Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: technické použití

Příspěvek od cimirek »

Vyzkoušel jsem KS.
V rohu, kde kondenzuje pára, se po celé výšce místnosti do vzdálenosti cca 20cm tvořily černé fleky plísně.
Ošetřeno poměrně vydatně rozprašovačem, aby se koloid vsáknul. Po zaschnutí natřeno obyč.primalexem.
Letos na vánoce to bude druhým rokem a zatím je roh čistý.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: technické použití

Příspěvek od poota »

vobo píše:... hledám látku, která by měla antimykotické vlastnosti (nejlépe dlouhodobé) pro ošetření stěn náchylných k napadení plísněmi, ..
Za vyzkoušení by možná stál i roztok Sagenu.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lena

KS

Příspěvek od lena »

take obcas pouzivam koloidni stribro a muzu napsat, ze jsem si asi pred tydnem na nohou nastrikala palec,
kde jsem mela vzdy pocit, ze to trochu poboliva, ale ne nijak zle, vyzkousela jsem cokoliv i mms, ale stale stejne
myslela jsem si, ze to delaji boty. Ted jsem na jednu radu z internetu palec pred tydnem rozprasovacem nastrikala
a prestalo to bolet a zajimave je, ze maly kousek u nechtu se zbarvil do tmava asi tak 2 mm, asi tam sedela
nejaka ta breberka a tu to zlikvidovalo, to jsem moc rada. Vsechny boty jsem ted take tim rozprasovacem
s KS osetrila, abych zlikvidovala vsechny nezadouci moznosti nakazy.

Jsem s KS velmi spokojena a muzu jen rici, ze to doplnuje mms, kde nepomuze tam je dobre dat KS. :roll: :!:

vobo
Nový člen

Děkuji

Příspěvek od vobo »

Děkuji všem za rady, určitě KS na ty stěny vyzkouším.
Nebudu se však pouštět do domácí výroby, proto prosím, napište mi, pokud je to možné, od koho tu koupím to nej... KS nejen pro technické, ale i pro medicinální použití.
Děkuji za rady, zdraví Marie.

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Děkuji

Příspěvek od cimirek »

Myslím si, že je škoda na zeď (ale i do bot a pod.) dávat kvalitní koloid. Stačil by i méně kvalitní - jen na vnější použití.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Vysoušeč obuvi s ionizátorem.

Příspěvek od aNONym »

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

ponožky -

Příspěvek od felda »

ponožky jsou na nožky a mohu potvrdit , dostal jsem je od mladého před dvěma lety k vánocům , fungují , akorát že mi jednu zežrala pračka.
A to je počmáraná písmenkama a je fuč.... :?: :shock: :D

felda
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: ponožky -

Příspěvek od Slavek Krepelka »

felda píše:ponožky jsou na nožky a mohu potvrdit , dostal jsem je od mladého před dvěma lety k vánocům , fungují , akorát že mi jednu zežrala pračka.
A to je počmáraná písmenkama a je fuč.... :?: :shock: :D
Jojo, taky jsem měl syrečky. Poté, co jsem je mazal 3 neděle intenzivně MMS DMSO a vytřel botky zředěnou jódovou tinkturou je pokoj a to bez dalšího odsmraďování a mazání. Taky se tím odstraní plíseň nehtů a kůže.

OK, 2 kapeky MMS, 10 kapek citronové, dnes bych dělal HCL, cca 40 kapek DMSO, mazat nohy třikrát denně až po kolena. Vyrazilo mi pár podivnách pupenů a suchých puchýřů asi z center plísňových nákaz během prvního týdne, ale během 10 dnů nožičky jak batole, až na ty nehty. Je dobré při těch nehtech pokračovat alespoň dvakrát týdně jedna aplikace dokud poškozené nehty neodrostou.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Shrnutí

Příspěvek od adam.benda »

Zdravím,

chtěl bych se v následující době pustit do výroby koloidního stříbra, tak jsem důkladně přelouskal několik prvních stránek tohoto vlákna a chtěl bych vás poprosit o případnou korekci toho, co jsem se dočetl. Zda se od té doby něco nezměnilo, přecijen, tohle už je 77. stránka...

