Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: ok

Příspěvek od Palo »

jani píše:Palo, takže za ty tři dny do sebe nacpeš 60 cps s hřebíčkem, to je teda nářez, kolik bys viděl kapslí asi tak na 55 kg váhy?
No já těch 20 ks tobolek vezmu jen jeden den... Na 55 kg váhy bych dal těch 10 tobolek maximálně, když já zvládnu 20 ;)

S těma dalšíma věcma je to zajímavý... Kámoš si udělal na koleně celkem zajímavej generátor ozónu, asi toho zneužiju ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
ghostik
Stálý člen

hřebíček

Příspěvek od ghostik »

tak zítra 9 a pak 10 kasplí ještě... žádné problémy... piju každý den čaj do kterého vymačkám půlku citronu někdy i dva čaje. chci se zeptat za jak dlouho bych měl preventivně opakovat kůru a můžu pak rovnou těch 10 kapslí?

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: ok

Příspěvek od jani »

Někde jsem četla, že při braní hřebíčku je důležité přidávat i pelyněk, nemůžu najít zdroj, takže nevím, kolik kapslí pelynku je nutno k hřebíčku přidat, koupila jsem si pelyněk pravý od Grešíka, ale nejsem si jistá, zda by nebyl lepší pelyněk černobýl - ten nám roste za barákem a krmím jím svoje hlodavčíky proti kokcidiose.
Kdyby někdo věděl, budu moc ráda.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: hřebíček

Příspěvek od Palo »

ghostik píše:tak zítra 9 a pak 10 kasplí ještě... žádné problémy... piju každý den čaj do kterého vymačkám půlku citronu někdy i dva čaje. chci se zeptat za jak dlouho bych měl preventivně opakovat kůru a můžu pak rovnou těch 10 kapslí?
Opakuj pokaždé, když bude mít pocit, že jsi chytl zase nějakého cizopasníka ;) Těch deset běžně dávám hned, bez předchozího navyšování, vlastně i více, pokud mám pocit, že se to hodí ;) Je těžké říct, kdy to má smysl opakovat...
Pokud citron obsahuje kyselinu chlorovodíkovou, tak na čaj pozor, nedávat citron do horkého čaje a nemíchat kovovou lžičkou, protože čím teplejší nápoj, tím rychleji kyselina chlorovodíková vyprchá a pokud mícháš kovem, pak také tato kyselina reaguje s kovem a tím pádem může dojít ke znehodnocení...

ghostik
Stálý člen

citron

Příspěvek od ghostik »

dávám pozor aby nebyl čaj moc horký když se něj dávám citron. čekám až když je vlažný ale to s tím kovem jsem bohužel netušil. dám bacha

ghostik
Stálý člen

úspěch

Příspěvek od ghostik »

Palo mockrát díky za pomoc :) hřebíček je hotový zázrak. nevím ovšem jestli tím nedávám organismu zabrat víc než vermoxem ale každopádně to 100% zabírá. doufám, že už se mi ty svině už nikdy nevrátí a ikdyby už vím jak na ně ani se nemusím ponižovat u doktorů, kteří mi nakonec stejně nepomůžou. Je to k pláči že se na trhu vyskytuje jediný lék a to vermox který skoro nefunguje

jinak hřebíček (asi 3x 10 tablet) pro jistotu zopakuji za 14 dní ještě a pak znovu .... nevím přesně jak dlouhou mají ty potvory tu inkubační dobu (zapouzdření) ale někde jsem četl právě ty 2 týdny

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: úspěch

Příspěvek od Palo »

To víš, že dáváš organizmu víc zabrat - zejména imunitě, než při slaboučkým Vermoxu ;) Proto doporučuji při hřebíčku přidávat palivo pro imunitu - HCl v jakékoliv podobě (tablety nebo v tekuté podobě, samozřejmě naředěné). Bez ní to nemusí fungovat. Ještě přesně nevím, jestli není od věci před hřebíčkovou kůrou dát pár dávek MMS s HCl, jestli hřebíček nejde i po věcech, které by MMS dokázalo vyřešit efektivněji...

ghostik
Stálý člen

MMS

Příspěvek od ghostik »

nevím kde MMS sehnat a mám z toho trochu obavy z neznáma

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od jani »

... a nebylo by lepší PMS než MMS ???

xantka
Nový člen

Parazité

Příspěvek od xantka »

Jsem tady nová. Přečetla jsem si všechny příspěvky o parazitech. Taky jsem byla nedávno u paní ing. Bláhové. Našla mi tasemnici a vlasovce - skoro všude, asi hlavně v periferních nervech, protože mně pálí celé tělo. Na doporučení jsem si v sobotu vzala ráno 2 a v poledne 2 tablety vormicidu/praziquantel/ a v neděli ráno a večer 2 tablety albendazolu.
Další víkend to zopakuju. Myslela jsem, že se mi aspoň trochu po těch antihelmintikách uleví, ale stav je pořád stejný. Začnu brát i ten hřebíček.
Může mi někdo poradit, co ještě můžu udělat?
Naposledy upravil(a) xantka dne čtv 09 pro 2010 15:54, celkem upraveno 1 x.

