Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Chemtrails
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kondenzace
To mi vyfoť prosím.
K.
Něco jako kondenzace turbulencí ?
Nebo jako tzv výstupní mlha ?
K.
Něco jako kondenzace turbulencí ?
Nebo jako tzv výstupní mlha ?
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
kondenzace
Ahoj. Ukazoval jsem tuto fotku u nás několika pilotům i profi od Lufthanzy a kondenzace to prej určitě není. Ahoj
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chemtrails slaví úspěch
Chemtrails slaví první úspěchy:
http://www.novinky.cz/ekonomika/212076- ... mence.html
Jak známo dle H. R. Clarkové, u Alzheimerovy choroby nacházela hliník v hlavě (kromě toho ještě údajně nějakého cizopasníka, jestli se nepletu).
http://www.novinky.cz/ekonomika/212076- ... mence.html
Jak známo dle H. R. Clarkové, u Alzheimerovy choroby nacházela hliník v hlavě (kromě toho ještě údajně nějakého cizopasníka, jestli se nepletu).
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chemtrails slaví úspěch
To není (pro mě) žádná novinka. Pořád efektivnější na povrchu, než v kůře.Peter píše:"Blahoslavení duchem ...." Hliník je třetím nejvíce zastoupeným prvkem v zemské kůře. Podle posledních dostupných údajů tvoří hliník 7,5–8,3 % zemské kůry. (Wikipedie)
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
docela dobrá oblačnost
Takhle u nás vypadala obloha v pátek 24. září ráno, když se loučilo léto
Jeff
Jeff
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Chemtrails
Jeffe, to je úplně šílený.
To, co bylo vidět v minulých dnech na obloze, ve mně vyvolává obrovský vztek a beznaděj nad tím , co máme nad hlavami.
Taky jsem si musel udělat pár fotek....naprostý hnus. Škoda, že se tady nemůže psát sprostě. Napsal bych to obrovským písmem a čeveně.......
Trochu mne těší, že pár lidí reaguje na to, co mají nad hlavou, přece jen mají otevřenou mysl, většina bohužel ne, ale nic není stálé, zvláště v dnešní době.
Měj se hezky.
Batles
To, co bylo vidět v minulých dnech na obloze, ve mně vyvolává obrovský vztek a beznaděj nad tím , co máme nad hlavami.
Taky jsem si musel udělat pár fotek....naprostý hnus. Škoda, že se tady nemůže psát sprostě. Napsal bych to obrovským písmem a čeveně.......
Trochu mne těší, že pár lidí reaguje na to, co mají nad hlavou, přece jen mají otevřenou mysl, většina bohužel ne, ale nic není stálé, zvláště v dnešní době.
Měj se hezky.
Batles
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: docela dobrá oblačnost
Jeffe, od kdy máš čas fotit oblohu???? Nad Libercem je buď hezky, nebo sračky. Čáry jsou mimo kotlinujeff píše:Takhle u nás vypadala obloha v pátek 24. září ráno, když se loučilo léto
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, ty s®ačky jdou od nás, co nemám kotliny
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
môžte si to "konfrontovať" s aktuálnou situáciou v leteckej premávke... samozrejme, tej civilnej... vojenské "striekačky" tam sledované nie sú
http://www.flightradar24.com/
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
normální oblačnost
V pátek byla jasná obloha, tak byly chemtrails dobře vidět. Nevím, podle jakého receptu oblohu práškují, ale zajímalo by mě, jak to s práškováním bylo v následujících třech dnech a vlastně ještě i dnes, kdy byla obloha samý mrak, v jednom kuse lilo a vůbec bylo krásně hnusně. To by asi bylo možné vidět jen na satelitních snímcích.
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Tenhle odkaz je super!chiq píše:môžte si to "konfrontovať" s aktuálnou situáciou v leteckej premávke... samozrejme, tej civilnej... vojenské "striekačky" tam sledované nie sú
Teď už stačí jen sedět a počítat čáry Třeba v takovém Londýně nebo Frankfurtu letecký provoz počasí pravděpodobně ovlivňuje, ale daleko pravděpodobněji jen v důsledku hustoty provozu. Není na to potřeba nějaký extra srágory, stačí to co jde z motorů (odbočka: viděli jste někdo ve zprávách B-52 při příletu do Ostravy? ten by asi emisema neprošel, ale je fakt že to je plechovka stará).
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Obrana
Přátelé, zdravím,
omlouvám se, pokud sem dávám něco, co už tu je, nečetl jsem celé vlákno...
O chemtrails ve zprávách na Primě:
Možná existuje způsob, jak se proti chemtrails bránit. Nevím, nakolik tomu věřit, možná někdo z vás o tom bude vědět více.. Slyšeli jste o tzv. orgonitech? Vrstvy různých kovových částeček, různé krystaly, nerosty, vše zalité ve vosku nebo v pryskyřici často ve tvaru pyramidy či různých "šišek"? Orgonit má nějakým způsobem transformovat (čistit?) "orgonovou energii" a jeden zvláštní typ této věcičky má mít schopnost nějak potlačovat chemtrails. Tvrdí to různé články na internetu.. Asi se mi tu někteří smějí, budou v tom mít mnohem větší jasno, já o tom vím houbeles
Možná existuje způsob, jak se proti chemtrails bránit. Nevím, nakolik tomu věřit, možná někdo z vás o tom bude vědět více.. Slyšeli jste o tzv. orgonitech? Vrstvy různých kovových částeček, různé krystaly, nerosty, vše zalité ve vosku nebo v pryskyřici často ve tvaru pyramidy či různých "šišek"? Orgonit má nějakým způsobem transformovat (čistit?) "orgonovou energii" a jeden zvláštní typ této věcičky má mít schopnost nějak potlačovat chemtrails. Tvrdí to různé články na internetu.. Asi se mi tu někteří smějí, budou v tom mít mnohem větší jasno, já o tom vím houbeles
- Nemo
- Starší člen
- Dal: 64 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Prý to funguje
http://aktualne.centrum.cz/zpravy/clane ... ?id=649915
Tak to možná dělají v Moskvě. Můj důvěryhodný známý udělal pár orgonitů a jeden zkoušel takovým způsobem, že při svařování proudem obtočil kolem jednoho orgonitu kábly. Když si udělal přestávku na cigaretu a vyšel na vzduch, tak viděl nad sebou kruh rozehnané, nebo rozpuštěné oblačnosti. A to prý byl pouze orgonit, né rozháněč mraků s napájením.
Tak to možná dělají v Moskvě. Můj důvěryhodný známý udělal pár orgonitů a jeden zkoušel takovým způsobem, že při svařování proudem obtočil kolem jednoho orgonitu kábly. Když si udělal přestávku na cigaretu a vyšel na vzduch, tak viděl nad sebou kruh rozehnané, nebo rozpuštěné oblačnosti. A to prý byl pouze orgonit, né rozháněč mraků s napájením.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Obrana
Na orgonit je tady vlákno...když neutralizuje geomagnetické anomálie a je schopen měnit počasý, měl by působyt i na chemtr.adam.benda píše:Přátelé, zdravím,
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování