Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re:Anita Petek: Očkování
Zemřela? Proč mě to neudivuje....arabela777 píše:Anita Petek: Očkování
Nějak to zmizelo po její smrti z českého internetu. Dá se to ještě sehnat ve slovenštině,ale titulky jsou nečitelné a při té rychlosti překladu vám uniká každé 5 slovo.Nevíte někdo jestli to co mají v Blešáku je dabované ?
http://www.uloz.to/3057382/ockovani-anita-petek-avi - videojani píše:tak potom ještě tohle: http://www.blip.tv/file/2224472/
http://www.uloz.to/3057179/ockovani-anita-petek-srt - titulky
nebo
http://www.uloz.to/3117647/anita-petek- ... itulky-avi
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Tady jsem to už našla česky,ale asi to nepůjde stáhnout.Zkusíte to někdo ?
http://dokumentarni.tv/zdravi/anita-pet ... der-unsinn
http://www.overstream.net/view.php?oid=tptxuqmgedro
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nahrát zvuk z počítače není problém. S použitím videa, které se dá stáhnout lze video a audio spojit a vznikne z toho stažitelná verze. předpokladem je, že nebyl jeden záznam či druhý nějak zkrácen...arabela777 píše:Tady jsem to už našla česky,ale asi to nepůjde stáhnout.Zkusíte to někdo ?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Nový člen
MMS
Zdravím,
Ja som MMS užíval zhruba pred rokom, nemal som žiadne problemy ( okrem Astmy, ktorá neodišla ) a tak som ho užívať prestal.
Mám však ešte cca. 3/4 1L fľaše k dispozícii, taktiež kys. citronovu.
Ako zistím, či je ešte obsah fľaše použiteľný ? (tmavá sklenená 1L fľaša z lekárne, obalená tmavou páskou a uložená v tme v skrini, bola vybraná len cca. 4x ked som z nej striekačkou odoberal roztok do menšej, dávkovacej flaštičky )
Momentálne mám problém so žaludkom, bol som na gastroskopii a lekár mi našiel 3 dvanastornikove vredy, helicobacter mi nezistili ... tak by som to chcel skusiť "vypáliť"
Dlho som tu nebol a diskusia sa odvtedy znacne rozrastla, neviem preto ci este platia pomery miešania, prip. či to nemiešate s niečim iným
Za každú radu vopred veľmi pekne ďakujem
PS: nebolo by zlé v prvom príspevku vlákna udržiavať najaktualnejšie informáce a postupy, veľa ľudí by to iste ocenilo ( je to postreh, žiadna provokácia )
Ja som MMS užíval zhruba pred rokom, nemal som žiadne problemy ( okrem Astmy, ktorá neodišla ) a tak som ho užívať prestal.
Mám však ešte cca. 3/4 1L fľaše k dispozícii, taktiež kys. citronovu.
Ako zistím, či je ešte obsah fľaše použiteľný ? (tmavá sklenená 1L fľaša z lekárne, obalená tmavou páskou a uložená v tme v skrini, bola vybraná len cca. 4x ked som z nej striekačkou odoberal roztok do menšej, dávkovacej flaštičky )
Momentálne mám problém so žaludkom, bol som na gastroskopii a lekár mi našiel 3 dvanastornikove vredy, helicobacter mi nezistili ... tak by som to chcel skusiť "vypáliť"
Dlho som tu nebol a diskusia sa odvtedy znacne rozrastla, neviem preto ci este platia pomery miešania, prip. či to nemiešate s niečim iným
Za každú radu vopred veľmi pekne ďakujem
PS: nebolo by zlé v prvom príspevku vlákna udržiavať najaktualnejšie informáce a postupy, veľa ľudí by to iste ocenilo ( je to postreh, žiadna provokácia )
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Re: MMS
Ahoj Ericco, chloritan sodný ve flašce má skladovatelnost 3 - 5 let. Takže určitě ti vydrží nejméně 2 roky.
Jedna zásadní změna je v aktivaci MMS. Většina nás tady na fóru nepoužívá kyselinu citronovou, ale kyselinu chlorovodíkovou (chem. vzorec HCl).
Dá se koupit v lékárně v lékárenském ředění 3,5 %. No a aktivujeme 1:1 kapce. Má to mnoho výhod oproti kyselině citronové.
Jedna zásadní změna je v aktivaci MMS. Většina nás tady na fóru nepoužívá kyselinu citronovou, ale kyselinu chlorovodíkovou (chem. vzorec HCl).
Dá se koupit v lékárně v lékárenském ředění 3,5 %. No a aktivujeme 1:1 kapce. Má to mnoho výhod oproti kyselině citronové.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Batles
- Zasloužilý člen
Já ji nechávám aktivovat 1,5-2 minuty. Dělal jsem pár srovnávacích pokusů a tohle odpovídá 3 minutám s kys. citronovou (barva, zápach, kouř).
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ja som to aktivoval 3 minúty, a zdá sa mi, že všetok dioxid je fuč v zakrytom pohári sa po cca 1,5 minúte vytvoril oblak žltého plynu, a ten sa mi nepodarilo natlačiť nazad do roztoku takže asi bude stačiť tých 1,5 min. Čo na to Palo?
