Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
AUTO..na vodu
a
je to zajimave ale ten regulator fakt slozi i ten kdo elektrice pi.. rozumi uz je v aute ale z te vody s octem vic jak jednu amperu nedostanu ale kdyz pouziju tu vodu co mi to pri ni vrelo tak by to slo. byla to ta voda s louhem na ph 8.4 a kyselinou citronovou pod ph 6. zatim sem to dokrmil 10plus40ml octu a reakce je silnejsi nez s temi 10ml octa tak uvidim kolik si to papne nez vymenim tu vodu. zatim ubylo asi 50 ml vody
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Re: a
Mimo téma (offtopic)
smysl tohoto fóra bys měl pochopit, je to pořád fórum a ne návod, kdo ti poradí-neporadí, je na každém jednotlivci....je to také otázka čemu všemu rozumíš, co jsi vše přečetl....a číst a rozumět, není totéž.....když čtu od tebe některé snahy, bohužel zatím se mi podle toho nepovedlo rozlišit, nakolik rozumíš, chápeš jádro věci.
se ptáš na co jsem jezdil? -na spousta věcí ale bez výrazného úspěchu, proto také do toho moc nekecám, jen občas..... jen proto že ti občas odpovím, neznamená že podle mých nebo rad jiných budeš jezdit na vodu, vodík nebo na cokoliv jiného
se ptáš na co jsem jezdil? -na spousta věcí ale bez výrazného úspěchu, proto také do toho moc nekecám, jen občas..... jen proto že ti občas odpovím, neznamená že podle mých nebo rad jiných budeš jezdit na vodu, vodík nebo na cokoliv jiného
a
v tomhle mas asi pravdu. na foru se diskutuje . je mi jasne ze tady nikdo nenapise ze mam dat dohromady to,to,to pripojit ktomu pres to a dostanu z toho tolik a tolik toho.taky jsem si porad myslel ze se tady pisou pohadky o spalovani neceho vyrobeneho z vody nez sem to vyzkousel v realu .neuvidis neuveris. zacalo to 9volty 800 miliampery nejakou vodou a nerez draty ponorenymi do ni sem mel za 20minut 0,2 litru plynu ktery je horlavy po zapaleni . byl to sice pekny zacatek ale prekopat to do auta uz neni tak jednoduche (podle meho nazoru). jinak rozumim celkem vsemu ale nejsem stoprocentni chemik automechanik ani elektrikar ale nechapavy taky nejsem
zimni provoz?
no nic jak tak sleduju venkovni teploty tak to budu muset uz prekopat na zimni provoz ten vyvijec at si s tim muzu potom hrat i pri minus 20ti stupnich mrazu:-)
-
- Zasloužilý člen
- hapalainen
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: a
Sice nevím, ale třeba je něco na názoru Viktora Schaubergera. Ten tvrdí, že nezískáváme energii spalováním vodíku, ale toho, co ten vodík přináší.baxter píše:cim to asi muze byt ze nez to auto nastartuju tak z toho leze plyn , ( priblizne 0,5 litru za minutu )ale jak to nastartuju tak je spotreba stejna a jen to zere proud z baterky ? kdo ví ?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
a
stoji to za zamysleni ten tvuj prispevek ale , porad mi pripada nelogicke to co jsem popisoval ja ze ten plyn (ktery jak jiz mam odzkouseno je silne horlavy )se podle ani nedostane do motoru protoze kdyby se tam dostal tak by to slo poznat na vykonu nebo spotrebe , takze je asi dva zpusoby jak na to prijit . prvni je ze ho bude nasavany vzduch jen stahovat z hladiny bez probublavani a ten druhy je ze tatoo smes uz nepujde opet pres vodu ale primo do sani .stat se nemuze skoro nic jen se maximalne zase roztrhne plastove vicko na coz uz sem si zvykl pri tomto typu experimentu.ale za pokus to urcite stoji si myslim