Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz

Příspěvek od Palo »

maricio píše:Jsem mírně nachlazen a beru MMS aktiv. betainem. Vadí hodně, když jsem omylem trochu HCL stříkl do lahve s MMS??
Aktivoval Betainem HCL nebo tekutou HCl? To je totiž rozdíl... Betain HCL je prášek, přičemž tekutá HCl je roztok...

Při stříknutí "trochy" HCl dojde k reakci, kdy určitá část chloritanu sodného zreaguje. Určitě pozor před natlakováním lahve. U roztoku zřejmě dojde k mírnému oslabení s vznikem malého množství NaCl soli, záleží na množství "úniku" kyseliny do roztoku. Napoví vyzkoušení aktivace po nějaké době, řekněme po několika hodinách, ideálně zřejmě druhý den...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Deane
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hm.

Příspěvek od Deane »

Babka asi pila ženšen pětilistý. Nebude to nejaká príbuzná našeho dědu Slavíka??? :D :D :D

http://www.topky.sk/cl/10/824794/Sud-pa ... -192-rokov

Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
arabela777
Starší člen
Dal: 61 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Hm.

Příspěvek od arabela777 »

Dnes vyšla Nová Regena.Jsou tam d :lol: va články o MMS.Zkuste to sem někdo zase dát.

Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Hm.

Příspěvek od Mo »

Deane píše:Babka asi pila ženšen pětilistý. Nebude to nejaká príbuzná našeho dědu Slavíka??? :D :D :D

http://www.topky.sk/cl/10/824794/Sud-pa ... -192-rokov
+1 :good: :lol:

malmoved
Nový člen

MMS1,2

Příspěvek od malmoved »

Dobrý deň,
rád by som sa opýtal prítomných, či má niekto skúsenosti s liečením vysokého tlaku, s ktorým ja bojujem relatívne úspešne /ešte ma nezabil/ už desať rokov. Ale v globále to je, ako hovoria moji západní bratia, bída... S pozdravom Láďa, Košice :|

Mo
Zasloužilý člen

Re: MMS1,2

Příspěvek od Mo »

ja som upravila tlak úpravou stravy :) a cvičením :) a psychickou pohodou :) fakt, ale ja som nemala veľmi vysoký, tak 145/90, tak možno preto to bolo úspešné :) teraz mám ukážkový 120/80
myslím, že ostatných tu by možno zaujímalo, či ti prišli na dôvod vysokého tlaku, či je to zo zdravotných dôvodov, alebo psychických, a možno potom bude niekto vedieť poradiť :) či berieš pirule a aké, aké konkrétne hodnoty mávaš namerané, bez pirúl, prípadne s nimi :)

lena

vysoky tlak

Příspěvek od lena »

na kazdy pad zacni brat mms, urcite se ti tlak zlepsi, nebot pricina vezi v nasem tele, kde je nekde patogenni
odpad, blokada, ktera zatezuje orbanizmus a s mms telo procistis. Staci si precist vsechny ci ruzna vlakna zkusenosti s mms. Urcite zde najdes take neco pro sebe, neco co te osloví.

Jinak dobre pusobi petilisty zen-sen, to jako myslim kombinovat s mms, tento vyrovnava tlak, jedno jestli ho mas vysoky nebo nizky. Staci si dat tyto slova do hledace a vyjedou ti informace, ktere potrebujes.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

malmoved píše:.. skúsenosti s liečením vysokého tlaku, s ktorým ja bojujem relatívne úspešne /ešte ma nezabil/ už desať rokov.
MMS užívám, je to dobrý na leccos, ale v mém případě to s vysokým tlatem ani nehnulo.... :? Bude ale záležet na příčině toho vysokého tlaku. každý tělo je jiný a každý může mít jinou příčinu (příčiny). Takže nejlépe bude vyzkoušet to. :D

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Ahojky, milda má naprostou pravdu, je třeba to vyzkoušet.
Já volil napřed očistnou kůru s MMS1, pak se zkusil i MMS2 a nakonec semo tamo beru PMS1 (vše je ve fóru).
Aniž bych se omezoval dietou, tak mi klesl cholesterol v krvi na 5 jednotek něčeho? což je sice horní hranice, ale v normě a tlak se mi stabilizoval kolem 130/90. Tedy žádná sláva, ale na to že neberu žádný prášky tak spokojenost. Mladík už ze mně nebude :lol: :lol: :lol:
Kdo nevyzkouší, nepochopí.
Vydržať
H.

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Vysoký tlak

Příspěvek od Merlin »

Velmi častou příčinou vysokého tlaku bývá nedostatek draslíku. Tady MMS samozřejmě nepomůže. Co tak použít "solící směs se sníženým obsahem sodíku"?
O draslíku je tady ostatně celé vlákno, doporučuji přečíst.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Nová informace?

