Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Animal
Starší člen

Re: česnek

Příspěvek od Animal »

Keď že táto "cesnaková žieravina" je zásaditá , v pohode je to do vtedy , dokjal máš kyslú stolicu . V stredoveku si to vďaka zásaditéj strave asi viac "užívali". Na druhú stranu , to že máš kyslú stolicu už v pohode nie je . U Pala to na hemeroidi mohlo zabrať aj inou cestou ako tráviacim traktom .. Velmi zjednodušene npr. : "nalievanie" hemeroidov krvou je o krvnom tlaku , krvný tlak je o hustote krvi , hustota krvi je o síre , síra je v tomto prípade o cesnaku - kruh sa uzavrel jak hovorieva NAVAR . Alebo zas inou... , no vždy je v tom síra a jéj zlúčeniny . Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Nezbývá než tě citovat " hustota krvi je o síre , síra je v tomto prípade o cesnaku" jsi trochu mimo naši mísu-mms,pms,hcl atd.
Buď příjdeš s vlastní teorii, spůsoby, nebo co? Jinak se vytrhuješ sám sebe z vvlastního kontextu, kterou vlastně ani neznáme.
Kristus zachraňoval a nevysvětloval, jen jste měli věřit. Tvou víru a systém neznáme. Nemůžeš zachraňovat jednoho, tebou vybraného jedince (starého, mladého, fuk). Zvaž co chceš učinit, Kristus to věděl. Buď všem nebo nikomu, stejně nejde o prachy?!

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Asi tak:

Cokoliv učiníš nejmenšímu ze svých bližních, učinil jsi Mně. Přijmi Můj synovský soud, podle kterého odsoudím ty, kteří se chovají tvrdě ke Mně ve svých bližních. Vždyť otcovsky posílám sám sebe bratrského za všechny, aby nikdo nezahynul.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: hm

Příspěvek od NAVAR »

Nedalo mi to a včera jak jsem dorazil domů, vzal jsem tri-test papírky a zkusil Ph toho česneku. Zajímavé, střední dráha na papírku píše Ph 6, krajní na zásaditost tak Ph 7, možná 7,5.
Každopádně když jsem třel hromadu česneku a pomazával jsem tím maso an uzení tak jsem měl ruce jak zedník a kůži pak druhý den trochu zrohovatělou.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Daria Lori
Starší člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

PARAZITI a jak na ne...

Příspěvek od Daria Lori »

Nemate nekdo prosim kontakt na pani Dr. Blahovou? Dekuji :P
Nase Noemi - 12 roku chodi do plavani vyrazilo se ji neco na kuzi po celem tele, uz to trva 10 dni, neprechazi to. Vypada to jako podkozni neco... .Na povrchu, kdyz se neskrabe(svedi to) tak je to bezbarve. Nereaguje to na antistaminika, na dietu, na koupel ve skrobu, na postrikani koloidnim stribrem, na koupel v Epsomske soli, jenom to trochu prechazi po 30-ti zaktivovanych kapkach ve vane!!! Neustupuje uplne!!! Co to muze byt? :P

lena

telefonni cislo

Příspěvek od lena »

hod si jmeno pani Ing. Blahove do hledace na ceskych strankach a najdes jeji adresu ci telefonni cislo.

Daria Lori
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

PARAZITI a jak na ne...

Taky fakt...zacina ji to ustupovat, po treti koupeli ve 30 zaktivovanych kapkach MMS... . Snad to prejde uplne! Bylo to nejaka potvora z bazenu. :oops:

ghostik
Stálý člen

podbrisek

Příspěvek od ghostik »

chci se zeptat, ikdyž to nesouvisí, ale co kdyby. už asi měsíc nebo dva před tím než jsem chytl roupy až doteď (cca půl roku už) mi trvá pocit tlaku, občas píchání v pravém podpřišku z mého pohledu. píchá to jen na jednom místě, ale tlak cítím spíš výš pod žebry. celé se to týka jen té jedné strany. píchání se objeví hlavně když nemám čas se najíst a ve střevech se tedy nic neposunuje anebo naopak když jsem bral psylium tak to píchalo taky při průchodu střevy. na dotyk necítím nic a ani necítím reakci na pohmat. na této straně mám, ikdyž to není skoro vidět, zdvihnutý o trochu břicho. jakobych tam měl balonek. nesouvisí to s jídlem. mám to od rána do večera . byl jsem na ultrazvuku s podezřením na kýlu ale nic se nepotvrdilo a ikdyž zkontrolovali celý břicho napsali tam "bez patologických odchylek". zatím to neřeším protože jsem měl ty roupy tak než znova půjdu k doktorce tak se zde chci poradit zda máte nějaký nápad

Daria Lori
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

PARAZITI a jak na ne...

Zkus se vycistit Enterosgelem(najdes ho v lekarne: jednu lzicku do prevarene a vychlazene sklenicky vody dve hodiny po jidle nebo po lecich-tubu dober celou), dela zazraky!!!! Jinak my uz mame po potvore z bazenu, po ctvrte koupeli v MMS (30 kapek-zaktivovanych) nemame uz nic. Je to proste zazrak!!! :P Doktorka a jeji antistaminika muzou jit do penze. :!:

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: PARAZITI a jak na ne...

Příspěvek od Mo »

šikulky ;) +1 :good:

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: PARAZITI a jak na ne...

