...zdravím po ránu...když už jste na mém vláknu...o magnetických pístovách motorech....
jeto asi 3 roky a ptal jsem se na jedné vástavě , kde měl Patentový úřad stánek....odborník mě věnoval 20 minut...bylo to v rámci výstavy a osvěty obyvatelstvu....
...budu mluvit jen na tema MM....
tak...magnet jako takový nelze patentovat...protože to je znímé...všeobecně,,,,vlastnosti magnetu ano....když vyrobím nějakou novou směs, která bude jinak.../ více / magnetovat...ale to se nás netýká.
...no a co zbývá k patentovaní...
pouze úspěšně vyřešené mechanického poskládání těch magnetů do nějaké sestavy, která se bude sama točit..../ bez vnější přídavné energie.../
....což je fyzikální blbost.../ dle současných poznatků vědy..
/
...přesto i toto ...ačkoli ve skutečnosti../ na modelu../ zařízení nefunguje...je možné získat patent....předchází tomu většinou" užitý vzor"
a po prozkoumání celosvětového vědění se cca po 2 letech může udělit patent, pokud se zjistí novost....poté je to několik let / 2/ celosvětově chráněno...a následně se může patentovat tuii tam...Čína na toto neslyší....páč není členom tohoto spolku.....
...takže jestli někdo něco máte, téměř zadarmo vám to zaregistrují.....stačí schema ...jak že si to představujete....poplatek pár stovek.....
...také jsem o tom uvažoval, právě v souvislosti s tím mym MM.....zajímavé uspořádání magnetů....rotační toroid v kombinaci s principem hvězdicového motoru , který má písty působící proti vlastní ose....ale ....
....věnoval jsem tomu pár volných chvilek svého života....a ještě budu/ po vyrobení potřebných komponentů/ ale nemyslím si , že by tudy vedla cesta....jak jsem již několikrát zde na vlákn zdůraznil.....stavím to proto, abych zjistil, proč se to nebude točit.....a nechci se pokojit s tvrzením o nějakých fyz. zákonech....prostě to chci vidět na vlastní
....tak hodně úspěchu s magnety přeje martin11
p.s. jestli někdo něco máte...tak mi napište....myslím , že jsem za ta léta viděl snad všechna magnetická udělátka....ale pouze 3 byla pístová....
p.s.s. ...a zapomeňte na nějaké clonění....čímkoli....radím ..a myslím to upřímně ..m11