felda píše:jde o to co si obhájíš před svým svědomím , jestli ti to stojí za tu dlouhou dobu co si to čerpadlo s velkou pravděpodobností neužiješ...
není přece překvapení v jakém státě žiješ...
Nejsem materialista, ale stejně mne to neskutečně sere. Už jenom z principu.
Non
V životě jsem přišel o víc, než o to těžce vydřený kilo, o který jsem přišel během těch vloupaček za poslední měsíc. Jsou zkrátka věci, se kterými se nikdy nesmířím a budu proti nim vždy bojovat. Mé okolí si ze mne už mnoho let dělá srandu, protože plním svou zákonnou občanskou povinnost a volám policajty i když jsem přesvědčenej/vím, že stejně nic nevypátrají (dle osobních zkušeností za posledních 15 let).
To víš, že si při úvahách o pastích říkám, "co když je to třeba dítě, kterýmu se dostalo jen špatný výchovy". Bohužel však platí, že "jakej to byl zmetek za mlada, o to víc horší bude jako dospělej". Už jsem měl možnost se s těma parchantama párkrát setkat face2face a je to tak. A ty mladý jsou mnohdy ještě víc drzejší, vědomi si své zákonné beztrestnosti do 15 let. Takže jsem zatím naprosto bez výčitek.
felda píše:já bych tam natáhnul ohradník a dal bych tam kartu od huttermana s kamerou - máš to i s obrázkama , kdo tam vlez do předpolí a dovnitř Flajzara, až tam poletíš ,tak s půlmetrovou gumovou hadici a zásadně na hlavu kuklu aby tě ten šmejd nepoznal...
Z kamerových systémů mám velmi mnoho záběrů osob v mikinách s kapucemi tak staženými, že jim nikdy nebylo vidět do obličeje.
A co se týče otisků, tak ty se za posledních mnoho let zpátky také žádné nenašly. Jo, to je vynikající výhoda systému, kdy feťáci fasují krom čistých jehel zároveň i jednorázové rukavice. Grrrr.