Příspěvek od Palo »

Daria Lori píše:Zkus se vycistit Enterosgelem...
Enterosgel jsem pořídil, vyzoušel zatím dvakrát a měl jsem pocit, že to vytáhlo něco zašitýho a rozehnalo po těle, imunita měla co dělat ;) Podruhé už jsem nic moc nepociťoval. Zatím jsem to vzal ale jen dvakrát, chtělo by to pravidelněji. Potvrzuji, že Enterosgel "něco dělá" ;) Chuťově to připomíná rozpuštěný křemen ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

měchovci

Příspěvek od jani »

natrefila jsem při brouzdání na velmi zajímavý odkaz od Slávka Křepelky, je to v jiné rubrice pod názvem železo - základní fakta ( http://www.upramene.cz/forum/files/ironcz_974.htm) , píše se tam o měchovcích a následné kůře proti nim, přišlo mi to zajímavé a že by to mohlo spadat do tohoto tématu.
Hookworm infekce jsou důležitou příčinou vnitřního krvácení a tím ztrát železa a chudokrevnosti. Anthelminthic terapie je doporučena při podezření na tuto cizopasnou nákazu. Kůra je bezpečná a je lacinější než parasitické testy. Doplňování folátu a železa podporuje nárůst železa v hemoglobinu. Mebendazole, Albendazole, Levamisole a Pyrantel mohou být bezpečně podávány I těhotným ženám po třetím měsíci těhotenství.

Albendazole - 400 mg - jedna dávka
Mebendazole - 500 mg - jedna dávka nebo 100 mg dvakrát denně po tři dny
Levamisole - 2.5 mg/kg v jedné dávce nejlépe opakovat dva dny po sobě.
Pyrantel 10 mg/kg v jedné dávkce nejlépe opakovat dva dny po sobě.
Praziquantel je doporučený tam, kde se vyskytuje schistosomiasis močových orgánů. Pracuje v tomto případě bezpečně a efektivně

ghostik
Stálý člen

Enterosgel

Příspěvek od ghostik »

dobře poptám se v lékárně na ten Enterosgel a pak uvidíme. ale až příští týden.

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Paraziti, paraziti...

Příspěvek od Magnea »

Ahojte. Ozyvam sa po dlhsej dobe po praziquantelovej kure ....Trvala mesiac. Velmi zaujimavy priebeh. V prvy den prvy krat som mala velke bolesti hlavy. Vlastne po celej kure sa stala taka vec, ze mi odisli migreny, mala som velke bolesti za ocami a pri koreni nosa, hlava akokeby nejakymi neviditelnymi kamenami obklopena a tazoba. takze toto mi praziquantel vyriesil,plus, mala som autoimunitu voci priecne pruh. svalom, bolesti taktiez odisli, takze som si bola po neviemkolkych rokoch aj poriadne od radosti zabehat. Ale.... co sa stalo. Velmi mi natieklo brucho. Dva tyzde sa to postupne zvacsovalo a zvacovalo, robila som si rychlo klystiri, do toho som este raz stihla ocistit pecen, aj vysli kamienky, ale brucho sa zvacsovalo.
Vyzerala som ako v 4 mesiace tehotenstva a mala som velky tlak hlavne ked som sedela tazko sa mi dychalo. Prve co, siahla som po gynekologovi, kedze mam chudu postavu, bolo to dost evidentne ze je brucho naliate a ze to nie je len subjektivny pocit. gyneokolog mi povedal ze ziadne cysty na vajecnikoch nemam a vsetko tam mam v poriadku. A takisto sa mi vyhodil silny ekzem na tvari, a taketo nieco som aj nikdy nemala. Tak som sla k mojej lekarke s EAV diagnostikou a ta mi povedala, ze mam pasomnicu, a Crevne hadatko a ... kedze sme komunikovali po anglicky , nejakeho PHILIPPEAN cerva, co som nedokazala vygooglit. Vravela ze tych parazitov je viac,a le ze tieto tri mi robia najvacsiu sarapatu momentalne.
Moja otazka znie, dokaze pasomnica robit takyto opuch brucha? alebo su to Hadatka? Preco po kure s praziquantelom pasomnica vydrzala? Viem, ze chemia je iba na 80 az 90 percent ,ale ja som akosi dufala, ze ked uz jem chemiu, ze to bude jednoduchsie.

Takze idem skusit nejaku ananasovu kuru , asi 5 dni iba ananas, aspon to som nasla, ze by to malo pasomnicu pekne dostat z tela vona aj tekvicove semiacka a samozrejme klinceky.

Na Roupy mi moja doktorka povedala recept , o ktorom som este nepocula, vravela po anglicky takze preklad bude asi takyto:
Treba si dat vazelinu do ritneho otvoru a zvonka levandulovy olej. Roupy neznasaju levandulul. Ta vazelina tam ma byt kvoli niecomu ze sa uz asi naspat neprikvacia alebo nieco take. ma sa to urovit na noc, kedy vychadzaju von. a neskor vypit vodu s citronom. Ja si myslim ze aj nejaky Ricinovy olej , ako to spomina Malachov. co by ich pekne popodstrcilo von.
Tolko spravy z Islandu.
p.s: Konecne uz viem, ze nie som sama, v dobrom aj v zlom, je so mnou Pasomnica :)

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti, paraziti...

Příspěvek od Palo »

Magnea píše:...nejakeho PHILIPPEAN cerva...
Že by filipínský červ? ;) To asi nebude ten počítačový "I love You" ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“