Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Vojna proti MMS

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: MMS a Slovensko

Příspěvek od chiq »

Peter píše:Niekoľko upozorňujúcich príspevkov na nebezpečie poleptania slizníc bolo na tomto fóre zmazaných. Poďakuj moderátorom.
Ako všetko pod názvom " zázračné" je vačšinou iba reklamný ťah. Bohužiaľ rozlišovacia schopnosť a vedomosti uživateľov týchto prípravkov sú na úrovni ...(radšej sa nebudem vyjadrovať).
Nestraš, ešte máme ďaleko k americkým súdruhom, ktorí aj na žiarovky píšu: "Črepy nejesť! Riziko porezania!" či na kuchynské nože: "Táto strana je ostrá - pozor! Možnosť porezania!" :lol:
...ale po filme ABSURDISTAN v piatok večer na Prime, už si nie som tak celkom istý, že táto nákaza sa nešíri ďalej... zvlášť, keď sa pozriem na východ našej krásnej vlasti... :smoke:

Jana
Nový člen

Kdo říká pravdu?

Příspěvek od Jana »

chiq
Zasloužilý člen

objednaná hystéria okolo MMS

Příspěvek od chiq »

citát:
"Stránky uvádějí, že lék vynalezl jistý Jim Humble, postarší usměvavý muž v kovbojském klobouku, který zasvětil život léčbě nemocných v Africe. Snaží se zbavit svět malárie. Tuto nemoc přitom nelze vyléčit.
Humble ale tvrdí, že chloritan sodný pročistí krev od škodlivých látek, bakterií, virů i plísní. V případě malérie prý zbaví tělo prvoka Plasmodium, který nemoc způsobuje dokonce do 24 hodin."

Farmaceutická mafia vycerila zuby - ďalší krok c celosvetovému zákazu liečenie samého seba. Človek je podľa "beztrestne nemenovateľných" iba materiál, "ľudský zdroj", lacná pracovná sila, niečo ako ťažný kôň, traktor alebo hovädo... a na to máme predsa opravárov alebo veterinárov... pardón špecializovaných doktorov a farmaceutickú loby...
Ale aj tak, prvý krát som sa dozvedel, že, podľa SPZI, existuje nezničiteľný prvok - Plasmodium... nuž čo, Lénin živ navsjegdá! S Plasmodiumem na večné časy! URRÁÁÁ

Tiež sa pripájam k výzve - prihláste sa tí, ktorým MMS poleptal vnútornosti, napriek tomu, že ste ho užívali podľa návodu! (...možno vás bude viac, než farmaceuti a dochtóri pozabíjali zdravých...)

chiq
Zasloužilý člen

Re: objednaná hystéria okolo MMS

Příspěvek od chiq »

Vyzývame pani "mluvčí SZPI Martinu Šmídtovú" aby v rovnakých médiách doložila konkrétnymi prípadmi svoje tvrdenie:

"Případ MMS je ukázkou naprosto bezohledného hazardování s lidským zdravím, přípravek slibuje konzumentům nemožné, jeho užíváním si však lidé mohou ublížit,"

a keďže ďalej v článku píše:

"Prodejcům přípravku kromě zákazu uvádění zboží do oběhu hrozí ze strany SZPI také finanční pokuty ve správním řízení. Podle Jindřicha Pokory ze SZPI zákon umožňuje udělení až 50miliónové pokuty."

pripájam vyjadrenie ľudí zaoberajúcich sa problematikou MMS:

"Ak nedoloží dôkazy, a objaví sa prvý prípad finančného postihu ľudí v súvislosti s MMS, podáme na "mluvčí" i celú SPZI trestné oznámenie v súvislosti s porušením viacerých zákonov (zákon o voľnom podnikaní, šírenie poplašnej správy...) ako aj v súvislosti s porušením základných práv a slobôd zakotvených v Ústave, teda práva na ochranu zdravia a života."