1) Elektrody: stříbro s čistotu alespoň 99,94% (vyrábí Safina ve Vestci u Prahy)
2) Elektrolyt: destilovaná voda maximální čistoty, vodivost pár desetin mikroSiemens, max. 1,5 mikroSiemens
3) Proud elektrolytem: 0,155 mA/cm čtvereční činné plochy elektrod, proud konstantní, vždy po 20ti sekundách prohodit polaritu
4) Během procesu jemně elektrolyt promíchávat.
5) Koncentrace stříbra v roztoku by měla být max. 18 ppm, světový standard je 10 ppm.
6) Výsledný roztok by měl být pokud možno bezbarvý. (Je přijatelné lehké zabarvení do růžova či žlutava?)
7) Test laserovým paprskem - v absolutní tmě by měla být stopa laseru v elektrolytu co nejmíň znatelná.
8 ) Hotový roztok uchovávat ve tmě.

vobo
Nový člen

Re: Děkuji

Příspěvek od vobo »

cimirek píše: Myslím si, že je škoda na zeď (ale i do bot a pod.) dávat kvalitní koloid. Stačil by i méně kvalitní - jen na vnější použití.
Já právě chci vyzkoušet i to medicínské použití, proto znovu, prosím, od koho objednat stříbro bez jakéhokoli rizika?
Děkuji všem :D :bye:

sam.k70
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Shrnutí

Příspěvek od sam.k70 »

Dobrý den, děkuji za příspěvky díky kterým jsem ji ujasnil spoustu podrobností výroby KS. Chtěl bych se zeptat, když se má KS uchovávat c hnědých či modrých sklenicích, zda by stejnou úlohu splnilo i obyčejné sklo zabalené do alobalu? Případně jestli splňuje neprostupnost světla i klasická flaška od piva?Díky za odpověď sam

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Příspěvek od adam.benda »

Jako naprostý laik a bažant v této oblasti bych to radši uchovával zabalené do alobalu. Hnědé sklo je dobré, ale dle mého stejně nějaké to světlo propustí, tak proč to pokoušet, když alobal je jistota?
Ale třeba se zkušenější vyjádří jinak...

sam.k70
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam.k70 »

Kolidu prý škodí myslím ultrafialové záření která hnědé či modré sklo nepropustí. Mě šlo spíš o to, že sklo bílé a alobal je snáz a levněji dostupné, ale nevím jestli zas třeba něco nevyzařuje hliník jako material

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Ahoj Same, radši bych nic neřešil a hned bych v lékárně koupil hnědé sklenice, 250ml obsah stojí myslím 15,-Kč.
Alobal nese jistá rizika, protože kol.stř. negativně reaguje na jakékoli elektrické pole a v alobalu mohou vznikat "vířivé proudy", které znehodnocují mínusový náboj koloidu
a právě ten potřebujeme k léčbě. Proto KS dávat mimo dosah el. polí, jako mikrovlnka, mob. telefon, lednička, televize, radiopřijímačů, varné konvice atd.
Byla by velká škoda znehodnocovat si KS.
Doporučené skladování je všude a vždy navrhováno do hnědých lahviček, vyvarovat se přímému slunečnímu záření a elektr. polím. Fakt bych se toho radši držel, ať máš naprostou jistotu v účincích KS.
KS má velkou léčebnou sílu na spoustu různých potíží, je opravdu výborné. Používám ho asi 2 roky a můj kocour občas taky :D
Hezký den přeji, Batles

lena

sklenice na KS

Příspěvek od lena »

Ja mam KS v hnede sklenici a jsem spokojena, jak uz se tu nekdo zminuje je tmave sklo to nejlepsi. Nebot zde nemusis
dale uvazovat ci to zase balit do alobalu, je to pohodlnejsi.

Zrovna dnes jsem si zase udelala dalsi zasobu. Nekdy me to trva nez se k tomu rozhoupu kdyz doberu posledni.

Tak jsem si udelala dva ruzne roztoky jeden z 10ppm a neco 20ppm,

Sice nevim, kde je rozidi ci jestli kazdy jinak pusobi, snad ma nekdo nejaky nazor, byla bych rada.

Hned jsem si dala trochu a hned za kratko me zacalo kratce skrabat v krku, kratce zakaslala a ihned pote klid.
Asi tam byla nejaka potvurka a ted je pokoj.

Zdravim

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“