Toho Orgonu už nech, nebo nám splašíš GeWaOndřej píše:To posílání Orgonu na dálku...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Celý vývoj JC se prakticky zastavil nebo ustrnul jen kvůli lidské blbosti, vydatně podporované lidmi, kteří jsou na to speciálně připravováni na VŠ v oborech jako je filozofie a historie vědy! Nedejte se mýlit, většina textů v angličtině ohledně JC je úplně o ničem. Zabil jsem jejich čtením dobrý měsíc...Palo píše:Toho Orgonu už nech, nebo nám splašíš GeWaOndřej píše:To posílání Orgonu na dálku...
Novák píše:JC mi silně připomíná konstrukci testatiky, kterou mám rozpracovanou pod ponkem.Slíbil jsem ale,že nebudu do ničeho kecat, tak jenom házím háček,
jestli se chytí někdo jiný.
Podobnost je v tom, že Testatika také pracuje s plazmou, jenže jinak. Ale pokud chceš využít statickou elektřinu produkovanou rotujícími válci, zapomeň na jakoukoli vlhkost - influenční stroje za vlhka nefungují.Novák píše:Usměvavý smajlík mě přesvědčil, .........
To není zvýšená vlhkost, to je normální stav.Novák píše:... při vlhkosti 85%
Milane,tedy OndřejiOndřej píše:Prodám 120 litrový sud orgonu, kvalitka, čerstvě nachytaný, nepoužitý, cena dohodou. (ale gewo má 20% slevu)Palo píše:Toho Orgonu už nech, nebo nám splašíš GeWa
Conny můžeš stornovat ten kónus na buňce? Doufám, že už alespoň navezli rudu do pece.
hej kupil som WM čital som, je to superRival píše:Doslechl jsem se, že v posledním čísle WM magazínu vyšel zajímavý článek o Joe Cell...