Příspěvek od Batles »

Narazil jsem na tyto stránky, kde snad přímo J.Humble někomu píše, že jedlá soda deaktivuje účinek MMS.
Považuji to za závažnou informaci.
Neumím anglicky, pouze jsem to přeložil PC translatorem.
Byl bych moc rád, kdyby někdo znalý přečetl a okomentoval, zdali je to pravda.
Odkaz: http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1151785
Zdravím, Batles.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nová informace?

Příspěvek od Palo »

Samozřejmě, že jedinec trpící pálením žáhy, aktivující MMS kyselinou citronovou, bude mít pálení žáhy. Následně užije jedlou sodu ke snížení pálení žáhy...
V případě aktivace HCl pálení žáhy nevzniká (nebo se pálení žáhy nezhoršuje) a tím pádem odpadá nutnost použití jedlé sody.

Jak jsem se dozvěděl, Jim Humble již byl informován o aktivaci MMS kyselinou chlorovodíkovou zhruba před půl rokem, avšak považuje všechny kyseliny, kterými lze aktivovat MMS za "stejné" - tedy nepovažuje za důležité nahrazovat kyselinu citronovou jakoukoliv jinou. Zajímalo by mě, jak mu bude dlouho trvat, než na to přijde "sám". Samozřejmě, že pokud bude stále tvrdohlavě lpět na kyselině citronové, budou ho stále doprovázet zbytečné problémy.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Drta.tom
Stálý člen
Dal: 8 poděkování

MMS a atopický ekzém

Příspěvek od Drta.tom »

Ahoj,
můj teď již roční syn měl na zádičkách vzadu v pravo nad pasem ekzém velikosti cca kruhu o průměru cca 7 cm. Ekzém červený, na omak hrubý, kůže tam byla sušší.

Po několikatýdením mazání různými mastičkami jsem ho někdy kolem 28.10.2010 začal koupat v lázni s MMS1 aktivovanou HCL - 5 kapek roztoku chlornanu aktivovaný 2 kapkama 10% (technická koncentrace) HCl nalité do plastové vaničky do vody asi 10 cm hluboké.

Počet kapek jsem určil poměrově na objem vody ve vaničce z výchozích 30 kapek MMS na vanu.

Vykoupal jsem ho v tom MMS asi 8x po cca 20 minutách (musel jsem ho permanetně polívat, protože synek ve vaničce s vodou v lepším případě sedí a jinak stoupá, cáká a jinak řádí) a musím říct, že ekzém byl při každém koupání lepší a lepší. Koupal jsem syna vždy navečer před spaním, zlepšení bylo patrné vždy až následující den odpoledne (ráno to bylo cca stejný).

V současnosti je ekzém znatelný pouze s trochou fantazie omakem, jinak je to pryč.

Jinak synek má také jedno zarudlé místo ze předu vpravo - asi 3 cm2 celkem - to zústalo MMSkem nepoznamenáno - to místo je permanentně na hraně plínky a tak neustále mechanicky drážděno.

Každopádně zásluhy nemusí být čistě na straně MMS - když jsem ho koupal poprvě, tak se začal ekzém mírně zlepšovat po jedné nové mastičce a tou mastičkou jsme ho mazali permanentně.

Tolik se skušeností s MMS na mém synkovi - doufám, že mu tím MMS neublížím - dám mu ještě tak 2 koupele MMS s HCl a šmytec. Moč má synek v pohodě bílou až nažloutlou (všiml jsem si, když na mě občas testuje urinoterapii :-) ), takže ledviny má snad OK.

Tolik ke kapitole malé děti a MMS.

P.S: vnitřně bych to synkovi nedal - ono by to ani prakticky nešlo

lena

synek a mms

Příspěvek od lena »

@drta.tom,

zajimavy clanek a je videt, ze to funguje.

I kdyz pises, ze by jsi mu to nedal vnitrne tak bych ti k tomu radila a to jenom opravdu
1 aktivovanou kapku a pote jeste zredila na polovicni davku a dala mu to do caje
nebo nejakeho pitiva bez vitaminu c. Urcite by se zbavil i toho zbytku co rikas, ze se
nic nemeni. Ma urcite take neco v tele co to zapricinuje. A take se dost veci automaticky
prenasi z dospelich na deti. Takze bych se sam taky tim osetroval ci bych to bral.
Alespon nejakou dobu az se ekzem uplne zahoji.

Zdravi

lena

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Nová informace?

Příspěvek od sisa »

Batles píše:Narazil jsem na tyto stránky, kde snad přímo J.Humble někomu píše, že jedlá soda deaktivuje účinek MMS.
Považuji to za závažnou informaci.
Neumím anglicky, pouze jsem to přeložil PC translatorem.
Byl bych moc rád, kdyby někdo znalý přečetl a okomentoval, zdali je to pravda.
Odkaz: http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1151785
Zdravím, Batles.
Ahoj, máš pravdu, píše se tam, že soda má stejný účinek na MMS jako kys. askorbová. Takže po MMS počkat min 2 hod. s braním sody nebo E300.
Díky za upozornění.

sisa

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“