Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Vojna proti MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kasha
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

zajímavý nápad :))) když už zakazovat!! :)

Příspěvek od Kasha »

Co navrhnout státní zemědělské a potravinářské inspekci, aby zakázala používání vody. Jak balené, tak z kohoutku? Celkově bych zakázal i pití jako takové a vše co vodu obsahuje.

Zdůvodnění je stejné jako u mms (tam se s tím bělí tkaniny atd.) U vody je třeba přihlédnout k tomu, že se s tím splachují záchody, čůrá se do ní, umývají se motory od ropných produktů, splachují se s ní pitevní stoly atd. Takže potencionálně vysoce toxická

čtyři dohody v předvedení pana Duška - to je zapper na duši :)
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS a média

Příspěvek od Palo »

Dnes má být prý o MMS na TV NOVA, zřejmě ve zprávách. Nečekám, že něco lepšího, než minule na Primě...

Čekejte nový příval zákazníků, vážení...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a média

Příspěvek od poota »

Palo píše:Dnes má být prý o MMS na TV NOVA, zřejmě ve zprávách. Nečekám, že něco lepšího, než minule na Primě...
Tak jsem se na to díval, a dost mě pobavil ten "kompetentní odborník", který se domnívá, že ...

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Tak tomu jsem se také musel pousmát. No, ale řekl to: " Domnívám se". Asi to byl slušný člověk, který ví svoje, nebo tuší.
A hned v zápětí další hrůzostrašná informace: Lije se to do vody jako desinfekce :D

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Pěkný propagandistický koncert na Nově :bad: :roll: Až bysem málem zapochyboval o vyléčených průduškách díky MMS (po 10letech) i o blahodárném působení na trávení. ;) :D
Velmi vhodné pro doplnění dojmů a vzpomínek je ihned přepnout na Čt1 (pořad Vzpomínej)-o trochu jiné ideologii a falši, ale podstata bude asi hodně podobná :ethink: :devil:

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Ahojky, zmeškal sem to, archiv TV Nova je na:
http://archiv.nova.cz/multimedia/televi ... 0.html?s=0
Začátek od 13 min.
Fakt sem se pobavil, kromě kvasinek sem se zbavil všech letitých problémů. Už mám tak rozežraný trávící trakt až su z teho zdravé ;) Ti museli použít hodně silnou koncentraci na ukázku těch poleptaných kalhot-grrrr
Dostali s MMS větr, ale takové, že uragán Kiril je proti tomu slabý vánek :roll:
Enem vydržať
H.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Ti museli použít hodně silnou koncentraci na ukázku těch poleptaných kalhot-grrrr
Ani ne, ono to tak fakt funguje, ale kdo by lil celý obsah origo flašky na gaťata... Navíc to rozežrání se takto projevuje nejdřív druhý den - tedy záběr leptání kalhot bude minimálně zrychlený z 30 hodinového záznamu a jak známo, MMS je o několika kapkách, navíc naředěných. V případě použití tobolek s MMS zcela jistě může dojít k poleptání žaludku, ovšem kdo z nás takové užívání doporučuje - snad jen sám Humble...

Jak jsem již řekl, první kniha má hodnotu. Další jeho knihy jsou krok zpět, tedy víc škody než užitku. Pokud opravdu jediný důvod odporu k MMS je to, že MMS v tobolkách může při rozpuštění tobolky popálit žaludeční stěny, pak si za to Humble může sám. Spíš ale jde o to, že někdo si musel dát tu práci a najít něco na MMS, co použít jako důvod k zákazu.

Tedy vlastně jde o to, jestli někomu vadí to, že MMS existuje, nebo "jen" zapřemýšlel nějaký teoretik chemik. MMS přináší víc užitku než rizik při správném použití. Účinek MMS je často až neuvěřitelný, avšak Humble to trochu přehnal s vychvalováním.

Nenecháme zakázat antibiotika, aby někdo do sebe náhodou nenaládoval celou pixlu prášků?

