Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: zkratky

Příspěvek od aNONym »

Mimo téma (offtopic)
poota píše:
ghostik píše: jak to mám sprominutím vědět? netuším co je to PMS ani MMS :)
Ťukni si na [Hledat] a napiš to do "zvědavého řádku" :)

Zdravím - poota
Myslels např. tohle? :D Non

P: Prehistoric
M: Monster
S: Syndrom

[youtube][/youtube]

Nebo snad tohle https://www.pmscr.cz :P

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: zkratky

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
aNONym píše: Myslels např. tohle? :D Non
Dóóóbrýý! :D
I když jsem si myslel na to "Hledat", co máme nahoře na stránce hned za "Portál" a "FAQ".
Tam by byl potom výběr možná lehčí, i když asi i méně zajímavý.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
xantka
Nový člen

Re: Paraziti

Příspěvek od xantka »

Díky za radu, sháním si ty tobolky na hřebíček
Naposledy upravil(a) xantka dne čtv 09 pro 2010 15:35, celkem upraveno 1 x.

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Zkus se zeptat v lékárně MAX, já tam koupila zatím nejlevněji, prvních 100ks bylo za 23 kč, ale pak přišla nová várka a to jsem si brala 1000 ks za 280kč, velikost "0" ( jinak je ještě velikost "00" )

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

xantka píše:Díky za radu, sháním si ty tobolky na hřebíček
Tobolky buď mají či objednají v lékárně, nebo mi napiš Soukromou zprávu (nahoře uvidíš) ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
xantka
Nový člen

tobolky

Příspěvek od xantka »

Pro Jani!
Kde je prosím tě ta lékárna MAX, o které píšeš?
Naposledy upravil(a) xantka dne čtv 09 pro 2010 16:31, celkem upraveno 1 x.

xantka
Nový člen

zpráva

Příspěvek od xantka »

Mimo téma (offtopic)
Palo,
napsala jsem ti soukr. zprávu, ale nevím, jestli došla, protože sem píšu vlastně poprvé až tento týden , a i u těch příspěvků mám napsáno "upravit", no ale nevím jak.
Musím počkat, až syn přijede ze školy.
Naposledy upravil(a) xantka dne čtv 09 pro 2010 16:13, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: tobolky

Příspěvek od poota »

xantka píše:Pro Jani!
Kde je prosím tě ta lékárna MAX, o které píšeš?
Lékárny Dr.MAX najdeš nejspíš přifařené v některém Kauflandu. Případně na:
http://www.drmax.cz/mapa-lekaren

Tlačítko [Upravit] máš u všech svých příspěvků pro případ, že bys na nich chtěla něco změnit. Když na něj ťukneš, tak se Ti otevře okno editoru, ve kterém jsi příspěvek napsala a v něm máš rovnou celý jeho text. Ten můžeš upravit, opravit, přidat do něj a nebo v něm mazat. Potom ho odešleš a na fóru se objeví upravená verze místo té původní.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
ghostik
Stálý člen

hm

Příspěvek od ghostik »

zdravim dnes je 4. den po vysazení 11. hřebíčku (ne 10 ale ještě jednou jsem si vzal 11 tobolek) a zas cítím šimrání hmmmm to jsem moc dlouho klid neměl

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: hm

Příspěvek od Mo »

ako by povedal Honzík, enem vydržať ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

ghostik píše:zdravim dnes je 4. den po vysazení 11. hřebíčku (ne 10 ale ještě jednou jsem si vzal 11 tobolek) a zas cítím šimrání hmmmm to jsem moc dlouho klid neměl
Jestli mluvíš o mistru konečníkovi, tak můžeš zkusit dvě věci. Jedna je miniklystýr. Vstříknou trochu vody s MMS a vydržet to nějakou dobu, popřípadě zopáknout. Druhá věc je vrazit tam jeden stroužek česneku, na povrchu "poškozený", aby "šťáva" mohla ven. 'rekl bych, že už první varianta bude úspěšná. Druhá je pouze záložní a trochu ostřejší ;)

Animal
Starší člen

Příspěvek od Animal »

