Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
habana

Příspěvek od habana »

Mahatmóóóóóóó,
dej si do pusy lžičku stříbra a po cca 20 sekundách přestaneš cítit tu jeho hořkost...stříbro zmizelo.
Kam asi? Do tkání.
habana


mahatma

Příspěvek od mahatma »

mnóó, kua, jak bych to napísal......
po pol minute necítiš horkosť.... to je ako dôkaz? na miernu horkosť si zvykneš, t.j.prestaneš ju vnímať hodne rýchlo.....
to píšem ako špecialista na potravinársku chémiu a koreniny....
absorbcia sliznicami je samozrejme možná.... asi sa touto problematikou budem musieť začať serióznejšie zaoberať, nie iba nad ňou rozmýšlať....
:oops:


Uživatelský avatar
jan buka
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: sob 16 pro 2006 2:41
Bydliště: Teplice
Kontaktovat uživatele:

vstřebatelnost sliznicemi

Příspěvek od jan buka »

Ahoj kolegové stříbrňáci,

přiklonil bych se také k tomu, že zřejmě nanočástice projdou ihned ústní sliznicí, popřípadě v jícnu, protože jsem ted začal dělat stříbro podle návrhu výrobce přístropje KS2 v délce 10 a ž 15 min , v podstatě než se začne tvořit na katodě černý povlak kysličníku stříbrného a po požití již malého množství (2 pol. lžíce) to téměř okamžitě cítím v hlavě jako lehkou motolici a na jísnu a na průduškách... zřejmě to okamžitě prochází přes sliznice do krevního oběhu... celá řada uživatelů uznává mimořádné účinky koloidu Ag právě na horní cesty dýchací... opět téměř přímá cesta přes sliznice... koloid ale musí mít opravdu malé nanočástice, jinak jsou účinky téměř nulové nebo neznatelné... také velmi záleží na čerstvosti výroby koloidu, po týdnu se mi jeví již téměř neúčinný.. a to ho skladuju při pokoj. teplotě a tmavě hnědé láhvi a samozřejmě ve tme... :)
Po 14 denním užívání se mi jeví, že mám více energie... ale stále ještě ty lehké motolice po použití (jako při požívání alkoholu, který už leta nepiju vůbec...)
Jinak silně uvažuji o použití koloidu do klystýrky (nálev tlustého střeva...), tam totiž předpokládám přemnožené kvasinky Candida Albicans...
Všem hezký den
Honza Buka
Teplice ;)


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: vstřebatelnost sliznicemi

Příspěvek od Palo »

jan buka píše:...cítím v hlavě jako lehkou motolici...
Zdravím Honzo, nic ve zlém, ale možná bys si mohl dát někdy štamprli, abys si připomněl, co je to moták :) :lol:


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Návštěvník

Moták

Příspěvek od Návštěvník »

Zdravím Palo, neboj mám ještě vzpomínky na studentská léta v Rožnově p. Radh., kde jsme udělali za den u táboráku i 21 piv na hlavu...:) nějak jsem rád, že mi játra a mozek ještě dobře fungují a zhruba již deset let nepiju ani kapku...cítím se mnohem líp... :) mé životní heslo je regenerace místo degenerace... :)
Začal jsem se mít toitž rád.. :)
Honza buka
Teplice ;)


baker
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: pát 07 črc 2006 20:11
Bydliště: Beroun

Koloidér dle schématu Gewo.

Příspěvek od baker »

Tak jsem zkoušel přístroj na koloid dle schématu který sem vložil Gewo (strana 7 tohoto fóra). Přístroj je funkční, ale do elektrod jde pouze 4,4V. Nechal jsem přístroj zapojený 5 hodin a čekal, že začne vřeštět piezo a svítit dioda (tu jsem si tam přidal), ale ono stále nic a tak jsem to vypnul. Během výroby jsem nic v roztoku nepozoroval (závoj, sraženina atd.), jen mínusová elektroda získala šedou "patinu". Při měření destilky byly naměřeny tyto hodnoty: čistá destilka 9 uS (destilka od benzinky) a po dokončení výroby naměřeno 22 uS (mikro Siemens/cm). Roztok je naprosto čirý, po dnešní ranní štamprli mírně nahořklé chuti. Dle tohoto usuzuji, že koloid byl úspěšně vyroben. Bohužel nevím kolik ppm roztok má, piezo nevřeštělo i když byl přístroj nastaven pro signalizaci při dosažení 5 ppm. Vše jsem dnes proměřil a zjistil jsem, že během výroby odešel stabilizátor L7805! Přitom je odběr pouze několik mA. Stalo se to též někomu jinému? Nejsem zase tak zdatný elektronik a tak jsem za každou radu vděčný. DPS jsem upravil pro doplnění led s předřazeným odporem a optimalizoval pro všechny součástky. Na původním DPS byl problém s velkými elity 1000 uF, nyní se již vše vejde v pohodě. DPS mám ve formátu .dwg (AUTOCad), zájemcům mohu poslat. Bohužel ho nemohu připojit z důvodu nepovoleného typu formátu přílohy. Já to bohužel z uvedeného formátu neumím dostat do jiného. Jestli někdo ano, ozvěte se, pošlu Vám ho a můžete to sem dát. Díky.


baker
Uživatelský avatar
hyna
Stálý člen
Příspěvky: 44
Registrován: sob 17 čer 2006 19:21
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyna »

Dej tam 7815. Gewo mi říkal že napětí by nemělo být pod 12V.


Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Baker

Příspěvek od Iv »

baker píše:jen mínusová elektroda získala šedou "patinu". po dnešní ranní štamprli mírně nahořklé chuti. Dle tohoto usuzuji, že koloid byl úspěšně vyroben.
Rada
To ,že Ti to pracovalo úspěšně,jsi sám poznal dle zbarvení mínusové elektrody.Malý proud je taky správně,nevznikají Ti tak velké částice.Sice to déle trvá ,ale roztok je kvalitnější.Jinak si musíš zjstit během výroby,jak je velký proud po delší době fungování přístroje,proud se ti změní,díky již rozpuštěným částicím stříbra a vodivost se T trochu zvedne a pak to hold stabilizátorek neunese.Takže,pokud chceš zachovat své zapojení ak máš,musíš zmenšit plochu elektrod.Se 4V to jde také,ale trvá to déle.


baker
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: pát 07 črc 2006 20:11
Bydliště: Beroun

Re: pro Baker

Příspěvek od baker »

Ivane a Hynku, díky Vám oběma za rady. Trochu to poladím a vyzkouším. Zkusím to s vyšším napětím (7815) a po celou dobu budu hlídat proud. Jako elektrody jsem si ze Safiny objednal drát o průměru 2 mm a jakosti 99,95. Metr drátu stál i s poštovným 520 Kč. Ponořeno je 10 cm drátu, tj. cca 6,28 cm2 plocha jedné elektrody. Dotaz: při počítání proudu na cm2 se počítá plocha jedné elektrody, nebo obou dohromady? Díky.


baker
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: Koloidér dle schématu Gewo.

Příspěvek od rival »

baker píše:...DPS mám ve formátu .dwg (AUTOCad), zájemcům mohu poslat. Bohužel ho nemohu připojit z důvodu nepovoleného typu formátu přílohy. Já to bohužel z uvedeného formátu neumím dostat do jiného.
Povolil jsem příponu "dwg", takže to sem můžeš nahrát.... ;)


baker
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: pát 07 črc 2006 20:11
Bydliště: Beroun

Re: Koloidér dle schématu Gewo.

Příspěvek od baker »

Díky Rivale. Posílám sem upravené schéma koloidéru Gewo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


baker
Uživatelský avatar
Iv
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1080
Registrován: sob 07 říj 2006 17:51
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Baker

Příspěvek od Iv »

baker píše:Ivane a Hynku, díky Vám oběma za rady. Trochu to poladím a vyzkouším. Zkusím to s vyšším napětím (7815) a po celou dobu budu hlídat proud. Jako elektrody jsem si ze Safiny objednal drát o průměru 2 mm a jakosti 99,95. Metr drátu stál i s poštovným 520 Kč. Ponořeno je 10 cm drátu, tj. cca 6,28 cm2 plocha jedné elektrody. Dotaz: při počítání proudu na cm2 se počítá plocha jedné elektrody, nebo obou dohromady? Díky.
Příklad:jedna elektroda má např. 6,28cm2,druhá má 6,60cm2.Tak musíš počítat vždy tu menší,protože tou nikdy neprotlačíš větší proud,ikdyž ta druhá má větší plochu.Další příklad:drátem 1mm protlačíš např.10A a pak někde na tento drát máš připojen další drát např.5mm.Ikdyž budeš mít na konci drát 5mm,stejně ti tam poteče jen max.proud který protekl na začátku drátem 1mm,tedy zase jen 10A.Stačí?


baker
Nový člen
Příspěvky: 10
Registrován: pát 07 črc 2006 20:11
Bydliště: Beroun

Re: pro Baker

Příspěvek od baker »

Díky Ivane za vysvětlení.


baker
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pro Baker

Příspěvek od Merlin »

Iv píše:...,proud se ti změní,díky již rozpuštěným částicím stříbra a vodivost se T trochu zvedne a pak to hold stabilizátorek neunese.Takže,pokud chceš zachovat své zapojení ak máš,musíš zmenšit plochu elektrod.Se 4V to jde také,ale trvá to déle.
Tohle ten obvod využívá k nastavení ppm, jde o měření vodivosti v předem definovaných podmínkách, nastaveno podle kupovaných vzorků.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

čistota stříbra

Příspěvek od kutil »

Tak jsem byl dnes v Safině a všechny jimi dodávané dráty ze stříbra obsahují až 7% mědi. Ryzí stříbro mají jen v granulích, muselo by se to u zlatníka přetavit na tyčinky.
Sáček granulí by stačil na 1 elektrodu tak 12 cm dlouhou s DPH za 260,- Kč.
Nevíte někdo jak moc vadí ten obsah mědi pro koloid k vnitřnímu užívání?
Díky Honza


Odpovědět

Zpět na „Zdraví“