laik píše:Ahoj
tak čajík
no nám třeba dobrou konopnou tinkturu ,jako kapečky do čajíku
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
výborný léčivo....
ale mohu dodat i nasušený ,na čajík.....
nebo sušenky...
............toto asi myslel aNOnym................
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
Ahááá, tak takhle to je.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No, proti gustu....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tak to já se ozvu, možná se bude hodit trochu povzbuzeníčka do pracovní tvořivosti
aNONym píše: ...Výsledky ohledně vlivu pyramid na konzervaci potravin nebo zvýšení klíčivosti rostlin nejsou stoprocentně reprodukovatelné...
To je právě ono. Reprodukovatelné nejsou proto, že co se týče pyramid celkově, jdeme trochu dál za hranice schopností oficiální fyziky. Rezonance ano, mikrovlny ano, ale celkově v té hluboké podstatě taky překračujeme určitou hranici, za níž se zatím mnoho neorientujeme. A nebo se snažíme orientovat, ale jelikož výsledky této práce nepřinášejí konvenční fyzice mnoho "důkazů", je velice těžké o tom něco plně tvrdit. Každopádně, pyramida a to, co se dělá s nábojem, vlněním, rezonancí a zatím ne úplně definovatelnými energiemi, ta toho dokáže vskutku hodně. První, co se mi vybaví na tuto problematiku, není jen změna klíčivosti rostlin, ale i jejich určitá genetická modifikace, kterou pyramida vytváří. Bude toho mnohem více...
Omlouvám se za interpretaci, že model pyramidy nabrousí žiletku. Bylo mi to tak řečeno, takže asi informační šum.
No, každopádně, z toho nože mám doma respekt dál a neumím si moc představit, že by ho nabrousilo jen samotné projetí polystyrenem...