Palo píše:vrazit tam jeden stroužek česneku, na povrchu "poškozený", aby "šťáva" mohla ven
Chlapče chcel bi som to na vlastné oči vidieť ako sa po relativne krátkom čase tváriš po tomto zákroku ktorí iným doporučuješ . V stredoveku sa táto metoda tebou doporučovanéj liečby používala na vynucovanie pravdy v inkvizičných procesoch . Cesnaková šťava je totiš dosť agresívná žieravina ktorá v závislosti na koncentrácijí a dĺžke pôsobenia sposobuje velmi bolestivé a taškohojitelné "popáleniny" v mieste kontaktu . Myslíš si že to je len náhoda keď ludia s poškodenou sliznicou od úst až po dvanásťtorník ak sa chcú z toho dostať nesmú jesť surový cesnak ? Animal

Život nie je o počte nadýchnutí ale o chvýlkach ktoré ti dych berú...
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

Co takhle vzít to přirozenou cestou? Česnek a jiné nechat projít přirozeně traktem? V Číně mají naschvál hodně kořeněná jídla a to i z důvodu odstranění parazitů.
Kdysi, nevím jak dnes se na to používal sirup z granátových jablek tuším....
Možná by pomohl výluh z nějakých bylin, napadla mne ořechovka, či pelyněk.
No možná jsem moc nekecal, viz. odkaz.
http://www.oazazdraviaelegance.cz/oCiST ... p-380.html

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Animal píše:Chlapče chcel bi som to na vlastné oči vidieť ako sa po relativne krátkom čase tváriš po tomto zákroku ktorí iným doporučuješ . V stredoveku sa táto metoda tebou doporučovanéj liečby používala na vynucovanie pravdy v inkvizičných procesoch . Cesnaková šťava je totiš dosť agresívná žieravina ktorá v závislosti na koncentrácijí a dĺžke pôsobenia sposobuje velmi bolestivé a taškohojitelné "popáleniny" v mieste kontaktu . Myslíš si že to je len náhoda keď ludia s poškodenou sliznicou od úst až po dvanásťtorník ak sa chcú z toho dostať nesmú jesť surový cesnak ? Animal
No tehdy nebyl česnek ještě chemicky upravovaný a samozřejmě by to nebylo na dlouho. Účinek by byl bezpochyby znát, ale je pravdou, že jsem to nezkoušel a podle toho co jsi napsal by se spíš hodila poměrně dost naředěná česneková šťáva (nebo česnek v nějaké třebas bramborové kaši).

Trávicím traktem by to zřejmě šlo, avšak pokud je problém až na konci, bylo by "ředění" česneku možná až příliš velké a účinek zbytečně silný na jiných místech.
Jak všichni ví, jsem zastáncem rychlých a spolehlivých řešení. Sám jsem papal palici ostrého českého česneku denně a hemeroidů jsem se zbavil už při první "kůře" trvající několik dnů. Kdybych měl papat chemicky upravovaný, určitě bych toho česneku musel sníst několikanásobně více, abych dosáhl stejného výsledku.
Pokud někoho trápí delší dobu a dokonce inzentivně cizopasník, pak se stébla chytá a pokud dojde k ostřejšímu pálení, tak pochopitelně česnek vyjme, není nucen žádnou inkvizicí k neustálému zachování "bylinky" v místě "podání".

ghostik
Stálý člen

česnek

Příspěvek od ghostik »

ano česnek jsem používal a přesně tak jak psal Palo... nic mě nepálilo... jen asi prvních pár vteřin po vložení. Pomohlo to svým způsobem vždy a zaručeně. pak šel česněk s první stolicí ven a žádný problém ...česnek byl nadrážkovaný aby mohl učinkovat a byl domácí. ale k čemu to je když ty mrchy zůstanou ve střevě dál jen trochu výš.

chci se zeptat jestli si hřebíčkem dlouhodobě nemůžu ublížit? včera jsem si vzal 10 kapslí zase ... nevím jestli je to bezpečné jen po 3 dnech vysazení. nevadí to? na co to ještě působí krom toho že to oslabuje imunitu?

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“