Petrknebl
Nový člen

praziquantel a paraziti v oku

Příspěvek od Petrknebl »

Dobry den

Mam podezreni na roztrousenou sklerozu a pani Blanova mi ji potvrdila.Mam hodne parazitu v oku a byla mi doporucena lecba Cesolem a praziquantelem, ale toho se zacinam po cteni techto diskuzi bat bojim se ze oslepnu a ze to nebudou stihat moje jatra .Koupil jsem si taky zapper.Muze mi prosim nekdo nejak poradit.Dekuji a preji pekny den.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Paraziti v oku

Příspěvek od sano »

Tvoj stav sa dá rozobrať z dvoch stránok
1. Z duchovnej. Nakoľko si ma o to nepožiadal, tak to nebudem rozoberať. Ale zásahom v duchovne sa liečia príčiny chorôb.

2. Zo stránky tela.
Tu sa dá pristupovať ku rozuzleniu tvojho problému z niekoľkých strán a každá môže viesť ku cieľu.Dr. CLARKOVá píše, že paraziti, ktorí sa pomnožujú v centrálnej nervovej sústave, tak môžu robiť, len ak sú splnené niektoré podmienky. Prvou podmienkou množenia sa parazitov v CNS / centrálnej nervovej sústave / je prítomnosť niektorých organických zlúčenín. Bez ich prítomnosti nie je možné, aby sa paraziti, a oko je jej súčasťou množili. Paraziti sa nemôžu v CNS normálne množiť. Môžu sa tam vyskytovať, ale na to aby sa tam aj množili, v tele musí byť prítomná minimálne jedna látka / dr. Clarková v knihe "Revolúcia v liečení všetkých nemocí" ich uvádza /, ktorá parazitom vytvorí vhodné prostredie na ich pomnožovanie sa.
Začal by som odtiaľ. Navštívil by som Dr. Jonáša v Prahe, ktorý sa zaoberá detoxikačnou medicínou a ktorý ti pomôže tieto látky objaviť a následne podá vhodné prípravky na vypudenie tejto látky z tela. Tým sa zastaví množenie parazitov a telo sa ich postupne zbaví. Žiaden z nich nežije večne. A ako budú pomaly umierať na starobu, telo sa ich bude vedieť zbaviť. Je to pomalý, samovoľný a bezpečný postup.
Zároveň je veľká šanca, že sa dostaneš aj zo sklerózy. Nakoľko som nedostal povolenie na diagnostiku, tak ju nerobím, len uvažujem.

maj sa a nech sa ti darí

sano

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Parazité

Příspěvek od Mo »

xantka píše:Jsem tady nová. Přečetla jsem si všechny příspěvky o parazitech. Taky jsem byla nedávno u paní ing. Bláhové. Našla mi tasemnici a vlasovce - skoro všude, asi hlavně v periferních nervech, protože mně pálí celé tělo. Na doporučení jsem si v sobotu vzala ráno 2 a v poledne 2 tablety vormicidu/praziquantel/ a v neděli ráno a večer 2 tablety albendazolu.
Další víkend to zopakuju. Myslela jsem, že se mi aspoň trochu po těch antihelmintikách uleví, ale stav je pořád stejný. Začnu brát i ten hřebíček.
Může mi někdo poradit, co ještě můžu udělat?
Ahoj ;)
neužívaj naraz hrebíček, prazi a albe,
odporúčam pms, hrebíček a HCl-ko, alebo teda hrebíček s HCl-kom, podporujú sa a som dôkazom, že to funguje ;) pani Bláhová to diagnostikovala, aj oddiagnostikovala ;)
napíš Palovi súkromnú správu, on ti povie bližšie, a poradí ti ;)
pekný dník :D

ghostik
Stálý člen

Příspěvek od ghostik »

jani píše: ... a nebylo by lepší PMS než MMS ???
jak to mám sprominutím vědět? netuším co je to PMS ani MMS :)

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
ghostik píše: jak to mám sprominutím vědět? netuším co je to PMS ani MMS :)
Ťukni si na [Hledat] a napiš to do "zvědavého řádku" :)

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“