To máš pravdu, kolikrát přeložil něco jiného než P. Humble řekl nebo i vynechal některé pasáže. To dávkování po hodinách se týká rakoviny a myslím, že jsem rozuměla dobře. Pustila jsem si to dvakrát. Ale pro jistotu si to poslechnu ještě jednou.:-)Merlin píše:Překlad na přednášce nestál za nic! MMS2 se bere jen 2x denně s odstupem 4 hodin, a to tak, aby dávky MMS2 zapadly mezi dávky MMS1.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
*MMS-2*
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: MMS2 a voda
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MMS2 a voda
Nedokážu si představit, že bych bral MMS2 po hodině, navíc bez dodaného HCl. Tohle lidi nepřežijou, pokud jde o rakovinu...
Mám takový pocit, že Humble měl úspěch u nějaké rakoviny, kde zcela jistě nedávkoval MMS2 po hodině. Když doporučil dál, zřejmě to nepomohlo a z toho důvodu doporučuje kobercový nálet touto desinfekcí, kterou tělo nemůže ani náhodou pobrat. Lidé s rakovinou mají už tak nedostatek bílých krvinek (zejména pokud jsou po chemu a ozařkách), nemluvě o nedostaku HCl. Když je tento nedostatek (HCl), pak nemají chuť k jídlu. To je pravidlo, které funguje u všech nemocí. Když jste nemocní a nemáte hlad, nejezte! Tělo se snaží sezbírat alespoň trochu své přirozené kyseliny chlorovodíkové, aby se mohlo co nejlépe bránit. Jídlo v tomto případě ohrožuje! Jediné řešení je nadopovat tělo Betainem HCL a pokud se hlad objeví, pak má smysl jíst. Tvrzení "musíš se najíst, abys měl sílu" je nesmysl!
Pokud nemám k dispozici HCl, pak bych do sebe měl dostat alespoň co nejvíce čerstvé, pravé, nefalšované citronové šťávy. Tady nejde ani náhodou o vitamín C...
Mám takový pocit, že Humble měl úspěch u nějaké rakoviny, kde zcela jistě nedávkoval MMS2 po hodině. Když doporučil dál, zřejmě to nepomohlo a z toho důvodu doporučuje kobercový nálet touto desinfekcí, kterou tělo nemůže ani náhodou pobrat. Lidé s rakovinou mají už tak nedostatek bílých krvinek (zejména pokud jsou po chemu a ozařkách), nemluvě o nedostaku HCl. Když je tento nedostatek (HCl), pak nemají chuť k jídlu. To je pravidlo, které funguje u všech nemocí. Když jste nemocní a nemáte hlad, nejezte! Tělo se snaží sezbírat alespoň trochu své přirozené kyseliny chlorovodíkové, aby se mohlo co nejlépe bránit. Jídlo v tomto případě ohrožuje! Jediné řešení je nadopovat tělo Betainem HCL a pokud se hlad objeví, pak má smysl jíst. Tvrzení "musíš se najíst, abys měl sílu" je nesmysl!
Pokud nemám k dispozici HCl, pak bych do sebe měl dostat alespoň co nejvíce čerstvé, pravé, nefalšované citronové šťávy. Tady nejde ani náhodou o vitamín C...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Účinná látka z MMS2
se na rozdíl od ClO2 v těle kumuluje! Je naprostý nesmysl toho brát více, než 2 dávky denně, a to ještě jen v těžkých případech. Jinak by to mohlo být destruktivní. Jak na to, a co s tím je v Jimově druhé knize. Receptury se od té doby nezměnily. Ten "přelkádatel" nejen blbě překládal, co jim říkal, ale překládal mu blbě i položené dotazy, takže odpovědi mohou být matoucí. Měl jsem tam být... ale časově to nevycházelo. Teď mne to mrzí.
Opakuji - platí jen ověřené receptury z druhé knihy!
Palo - to, co z MMS2 vzniká je kyselina, zrušení HCl nehrozí - snad jen koňskými dávkami. Ale jak známo - komu není rady..
Palo - to, co z MMS2 vzniká je kyselina, zrušení HCl nehrozí - snad jen koňskými dávkami. Ale jak známo - komu není rady..
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Účinná látka z MMS2
To je sice možné, ale tělo není mrtvola. HCl potřebují i bílé krvinky, které s MMS2 "spolupracují". Ikdyž to částečně nemá chemicky nic společného, tak pořád potřebješ šikanovat bílé krvinky, aby makaly - ať dáš jakoukoliv desinfekci. Jinak s@r@š, blij@š, atd., když jsou bílé krvinky zašitý. Vzhledem k tomu, že u MMS2 se děje všechno pomaleji, tak se často pomaleji nic neděje, ikdyž by se něco dít mělo...Merlin píše:Palo - to, co z MMS2 vzniká je kyselina, zrušení HCl nehrozí - snad jen koňskými dávkami. Ale jak známo - komu není rady..
