j.bill píše:Vypadá to,že toto vlákno skončilo ve slepé uličce?
Jardo Očák Svitavy,NAVARE,Aquarius1 už je to nějaký čas,dospěli jste k nějakým novým poznatkům,nebo se to někde zaseklo?
Bohužel se to zaseklo a může za to NAVAR.
Je to nad moje síly a prostředky, intelektuální, časové i finační. Bohužel jako člověk který musí být 10h denně v práci a má i své jiné povinnosti si nemůžu hrát na jaderného fyzika, chemika, elektrokonstruktéra a mechanika s tím že vynálezci to trvalo 22let než postupným vývojem dospěl k finální verzi. O tom že náklady na vývoj prototypu a věci s tím spojené převyšují roční průměrnou mzdu ani nemluvě. To že se to taky nemusí povést je jasné.
Jedinečnou dokumentaci kterou jsem měl k dispozici jsem předal jiným kteří pracují na podobných principech. Ty podobné principy, jsou například Iv feedback atd. Pár lidí na podobných věcech tuším pracuje ale Ti už ne fórum nechodí.
Nicméně pokračovat by se na tom dalo ale ne stylem že to bude hned v plné parádě, zde se musí začít takříkajíc od piky, v časovém horizontu několika let by se to dalo replikovat.
Zatím nejsem vnitřně smířen s tím že bych obětoval několil let svého života tomu abych měl do smrti elektřinu zadarmo.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.