzali mi nosní mandle jako malému klukovi. Ale můj stav se neustále zhoršoval.
Cpali do mně antibiotika, potom dva roky pendepony a byl jsem na tom tak blbě, že jsem se vzbouřil u obvoďáka,
a požadoval jsem ve 13ti letech vyšetření u odborníka. Bylo mi řečeno že jsem drzoun ale doporučení jsem dostal. Tam mi udělali testy, a doktor byl tak konsternovaný po přečtení
výsledků že i když neměli místo ve špitále tak mně umístili mezi ležáky a mandle šly ven. A pak se můj stav pomalu zlepšoval. Několik let to trvalo.
Jen půl roku než se mi vrátila teplota do normálu. Špatná krev atd.


lajos
Zasloužilý člen
Příspěvky: 2448
Registrován: pát 25 lis 2005 14:32
Bydliště: Liberec
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

!!!

Příspěvek od lajos »

No jo dochtoři, jsou naše záchrana, já je taky miluju, musí být ale mladá a nesmí si jí holit, že bych byl úchylnej?


chiq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1546
Registrován: čtv 01 lis 2007 8:41
Bydliště: Trnavský kraj
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: !!!

Příspěvek od chiq »

... kolik třešní, tolik višní... to ja mám zase radšej "čistý stôl" ;) :lol:


Mo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 209
Registrován: sob 01 kvě 2010 16:07
Dostal: 3 poděkování

Re: Leonard

Příspěvek od Mo »

lajos píše:Dětem pomáhají rodiče. Maďar ti pomáhá naposled.
+1 :good:
fakt som sa z chuti zasmiala hneď zrána, ďakujem :D
a šťastné a veselé všetkým ;)


Leonard88
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20 pro 2010 11:56

...

Příspěvek od Leonard88 »

Mne ako sirote to moc smiešne nepride....

Inač dakujem všetkym za odpovede....


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“