Jana
Nový člen

Příspěvek od Jana »

Prosím můžete to tam napsat do diskuze? Já tam nemám registraci, takže nemohu přispívat,

děkuji

lena

kde je pravda ???

Příspěvek od lena »

co vyleci, co nam pomuze, tam je pravda !!!

Oni si najdou cestu jak neco zlikvidovat nebo udelat z neceho neco spatneho, ale taky jsou veci, ze kterych udelaji
zase tak neco dobreho, ze se to prodava jako housky i kdyz tomu tak neni. Propaganda udela moc, zalezi
na kazdem jedinci z nas, jak dalece se nechame ovlivnit.

To, ze to nekde zakazuji, zase zkousi na lidech pokusy, proste nejakou tu cestu se snazi vzdy najit, jak
neco zamezit.

Zatim jsem necetla neco negativniho, ze by to nekoho popalilo tak, aby z toho mel stale potize.

Je znamo, ze kazda vec ve velkem mnozstvi muze ublizit, zalezi na kazdem jedinci z nas, jak
co pouzijeme, uzivame, jime, pojidame, pozreme atd.......

chiq
Zasloužilý člen

Příspěvek od chiq »

Jana píše:Prosím můžete to tam napsat do diskuze? Já tam nemám registraci, takže nemohu přispívat,

děkuji
Ako som písal, je to vyjadrenie mojich známych, ktorí sa s MMS zaoberajú už dlhšiu dobu. To, ako budú ďalej postupovať, nemôžem ovplyvniť. Je to boj s najvplyvnejšou mafiou na svete, mafiou, pre ktorú je ľudský život a zdravie ten najvýnosnejší kšeft. A ako vidieť, skláňajú sa pred ňou aj štátne úrady a organizácie.

Vinc
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

kdo říká pravdu

Příspěvek od Vinc »

K článku o MMS. Zablokovali přihlašovací formulář, takže není možné poslat diskuzní příspěvek. Asi vědí proč. Myslím, že paní redaktorka si koleduje o žalobu: minimálně za šíření poplašných zpráv. Pritom je spoléháno na nejednotu uživatelů MMS.

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

článek mms

Příspěvek od felda »

Tak všechno je zneužitelné , největší problém je , že se samozřejmě na ušlechtilou myšlenku nabalili zlatokopové , kteří by to nejraději prodávali gram za tisíc a aby prodali , tak slíbí a namluví potřebnému vše. A protože stádovitost lidí jim krásně nahrává - tak nějaký nasraný potřebný do toho rejpnul a je z toho lavina...
no a ti co si dají práci , zjistí že za 20-30Kč mají léku na rok a nedej bože , když zjistí v jakém ředění si tu ,,smrtelně" nebezpečnou látku dávají do žaludku, tak rozumně uvažující člověk si ublížit nemůže. No a protože je potřeba udělat nějakou pořádnou causu - tak pár blábolů a je to tady..., zachvíli se to hodí na index jako KS a bude po ptákách . Blbečkové budou mít klid, no a my si poradíme... howg

felda
muflon
Zasloužilý člen
Dostal: 32 poděkování

MMS a zkusenosti zvirat

Příspěvek od muflon »

Viz taky vlakno o MMS a leceni zvirat...

Je to paradox....kde je pravda ví jen ti co jim to pomohlo(drželi se doporučených zkušeností)....s veterinářem už by naše kočky nejpíš nežili, máme přes 15 let staré a byly velmi nemocné("kočičí chřipka" nebo prostě nějaký druh virózy, dlouhodobé kýchání, zanícené zuby , černá tlamička...
...dáváme cca 1-2 aktivované kapky do 1dcl vody...a půlku nejmenší stříkačky stříknem do tlamičky....
Kocouři nejspíš vědí instintivně že jim to pomáhá, protože jak dříve utíkaly, tak teď si pro meducínu sami přijdou i když vidí co se pro ně chystá (nejsem přece blbej...řekl by kocour spolu se Švejkem...)

