Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Valhalla
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Rakovina

Příspěvek od Valhalla »

:) chtela bych byt Vasi kokrici :o)

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rakovina

Příspěvek od Iv »

Hm, pokud by jste byla fěšná kokřice a milá, tedy s velkým K, proč ne, ale tu naši taky někdy plácnu přes zadek, když udělá rošťárnu(a ona to ví co udělala) a to máte vidět, jak po mně luskne šibalsky kukadlama, ono je jí to asi příjemný a pak si chce hrát. No hold "baby". Příroda na rozdíl od většiny lidí je fantastická a pozitivně komunikativní (někdy se jí divím), jen proti ní nesmíte bojovat (MuDr většinou bojují a pak to dopadá, jak to dopadá), je to pak vždy zlé. Mějte se fajn :bye: :good: ++

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
mekac
Stálý člen
Dostal: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

nádor

Příspěvek od mekac »

Známého pes (russel teriér - cca 10-15kg) (asi 4 letý) byl už jednou operován na nádor (myslím že nezhoubný) a teď se mu to cca po roce vrátilo. Na histologii zjistili, že je to zhoubné - má tedy nádor té určité kosti u oka. Nasadilo se mms po dvou hodinách 2 aktivované kapky mms HCl- injekční stříkačkou za jazyk + chloritan do misky - 5 kapek. Dále mms s dmso - 2 aktiv.kapky s dmso se vetřou na místo nádoru. Myslím si že po propucování pejska emmemeskem bych se nebál třeba nasadit hřebíček. Píšu to jsem proto, že víc hlav ví víc. Četl jsem pootův příspěvek - léčení zvířat podle Huldy Clark, ale nevím, jestli je ještě čas. Jsem otevřený všem radám...

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: nádor

Příspěvek od Iv »

Dovolil bych si: ty dvě kapky MMS aktivované je správně na váhu . Jen do stříkačky vždy dejte i trochu vody(zředit). Navíc bych HCl nyní necpal, pokud žere, ten až po zapouzdření nebo vyléčení. Jen bych to zkrátil na hodinu a dostávala v první dávce 3 a pak po 4 (na 15kg je to v pohodě, ale koukat, každý tvor je jiný)každou hodinu, celkem celý proces po šesti hodinách,pak pejskovi dejte pokoj, aby se organismus trochu zbráboral, druhý den znovu. Toto maximálně čtyři dny, pak dejte pejskovi den dva na zotavenou. Pokud jsou to potíže na hlavičce poblíž očí a uší, dávejte k tomu současně výplach vlažným roztokem MMS ředěným vodou(2MMS+10cit.)do oušek, nebojte se, do otvoru zvukovodu jemně stříknout. Pak si připravit roztok na proplach očí(1 MMS+2cit.)a nechat působit JEN DVĚ minuty, pak kukadla propláchnout destilkou nebo opthalem, co je po ruce. Tyto proplachy stačí jen jednou za den. Později na oči když se vyskytuje zánět stačí i koloid stříbra. Nedivte se, že píši o ošetření uší a očí, pokud to má ten dotyčný pejsek někde u oka, tak to spolu vše souvisí. Jo a do pití mu nic teď nedávejte, pokud dostává ty dávky každou hodinu, nebo se Vám začne motat, to je výraz = Pozor, mám toho v sobě hodně!!!!!! Musíte si uvědomit, že MMS hlavně mobilizuje imunitní systém + desinfekce, tak musíte imunitnímu systému taky dát trochu odpočinek, proto ty přestávky.
Přeji uzdravení pejskovi, nebo aspoň stabilizování i třeba v podobě zapouzření té bestie, to je pak vyhrané.
Iv

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Anaja10
Nový člen
Dostal: 4 poděkování

Myxomatoza V.

Příspěvek od Anaja10 »

Hlásím, že se mi daří poměrně dobře zvládnout myxomatozu pomocí MMS1. Příznaky ustoupily u 11 králíků (slzící a oteklé oči, těžká rýma, jeden samec měl nateklou hlavu, boláky v uších a olezlá srst kolem nosu). Uhynula kojící samice i s mláďaty, mláďata do cca 3 měsíců věku a jedna samice, která na tom byla už velmi zle a byla také po mladých. MMS dávám cca měsíc, rýma a otoky očí ustoupily, některé boláky v uších jsou pryč, jiné jakoby zasychají. Dospělý králík váží cca 3-3,5 kg. Když jsem se pokoušela o podávání přímo do tlamky, tak to bylo časově náročné a měla jsem úplně rozdrásané ruce, jak se bránili, navíc toho většinu nespolkli. Tak dávám jen do napáječek - na 0,5 l vody 8-10 kapek neaktivovaného MMS, přičemž jeden králík vypije tuto napáječku cca za 2 dny. Při těžších příznacích pili méně, s postupným uzdravováním se spotřeba vody zvyšovala. Když pili již hodně málo (cca do 0,5 dcl denně), přikápla jsem do napáječky ještě tak 1-2 kapky. Všimla jsem si, že horší průběh a delší léčba probíhá u zvířat z příbuzenské plemenitby. Krmila jsem pouze ječmenem a senem. U králíků, kterým se stav zlepšil jsem začala postupně přidávat granule. Je to zdlouhavé, ale zatím velmi úspěšné.

Maria1583
Nový člen

Ako pomôcť psovi

Příspěvek od Maria1583 »

Môj pes bol dokusaný iným a poriadne ledva prežil.
Bolo to cca pred mesiacom.
Dostal sa z toho,ale na hlave mu pri uchu zostala poriadna hrča/pravdepodobne zrazenina/
Máte skúsenosti s MMS ako mám pomôcť?
Každú radu si cením.
Ďakujem

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Myxomatoza V.