Navíc už jsi došel k závěru, proč ve vyjímečných případech dojde k úplnýmu průs@ru, kdy jedinec skončí bez desek? Mile rád sdělím.
MMS samozřejmě vyburcuje obranyschopnost organizmu. Jenže jaksi kde je cizopasník, tam je celkem zajímavá autoimunita. Takže... Už víme
Jen teda každý cizopasník umí s autoimunitou jinak. To bude zřejmě nějaká konkrétní potvora. Fakt by mě zajímalo která, ale hlavně kde...
Doporučuji postiženým Salvii v Praze (Dlapa) nebo v Brně (Bláhová).
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Přednáška v Praze a MMS2
Pánové, nic ve zlém, možná se mýlím,ale doporučuji si poslechnout přednášku , tlumočníka vynechat. P. Humble to říkal ne jako odpověď na otázky, ale v první části, kde obšírně informoval o MMS. Kromě jiného doslova řekl :"....you take MMS1 every hour and MMS2 every other hour. You take them both MMS1 and MMS2 for the cancer..." A za nimi na zdi svítí nápis jako kráva: MMS2 Works exceedingly well in conjuction with MMS1. Je to zhruba pasáž mezi 1:30 a 1:25 h od konce. Všechny informace vysvětluje dost srozumitelně a několikrát opakuje, aby bylo jasno. Opravte mě, když si to vysvětluji špatně. Ten tlumočník by měl vrátit diplom, to souhlasím.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Přednáška v Praze a MMS2
Preklad:
Toto dávkování je vhodné JEN v případě terminální rakoviny nebo jiné nemoci přímo ohrožující život, jako třeba zmutované chřipky kombinované se zápalem plic a podobně. Určitě to není doporučováno v běžných případech!
Merlin - reverend Genesis II.
Toto dávkování je vhodné JEN v případě terminální rakoviny nebo jiné nemoci přímo ohrožující život, jako třeba zmutované chřipky kombinované se zápalem plic a podobně. Určitě to není doporučováno v běžných případech!
Merlin - reverend Genesis II.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Záruční doba Laguna Modrý šíp
Na etiketě píšou u Laguna-Modrý šíp Záruční doba: 24 měsíců....!!
Čet sem někde názor že 1 roce skladování již nejspíš nebude mít takovou účinnost...leda by to někdo přesypal z original plast.nádoby do "prachovky"(skleněné nádoby na chemikálie) s broušeným hrdlem....
I když nejspíš ty ztrátu chloru nebude nijak dramatické ani při skladování v pokojové teplotě, v zakoupeném obalu který má ještě plastové podvíčko......
(pokud se mýlím-opravte mne...)
Čet sem někde názor že 1 roce skladování již nejspíš nebude mít takovou účinnost...leda by to někdo přesypal z original plast.nádoby do "prachovky"(skleněné nádoby na chemikálie) s broušeným hrdlem....
I když nejspíš ty ztrátu chloru nebude nijak dramatické ani při skladování v pokojové teplotě, v zakoupeném obalu který má ještě plastové podvíčko......
(pokud se mýlím-opravte mne...)
Naposledy upravil(a) muflon dne pon 01 lis 2010 17:10, celkem upraveno 2 x.
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Záruční doba Laguna Modrý šíp
S tím bych se netrápil... Vydrží bez pochyb déle při správném skladování.muflon píše:Na etiketě píšou u Laguna-Modrý šíp Záruční doba: 24 měsíců....!!
Třeba taková sůl někde čekala desetitisíce let, než ji někdo nakutal a začal prodávat s nějakou tou záruční dobou...
- muflon
- Zasloužilý člen
- Dostal: 32 poděkování
Re: Účinná látka z MMS2
Jarda Z. k ledvinám a moč.cestám:Merlin píše:se na rozdíl od ClO2 v těle kumuluje! Je naprostý nesmysl toho brát více, než 2 dávky denně, a to ještě jen v těžkých případech. Jinak by to mohlo být destruktivní. Jak na to, a co s tím je v Jimově druhé knize. Receptury se od té doby nezměnily. Ten "přelkádatel" nejen blbě překládal, co jim říkal, ale překládal mu blbě i položené dotazy, takže odpovědi mohou být matoucí. Měl jsem tam být... ale časově to nevycházelo. Teď mne to mrzí.
To záleží na stavu hodnot vašeho pH moče, pokud je nízké a tělo je tedy překyselené, tak udělejte melounovou kůru na pročištění ledvin. Pokud je vysoké, tedy jste v přebytku zásad, tak musíte nasadit brusinkový džus, který je vysoce kyselinotvorný a tlumí zánětlivé procesy močových cest, které vznikají z dlouhodobé alkalózy, protože ledviny jsou filtr na kyseliny a louhy jim dlouhodobě dobře nedělají.