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Poleptání

Příspěvek od Merlin »

To "zcela jistě" je zcela jistě -- úplně mimo. Pokud se správně provede "aktivace" (je to neutralizace!), nemůže dojít k žádnému poleptání. Doporučuji si zopakovat látku z chemie ze sedmé třídy!
Po smísení zásady se správným množstvím kyseliny je roztok takřka neutrální. To znamená, že neleptá a není agresivní. Přirozené prostředí v žaludku je mnohem agresivnější. Proto je dobře se držet návodu a neexperimentovat. A když už někdo experimentuje, měl by vědět, co dělá - po chemické stránce. Správně namíchaný roztok má pH 7.5 max. 8. Všechno ostatní je špatně.

Čeká se jen na to, až nějaký přechytralý "výzkumník" udělá těžkou botu.. zatím se to nestalo. Naštěstí. Jinak by měli důvod, takhle jsou to jen plané kecy. Pokud tedy někdo dělá experimenty mimo rámec, ať si to laskavě nechá pro sebe a následky si pak nese sám. Je nezodpovědné podrazit nohy všem ostatním. Proto říkám, že jakýkoli jiný, než doporučený a ověřený postup, není příprava MMS (Master Mineral Solution)! Je to něco jiného, něco, za čím nestojí Humble.

Samotný chloritan sodný NENÍ MMS! MMS je až neutralizovaná směs, roztok chloritanu sodného neutralizovaný kyselinou citronovou. Všechno ostatní je něco jiného, a do téhle debaty nepatří.
Ještě jinak: Neprodává se žádný MMS, ale jen chloritan sodný, určený k dezinfekci vody. Co s tím kdo udělá, je jeho věc. Ale pokud si z něj připravuje MMS, a chce tvrdit, že to dělá, MUSÍ dodržovat postup a receptury. Pak je to bezpečné. Pokud někdo dělá něco jiného na vlastní triko, nejde o MMS, nepatří to do stejného pytle.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Poleptání

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Merlin píše:To "zcela jistě" je zcela jistě -- úplně mimo. Pokud se správně provede "aktivace" (je to neutralizace!), nemůže dojít k žádnému poleptání.
Nazdar Merline,

S tímhle mohu čistě teoreticky souhlasit jenom polovičatě. Použiju HCl, či lépe řečeno jenom Cl, protože to H je taky část vody, ve které je chlór rozpuštěný a protože u citrónové je složitější chemie.

NaClO2 + Cl + ?H2O > NaCl + ClO2 + ?H2O

Roztok NaCl je slaná a celkem neutrální voda. Ale produkt ClO2 je silné okysličovadlo, které reaguje okysličováním a zbývá po něm zase chlór na tvorbu HCl. Okysličování je leptavého charakteru a chlorinace také.

To řečeno, ještě se musíme také zabývat koncentracemi. Použití podle Humbla je velice naředěné a poleptání nezpůsobí. Stejně tak, i kdyby byla použita jenom HCl bez NaClO2 kolik jí je potřeba k vyvážené aktivaci NaClO2, zase to není koncentrace, která by způsobila poleptání a naopak, neaktivovaný NaClO2 ji v takových koncentracích nezpůsobí také.

Celá propaganda s poleptáním MMS je ekvivalentní propagandě rozkladu krve injekcemi HCl. Při dodržení roztoku HCl pod koncentrací, která způsobuje srážení krvinek, není o čem mluvit, i když se jedná čistě o kyselinu.

Podle stejné logiky se dá dojít k jednoznačnému závěru, že nitroglycerin se nedá použít jako lék při srdečních potížích, protože je to naprosto prokazatelně nesmírně citlivá a silná třaskavina a její užívání může způsobit výbuch srdce.

Tímto absolutně neoponuju tvému tvrzení, že je třeba dodržovat rozumné poměry aktivace a stejně tak množství. Naopak, právě v tom je klíč k zabránění chemického poškození tkání, tedy poleptání.

Jo, a necpat se nezralým ananasem. Ten dokáže pěkně poleptat hrdlo a přesto nám ho tak surovci velice často prodávají.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Merlin píše:To "zcela jistě" je zcela jistě -- úplně mimo. Pokud se správně provede "aktivace" (je to neutralizace!), nemůže dojít k žádnému poleptání. Doporučuji si zopakovat látku z chemie ze sedmé třídy!
Zapomínáš...