-
- Nový člen
ďakujem za informácie, skúsim to teda na tej 1,5 minuty.Batles píše:Ahoj Ericco, chloritan sodný ve flašce má skladovatelnost 3 - 5 let. Takže určitě ti vydrží nejméně 2 roky.
V čom sú prosím najväčšie rozdiely oproti kys. citronovej ?
Pre potvrdenie : kúpim si 3,5% kys. chlorovodikovu a riedim s MMS 1:1 , sila dávky zodpovedá pôvodnému riedeniu s kys. citronovou ?
Vďaka
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
Nečekat
Je to tak jak píše Batles, dávkování je jednoduché, je to jedna kapka chloritanu na jednu kapku 3,5 procentní HCl. Nakapu, okamžitě to zezelená, bez čekání naředím vodou a piju. Chuť a jak zdá, tak i účinnost, se nedá s kyselinou citrónovou srovnávat. Chutná to jako voda s velice mírným odérem chlóru. I lidé, kteří to dřív do sebe prostě nedostali, tak to bez jakýchkoli problémů vypijou. Poslední úspěchem bylo zlikvidování hnusné nákazy, kdy mě bolelo na plicích a chrchlal jsem do černa zbarvené hleny, jaké jsem ještě nikdy neměl. Po dvou dnech bylo po všem, bral jsem dva dny tři kapky po hodině. Jak už jsem tu kdesi psal, kyselinu citrónovou už používám pouze na čištění WC a rychlovarné konvice.
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
-
- Nový člen
MMS
Tak to gratulujem !!! Som rád, že pokrok sa nezastavil
hneď zajtra idem kúpiť HCl a vyskúšať to na sebe
hneď zajtra idem kúpiť HCl a vyskúšať to na sebe
- Batles
- Zasloužilý člen
1. Kyselina citronová je tělu nepřátelská a tedy nežádoucí. Žaludeční kyselina solná = chlorovodíková, je velmi žádoucí, ovšem problém dnešní uspěchané doby je, že jí většina má nedostatek. Jak jsi na tom ty osobně si můžeš zjistit z testu s jedlou sodou, který přikládám v příloze. Jsou to moje osobní úložky z různých diskuzí.erricco111 píše:ďakujem za informácie, skúsim to teda na tej 1,5 minuty.
V čom sú prosím najväčšie rozdiely oproti kys. citronovej ?
Pre potvrdenie : kúpim si 3,5% kys. chlorovodikovu a riedim s MMS 1:1 , sila dávky zodpovedá pôvodnému riedeniu s kys. citronovou ?
Vďaka
Na tomto fóru v sekci zdraví si najdi diskuzi o kyselině HCl. Tak se o ní dozvíš vše důležité a fakt budeš koukat.....
Dá se říct, že aktivace MMS kyselinou HCl je to nejlepší, co je vůbec možné. Přišel na to Palo a díky němu to používáme.
2. Ano, aktivace MMS se provádí 1:1 kapce a účinek MMS je lepší, než s kys. citronovou.
Ahoj
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
p.a.
Ahoj Batlesi
reaguji na poslední odstavec v popisu krkacího testu na přítomnost HCl v žaludku. Dodnes jsem žil v přesvědčení, že čistota p.a. neboli čistota pro chemické analýzy je to nejčistší, co je k mání. Neboli je čistější než lékopisná kvalita. Nespletl ses?
reaguji na poslední odstavec v popisu krkacího testu na přítomnost HCl v žaludku. Dodnes jsem žil v přesvědčení, že čistota p.a. neboli čistota pro chemické analýzy je to nejčistší, co je k mání. Neboli je čistější než lékopisná kvalita. Nespletl ses?
Žádná budoucnost nenapraví, co zmeškáš v přítomnosti. A. Schweitzer.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: p.a.
Nazdar kluci a holky,
Nemám moc času, jenom jsem juknul, pokud mícháte MMS a HCl, asi bych dal MMS do trochy vody a pak do toho HCl. Ona by se ta reakce měla trochu zpomalit a ClO2 by se měl v čem rozpouštět a neunikal by tak rychle ven. Je potřeba vyzkoušet kolik vody, ale řekl bych že tak desetkrát víc než MMS by asi natáhlo čas reakce na čas srovnatelný s časem citrónové podle Humbla.
Ahoj. Slávek.
P.S. Jinak by asi bylo lepší na ty HCl fakta dávat odkazy, spíše než to překopírovat. Takhle se zaplácávaj kilobyty na serveru duplikací.
Nemám moc času, jenom jsem juknul, pokud mícháte MMS a HCl, asi bych dal MMS do trochy vody a pak do toho HCl. Ona by se ta reakce měla trochu zpomalit a ClO2 by se měl v čem rozpouštět a neunikal by tak rychle ven. Je potřeba vyzkoušet kolik vody, ale řekl bych že tak desetkrát víc než MMS by asi natáhlo čas reakce na čas srovnatelný s časem citrónové podle Humbla.
Ahoj. Slávek.
P.S. Jinak by asi bylo lepší na ty HCl fakta dávat odkazy, spíše než to překopírovat. Takhle se zaplácávaj kilobyty na serveru duplikací.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.