Já dával deset kapek jednoho a pak deset kapek druhého. Možná bude stát zato vyzkoušet jak málo vody tělo bez problémů snese, aby v obou nápojích byla nejvyšší bezpečná koncentrace HCl a NaClO2. S těmi deseti kapkami jsem pil půllitr. Ono možná bude chtít přitlačit na pilu s tou HCl. A v 3,5% koncentraci asi přitlačit dvakrát, třikrát... Vono by to tělu uškodit nemělo, no ani způsobit nějaké problémy...Batles píše:Palo, není možné, že ta aktivace (každá směs zvlášť) v žaludku nevyvíjí dostatek plynu?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS trochu jinak
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Už jsem taky pár věcí vyzkoušel a co si pamatuji, tak čistý chloritan sodný ve vodě nenív téměř vůbec poznat.
Zítra zkusím 8 kapek MMS do čtvrt deci vody. To určitě bude bezpečné. A dám 8 kapek HCl do půl deci vody (možná už to bude nepříjemné na zuby) a vypiju půl před MMS a pak zbytek a zapiji trochou čisté vody a budu pozorovat reakce.
Manželka je zítra doma, kdyby bylo zle, tak mne aspoň vytáhne a pohodí na dvůr
Zítra zkusím 8 kapek MMS do čtvrt deci vody. To určitě bude bezpečné. A dám 8 kapek HCl do půl deci vody (možná už to bude nepříjemné na zuby) a vypiju půl před MMS a pak zbytek a zapiji trochou čisté vody a budu pozorovat reakce.
Manželka je zítra doma, kdyby bylo zle, tak mne aspoň vytáhne a pohodí na dvůr
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To nemáte někde poblíž žádný kompost?Batles píše:Manželka je zítra doma, kdyby bylo zle, tak mne aspoň vytáhne a pohodí na dvůr
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- FrancJoeseph
- Stálý člen
re
Ahojte,
pár měsíců jsem byl mimo civilizaci a mimo obraz. Zajímalo by mě jak se to vyvíjí. Je lepší brát víc kapek 3x denně, nebo méně třeba každou hodinu? A stále klasika ředění 5 kapkami kyseliny a zalít vodou nebo ananas džus z Lídlu? Nechce se mi číst asi 100 stran nazpět. Jo a neví někdo proč MMS zakázali ve Španělsku? Díky Wogoo
pár měsíců jsem byl mimo civilizaci a mimo obraz. Zajímalo by mě jak se to vyvíjí. Je lepší brát víc kapek 3x denně, nebo méně třeba každou hodinu? A stále klasika ředění 5 kapkami kyseliny a zalít vodou nebo ananas džus z Lídlu? Nechce se mi číst asi 100 stran nazpět. Jo a neví někdo proč MMS zakázali ve Španělsku? Díky Wogoo
Sine amore nihil!
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: re
Ahoj,
maximálne 3x denne viac kvapiek a aktivovať HCl, je to účinnejšie a lepšie, pokiaľ to chceš v tekutej forme, pokiaľ v práškovej, netreba ani džús, a najnovšie ešte je tu na odčervovanie - Hrebíček mletý, takže domáca výroba, zaujímavé veci sú tu ohľadne HCl a jódu, pridávajú sa tu aj iné doplnky, skús kuknúť, v zdraví to máš, ale čo sa týka mms - tak len to riedenie s HCl, podľa toho, či to chceš tekuté, alebo práškové, stačí si vybrať, všetko má Palo, v prípade záujmu, určite pomôže
pekný dník leňoch
a zakázali to preto, že zistili, že to funguje, na mms newsletteri to máš tak si to kukni v prípade záujmu, vlastne aj Merlin to tu niekde dal, tuším
maximálne 3x denne viac kvapiek a aktivovať HCl, je to účinnejšie a lepšie, pokiaľ to chceš v tekutej forme, pokiaľ v práškovej, netreba ani džús, a najnovšie ešte je tu na odčervovanie - Hrebíček mletý, takže domáca výroba, zaujímavé veci sú tu ohľadne HCl a jódu, pridávajú sa tu aj iné doplnky, skús kuknúť, v zdraví to máš, ale čo sa týka mms - tak len to riedenie s HCl, podľa toho, či to chceš tekuté, alebo práškové, stačí si vybrať, všetko má Palo, v prípade záujmu, určite pomôže
pekný dník leňoch
a zakázali to preto, že zistili, že to funguje, na mms newsletteri to máš tak si to kukni v prípade záujmu, vlastne aj Merlin to tu niekde dal, tuším
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Já to ředím 1:1 kapka MMS , kapka kys cit.Jak už jsem tady psala,je to lepší,že se nespleteš. Kluci tady píšou,že je výkonější HCL,tak to zkusíme. Proč MMS zakázali ve Španělsku?FrancJoeseph píše:Ahojte,
Výsledky snažení ve farmaceutickém průmyslu-výrobce léčiv.Všude jsou stejný paka.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nejen že je to výkonnější.Já to ředím 1:1 kapka MMS , kapka kys cit.Jak už jsem tady psala,je to lepší,že se nespleteš. Kluci tady píšou,že je výkonější HCL,
Já dávám na deset kapek jen jednu HCl a stačí to. Nečekám na nějakou zdlouhavou aktivaci a po několika vteřinách doplním trochou vody, nebo čaje, zadržím dech proti unikajícímu plynu a šup tam s tím. Na rozdíl od kyselina citronové je tato směs BEZ CHUTI. Žaludek se proti tomu nebouří.