Zapomínáš, jak jsi sprdl jednoho "čuchače", když si naleptal plíce chlordioxidem. Tehdy jsi se chvástal, jak může být někdo tak prdlý... Teď zas povídáš, jak to nejde... Varování v TV je na místě, ovšem za použití MMS v tobolkách a při polknutí tobolek s MMS. Jsi opravdu přesvědčený, že chlordioxid, který se uvolní při narušené tobolky v žaludku nic nepoleptá? Ani při doporučovaných 15 kapkách?

S těma tobolkama se Humble hodně sekl a někdo toho zneužil, aby pošpinil MMS.

Nezapomínám. Sprdnutí bylo na místě. Jim přesně píše, jak se to s "čucháním" má dělat. To, co předvedl ten nadšenec bylo úplně scestné. Možná jsem to tehdy měl napsat víc polopaticky, měl jsem zato, že každý tu knihu zná, a v tom byla ta chyba. Jim má pravdu - je to třeba neúnavně vysvětlovat polopaticky. Neustále až do omrzení opakovat základní pravidla. Měl jsem mylný dojem, že to platí jen pro tupé Amíky, ale pravdou je, že to platí pro všechny.

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše: S těma tobolkama se Humble hodně sekl a někdo toho zneužil, aby pošpinil MMS.
No, nemyslím si že by se tak sekl.
Jak už jsem dříve někde psal, tak jsme se synem vzali dohromady asi 800 tobolek během likvidace rakoviny. To by jsme už museli
mít ze žaludku cedník :D
Pouze se nám ze začátku oběma stalo, že když jsme si hned po požití tobolky se třemi kapkami MMS1 sedli do nízkého křesla, tak jsme se "spontánně pozvraceli".
Když se mi to stalo podruhé, tak mi to došlo: skřípl jsem si žaludek a když tobolka pukla, tak ta koncentrace podráždila žaludek a přesně tohle J.Humble píše,
proto se má do tobolky přikapat co nejvíce vody. (Nejen do tobolky, má se to řádně zapít!)
Od té doby ani jedno zvracení.
Já osobně bych tuhle kůru bez tobolek nikdy nedokázal, protože mám přímo šílený odpor ke smradu z MMS. Trošičku se to zlepšilo skvělým Palovým nápadem používat HCl, ale i
to málo smradu mne likviduje :lol:
Dvakrát, třikrát týdně si dávám pro radost ze života Kláru a po vypití se mi chce ihned strašně blít. Takže si to radši dávám do tobolek a mám pokoj.
Je to jen má osobní zkušenost a proto jen můj osobní názor.
Ostatně, brzy si udělám další kůru, ale tentokrát s PMS1, tak měj Palo nachystané zásoby, budu objednávat. :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Ostatně, brzy si udělám další kůru, ale tentokrát s PMS1, tak měj Palo nachystané zásoby, budu objednávat. :D
Mám tu celkem nedostatek materiálů, ale brzy bude něco skladem.
PMS1 si uživatelé hodně chválí, dokonce u jednoho uživatele stačila jedna tobolka se základním množstvím chloritanu sodného k odstranění náběhu na evidentní chřipku - to jsem celkem koukal ;)

Jen pro zajímavost - jsem osobně přesvědčen, že chloritan sodný je zesilovač imunity a případné doplnění trávicí kyseliny chlorovodíkové způsobí normalizaci imunity. Díky tomu se zdá být logické, že PMS1 může být i několikanásobně účinnější než MMS aktivované kyselinou citronovou dle původního návodu. Jak jsme již zjistili, tak kyselina citronová nepůsobí na trávení a trávicí kyselinu pozitivně, tedy imunitu oslabuje a zesílení imunity MMSkem není tak evidentní.

Pokud bych to k něčemu přirovnal: Aktivace MMS kyselinou citronovou na mě působí jako jízda autem se zataženou ruční brzdou.

Klasické MMS, byť i aktivované kyselinou chlorovodíkovou už nepoužívám od doby, co jsem začal s PMS1. Jediné, co může být nepříjemné je chlordioxidové říhnutí, které lze ovšem při vypuštění ústy celkem elegantně odfouknout ;)

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše:
Pokud bych to k něčemu přirovnal: Aktivace MMS kyselinou citronovou na mě působí jako jízda autem se zataženou ruční brzdou.
Řekl bych, že to je přeně vyjádřeno! Naprosto souhlasím.

lena

nevim kam to dat

Příspěvek od lena »

toto jsem pred chvilkou precetla na jednom foru v Nemecku. Zde preklad teto zpravy, ale volny preklad.
Zajimave, ze se preci neco proti mms dela. Doufejme, ze toto neprijde take do Ceska. MMS je pry registrovan
jako lek a ne jako desinfekce.