Rey
Nový člen

Re: MMS a zkusenosti zvirat

Příspěvek od Rey »

No já to beru už hodně dlouho a kromně toho,že mě to vždy vysekalo z nachlazení,chřipky a jiných nemocí,tak o žádným propálení pajšlu nevím.
Spíš naopak,je mi fajň.

Valhalla
Nový člen

Re: Kdo říká pravdu?

Příspěvek od Valhalla »

O tom jak mi dnes OKAMZITE vymazali muj prispevek v diskuzi o MMS na iDNES.cz
Schvalne, jestli prijdeme na to proc..

Protoze, jak zde jiz nekdo napsal, formular do diskuze na novinky.cz, pod dnesnim nehoraznym clankem: http://bit.ly/cB1dON, neni a tak neni mozne zaradit se do diskuze tam, klikla jsem si tedy na Idnes a samozrejme nasla clanek podoby (http://bit.ly/cAv8hU). Sla jsem takrka na jistotu, cetla jsem totiz v zari stejny clanek na BBC serveru (http://www.bbc.co.uk/news/health-11404218 <<anglicky>> http://bit.ly/cAv8hU << Tam jsem ale tusila, ze do diskuze mam pristup.. ze jsem si kdysi pristup zaopatrila.. Jala jsem se hledat ve slozkach, nasla heslo a poslala tam tedy jediny prispevek s nazvem: Vzdelavejte se (je uplne dole..).Nevinny, jen jsem v nem ignorovala ignoranci a radila lidem at se radeji DOVZDELAJI.. a teprve pote se rozhodnou pro chemoterapii.. driv ne.

Okamzite se pod mym prispevkem radili dalsi reakce.
Pote jsem udelala refresh.. a EJHLE.. Ťu-Ťu.. muj prispevek.. NIKDE NEBYL.. (myslilm ze s nim zmizela cela noha.. pocinaje tim mym..).

Byla jsem prekvapena KOLIK lidi jiz MMS bere, spise se mi zdalo ze MMSaku :) je tam vice.. Dobry..
Pak jsme si otevrela e-mail a zjistila, ze me MUJ PRISPEVEK SMAZALI (!!!), NECHAPU !! To tam byli JINE.. daleko vystiznejsi.. smazali ale muj.
Kdyz vam dole zkopiruji kodex diskutéra, poznate PROC mi ho smazali ? (muj prispevek UUUUUUUUPLNE dole.. jestli se mi to povede.. oznacim cervene.. ) - ja totiz ne..

Nepisi to SEM proto, ze by muj prispevek byl tak dulezit.. neni..
JEN.. KDYZ TO UDELALI S MYM.. co asi.. udelali s temi...presnejsimi..
Delaji z nas vsech ovce.. Hned me tato zkusenost hodila zpet.. do let RUDYCH.. achich ouvej..

Napsala jsem to okamzite panu Humblovi, ale on to Jim asi vi.. co se deje..

-------------------

Litujeme,

ale váš dukátový účet v MůjPasu byl zrušen kvůli porušení Kodexu diskutéra a smazání některého ze tří diskusních příspěvků před ziskem 300 dukátů.

Proto nyní nemůžete na iDNES.cz diskutovat.

Pokud si myslíte, že jsme vás poškodili, napište nám. Na nepodepsané a urážlivé či vulgární e-maily nebudeme reagovat. Reagovat nebudeme ani na e-maily, z jejichž předmětu bude smazáno identifikační číslo stěžovatele. Děkujeme za pochopení.

Zdraví tým serveru iDNES.cz.