Kluci, do toho.
- FrancJoeseph
- Stálý člen
re
Asi mi kleslo IQ, ale nějak jednoduše byste mi to vysvětlili? Místo kyseliny to solíte či co?
Sine amore nihil!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, k soli přidáváme kyselinu solnou na aktivaci MMS. Používá se tu různá koncentrace HCl, tak na to pozor. Když se s každým budeš bavit, kolik dává kapek kyseliny HCl, tak musíš vědět, kolikaprocentní má. A aby to ještě nebylo tak jednoduché, tak se procenta uvádí ve dvou "koncetracích" - v chemické a v lékárenské. Já i děda Slavík například používáme 10% chemickou, je to ta nejkoncentrovanější, která se tu používá (mám i 33% chemickou, ale tu nedávám, tu dál ředím, je to o ústa).
to zalezti ta tobe samemu jestli si vezmes jednou ci 2x denne nebo vicekrat. Ja jsem to brala kazdou hodinu 8x a po 3 dnech me bylo uz na nic, myslim si, ze je to lepsi 2-3x denne dle toho co sneses. Takto udrzujes urcitou hladinu a tim padem muze teloFrancJoeseph píše:Ahojte,
lepe odbouravat patogenni latky. Samozrejme je nutne doplnovat vitaminy vseho druhu.
Nejlepe si vzit rano na lacno a pak vecer pred spanim, a pokud mas potrebu behem dne tak si najdi cas, ktery ti vyhovuje. Me se prave zda to brani 2x denne nenasilne a da se dele vydrzet. A pokud prijde i tak k tobe moment kdy nemuzes, tak udelej prestavku a pockej do doby, kdy to zase pujde. I tak pomalu lecis a cistis telo.
Ono se rika pomalu ale jiste, myslim si, ze je to ten nejlepsi zpusob.
- FrancJoeseph
- Stálý člen
re
Díky všem
a Palo, nějaký jednoduchý recept jak začít s tou solí? Já vím že na každého vše působí jinak, ale to už bych si přizpůsobil. Cítím v těle nějaké záněty. Chci zkusit spíš několik kapek každou hodinu. Uvidím co to bude dělat...
a Palo, nějaký jednoduchý recept jak začít s tou solí? Já vím že na každého vše působí jinak, ale to už bych si přizpůsobil. Cítím v těle nějaké záněty. Chci zkusit spíš několik kapek každou hodinu. Uvidím co to bude dělat...
Sine amore nihil!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Každou hodinu si dávej leda tak samotnou HCl. Já dávám 10 kapek do půllitru s vodou, dobře promíchám a piju. MMS dávej opravdu maximálně jen 3x denně. Nemusíš to přehánět s kapkama... Takhle to zkus a pak dej vědět.
- arabela777
- Starší člen
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 38 poděkování
Hodně čtu,že je lidem po tom blbě.Mě stále nic.Asi jsem nenormální,ale beru to už 2 týden a zkouším i 4 kapky 3x denně.Dokonce mě to i chutná a žádné negativní pocity nemám.Myslíte si,že ty mrchy nechtějí ven nebo tam nejsou v takovém množství,kdy by dělali velké problémy.Někde jsem četla,že pokud nemám špatné reakce na kys cit,tak jí mám v žaludku nedostatek.Jinak jsem narazila na internetu na dobré video dokument. Možná,že většina tady to už viděla a ten zbytek ať se podívá.Je to zajímavé a odpovědi toho chlapíka pro ty,kteří začínají jsou dostačující.
1 díl
2 díl
1 díl
2 díl
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Výborně+ !
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
ako zriediť HCl?
Chcem poprosiť skúsenejších o radu. Máme doma 31,6% HCl-technickú a nevieme či ju máme zriediť na 10%, alebo 3,5% koncentráciu.
A tiež nevieme v akom pomere s MMS1 sa to užíva.
Užívame MMS1 aj MM2 už od minulého roku a teraz sa tu objavili nové spôsoby aktivácie s HCl.
Včera som si uvedomila, že ma prestal bolieť bedrový kĺb, kvôli ktorému som nevedela ani spať a na boku som vydržala ležať len niekoľko minút, čo ma to tak bolelo. Vyliečili sme si s MMS1 aj bradavice, boľavé zuby a nachladnutia.
Neviem sa zbaviť pískania v ušiach, ktoré máva rôznu intenzitu a hlienov v nose /pri jedení mi kvapká z nosa, hoci to jedlo nie je ani horúce/.
Za rady ďakujem
A tiež nevieme v akom pomere s MMS1 sa to užíva.
Užívame MMS1 aj MM2 už od minulého roku a teraz sa tu objavili nové spôsoby aktivácie s HCl.
Včera som si uvedomila, že ma prestal bolieť bedrový kĺb, kvôli ktorému som nevedela ani spať a na boku som vydržala ležať len niekoľko minút, čo ma to tak bolelo. Vyliečili sme si s MMS1 aj bradavice, boľavé zuby a nachladnutia.
Neviem sa zbaviť pískania v ušiach, ktoré máva rôznu intenzitu a hlienov v nose /pri jedení mi kvapká z nosa, hoci to jedlo nie je ani horúce/.
Za rady ďakujem
Šťastný je ten, kto sa pri západe slnka teší z vychádzajúcich hviezd (Shakespeare)