Příspěvek od milda »

Anaja10 píše:Hlásím, že se mi daří poměrně dobře zvládnout myxomatozu pomocí MMS1. Příznaky ustoupily u 11 králíků .........
Gratuluju, dobrá práce, ať se daří! :D +1:good:

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Vyléčený kocour

Příspěvek od Denny »

Náš kocour zničehonic "chytil" zánět - opuchla mu celá tlamička a na oči téměř neviděl. Manželka chtěla s ním převelice k veterináři, ale přemluvil jsem jí, že napřed zkusíme MMS. I nakapal jsem do skleničky 4k MMS + 1k HCl + trošku vody a natáhl do inj.stříkačky 2ml roztoku. Ten pak stříkla milému kocourkovi hezky do tlamičky (ani se nebránil) a na pití jsme ještě do vody přidali 4 neaktivované kapky MMS. Druhý den odpoledne měl chudák tlamičku opuchlou ještě dvakrát více a tak se žena začala připravovat k doktorovi. Jenže co se nestalo. Během té krátké chvilky se kocourek chtěl napít vody a při tom se mu protrhla kůže na tlamičce a ze vzniklé ranky mu začal vytékat krvavý hnis :) A tak se nikam nejelo. Ten fujtajxlík jsme z ranky vytlačili a MMSkem vydesinfikovali. Jako antibiotikum dostal další dávku MMS s HCl a večer ještě jednou. Dnes je kocourek již OK, opět baští jen se mu "od huby práší". Pro jistotu ještě 2 dny dostane alespoň po 1 dávce onoho zázračného elixíru a pak se uvidí.
Jsem přesvědčen, že MMS u zvířátka opět (viz. předešlé zkušenosti se slepicemi) v tak krátké době zabralo a co více, připadá mi - on si ho vychutnává :!: :!: :!:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
gembe
Nový člen

MMS pre psa.

Příspěvek od gembe »

Ahojte.
Chcem sa opýtať.
Mám 9 ročnú fenu (vlčiaka) začala mať problém, jeden cecok má zväčšený, doktorka povedala, že má asi nádor.
Začal som jej dávať jednu kvalku MMS denne, dávam jej to do mlieka aby to vypila.
Prvé 4-5 dní ok a teraz je bez života. A ešte k tomu začala aj krívať na zadnú nohu(ako keby sa ozval kĺb, problém zo zadnou nohou mala aj minulý rok, dal som jej nejaké piluky a cekom dobre jej to prešlo)
Môže to byť reakcia na MMS?
Mal by som jej dávať častejšie MMS a kvapky pridávať?
Poraďte.javascriptemoticon(':(')
Ďakujem.

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

m,no

Příspěvek od jarda ovčák »

Doktorku kopni do řiti, když nepozná nádor od zánětu mléčné žlázy nebo mastitídy.
Tenhle problém jsem řešil se sousedovic čubkou. Měla zánět žláz, tedy dvou díky falešné březosti. Mms do vody, dvě kapky do půllitru.Pokud jí z toho něco teče, vymačkávat, případně nasadit širokospektrální atb.Záleží, ešli to je bolestivý a jak dlouho to má.
Čuba nechtěla ze začátku pít, tak jícní sondou a pak už sama. s kloubem, pokud to je nějakej ovčák či vlčák, předpokládám displazii kyčelního kloubu. častá genetická degenerativní choroba, těžce zvrátitelná. Končí to ošklivě. Bolesti budou gradovat a....nutná teplá podložka na spaní pro psa a raději v kotelně nebo jinde v teple.
Proto se velice pečlivě hlídají rodiče a když některý trpí, vyřadí se z chovu.Ty bolesti jsou šílený. dávat protizánětlivej brufen, když mms nepomůže.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: m,no

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák píše:...MMS do vody, dvě kapky do půllitru. Pokud jí z toho něco teče, vymačkávat, případně nasadit širokospektrální atb... ...dávat protizánětlivej brufen, když mms nepomůže.
Jardo, já Ti dám atb nebo brufen! :lol:!

Vím o jedné labradorce, co má také něco u cecíků. Při přidávání decentního množství HCl do vody na pití se tento problém pomaličku vytrácí.

Také je možné, že ti hafíci "cítí" s pánečkem. A když pánečci trpí zkrz něco (psychicky nebo jinak), tak s nimi hafíci soucítí a pak je celkem možné, že jim začne nějaký takový či podobný zdravotní problém. Toto jsem někde zaslechl, nevím co je na tom pravdy, ale stojí to za zamyšlení...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
gembe
Nový člen

Příspěvek od gembe »

Dnes bol náročný deň.
Sučka je po kastrácií, na maternici nádor ako tenisová loptička, údajne sú tam aj nejaké metastázy, vyzerá to veľmi zle.
Ak to do rána zvládne má nasadiť MMS, ak áno koľko krát za deň a koľko kvapiek.
Ďíky.

gembe
Nový člen

Příspěvek od gembe »

Už to má za sebou.
Prehrala boj s rakovinou.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

gembe píše:..Prehrala ...
Cítím s Tebou - ale zkus to brát tak, že jenom vyběhla napřed na tu krásnou louku, kde jí nic neschází a jenom čeká, až za ní přijdeš a budeš jí házet aporty, aby Ti zas mohla dělat radost - možná se Ti jednou půjde líp právě proto, že budeš vědět, že jdeš k ní.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

gembe píše:Už to má za sebou.
....Teď už je jí dobře. Dobrý je pohled starých přírodních národů- přijde čas odejít- je třeba jít. Duše se jen přestěhuje do jiné dimenze. To platí u zvířat i u lidí. Smutek přebolí a zůstanou hezké vzpomínky.
A za čas si pořídíš štěnátko a začnou nové radosti a starosti....

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“