Ach joPetra píše:Dobrý den,
zajímá mě názor ostatních uživatelů MMS. Všude tady narážím na nežádoucí účinky spojené s nevolností, průjmem a pak na rapidní zlepšení už po pár dnech a dokonce i vyléčení. Já to tak nemám.....
...Začínám mít docela obavy, abych si nějakým způsobem neublížila. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky.
Já kdybych bral takový dávky jaký jsou zde uváděny tak už je po mně
Lidičky co blázníte? Vy si myslíte že MMSka jsou všelék a že čím více teho do sebe narvete, tím lépe a že se zbavíte (samozřejmě ihned) všech neduhů- grrrrrrrrrr
Přečtěte si celý vlákno a udělejte si výpisky kladů i záporů.
MMS není lék, uvědomte si to
Tím že nám pomáhá likvidovat nežádoucí viry a bakterie v těle, tak vytváří p o d m í n k y vašemu tělu aby se těm nemocem co jste si sami vyrobili bránilo. Ty naše neduhy se v těle navyšovaly celé roky a vy byste chtěli vše dostat do normálu pokud možno včera. To prostě nejde......
Užívání mmsek je běh na dlouhou trať, musíte také něco slevit ze svých nešvarů a upravit životosprávu. Pochopit že MMS spolu s těžkými kovy vyplavuje z těla i žádoucí vitamíny a minerály a že je nutno dělat přestávky, doplnit je a dát tělu čas aby vše dostávalo do normálu. To, že se s MMS okamžitě zbavíte všech neduhů je velice naivní.
Já vím že jsem vás nepotěšil ale když si naštudujete vše o MMS, tak zjistíte že na bolavý zub a počátky angíny je nejlepší kloktat 2 kapkový mmsko, že střeva vám vyčistí MMS2, na ženský problémy také výplach slabým mmskem atd.
Že na akutní zánět je dobrá "Klára" a na virózu raději 2-3 kapkový mmsko každou hodinu atd.... Prostě si musíte zjistit kdy a na co je mmsko nejlepší použít a v jaké koncentraci. Např. na relax jsou výborné mmskové koupele
Tím že tělu každodenně ulehčujete jeho boj s virózami, bakteriemi ap., tak se vám postupně zesílí imunitní systém a najednou zjistíte že jste relativně zdraví Ale to zjistíte tak za rok i později......ale zjistíte to
H.v.