...obecně se MMS při slabých ledvinách nedoporučuje, natož velké dávky a pokud ledviny opravdu silně přetížíte, klidně to mohou odnést (nejen)vlasy, ale po jejich vyčištění by zase měly narůst, je to jako u chemoterapie...takže bych to určitě nepřeháněl.
Cizími zkušenostmi se málokdo poučí - co si kdo vyzkouší sám na sobě, tomu je ochoten věřit.(paradoxně Zakázané ovoce nejlíp chutná, proto říkám: "Raději to nikdo nezkoušejte ! - co kdyby to náhodou bylo šarlatánství... :-)
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
MMS2
Ahoj, něco nového s MMS2? Toto vlákno nějak stagnuje.
Dotaz na zkušenější:
Užíváte ještě MMS2?
Výsledky užití?
Užíváte MMS2 samostatně nebo jenom jako doplněk MMS1?
Jak je to s použitím MMS2 do koupele? Má to nějaké léčebné využití jako koupel v MMS1, nebo získám akorát "chlorovanou vodu bez bakterií ala bazén"?
Dotaz na zkušenější:
Užíváte ještě MMS2?
Výsledky užití?
Užíváte MMS2 samostatně nebo jenom jako doplněk MMS1?
Jak je to s použitím MMS2 do koupele? Má to nějaké léčebné využití jako koupel v MMS1, nebo získám akorát "chlorovanou vodu bez bakterií ala bazén"?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS 2
Po přečtení a nastudování jsem začal úžívat MMS 2.Celkem ho užívám již třetí týden a dvě koupele do vany.Ze začátku jsem měl trochu tlak v žaludku,spíš že jsem měl moc vody v žaludku.Po 10 tabletce jsem ani nevěděl,že jsem tabletku pozřel.Zjistil jsem že je nejlépe chvilku chodit než si sednout - jít na procházku a je klid.Jelikož jsem vegetarián tak neocituji skoro žádné problémy.Akorát po dvou týdnech se mi trochu po ránu motala hlava.Zřejmě malá detoxikace a nastalo uvolnění nosních dutin.Koupele jsou příjemné osvěžení a určitě zabírají na ekzém.Dnes jsem po třech dnech hladovky a klystýru začal jíst a beru dále MMS 2.
-
- Nový člen
- Jim68
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 26 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: rakovina a MMS 2
Tatínek doznal po mms-1 zázračné zlepšení, asi za měsíc byl tak o deset let čilejší (nakonec stejně umřel, ale mudrci měli těžkou hlavu z toho, kolik chemoterapií vydržel - chci říct, mnuli si ruce).
Jim68
Be happy!
Be happy!
-
- Nový člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS2
Tak jsem dobral MMS2,celkem 60ks tablet.
Zkušenosti-jelikož jak jsem již sděloval,že jsem vegetarián tak se toho u mě moc nestalo.Pročistili se mi nosní dutiny a zlikvidoval jsem breberky,které mě žádaly občas o sladké .
A trochu mě to pročistilo cévy u nohou.Ono se to těžko posuzuje když člověk je docela zdráv.
Teď jsem ,asi týden začal brát MMS1.Stále čekám na pachuť,ale stále mi to chutná čim dále víc Dokonce je to lepší než samotná voda.Jestli to nebude tím,že to nemá co likvidovat.Ale něco se občas děje.
Na ruce mě asi dva dny běhal mravenec ale žádný tam nebyl A jednu noc jsem se potil jako dveře od chlíva.Asi mě to čistilo plíce.To se mi někdy stane když je chřipková viróza,tak si navodím teplotu a ráno jsem fit.
Život je boj
Zkušenosti-jelikož jak jsem již sděloval,že jsem vegetarián tak se toho u mě moc nestalo.Pročistili se mi nosní dutiny a zlikvidoval jsem breberky,které mě žádaly občas o sladké .
A trochu mě to pročistilo cévy u nohou.Ono se to těžko posuzuje když člověk je docela zdráv.
Teď jsem ,asi týden začal brát MMS1.Stále čekám na pachuť,ale stále mi to chutná čim dále víc Dokonce je to lepší než samotná voda.Jestli to nebude tím,že to nemá co likvidovat.Ale něco se občas děje.
Na ruce mě asi dva dny běhal mravenec ale žádný tam nebyl A jednu noc jsem se potil jako dveře od chlíva.Asi mě to čistilo plíce.To se mi někdy stane když je chřipková viróza,tak si navodím teplotu a ráno jsem fit.
Život je boj