Craft píše:Můžeš mi Hani prozradit, kde jsi tuto informaci vyčetla? Věc se má jednoduše tak, frekvence, které stanovila Clarková a které mnozí stále používají opravdu do střev a i jiných orgánů neproniknou ani za 3 týdny, ani za 3 měsíce, ani za 3 roky a je za tím především jev zvaný skin efekt, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Skin_efekthanka píše: Opravuji svoje doporučení: Zapper do střev pronikne až po delším zaprování - aspoň týden 3x denně.
Takže výsledkem jsou mnohdy akorát popáleniny a výsledek nic moc, ale CAFL je už jiná liga
milda píše:ahoj Crafte, nemůžu Ti jako zapper-bažant moc odporovat nicméně v caflu jsou frekvence na střeva:a já občas po zaprování cítím docela rozruch ve střevech. Konkrétně to byly naposled frekvence 453 a 1550Hz.Kód: Vybrat vše
Střevní problémy, tlusté střevo (viz také Kolitida) - 10, 440, 880, 787, 727 Střevní tonikum - 8, 440, 880
NAVAR píše:Sice nevím kolik má zapper tuším stovky KHz? A skin efekt je závislý na permeabilitě vodiče, specifické měrné vodivosti a samozřejmě kmitočtu. Takže nepopírat hloubku vniku frekvencí ale spočítatCraft píše:Můžeš mi Hani prozradit, kde jsi tuto informaci vyčetla? Věc se má jednoduše tak, frekvence, které stanovila Clarková a které mnozí stále používají opravdu do střev a i jiných orgánů neproniknou ani za 3 týdny, ani za 3 měsíce, ani za 3 roky a je za tím především jev zvaný skin efekt, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Skin_efekthanka píše: Opravuji svoje doporučení: Zapper do střev pronikne až po delším zaprování - aspoň týden 3x denně.
Takže výsledkem jsou mnohdy akorát popáleniny a výsledek nic moc, ale CAFL je už jiná liga
Pro příklad skin efekt u měděného vodiče startuje asi na 10MHz a hustota proudu je uvnitř vodiče rozložena dle hyperbolické funkce. Tak že směrem do vnitř vodiče proudová hustota ubývá.
A taky pozor na vodivost, tuším že čím méně je materiál vodivější (lidské tělo) tím je hloubka vniku proudu vyšší.
Vzal jsem to přes palec a asi 60% proudu na 500kHz by mělo téci tělem řádově do 4cm hluboko.
Pokud mi někdo výpočet zkontroluje budu rád.
Palo píše:Kdyby se tu objevil alespoň orientační graf frekvencí v závislosti na prostupností "jedincem", tak by to bylo fajn Jinak Zappery mívají rozptyl frekvencí od pár HZ až tuším do 900 kHz (to se uvádí na SRZapperu).NAVAR píše:Sice nevím kolik má zapper tuším stovky KHz? A skin efekt je závislý na permeabilitě vodiče, specifické měrné vodivosti a samozřejmě kmitočtu. Takže nepopírat hloubku vniku frekvencí ale spočítat
hanka píše:No přece u Clarkové - Revoluce v léčení nemocí, str. 25, odstavec pod rámečkem ! Vůbec Ti nechci odporovat, elektřině rozumím jako koza petrželi, právě proto nedovedu posoudit, kdo má pravdu - jestli Ty, nebo Clarková.Craft píše:Můžeš mi Hani prozradit, kde jsi tuto informaci vyčetla? Věc se má jednoduše tak, frekvence, které stanovila Clarková a které mnozí stále používají opravdu do střev a i jiných orgánů neproniknou ani za 3 týdny, ani za 3 měsíce, ani za 3 roky a je za tím především jev zvaný skin efekt, viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Skin_efekthanka píše: Opravuji svoje doporučení: Zapper do střev pronikne až po delším zaprování - aspoň týden 3x denně.
Vím, že máš na některé věci od Clarkové námitky, hlavně na její frekvence. Že jsou rozpory takové, že jdeš proti tomu, co píše, mě uvádí do rozpaků, na jedné straně světem uznávaná Clarková, na druhé straně Tvoje zkušenosti, kterým také věřím.
Víš, kdyby všichni odborníci, kteří používají a doporučují zapper nedoporučovali její frekvence, byla by volba frekvencí i doporučení snadná. Ing. Bláhová, Jelisejevová a další proměřují pacienty před i po zaprování a mají s jejími frekvencemi dobré zkušenosti a doporučují je.....
Úmyslně jsem v mém doporučení neuváděla žádné frekvene, jenom dobu zaprování, je věcí každého, jaké frekvence si zvolí.
Navrhuji, aby se debata o zapperu přesunula do vlákna Zapper, aby jsme tady neplevelili a všechny informace na toto téma budou aspoň na tom správném místě.
NAVAR píše:Jde to spočítat. Ale kdybych se měl vrhat po všem co mi kdo předhodí tak nedělám nic jiného. Vzorečky na výpočet klidně pošlu. Jenom mne rozrušilo že to někdo vezme šmahem: skin efekt - nefunguje to - a basta.Palo píše:Kdyby se tu objevil alespoň orientační graf frekvencí v závislosti na prostupností "jedincem", tak by to bylo fajn Jinak Zappery mívají rozptyl frekvencí od pár HZ až tuším do 900 kHz (to se uvádí na SRZapperu).NAVAR píše:Sice nevím kolik má zapper tuším stovky KHz? A skin efekt je závislý na permeabilitě vodiče, specifické měrné vodivosti a samozřejmě kmitočtu. Takže nepopírat hloubku vniku frekvencí ale spočítat
Přemýšlet, přemýšlet, přemýšlet..... a ne brát vše jako kráva bojínek.