Jinak je to jenom pro "uspokojení, že šetřím".
Drtivá většina lidí chce jenom spolehlivý návod na co nejjednodušší a nejlevnější zařízení se zaručeně špičkovými vlastnostmi, které si může sám pohodlně namontovat, pokud možno bez ušpinění rukou a čtení nějakého návodu. Podle jejich názoru má za dokonalou funkci zodpovídat autor, kterého by správně mělo být možné, pokud zařízení nemá očekávané parametry, pohnat před soud pro podvod a vymáhat na něm náhradu nákladů.
To Peter:
graf je moc pěkný, předpokládám, že jsi testoval různé spořiče - samozřejmě bez upřesňujících údajů, jako kdy a co, je to jenom hezký obrázek.
To martin11 (Elf, jak říkají jedenáctce Germáni):
jestlipak já Tě konečně jednou naučím rozlišovat mezi Saovým TRkem a mými UFky?
TRko = nádoba s vodou (v zimě bez) se zabudovaným systémem spirál napojeným na baterii, připojená přes bubler tenkou hadičkou kamsi do sacího potrubí
UFko = smotaný izolovaný drát, nacpaný přímo do sacího potrubí, k ničemu nepřipojený a případně doplněný vnějšími magnety a piezokrystalem
To Iv:
Mea culpa, skutečně mi ušlo, že jsi psal o instalaci před filtr. A další - když jsem u Pandy vytáhnul tu rouru mezi čelem a eskátulí filtrátou, tak jsem konečně pochopil, co jsi psal o tom, žes mohl jít i na větší délku UFka
Zdravím - poota
P.S. Pro zajištění polohy a jako pojistku před nacucnutím UFka o kus dál, jsem na něj uvázal motouz, který jsem protáhl pod předním koncem roury ven a uvázal na něj dutý nýtek.