Kodex diskutéra
Smyslem diskuse je svobodné vyjadřování a výměna názorů. Její obsah nechceme cenzurovat, ale existují jistá zákonná opatření omezující obsah příspěvků.
Diskutér nesmí propagovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost či diskriminaci.
Vulgární jazyk, urážky, pomluvy či ponižování jednotlivce či skupin osob je nepřípustné.
Diskutér nesmí vyhrožovat ani zastrašovat násilím, ať již jednotlivci či skupinám lidí.
Diskutér nesmí propagovat nezákonné činnosti či jinak společnosti škodlivé aktivity.
Propagace komerčních aktivit a reklamy na výrobky není povolena. Je možné uvádět odkazy na internetové stránky, které souvisí s danou diskusí, přímou propagaci prodeje produktů nepodporujeme.
Šíření spamu na diskusích není povoleno.
Diskutér musí respektovat soukromí jiných osob nesmí zveřejňovat jejich telefonní čísla, adresy či jiné soukromé informace.
Diskutér v diskusi nesmí zveřejňovat identifikační údaje obětí trestných činů (více zde).
Zapovězeno je použití jména konkrétní, zejména veřejně známé osoby v nicku nebo e-mailové adrese
Rovněž není povoleno použít nick, jehož užíváním by mohlo dojít ze strany čtenáře k záměně s jiným, dříve zaregistrovaným nickem.
Redakce si vyhrazuje právo mazat příspěvky, které zjevně nesouvisejí s tématem diskuse
iDNES.cz může ve výjimečných případech rozhodnout o zákazu přístupu do diskusí i z jiných důvodů než je porušení kodexu diskutéra
Proč potřebujete k diskutování dukáty
Diskutovat na iDNES.cz můžete neomezeně, pokud máte na svém kontě alespoň 300 dukátů.
Pokud jste nově zaregistrován(a), můžete do překonání třísetdukátové hranice vložit tři diskusní příspěvky, do stejné diskuse však smíte přispět nejvýše jednou.
Jestliže bude nutné kterýkoli z těchto tří příspěvků smazat, váš účet se automaticky zablokuje.
Pokud jste už získal(a) alespoň 300 dukátů, pak za každý smazaný příspěvek automaticky o 100 dukátů přijdete.
Pokud porušíte Kodex diskutéra 10x (je vám smazáno 10 příspěvků) během 90ti po sobě jdoucích dnů, systém vám automaticky a trvale znemožní vkládání dalších příspěvků bez ohledu na počet dosud získaných dukátů. Naspořené dukáty propadnou bez náhrady. O účet přijdete i tehdy, pokud vám bude zablokován přístup do diskusí z jiných důvodů podle Kodexu diskutéra.
Za smazaný příspěvek se nepovažuje jinak nezávadný , který byl odstraněn automaticky jako součást vlákna původního smazaného příspěvku.
Jak dukáty získáte, se dozvíte zde

Smazané příspěvky
vzdelavejte se 13:33 8.10.2010

Pozor.. jedna se o propagandu. pana J. Humbla znam osobne. Pharma company se bouri a toto je tah na branku, jak nas presvedcit, ze leci jen jejich drahe..pripravky. Pokud jste vy, ci vasi blizci nemocni... INFORMUJTE SE, SURFUJTE, prekladejte si. (youtube a podobne, U pramene.cz). Jim doporucuje MMS k prodeji DO 20 $ PROTO se Pharma company BOJI..o sve zisky. Dnesni clanky v novinach o MMS me VUBEC neprekvapili, naopak jsem je OCEKAVALA.. nebot 24.9. se na BBS objevil clanek zakazujici MMS v GB = Pharma company jdou do valky proti MMS a jdou na to systematicky. TUTO ZALEZITOST STUJUJI pres rok.. (s Jimem jsem pak mluvila v kvetnu tohoto roku a s jeho asistentkou stravila cely tyden zde v Praze..). To jsou zde v CZ JINI, vzdelanejsi kteri MMS pouzvaji DALEKO dele. Dnes se s timto vylecilo jiz i hodne KONI. Ano, i nitrozilne.. PROSIM surfujte..

1)

Valhalla
Nový člen

Příspěvek od Valhalla »

Kocouři nejspíš vědí instintivně že jim to pomáhá, protože jak dříve utíkaly, tak teď si pro meducínu sami přijdou i když vidí co se pro ně chystá (nejsem přece blbej...řekl by kocour spolu se Švejkem...)
NAPROSTEJ SOUHLAS...
Z mejch kocek jsem si udelala berle... tak si dovedete predstavit, jak se o ne boji..
Kdyz jsem s MMS zacinala (a zacinam stale.. ), tak jsem se SAKRA bala mu to dat.. Ale trosinku mi ted polehava.. a ja jsem SRAB s nim jit k veterinari.. anyway.. tak mu obcas taky dam.. Pisu si KAZDOU pul kapicky.. reakce a tak..

Kocourek se vzdy po strikacce PROTAHNE.. zivne.. a okamzite vstava :).
VSICHNI DOBRE VIME.. co dela kocka, kdyz se v koupelne natahnete pro sprey do podpazi.. TY MOJE OKAMZITE UTECU A JIZ INSTINKTIVNE.. zaviraj oci.. <<vedi>> v misce piji s prehledem.. Davam ale jen 1 kapku na 4 Kg, tak jak jsem slysela osobne Jima, tak to delam.. nekdy k tomu pridam 0,5 kapky.. pac Misa.. je trosku.. pres 4 kg..

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Poslouchejte, a poslouchejte dobře.

MMS1, sodium hypochlorite, je industriální sloučenina, která se prodává normálně na barely a tankery. Prodej této sloučeniny se bude těžko zakazovat a zatím k žádnému takovému zákazu nikde ve světě nedošlo. Došlo k zákazu ho prodávat pod jménem MMS a hlavně s příslušnými výroky o jeho účinnosti jako léku.

http://www.sodiumchlorite.ca/ kterážto firma je industriálním výrobcem s vlastní distribucí, alespoň to o sobě tvrdí. Tento odkaz má pro zákazníky dožadujících se malých množství http://www.sodiumchlorite.ca/page8.html Očekávejte, že "miraclemineralsupplement" zmizí přejmenováním na něco jiného, pravděpodobně "sodiumhypochloritepersonaluse" (sodiumhypochloriteosobnípoužití) Odkaz vás zavede sem, http://sodiumchloritepowder.com/index.p ... duct_id=77 kde se již o MMS nehovoří. Lahvičky už jsou jinak onálepkované a nenesou jméno MMS. Množství a ceny jsou stále lidové. Ceny totiž zahrnují poštovné po Kanadě a US. Do zahraničí vám dají cenu poštovného na požádání.

Jako příklad
http://sodiumchloritepowder.com/index.p ... duct_id=73

2 libry (skoro kilo) suché formy minimálně 80% sodium hypochlorite, zbytek kuchyňská sůl, kterážto je těžko oddělitelnou nečistotou, za 75 doláčů s poštovným po Kanadě. To vám dá nějakých 4.5 litrů MMS1 jak ho znáte v 28% roztoku. To je na cca 400 let pro jednoho člověka. Zatím zasílají jak tekutou, tak práškovou formu normální poštou.

Tohle bude trend v blízké budoucnosti, pokud se J. Humblovi nepodaří vysoudit změnu na každé FDA a na každém ministerstvu zdravotnictví ve světě. Druhou fází bude pokus o kontrolu prodeje sodium hypochlorite i pro průmyslové potřeby pod záminkami nesmírné jedovatosti a výbušnosti této sloučeniny. Bude jí pozměněna oficiální klasifikace. Tímto bude nezaslatelná poštovní službou bez podstatného příplatku na "hazardní" zásilku. Další fází bude arbitrární kontrola a nebude možno to koupit soukromně, ale jenom firmami pro průmyslové použití. Tady už ty ceny vylezou dost značně, protože se prodej pro soukromé účely přesune na černý trh, ale ještě to pořád bude snesitelné. Tímto to skončí, protože prodej už nebude závažně konkurovat farmácii.

Takže, prozatím to ještě pár let bude snadno dostupné, ale už ne jako MMS. Pokud si někdo chce udělat strýčka, tak snad koupit barel práškové formy na spekulaci, nebo si otevřít firmu na hubení hmyzu v budovách.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

MMS

Příspěvek od sisa »

Slávku, díky.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“