Nevim co si o tom myslet.

pro jistotu take link k tomuto foru:

http://www.mms-selbsthilfe.de/showthrea ... #post14454

..........

Ahoj všichni,

Následující zpráva byla nalezena v jiném fóru a přidal gefeus dvojverší na téma:

Vážení ....,

Bohužel musím kontaktujte mě s špatné zprávy pro vás. Vláda Horního Bavorska, "MMS" klasifikované jako drogy. Tak, MMS, který je tak dobře známý, prokázala žádné drogy, už šiřitelný a my nemůžeme dodat až do dalšího příkazu.

Jak víš, že jsem opakovaně zdůraznil, že MMS není droga, ale "oxidační". Oxidanty, jako je například ozonu v přírodní medicíně má dlouhou tradici, že ozon nebyl klasifikován jako drogy.

Vláda Horního Bavorska se obrátil na státní zastupitelství zahájit trestní řízení proti mně osobne.

Mám teď vzít právník specializující se na farmaceutické právo jako poradce. Mým cílem je, aby MMS, klasifikace "lék" zase ztrácel.

Až do tohoto gewünschrten výsledek nebudu prodávat více MMS. Také jsem vás požádat všechny možné kopie mé prezentace MMS, aby z internetu. Z pohledu na skutečnost, že MMS je v současné době oficiálně viděn jako droga, všichni jsou v mé předchozí den, a jinak za mnou do MMS učinil prohlášení, že je falešný a zavádějící.

Použijte prosím žádné další až do konečného vyjasnění MMS ke zlepšení svého zdraví. Dungen všech možných aplikací, kromě toho, že na etiketě uvedena na obrázku soubory jsou, tak prosím, přestaň okamžitě. Mohu také žádné otázky o MMS, je-li odpovědět telefonicky nebo e-mail, více.

Můžete si představit, že mě pověřil, abych tuto velmi záležitost. Měl jsem domovní prohlídce a zabavení mise na své dokumenty.

Ekonomicky to pro mě znamená, že jsem bojovat za volný prodej MMS na soud, který by mohl být velmi nákladné. Současně, nicméně, myslet na beträchtilicher podíl z mé prodeje ...

.................................................. .............
__________________________________________________ _________________________

Pozdravy z
Kalle

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Merlin píše:Nezapomínám. Sprdnutí bylo na místě. Jim přesně píše, jak se to s "čucháním" má dělat. To, co předvedl ten nadšenec bylo úplně scestné. Možná jsem to tehdy měl napsat víc polopaticky, měl jsem zato, že každý tu knihu zná, a v tom byla ta chyba. Jim má pravdu - je to třeba neúnavně vysvětlovat polopaticky. Neustále až do omrzení opakovat základní pravidla. Měl jsem mylný dojem, že to platí jen pro tupé Amíky, ale pravdou je, že to platí pro všechny.
Nejsem si jist, jestli to sprdnutí bylo na místě. Jednal na svoji pěst a dal svoji zkušenost spíše jako odstrašující příklad. Nikomu netvrdil, že to doporučuje. Tehdy se snad ani všeobecně nevědělo, že existuje nějaká druhá kniha, natož nějaký origo návod na čuchání. Tehdy jsi ho sprdl za to, že ho to vůbec napadlo čuchat. Po nějaké době se ukázalo, že Jim H. "čuchání" doporučuje, avšak při určitých problémech, ale zejména při určitých pravidlech. Mám pocit, že jsi to tehdy také nevěděl. Pokud by jsi to věděl, věřím, že bys tehdy napsal, jak se to správně - tedy podle J. H. - dělá, což se nestalo...

Hmm. Tak nevěděl. :D Žertéři. Obě knihy jsem překládal já... a uznal jsem, že byla moje chyba, že jsem o tom nenapsal více. A věř, že vím, co v nich je. ale jsi holt náš skřivan - musí si vrznout, i kdyby měl zmrznout...

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“